|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
budyn krówkowy
ponoc pycha Pola ale masz fajnie, wiosna Ciociu Hejasz tak jakos ostatnio wyszło, że ja urzęduje po nocach i przez przypadek równiez Silva![]() ale kiedys napewno trafi sie tak , że wszytskie tu bedziemy, prawda ![]() Ja zaraz sobie zrobie zielona herbatke Silva przepisy z netu sa czasem ok, a zostawiłaś na gazie te krówki
|
|
|
|
|
#3722 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja uwielbiam budyń czekoladowy. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale jadłam chyba kiedyś też pistacjowy, pyszny był. Cytat:
![]() No tak, czasem są OK, zazwyczaj babki świetne wychodzą. Krówek nie zostawiłam na gazie tylko w naczyniu, żeby zastygło,ale nici. ![]() Nacięłam się np. kiedyś na Napoleonki w krakersach zamiast ciasta. To były takie niby Napoleonki, bo nadzienie było budyniowe. Nie polecam tego przepisu, jak najdalej od niego... Ostatnio wczoraj zrobiłam też gofry z przepisu, który miał i przeciwników i zwolenników. Niestety ja zaliczam się do przeciwników. To nie były gofry do jasnej ciasnej!! tylko raczej nalesniki i w ogóle nie chrupiące. Nawet pokażę Wam przepis : http://www.mojeprzepisy.pl/Pl/MP/przepis/gofry/ |
|||
|
|
|
|
#3723 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiosna niedługo tez do nas zawita Cytat:
musze budyń sobie zrobiclody pistacjowe bym zjadła Cytat:
![]() lubie czasem noca posiedziec, jak wiem, ze jutro nigdzie nie ide. Tylko, ze ostatnimi czasy raczej nie miałam szans, dletego teraz roche nadrobiłam Cytat:
Cytat:
Nie polecam tego przepisu, jak najdalej od niego... Ostatnio wczoraj zrobiłam też gofry z przepisu, który miał i przeciwników i zwolenników. Niestety ja zaliczam się do przeciwników. To nie były gofry do jasnej ciasnej!! tylko raczej nalesniki i w ogóle nie chrupiące. Nawet pokażę Wam przepis : http://www.mojeprzepisy.pl/Pl/MP/przepis/gofry/[/quote] a korzystasz z przepisów z Wizaza? |
|||||
|
|
|
|
#3724 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No widzisz A teraz nie mogłabyś sobie zrobić?Pewnie nie masz?A ja maaaammm, tralalala. Ale nie zrobię, dosyć tego. ![]() ![]() ![]() Oj ja też bym sobie zjadła. ![]() Cytat:
Nawet gdzieś jest taki wątek, udzielałam się w nim kiedyś, ale potem jakoś zmarł śmiercią naturalną. Zaglądam na 'moje gotowanie' sporadycznie, ale mam trochę przepisów z wizażu i rzeczywiście są udane. ![]() Po prostu ślinotok, polecam. A syci jak nie wiem. A tak przy okazji to wspomnę Wam o czymś dość zabawnym, choć może i z drugiej strony takie nie jest. ![]() Wysyłałam dzisiaj paczkę do rodziny do innego miasta autobusem. No i daję kierowcy, wszystko ładnie i pięknie, już odchodzę od autobusu, a on nagle mówi "A to nie jest czasem bomba"? Wiem, że teraz jest niebezpiecznie i jego obawy wydają się być jak najbardziej uzasadnione, ale w tym momencie kiedy to powiedział zastanowiłam się czy ja wyglądam na terrorystkę i dostałam ataku śmiechu. Oczywiście zapewniłam pana, że wszystko jest w jak najlepszym porządeczku, no ale cóż. Wszystkie te wydarzenia związane z zamachami zasiały ziarnko strachu i widać tego efekty, to smutne.
|
||
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
ide znowu sobvie zrobic herbatke
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
E Silva on pewnie sobie żartował z tą bombą
Budyń mam znaczy w proszku tylko brak mleka ![]() a lody sa dobre na ból gardła a ja dzis miałam iść szybciej spac, bo jutro musze ( a właściwie dziś) wczesnie wstac, ale ogladałam film i tak wyszło
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Konto usunięte
|
No tak, zażartował sobie-też tak sądzę, ale był przy tym jednocześnie powazny
Nie wiem, może jednak tak trochę się obawiał... W kazdym razie wiesz, wyobraźnia zadziałała i było zabawnie. ![]() Tak lody tak działają, no bo w końcu zamrażają, tyle, że później znieczulenie mija. Znam jednak osoby, którym lody właśnie wtedy szkodzą. To lepiej idź już spać jak masz wcześnie rano wstać. Ja też zaraz lecę. |
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a lody właśnie znieczulaja. Ide spać po za chwile 3 rano, wczoraj poszłam po 4 spac
|
|
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w waszym wieku... kiedyś... tez mało sypialam, ale teraz?
Niestety nie te latka, a poza tym jestem już żoną dziadka no i same rozumiec, lubie pospać. Chociaz siedze przecież w nocy, ale jak pracuje. Szkoda, że nie moge w pracy korzystac z internetu. Gofry lubię i to strasznie bardzo mocno. No to dobrze, że nie mam gofrownicy, bo źle by bylo ze mną. Jeśli chodzi o "ciocię" to na ZTSie dziewczyny nazywaja mnie wizazową cioteczką. Dość dawno do tego doszło. Akcja rozegrala sie w pierwszym wątku plotkowym na ZTsie właśnie. Jak znajdę to Wam wkleję. Dość zabawne to było. Silva wysłałam sporo paczek autobusem, ale bomby też jeszcze nie wysyłalam. ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#3730 | |
|
Konto usunięte
|
No nie wiem, przecież ile już gróźb było.
![]() Cytat:
No widzisz, ale jeszcze nic straconego, zawsze możesz' wysłac'. |
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm, a ja chyba przechwaliłam bo dzisiaj jakos szaro, chociaż dalej ciepło
![]() poza tym muszę sie zmotywować nareszcie i wyłaczyć ten wizaż cholerny i skończyć jedno tłumaczenie... może herbacia pomoże? |
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Silva znalazłam, ale to nie na plotkowym tylko w wątku osoby, od ktorej wszystko sie zaczęło, mojej bratanicy.
Zaczęło sie w poście 184 własnie i tak juz poszlo. Jak macie ochotę to poczytajcie. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=148327&page=7
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#3733 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A wizaz rzeczywiście zajmuje sporo czasu, lepiej w ogóle odłączyć się z sieci. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys nam tez przejdzie to siedzenie po nocach a gofry to chyba w czerwcu jadłam ![]() Cytat:
![]() A u mnie strasznie wieje
|
||
|
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Było jeszcze gdzieś. Jak znajdę to jeszcze wkleje. A poza tym to ja chyba tam najstarsza jestem.
I w poscie 457 (jednak w plotkowym na ZTS też).http://www.wizaz.pl/forum/showthread...otkowy&page=16 potem w poście 489 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...otkowy&page=17
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2008-01-22 o 00:17 |
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza? Dekustacje herbat na okrągło
|
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem tak bywa w naszym Zielonym wątku.
Żmijko mialaś wkleić karteczki. Mialam Ci napisać i nie pamiętam czy to zrobilam. Jedna z tych kartek, ktore Ci wyslałam była zrobiona przez Szymonka z moja niewielką pomocą.
|
|
|
|
#3738 |
|
Konto usunięte
|
Wchodźcie na czata
|
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3740 |
|
Konto usunięte
|
No szkoda,że nie zostaniesz dłużej.
Widzisz, mi się zawsze kojarzą czaty z takimi dziećmi albo zboczeńcami ale to jest taki czat wizażanek, więc luz, można wejść i poplotkowac.
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno jeszcze sprobuję, linka sobie wrzuciłam do ulubionych.
|
|
|
|
#3742 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuje niedługo wkleic te zdjecia.
Mi sie pic chce wiec pewnie zaraz sobie herbate zrobie. Ogolnie jestem jakas bez zycia dzisiaj.a ja na czata wejsc nie moge, zaraz mi sie strona zawiesza
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie zrobiłam grzańca-herbatkę, ale najpierw poczęstowalam znajoma i chwaliła. No to i ja sprobowalam
|
|
|
|
#3745 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam problem z Javą jak próbuję cos przelać przez konto internetowe, ale na czata spokojnie weszlam.
|
|
|
|
#3747 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj wogole jakaos myslec nie moge, pomysle o tej javie niedługo.
weeszlam na czat przez IE i działa, tylko sama jestem |
|
|
|
|
#3749 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A nie masz inne przeglądarki niż IE? |
|
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pisało, że są blokowane wyskakujące okienka, ale moglam pisac na czacie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

ponoc pycha
tak jakos ostatnio wyszło, że ja urzęduje po nocach i przez przypadek równiez Silva

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale jadłam chyba kiedyś też pistacjowy, pyszny był.