|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DZIECI 2003 - z dedykacją dla Niki :)
I Ciebie coraz mniej
![]() Widziałam, że MM Cię wciągnęło...
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
No probuje cos tam pokazac ale ja to nic w porownaniu z mistrzyniami w tym fachu
![]() A mam teraz ciezki okres w zyciu wiec sie troche opuscilam...
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomału i też będziesz fachowcem ![]() A ciężki okres się kiedyś skończy
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tylko ze w moim przypadku koniec bedzie zarazem poczatkiem jeszcze gorszego
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, brzmi nie ciekawie, co się dzieje??
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama ma nowotwor,to juz sie ciagnie dwa lata..najpierw jedna operacja,chemia,naswietla nia teraz druga operacja,chemia,naswietla nia-boje sie...
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Mama też miała nowotwór.... ![]() Teraz z nowotworem walczy mój Teść... Jakie są rokowania?? Pamiętaj jedno, dopóki jest szansa na leczenie (jakiekolwiek), to nie wolno tracić nadziei, walka trwa i zawsze jest szansa na wygranie jej, trzeba wiary i siły, przede wszystkim dla Mamy, ale i dla Ciebie i całej rodziny. Wiem z autopsji co czujesz i pamiętaj zawsze chętnie służę pomocą, ponieważ cały czas jestem w tym temacie już od roku
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Virka dzieki
do tego sa komplikacje z portem ktory wszczepili mamie specjalnie na chemioterapie. Twoja mama MIALA??to znaczy ze.....juz jej niema?stad twoj podpis tak?
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W marcu minie rok, a wydaje mi się, że to było tydzień temu...U mojej Mamy była o tyle gorsza sytuacja, że walka od początku skazana była na przegraną, w zasadzie to tej walki nie było, chemię miała podaną dwukrotnie jednak na zasadach paliatywnych, ale i tak nie pomogła (nawet w tych celach)... Więc dlatego każdy cień nadziei i szansa walki jest dla mnie tak na prawdę dobrym rokowaniem, bo daje szansę I niech dla Ciebie takim będzie, bo pomyśl sobie, że w tym całym nieszczęściu, mogłaś usłyszeć słowa "zakańczamy leczenie...." To już oznacza rokowania złe... Więc bądźcie dzielne i silne cieszcie się każdą chwilą, która dostajecie... Walka trwa, a dopóki trwa jest szansa i nadzieja, i tego się trzymajcie
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Virka dobry z ciebie czlowiek,dzieki za slowa otuchy i pocieszenia.Mamy wszyscy nadzieje ze bedzie dobrze chociaz sa dni gdy sama niewiem co myslec,nie wyobrazam sobie co bedzie jak jej zabraknie...
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem dokładnie jaki rodzaj nowotworu ma Twoja Mama, w jakim miejscu i stopniu złośliwości, więc ciężko mi dokładniej coś powiedzieć. Ale musicie być silne i wierzyć, pamiętaj, że w walce z nowotworem (którego da się leczyć farmakologicznie), naastawienie psychiczne to połowa sukcesu
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Virka moja mama ma IIst złośliwości z licznymi przezutami do węzłów chłonnych,ma usuniete obie piersi,pierwsza operacje miala w pazdzierniku 2005 roku usunieto lewa piers i prawie wszystkie węzły chłonne,potem chemia i lampy potem przez niespelna rok bylo dobrze i wykryto znowu guz w drugiej piersi ktora rowniez usunieto.Przed swietami mama dostala ostatnia trzyskladnikowa chemie teraz jest w trakcie radioterapii,zostalo jej dokladnie 6 naswietlan.Wierze ze bedzie dobrze...
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-01-25 o 19:00 Powód: dubel |
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
ojej Moniś :glasiubardzo Ci współczuję
![]() ale tak jak virka pisze, musicie walczyć i mocno wierzyć, że będzie dobrze, nie poddawajcie się!!! Ja również trzymam kciuki za Twoją mamę Powiedzcie mi kiedy to się skończy wreszcie???? Kiedy ludzie przestaną chorować/umierać na tą paskudną chorobę??? Było kiedyś wiele chorób ale one jakoś wyginęły, nie ma ich dziś, ludzie nie umierają na nie jak kiedyś, a rak nie ma końca Słowo RAK mnie już powoli dobija, niech to cholerstwo wreszcie wyginie, niech znajdą na to lek, bo...........
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Niki dziekuje
Racja kiedys ludzie tak nie chorowali a to przez to ze wokol nas gdzie sie nie spojrzy sama chemia,w żywności,ubraniach,wszedz ie a do tego ta pogoda,zero mrozu wiec jak te wszystkie zarazki i wirusy maja zginac??? Czy eskimosi tez tak choruja jak my??Nie-bo tam niema takiego cholerstwa ........chyba zbliża sie koniec swiata...
|
|
|
|
|
#256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najgorsze jest to, że teraz wszystko jest w stanie spowodować rozwój tej choroby, dosłownie wszystko... Rak rośnie w siłę coraz bardziej i mutuje się na przeróżne odmiany, często przecież nie daje objawów, oby jak najszybciej wymyślili jakiś na prawdę skuteczny lek...
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Rak to dżuma XXI wieku
![]()
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza się, ale z tego co czytałam, to okazuje się, że nowotwór nie jest chorobą, która pojawiła się we współczesnych czasach
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Virka widze ze jestes dobrze poinformowana w temacie ale nie dziwie ci sie skoro tak dlugo cie to dotyczy.Musimy zamknac juz ten temat bo nam watek zamkna przez to ze nie piszemy na temat
ja zyje nadzieja ze bedzie dobrze,dziekuje wam dziewczyny za dobre slowa i pocieszenie-jestescie kochane |
|
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie masz za co dziękować i pamiętaj, że w razie potrzeby zawsze masz PW A żeby nie było, że taki OT pociągnęłyśmy, to napisz jak tam pociechy
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Spia slodziutko az milo sie na nie patrzy
sa takie grzeczne jak ziuziaja![]() Na nas tez juz pora bo ranko trzeba wstac a sie potem nie chce ![]() Musze spadac.Jeszcze raz dzieki Virka DOBRANOC |
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieci tak rozkosznei wyglądają jak śpią, to prawda Miłej nocy życzę
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Na znak zaloby narodowej nie wstawiajmy w nasze posty ikonek. to wielka tragedia dla calej Polski.Polaczmy sie w bolu z rodzinami ofiar wczorajszej katastrofy. |
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
mój Patryk po tej chorobie nie je nic od 2 dni, nie wiem czy to normalne???
wczoraj nie jadł nic, tylko pił i dziś to samo co zje to wypluwa, nie wiem co robić już, jak jutro będzie to samo to chyba zwariuję
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-01-25 o 18:47 Powód: dubel |
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Niki twoj post powtorzyl sie 12 razy!!!
Mi tez dzis wizaz nawala i muli sie niesamowicie. A Patryk chociaz pije?bo jak nie je a pije to pół biedy!Przez dwa dni chyba nic sie nie stanie jak nie jadl.A jak sie zachowuje?Bawi sie jak zawsze czy jest oslabiony? |
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany!!! przepraszam, nie wiem jak to sie stało ![]() nie chciało mi wysłac posta, wyskakiwał błąd, albo że nie można wyświetlic strony, potem mnie juz calkiem wywaliło z wizazu, a teraz wchodzę a tu tyle postów ![]() ![]() przepraszam Was!!!!!!!!!!!!!już to pokasowałam ile mogłam ![]() Monika tak pije, wmuszam w niego dużo picia, wypił na kolację inkę z mlekiem, dziś już jest o wiele lepszy, bo wczoraj i przedwczoraj to leżał jak roślinka . Dziś się bawił, chodził ....
|
|
|
|
#267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o Patryka, to cieszę się, że już jest lepiej : cmok :
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Ojejka biedaczek ale dobrze ze chociaz pije!
To po chorobie organizm jest oslabiony na tyle ze nie wydziela czegos tam co wywoluje apetyt.Mniejmy nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej!! A wizaz cos blokowal bo mi tez na innym watku posty powtarzalo a jak je pisalam to blad wyskakiwal! Virka to moj pomysl z tymi ikonkami nie musicie sie do niego stosowac jesli nie chcecie!Na innym watku dziewczyny mi pisaly ze to nie madry pomysl... Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-01-25 o 18:57 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
A Twój, a ja myślałam, że ogólno wizażowy, ale w tym wątku mogę to uszanować, nie widzę problemu, chociaż tak śmiesznie bez emotek, bo one oddają emocje...
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie wiedziałam o tych emotikonkach, ja je z przyzwyczajenia robię, już mam taki odruch, więc sorki za te wyżej...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

Pomału i też będziesz fachowcem 

Słowo RAK mnie już powoli dobija, niech to cholerstwo wreszcie wyginie, niech znajdą na to lek, bo...........
Czy eskimosi tez tak choruja jak my??Nie-bo tam niema takiego cholerstwa
przepraszam, nie wiem jak to sie stało