Mamusie kwietniowe 2017 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-08, 12:21   #3091
Lilotka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2017

Cytat:
Napisane przez przyjazna dla srodowiska Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wczoraj widziałam i słyszałam serduszko dzidziuś ma 1 cm. Ale się popłakałam w gabinecie, aż mi potem głupio było, bo chusteczek nie wzięłam ale przeżycie niesamowite!
Super. Gratuluję. 🌹

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:27   #3092
esor
Mamusia Luty 2016

Dziewczyny ja od wczoraj wieczorem umieram ratunkuuuuuuu dziś chociaż wafle ryżowe zjadłam, wczoraj nie dało sie i głowa mi po prostu eksploduje, a taka miałam nadzieje, ze w tej ciąży mnie to ominie

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Dziewczyny, wczoraj widziałam i słyszałam serduszko dzidziuś ma 1 cm. Ale się popłakałam w gabinecie, aż mi potem głupio było, bo chusteczek nie wzięłam ale przeżycie niesamowite!

Gratulacje

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:34   #3093
Lilotka
Zakorzenienie

Patipee masz już położną? Moja właśnie potwierdziła, że się zgadza i będzie przychodziła.

.................

Esor współczuję. Próbowałas jakiś specyfikow, sposobów, żeby sobie ulżyć?

Paulina
Stary 2016-09-08, 12:37   #3094
Zuzolkaa
Zakorzenienie

hej dziewczyny,

ja już po wizycie, po krwiaku prawie ani śladu, ale l4 na kolejne 2 tyg i za 2 tygodnie mam przyjść na kontrolę, mam nadzieję, że potem wizyty będą już co miesiąc, bo dziś miałam piąte usg, a to 10 tydzień dopiero

Ale dzisiaj upał!
Zuzolkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:41   #3095
PatiPee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja od wczoraj wieczorem umieram ratunkuuuuuuu dziś chociaż wafle ryżowe zjadłam, wczoraj nie dało sie i głowa mi po prostu eksploduje, a taka miałam nadzieje, ze w tej ciąży mnie to ominie

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Gratulacje

Ja od trzech dni to przechodzę, pomaga apap i żel chłodzący na czoło, choć nie na długo

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Patipee masz już położną? Moja właśnie potwierdziła, że się zgadza i będzie przychodziła.

.................

Esor współczuję. Próbowałas jakiś specyfikow, sposobów, żeby sobie ulżyć?

Mam,ale na potwierdzenie muszę czekać do końca września bo obecnie jest na urlopie :/

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Zuzolkaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,

ja już po wizycie, po krwiaku prawie ani śladu, ale l4 na kolejne 2 tyg i za 2 tygodnie mam przyjść na kontrolę, mam nadzieję, że potem wizyty będą już co miesiąc, bo dziś miałam piąte usg, a to 10 tydzień dopiero

Ale dzisiaj upał!
No i super, lepiej byc nie mogło ja miałam 9usg dotychczas :P
Stary 2016-09-08, 12:42   #3096
nowa92mama92
Zakorzenienie

Dziewczyny zauważyliście u siebie więcej oraz bardziej widocznych włosków na brzuchu?;D

11.04.2017 - Mały cud <3
nowa92mama92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:49   #3097
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny,

Ale dzisiaj upał!
Super. Oby już wszystko było dobrze.

Paulina
Stary 2016-09-08, 12:49   #3098
kinga_91
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
hej dziewczyny,

Ale dzisiaj upał!
Gratuluję wam wizyt dziewczyny

Menia co do imion to my właśnie wczoraj z mężem trochę rozmawialiśmy na ten temat i ogólnie to ciężko będzie...na razie dla dziewczynki staneło na Mai a dla chłopca nic nam się już nie podoba i jak nam się trafi drugi syn to nie mam pojęcia jakie imię wybierzemy Liczę na natchnienie

ja już odebrałam wyniki wszystko ok tylko tsh 3,2 ale i tak spadło bo było powyżej 6

15.03.2017r.
Liliana
kinga_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 12:52   #3099
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowa92mama92 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zauważyliście u siebie więcej oraz bardziej widocznych włosków na brzuchu?;D

No już jest niezłe futerko. Ja mam bardzo jasne, ale bikini już bym nie ubrała. 😜

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kinga_91 Pokaż wiadomość

Menia co do imion to my właśnie wczoraj z mężem trochę rozmawialiśmy na ten temat i ogólnie to ciężko będzie...na razie dla dziewczynki staneło na Mai a dla chłopca nic nam się już nie podoba i jak nam się trafi drugi syn to nie mam pojęcia jakie imię wybierzemy Liczę na natchnienie

ja już odebrałam wyniki wszystko ok tylko tsh 3,2 ale i tak spadło bo było powyżej 6
Uff. Ładnie spadło tsh. Brawo.

Co do imion u nas dziewczynka będzie Laura a chłopiec Vincent.

Paulina
Stary 2016-09-08, 12:52   #3100
raduska
Zakorzenienie

Gratuluje udanych wizyt.
Ja włosków na brzuchu nie mam

raduska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 13:18   #3101
kinga_91
Rozeznanie

dzięki lilotka mam nadzieję że dalej będzie spadać lekarz kazał mi brać teraz euthyrox 25 a w poniedziałki i czwartki 50 muszę sobie zapisać żeby o tym pamiętać
Laura też mi się podoba

15.03.2017r.
Liliana
kinga_91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-08, 13:30   #3102
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki lilotka mam nadzieję że dalej będzie spadać lekarz kazał mi brać teraz euthyrox 25 a w poniedziałki i czwartki 50 muszę sobie zapisać żeby o tym pamiętać
Laura też mi się podoba
Będzie obyś tylko eutytox brała regularnie rano a wszystko wróci do normy. 😊

Paulina
Stary 2016-09-08, 13:34   #3103
nowa92mama92
Zakorzenienie

Dziewczyny które już wcześniej rodziły i mają cudne dzieciaczki czy macie jakieś sprawdzone strony www z ubraniami dla Dzieci? I gdzie kupujecie staniki do karmienia? O ile planujecie kupić

11.04.2017 - Mały cud <3
nowa92mama92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 13:54   #3104
Zuzolkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PatiPee Pokaż wiadomość
No i super, lepiej byc nie mogło ja miałam 9usg dotychczas :P
wooow, rekord :P

Cytat:

na szczęście nie
Cytat:

no to ładnie spadło
Stary 2016-09-08, 13:54   #3105
PatiPee
Zakorzenienie

Cytat:
wooow, rekord :P

na szczęście nie

no to ładnie spadło
W samym szpitalu miałam dwa razy więc wiesz :P
Stary 2016-09-08, 14:40   #3106
ecia91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Pierwsze mam usg u mojej gin na nfz, ale ze wzgledu na wade serca mojej coreczki jestem pod "wieksza opieka" i drugie usg robie na lepszym sprzecie. Moja gin zawsze powtarza, ze co dwie glowy to nie jedna, a ona jest tylko czlowiekiem, a na nfz nie ma rewelacyjnego sprzetu niestety
A to w takim razie to jest jak najbardziej zrozumiałe! Super, że dwóch lekarzy potwierdzi zdrową dzidzię

Cytat:
Ja juz nie mogę wytrzymać wczoraj tak mnie bolała głowa, że wymiotowac mi się chciało, już kolejny dzień mam taki ból głowy, że oczami nie mogę ruszać. Wzięłam wczoraj paracetamol rano i wieczorem apap razem z żelowym plastrem chłodzącym z apapu.
I dziś jest to samo! Znowu mnie boli głowa ;( coraz mocniej cmi, a wiem, ze ból sie rozkręci a wtedy to już tylko płacz i wymioty będą . co mam robić...?
Ja niestety cierpię od kilku lat na migrenę. Do tego z aurą (ubytki w polu widzenia, błyski). Przed ciążą miałam ją co pół roku, a w ciąży to średnio 2x w tygodniu. Tylko, że ból może jest mniejszy ale aura bardziej uciążliwa. Ja po prostu się kładę w ciemne miejsce i staram się nie ruszać. Wtedy da się przeżyć

Cytat:

Ja narazie nie, choć wyczekuję już "takich" zmian.

Co do imion to u nas dziewczynka to będzie Pola, a chłopczyk Kacperek Niezmienne od roku wybory

4.11.2015 (9/12)

5.12.2019 (12/14)
ecia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 14:48   #3107
raduska
Zakorzenienie

NowaMama h&m,smyk, dziewczyny jeszcze podawały c&a,kappahl ,next, w pepco tez mozna nieraz znaleźć tez spoko ubranka chociaz trzeba macać bo bawełna bawełnie nierówna niektore sa po praniu w tragicznym stanie a niektore super sie sprawdzają.

raduska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 14:55   #3108
przezduzeem
Wtajemniczenie

Ja ubranka glownie kupowalam w lumpeksach, dobra jakosc a cena nie powala na kolana

Ale jak potrzebowalam czegos konkretnego to chodzilam do sklepow wymienionych przez raduske.
Co do stanikow do karmienia, to mialam z mama alles. Teraz kupie sobie jeszcze bez fiszbin, bo takich mi brakowalo (np do spania)

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 15:39   #3109
meniaa94
Wtajemniczenie

nowamama-ja kupowałam też na lumpeksach dla małej albo na wyprzedażach w smyku albo reserved pozniej w hm bo dopiero co sie otworzyła galeria w mieście wtedy , teraz zamówiłam kombinezon i skarpetki z hm a sporo ubranek zamówiłam z c&a polecam bo sa mega śliczne ubranka jeszcze moze jest promocja na ubrania ciążowe bluzki po 20 zł !!!

Co do włosków na brzuchu to ja jestem blondynką a w 1 ciąży miałam czarne włochy na brzuchu :conf used:
i zaczęłam po ciąży je wyrywać bo okropnie wyglądały i znowu mi się nasilają ... będzie trzeba rwać bo okropnie to wygląda ... wiem głupia jestem

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Aaa zamówiłam też sobie takie duże majty na brzuch już większy z hm bo chyba takie sa mega wygodne niż normalne dla mnie.
Co do staników to jeszcze sie nie rozglądałam,w 1 ciązy nie kupowałam bo i tak za dużo wydatków mieliśmy teraz kupie. W smyku widziałam dość fajne takie uciskowe do karmienia. Ale boje sie zamawiac przez neta bo mam dosc spory biust i sie boję że będą za małe u nas w lindexie mają małe rozmiary .
Stary 2016-09-08, 17:43   #3110
Ejda665
Wtajemniczenie

Hej 😀 dwa dni aż mnie nie było i mega dużo nadrabiania!
Ja będę rodzic z tż-tem po to, aby byl pomocą i wsparciem dla mnie, a on nie ma nic przeciwko. Jeżeli by miał, to nie zmuszalabym. Na wizyty też chętnie chodzi i na pierwszym usg dopochwowym również był i bardzo przeżywał
Co do usg genetycznego i testu Pappa, to mój lekarz mówił, ze usg wystarczy bo nie jestem obciążona genetycznie i młoda więc się słucham. Jedynie jakby coś nie tak wyszło z usg to polecę na badanie krwi. Genetyczne również mam 26 września
Witam się dziś w 12tc

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Menia tak czytam Twoja historie i uważam, że za dużo bierzesz na swoją głowę, a mąż to wykorzystuje. Małżeństwo to kompromis i podział obowiązków, musisz to zmienić bo inaczej będziesz nieszczęśliwa. Jak Ci się w.ogole żyje na obczyźnie? Nie zrobiłaś tego przypadkiem dla męża żeby mógł uciec od toksycznej rodzinki, a Ty sama tesknisz za Polska? Powiem Ci, że ja dwa lata żyje na obczyźnie i nie jestem szczęśliwa. Mieliśmy już teraz w styczniu wracać na stałe do Polski ale ze względu na dzidziusia zostajemy do rozwiązania, a potem jak tylko poczujemy się ok i.lekarz pozwoli to wracamy. Tutaj też życie jest łatwiejsze ale jednak inne aspekty przewazyly i wracamy. Piszę o tym, bo wiem, że pisałaś że wam również żyje się spokojniej poz względem finansowym, ale może jesteście (Ty bądź mąż) nieszczęśliwi za granicą bez części rodziny bądź znajomych? Macie bariery językowe. Przyczyn jest milion

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Lilotka i Pati - gratuluję wizyt prenatalnych!!! Cudowne wieści. Pati, synek <3

Ejda665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 18:03   #3111
PatiPee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ejda665 Pokaż wiadomość
Hej 😀 dwa dni aż mnie nie było i mega dużo nadrabiania!
Ja będę rodzic z tż-tem po to, aby byl pomocą i wsparciem dla mnie, a on nie ma nic przeciwko. Jeżeli by miał, to nie zmuszalabym. Na wizyty też chętnie chodzi i na pierwszym usg dopochwowym również był i bardzo przeżywał
Co do usg genetycznego i testu Pappa, to mój lekarz mówił, ze usg wystarczy bo nie jestem obciążona genetycznie i młoda więc się słucham. Jedynie jakby coś nie tak wyszło z usg to polecę na badanie krwi. Genetyczne również mam 26 września
Witam się dziś w 12tc

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Menia tak czytam Twoja historie i uważam, że za dużo bierzesz na swoją głowę, a mąż to wykorzystuje. Małżeństwo to kompromis i podział obowiązków, musisz to zmienić bo inaczej będziesz nieszczęśliwa. Jak Ci się w.ogole żyje na obczyźnie? Nie zrobiłaś tego przypadkiem dla męża żeby mógł uciec od toksycznej rodzinki, a Ty sama tesknisz za Polska? Powiem Ci, że ja dwa lata żyje na obczyźnie i nie jestem szczęśliwa. Mieliśmy już teraz w styczniu wracać na stałe do Polski ale ze względu na dzidziusia zostajemy do rozwiązania, a potem jak tylko poczujemy się ok i.lekarz pozwoli to wracamy. Tutaj też życie jest łatwiejsze ale jednak inne aspekty przewazyly i wracamy. Piszę o tym, bo wiem, że pisałaś że wam również żyje się spokojniej poz względem finansowym, ale może jesteście (Ty bądź mąż) nieszczęśliwi za granicą bez części rodziny bądź znajomych? Macie bariery językowe. Przyczyn jest milion

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Lilotka i Pati - gratuluję wizyt prenatalnych!!! Cudowne wieści. Pati, synek <3

Dziękuję Ci dużo Cie nie ominęło, ja jestem chyba największą gaduła i co 3 wypowiedź jest moja😂😂 w życiu codziennym tez dużo mowie :P
Nic na to nie poradzę
Stary 2016-09-08, 19:02   #3112
meniaa94
Wtajemniczenie

Ejda- razem zdecydowaliśmy na wyjazd na Islandie,myśleliśmy o tym dużo wcześniej już ... ja jestem szcześliwa że tu przyleciałam,nie chciałabym wrócić do Polski mąz z tego co wiem też nie chce wracać,tutaj bez problemu po angielsku sie wszędzie dogadamy - teraz mąż zaczął chodzić na kurs islandzkiego . Także nie sądzę żeby Islandia była tego powodem

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Pati to się ciesz że dużo mówisz ja jestem raczej z tych malomownych ale jak coś trzeba to będę dużo gadać

Stary 2016-09-08, 19:24   #3113
_bagheera_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
Pati-fajny tez wózek ale dośc drogi
Ja jeszcze sie jakos nie oglądam za wózkiem jeszczze chyba dopiero po nowym roku będę cokolwiek o nim myśleć teraz narazie kupuje jakieś pierdołki co mi sie przyda .
Powiedziałam znajomej islandce z pracy że jestem w ciąży tylko narazie żeby nie mówiła szefowej,że idę w poniedziałek do lekarza i dopiero jej powiem jak będe wiedziała co i jak . Ogólnie spoko babeczka i można z nią pogadać bardziej boję się szefowej bo pracuje 3 tygodnie i tu ciąża ...

Sie zdenerowałam na bratową,wczoraj kazałam żeby mama wzięła od niej moją książkę bo była u nich,trzyma już ją dobre 2 miesiące ponad a jest ona dość cienka ... a mi bardzo zależy na niej upominałam się kilka dobrych dni czy może mi ją oddać bo chce ją przeczytać ( jest o problemach i kryzysie w związku itp ) to jeszcze nie przeczytała do tej pory i oddała mi ją całą pogietą,rogi pozaginane jakby ją ze 100 osób czytało nie dość że przywiozłam ją nową z Polski w lipcu to już zniszczona,a tamta siedzi w domu nic nie robi i nie ma czasu na czytanie . To ja przez miesiąc 3 książki kontynuacji Arabskiej żony przeczytałam ...
ale dziś zaczynam następną uwielbiam czytać .

Dziś mała mi znowu płakala w przedszkolu aż przykro mi jest jak na to patrzę,jest tak przywiązana do mnie. Jedna polka pracuje na kuchni w przedszkolu i dziś mówila,że Gabi z nią rozmawia i mówi że mamusia po nią przyjedzie niedługo z pracy że ją mamusia mocno i gorąco kocha aż łzy mi się kreciły w oku ...
ale dobrze,że ta Polka pracuje to często z nią porozmawia itp,ogólnie mówi że Gabi jest w ciągu dnia zawsze szczęśliwym i pogodnym dzieckiem tylko najgorsze są rozstania.

Dziewczyny myślałyście już coś nad imionami dla dzieci ?
Ja dla dziewczynki mam na pierwszym miejscu Pola, ew. Gabrysia ale wole pierwsza opcje 😉 dla chlopca bedzie problem, bo nigdy o tym nie rozmawialiśmy 😁 od razu bylo ze franek i już, wiec w razie czego bedzie trzeba myslec
Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
no ja w Poznaniu, niedaleko centrum

super, może kiedyś się spotkamy?
mój mąż też długo nie był przekonany czy chce "rodzić" ze mną ale nie żałuje decyzji

planujecie rodzić w Poznaniu czy gdzieś u siebie?

ja też źle znoszę upały, mam już dość słońca... rano mdłości, co wieczór wzdęcia i ból brzucha... nie jest lekko ale też się cieszę bo nie jest najgorzej
Jasne, mozemy się kiedys umowic 😊 ja mieszkam niecale 20 km od poznania
Cytat:
Super, gratulacje!!! Niech sobie tam zdrowo rosnie 💞

Cytat:
Napisane przez ecia91 Pokaż wiadomość
A to w takim razie to jest jak najbardziej zrozumiałe! Super, że dwóch lekarzy potwierdzi zdrową dzidzię

Ja niestety cierpię od kilku lat na migrenę. Do tego z aurą (ubytki w polu widzenia, błyski). Przed ciążą miałam ją co pół roku, a w ciąży to średnio 2x w tygodniu. Tylko, że ból może jest mniejszy ale aura bardziej uciążliwa. Ja po prostu się kładę w ciemne miejsce i staram się nie ruszać. Wtedy da się przeżyć

Ja narazie nie, choć wyczekuję już "takich" zmian.

Co do imion to u nas dziewczynka to będzie Pola, a chłopczyk Kacperek Niezmienne od roku wybory
U mnie dziewczynka to samo hi hi 😉

Franio
Staś
_bagheera_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 22:06   #3114
klapciaczek
Raczkowanie

Hej, ja tylko na chwilę bo mała zaczęła chodzić i daje mi nieźle popalić. Gratuluję wszystkich wizyt, ja swoją mam dopiero 19.09. Aaa i tez jestem z Poznania, mieszkam na Wildzie ☺

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-09-08, 22:10   #3115
tyska141
Raczkowanie

hej kochane czytam wasze wpisy i się zastanawiam co napisać :p ktoś pytał o włosy na brzuchu w pierwszej ciąży miałam owłosiony brzuszek i w tej ciąży już zauważyłam że mam więcej włosków na brzuszku ogólnie mam wrażenie że dzisiaj wywalilo mi już lekko brzuch 😈 a we wtorek ZacZęłam 9tc w przyszłym tygodniu muszę się umówić na drugą wizytę u mojego gin zobaczymy co powie i muszę pójść zrobić wszystkie badania które mi zalecił

A jak sytuacja z Waszymi piersiami?

Moje już są o jeden rozmiar większe i muszę kupić jakiś nowy biustonosz chociaż jeden bo w pierwszej ciąży strasznie mi urosły piersi a później chodzilam ze zwisami jak przestalam karmic i sie tego znowu obawiam :/ moze macie jakies kremy do polecenia na biust ?

k ciazy chce i moje maleństwa zadbać bardziej niż za pierwszym razem 😣😱

ogólnie już się cała smaruję Palmers em używacie już coś takiego ? Coś polecacie ?
tyska141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 22:17   #3116
sunshine16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyska141 Pokaż wiadomość

A jak sytuacja z Waszymi piersiami?

Moje już są o jeden rozmiar większe i muszę kupić jakiś nowy biustonosz chociaż jeden bo w pierwszej ciąży strasznie mi urosły piersi a później chodzilam ze zwisami jak przestalam karmic i sie tego znowu obawiam :/ moze macie jakies kremy do polecenia na biust ?

k ciazy chce i moje maleństwa zadbać bardziej niż za pierwszym razem 😣😱

ogólnie już się cała smaruję Palmers em używacie już coś takiego ? Coś polecacie ?
Też się podpisuje pod pytanie o pielęgnację biustu
Ja póki co używam lotionu babydream fur mama, później myślałam o Palmersie

sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-08, 22:21   #3117
Zuzolkaa
Zakorzenienie

Tyska141, piersi póki co tylko nabrzmiałe, jeszcze nie urosły co do brzucha to mój juz lekko wystaje, tzn. płaskiego brzucha nigdy nie miałam, mimo, że jestem szczupła, ale ten brzuch teraz taki "kształtny" się zrobił. To 10 tydzień.

A jak u Was? Widać brzuchy?

Podłączam się do pytania o kremy, nie tylko do piersi.
Stary 2016-09-08, 22:44   #3118
midusia86
Zakorzenienie

U mnie brzucha nic a nic... Piersi jakby dzień wcześniej ktoś je zboksowal, nabrzmiale, zylaste i bolace w dotyku. Ja wszsytko smaruję na zmiane zmianę masłem shea, albo olejkiem migdałowym.
Stary 2016-09-08, 22:48   #3119
PatiPee
Zakorzenienie

Cytat:
Tyska141, piersi póki co tylko nabrzmiałe, jeszcze nie urosły co do brzucha to mój juz lekko wystaje, tzn. płaskiego brzucha nigdy nie miałam, mimo, że jestem szczupła, ale ten brzuch teraz taki "kształtny" się zrobił. To 10 tydzień.

A jak u Was? Widać brzuchy?

Podłączam się do pytania o kremy, nie tylko do piersi.
Ja mam od około tygodnia brzuch i to nie mały fakt,że mam trochę nadprogramowych kg, ale brzuch się zaokrąglil, zamiast faldek jest piłka, jak leżę to nie rozchodzi sie na boki tylko zostaje w tym samym miejscu
Stary 2016-09-08, 22:55   #3120
Zuzolkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam od około tygodnia brzuch i to nie mały fakt,że mam trochę nadprogramowych kg, ale brzuch się zaokrąglil, zamiast faldek jest piłka, jak leżę to nie rozchodzi sie na boki tylko zostaje w tym samym miejscu
O! I to jest dobrze określenie - zamiast fałdek jest piłka nie rozlewa się
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości