|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2017
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3092 | |
|
Mamusia Luty 2016
|
Dziewczyny ja od wczoraj wieczorem umieram
dziś chociaż wafle ryżowe zjadłam, wczoraj nie dało sie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Gratulacje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Patipee masz już położną? Moja właśnie potwierdziła, że się zgadza i będzie przychodziła.
................. Esor współczuję. Próbowałas jakiś specyfikow, sposobów, żeby sobie ulżyć? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny,
ja już po wizycie, po krwiaku prawie ani śladu, ale l4 na kolejne 2 tyg i za 2 tygodnie mam przyjść na kontrolę, mam nadzieję, że potem wizyty będą już co miesiąc, bo dziś miałam piąte usg, a to 10 tydzień dopiero ![]() Ale dzisiaj upał! |
|
|
|
#3095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
ja miałam 9usg dotychczas :P
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zauważyliście u siebie więcej oraz bardziej widocznych włosków na brzuchu?;D
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3098 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Menia co do imion to my właśnie wczoraj z mężem trochę rozmawialiśmy na ten temat i ogólnie to ciężko będzie...na razie dla dziewczynki staneło na Mai a dla chłopca nic nam się już nie podoba i jak nam się trafi drugi syn to nie mam pojęcia jakie imię wybierzemy ![]() ja już odebrałam wyniki wszystko ok tylko tsh 3,2 ale i tak spadło bo było powyżej 6
|
|
|
#3099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Co do imion u nas dziewczynka będzie Laura a chłopiec Vincent. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje udanych wizyt.
Ja włosków na brzuchu nie mam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3101 |
|
Rozeznanie
|
dzięki lilotka mam nadzieję że dalej będzie spadać lekarz kazał mi brać teraz euthyrox 25 a w poniedziałki i czwartki 50 muszę sobie zapisać żeby o tym pamiętać
![]() Laura też mi się podoba
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które już wcześniej rodziły i mają cudne dzieciaczki czy macie jakieś sprawdzone strony www z ubraniami dla Dzieci? I gdzie kupujecie staniki do karmienia? O ile planujecie kupić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3104 | ||
|
Zakorzenienie
|
wooow, rekord :P
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
W samym szpitalu miałam dwa razy więc wiesz :P
|
#3106 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do imion to u nas dziewczynka to będzie Pola, a chłopczyk Kacperek Niezmienne od roku wybory
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
NowaMama h&m,smyk, dziewczyny jeszcze podawały c&a,kappahl ,next, w pepco tez mozna nieraz znaleźć tez spoko ubranka chociaz trzeba macać bo bawełna bawełnie nierówna niektore sa po praniu w tragicznym stanie a niektore super sie sprawdzają.
|
|
|
#3108 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ubranka glownie kupowalam w lumpeksach, dobra jakosc a cena nie powala na kolana
![]() Ale jak potrzebowalam czegos konkretnego to chodzilam do sklepow wymienionych przez raduske. Co do stanikow do karmienia, to mialam z mama alles. Teraz kupie sobie jeszcze bez fiszbin, bo takich mi brakowalo (np do spania)
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
nowamama-ja kupowałam też na lumpeksach dla małej albo na wyprzedażach w smyku albo reserved pozniej w hm bo dopiero co sie otworzyła galeria w mieście wtedy , teraz zamówiłam kombinezon i skarpetki z hm a sporo ubranek zamówiłam z c&a polecam bo sa mega śliczne ubranka
jeszcze moze jest promocja na ubrania ciążowe bluzki po 20 zł !!!Co do włosków na brzuchu to ja jestem blondynką a w 1 ciąży miałam czarne włochy na brzuchu ![]() :conf used: i zaczęłam po ciąży je wyrywać bo okropnie wyglądały i znowu mi się nasilają ... będzie trzeba rwać bo okropnie to wygląda ... wiem głupia jestem ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Aaa zamówiłam też sobie takie duże majty na brzuch już większy z hm Co do staników to jeszcze sie nie rozglądałam,w 1 ciązy nie kupowałam bo i tak za dużo wydatków mieliśmy teraz kupie. W smyku widziałam dość fajne takie uciskowe do karmienia. Ale boje sie zamawiac przez neta bo mam dosc spory biust i sie boję że będą za małe u nas w lindexie mają małe rozmiary .
|
|
#3110 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej 😀 dwa dni aż mnie nie było i mega dużo nadrabiania!
Ja będę rodzic z tż-tem po to, aby byl pomocą i wsparciem dla mnie, a on nie ma nic przeciwko. Jeżeli by miał, to nie zmuszalabym. Na wizyty też chętnie chodzi i na pierwszym usg dopochwowym również był i bardzo przeżywał Co do usg genetycznego i testu Pappa, to mój lekarz mówił, ze usg wystarczy bo nie jestem obciążona genetycznie i młoda więc się słucham. Jedynie jakby coś nie tak wyszło z usg to polecę na badanie krwi. Genetyczne również mam 26 września Witam się dziś w 12tc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Menia tak czytam Twoja historie i uważam, że za dużo bierzesz na swoją głowę, a mąż to wykorzystuje. Małżeństwo to kompromis i podział obowiązków, musisz to zmienić bo inaczej będziesz nieszczęśliwa. Jak Ci się w.ogole żyje na obczyźnie? Nie zrobiłaś tego przypadkiem dla męża żeby mógł uciec od toksycznej rodzinki, a Ty sama tesknisz za Polska? Powiem Ci, że ja dwa lata żyje na obczyźnie i nie jestem szczęśliwa. Mieliśmy już teraz w styczniu wracać na stałe do Polski ale ze względu na dzidziusia zostajemy do rozwiązania, a potem jak tylko poczujemy się ok i.lekarz pozwoli to wracamy. Tutaj też życie jest łatwiejsze ale jednak inne aspekty przewazyly i wracamy. Piszę o tym, bo wiem, że pisałaś że wam również żyje się spokojniej poz względem finansowym, ale może jesteście (Ty bądź mąż) nieszczęśliwi za granicą bez części rodziny bądź znajomych? Macie bariery językowe. Przyczyn jest milion Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Lilotka i Pati - gratuluję wizyt prenatalnych!!! Cudowne wieści. Pati, synek <3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo Cie nie ominęło, ja jestem chyba największą gaduła i co 3 wypowiedź jest moja😂😂 w życiu codziennym tez dużo mowie :P Nic na to nie poradzę
|
|
#3112 |
|
Wtajemniczenie
|
Ejda- razem zdecydowaliśmy na wyjazd na Islandie,myśleliśmy o tym dużo wcześniej już ... ja jestem szcześliwa że tu przyleciałam,nie chciałabym wrócić do Polski mąz z tego co wiem też nie chce wracać,tutaj bez problemu po angielsku sie wszędzie dogadamy - teraz mąż zaczął chodzić na kurs islandzkiego . Także nie sądzę żeby Islandia była tego powodem
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Pati to się ciesz że dużo mówisz ja jestem raczej z tych malomownych ale jak coś trzeba to będę dużo gadać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3113 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
||||
|
|
|
#3114 |
|
Raczkowanie
|
Hej, ja tylko na chwilę bo mała zaczęła chodzić i daje mi nieźle popalić. Gratuluję wszystkich wizyt, ja swoją mam dopiero 19.09. Aaa i tez jestem z Poznania, mieszkam na Wildzie ☺
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
|
#3115 |
|
Raczkowanie
|
hej kochane
czytam wasze wpisy i się zastanawiam co napisać :p ktoś pytał o włosy na brzuchu w pierwszej ciąży miałam owłosiony brzuszek i w tej ciąży już zauważyłam że mam więcej włosków na brzuszku ogólnie mam wrażenie że dzisiaj wywalilo mi już lekko brzuch 😈 a we wtorek ZacZęłam 9tc w przyszłym tygodniu muszę się umówić na drugą wizytę u mojego gin zobaczymy co powie i muszę pójść zrobić wszystkie badania które mi zalecił A jak sytuacja z Waszymi piersiami? Moje już są o jeden rozmiar większe i muszę kupić jakiś nowy biustonosz chociaż jeden bo w pierwszej ciąży strasznie mi urosły piersi a później chodzilam ze zwisami jak przestalam karmic i sie tego znowu obawiam :/ moze macie jakies kremy do polecenia na biust ? k ciazy chce i moje maleństwa zadbać bardziej niż za pierwszym razem 😣😱 ogólnie już się cała smaruję Palmers em używacie już coś takiego ? Coś polecacie ? |
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja póki co używam lotionu babydream fur mama, później myślałam o Palmersie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Tyska141, piersi póki co tylko nabrzmiałe, jeszcze nie urosły
co do brzucha to mój juz lekko wystaje, tzn. płaskiego brzucha nigdy nie miałam, mimo, że jestem szczupła, ale ten brzuch teraz taki "kształtny" się zrobił. To 10 tydzień. A jak u Was? Widać brzuchy? ![]() Podłączam się do pytania o kremy, nie tylko do piersi. |
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie brzucha nic a nic... Piersi jakby dzień wcześniej ktoś je zboksowal, nabrzmiale, zylaste i bolace w dotyku. Ja wszsytko smaruję na zmiane zmianę masłem shea, albo olejkiem migdałowym.
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt,że mam trochę nadprogramowych kg, ale brzuch się zaokrąglil, zamiast faldek jest piłka, jak leżę to nie rozchodzi sie na boki tylko zostaje w tym samym miejscu
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozlewa się
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

dziś chociaż wafle ryżowe zjadłam, wczoraj nie dało sie 

ja miałam 9usg dotychczas :P

dużo Cie nie ominęło, ja jestem chyba największą gaduła i co 3 wypowiedź jest moja😂😂 w życiu codziennym tez dużo mowie :P
nie dość że przywiozłam ją nową z Polski w lipcu to już zniszczona,a tamta siedzi w domu nic nie robi i nie ma czasu na czytanie . To ja przez miesiąc 3 książki kontynuacji Arabskiej żony przeczytałam ...