|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
kala witamy
w naszych skromnych progach razem nam się uda napewno mnie już udało się zrzucić parę kilo więc Tobie też sie uda
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
No dziękuję
też trzymam kciuki!!! Razem na pewno się uda
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle wystarczy Puszczam sobie muzyke i jeżdże Albo coś leci w tv to oglądam Przyjemne z pożytecznym Ja jeżdże ja najwyższych przerzutkach |
|
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
krooliczek89: ile kosztuje taki rowerek ??
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeee... Szczerze to nie wiem ile teraz kosztuje... Mój kupiłam jakieś 3 lata temu i przez większość czasu stał nieużywany... Ale teraz nadrabiam zaległości
|
|
|
|
#4086 |
|
Raczkowanie
|
a to przepraszam. Juz poprawiam
Czyli od ostatniego wazenia zgubilas 2,1kg?
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupilam za 140 zł, ale byla promocja. Natomiast moj dziadek dal ok 450 zl, ale to juz taki stabilniejszy, wiekszy.
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
A to chyba trzeba będzie zainwestować
ale czego się nie robi dla ładnego ciałka,no nie Już niedługo obiadek : ryż z curry i warzywami,kurczakiem mniam!!
|
|
|
|
#4089 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!! poczytałam trochę wasze wpisy i tak sobie myślę że moze i ja bym się przyłączyła jeśli można??? Moja waga 66 kg przy wzroście 164 cm więc zdecydowanie za dużo, chciałabym zrzucić przynajmniej 7-8 kg, nie liczę w sumie na wiecej, bardzo źle się ze sobą czuję...dziś byłam na rutynowych badaniach i lekarka zapytała czy jestem w ciąży bo mam taki sympatyczny brzuszek;-( porażka dobiła mnie normalnie... poradzcie cos, bo z tego co przeczytałam to dajecie rade...pozdrawiam
|
|
|
|
#4090 |
|
Rozeznanie
|
tak zgubiłam 2.1 kg
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
|
|
|
#4091 |
|
Raczkowanie
|
sieweczka.Tej listy nie bede juz edytowac, a na nowej (na sobote) juz poprawilam ![]() Witam nowe dziewczyny.
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
do agussin: Nie martw się
dasz radę na pewno. Ja też jestem tu nowa Ja też dużo razy słyszałam pytanie czy jestem w ciąży i wiesz co to jest chyba najlepsz motywacja,mnie zmotywowało to i to że jak wychodziłam na zakupy z koleżankami to musiałam się wbijać w rozm 40 i trochę takiej niezręczności było. Teraz wzięłam się za siebie i od 3-4 tyg jestem na diecie (własnej) kupiłam sobie tabl. therm line II które powinny jutro już dojść bo zamówiłam z allegro i zobaczymy narazie schudłam 5kg i waże 67kg a mój cel to 59kg narazie nie ćwiczę bo nie wiem co ale po przeczytaniu dzisiejszych postów zainwestuję w rowerek stacjonarny a co!! Pozdrawiam
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki co mam robić!!! Mój brat ma dzisiaj urodzinki i w domu czeka na mnie torcik...
co ma zrobić żeby go nie tknąć bo aż słyszę że mnie woła!!!!! Chyba nie wracam dziś do domku
|
|
|
|
#4094 |
|
Raczkowanie
|
Spokojnie, nie panikuj
Od jednego kawaleczka tortu nie przytyjesz
|
|
#4095 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeżdżę na rowerku prze telewizorem
Najczęściej na "Pierwszej miłości", średnio mnie interesuje ten serial, ale jest o 18 ![]() Kala ja proponuje zjeść kawałek , tak jam mówi Ana od jednego kawałeczka nie przytyjesz.Hihi, pamiętam jak 2 lata temu się odchudzałam (kiedy tak ładnie schudłam), jak szłam z basenu zawsze pozwalałam sobie na Grześka.... jak on cudnie smakował Nigdy nic mi tak nie smakowało, jak te batoniki, po godzinie pływania ![]() A ja dziś zjadłam na obiad stek z ryżem i marchewką :/ średnio dietetycznie, właściwie wcale, ale jadłam obiad na uczelni, a w barze dziś nie mieli wielkiego wyboru ![]() Sieweczka gratuluje utraty kilogramów
|
#4096 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie co też bym chciała schudną, ale ogólnie to przez te nerwy pracuje z samymi facetami w pracy i ciągle muszę znosić ich humory, ale z nerwów jem, a chciałabym mniej, zmienić pracy nie da rady bo dobrze płacą, pomóżcie cio robić ??
A wogóle to pomijam że oni mi tu pachnią jakąś pizzą cio drugi dzień i wogóle to jestmasakra. Ale nic staram sie zrzucić jak najwięcej się da nie daje sobie limitu tera waże ok 79 kg.
|
|
|
|
#4097 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie co też bym chciała schudną, ale ogólnie to przez te nerwy pracuje z samymi facetami w pracy i ciągle muszę znosić ich humory, ale z nerwów jem, a chciałabym mniej, zmienić pracy nie da rady bo dobrze płacą, pomóżcie cio robić ??
A wogóle to pomijam że oni mi tu pachnią jakąś pizzą cio drugi dzień i wogóle to jestmasakra. Ale nic staram sie zrzucić jak najwięcej się da nie daje sobie limitu tera waże ok 79 kg.
|
|
|
|
#4098 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ufff.. naszczescie juz jestem po wszystkch poprawkach jeszcze czekam tylko na 1 wynik i mam spokój do nastepnej sesji![]() czuje sie rewelacyjnie, warzenie mam w czwartek ok 20 wieczorkiem jestem szcześliw ai peła energi, mimo ze dzisiaj poszlam spac no na godiznke do usłyszonka Kochane ;*
|
|
|
#4100 |
|
Raczkowanie
|
Cudownie, Lesyeux
gratulacje!Monique20, Ty się tam facetom w pracy nie daj Ciekawa jestem, jak oni wyglądają po fast foodach, buahha... A jaki masz plan?Na portalu http://ww1.dieta.pl/news.asp?ID=347 jest artykuł, jak spalić resztki, ostatnie kilogramy. Ogólnie pitolenie jak w każdym, ale o jednym nie wiedziałam i wypróbuję: trzeba zwiększyć ilość białka i jeść je jako ostatni posiłek. Brzmi rozsądnie. Co do słodyczy, słuchajcie, ja nie umiem Muszą być dwie kostki czekolady dziennie, bo oszaleć można... Właściwie zastanawiam się, czy to ma na dietę jakiś wpływ. W kopenhaskiej na przykład jest na śniadanie kostka cukru, w norweskiej gdy się zje cokolwiek, dieta jest nieważna i trzeba od początku zaczynać... Dziewczyny, które w ogóle nie jedzą słodyczy - są lepsze efekty? Czy nie ma różnicy?
|
|
|
|
#4101 |
|
Zadomowienie
|
hm, u mnie efekty przy całkowitym niejedzeniu słodyczy są lepsze, ale to może dlatego, że jak raz sobie pozwolę to już leci...
i jem za dużo. poza tym - to dobry sposób na ćwiczenie silnej woli. a co do białkowej kolacji - racja
|
#4102 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie mam nadwagi tez skacze sobie tak po pol godziny...Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wiec jak nie mozesz dluzej jezdzic to lepiej tak z reszta lepiej cokolwiek sie poruszac niz wcale, nie?ODezwe sie pozniej.. spadam do pracy;]
|
|
|
#4103 |
|
Przyczajenie
|
Przyłączam się!
Mam do zrzucenia 15 kg - teraz ważę 65 kg przy 159 cm więc jest co zrzucać. Jestem wysportowana więc na szczęscie nie jest tak źle z wymiarami: ale bardzo źle się czuję, bo te ostatnie 6 kg przytyło mi się przez ostatnie 2 miesiace przez słodkie randki i je właśnie chciałabym zrzucić w 1 etapie. A dalej do wakacji - planuję kolejne kilka kilogramów! Mój pierwszy cel to 58 kg. Od jutra zaczynam, już dzisiaj lekka kolacja!!! |
|
|
|
#4104 |
|
Zadomowienie
|
nie ma sprawy, zapytam, w czwartek mam trening
|
#4105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm.. a nie bdziesz za chuda 55 przy Twoim wzroście byłoby cudownie nie wychudzaj sie bo to nie zdrowe ![]() pozatym WItaj w Naszym Gronie ale chociaż 10 ![]() buziaki ja zmykam. jestem tak napita wody.. że zaraz pekne
|
|
|
#4106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pamięta mnie ktoś jeszcze?
Przepraszam, że nie pisałam, ale nie chciałam wam poraz kolejny pisać, że u mnie źle ,że od jutra ze zdwojoną siła, więc chciałam poczekać jak wszystko wróci do normy, Trochę się uspokoi i ustabilizuje. No więc po tym wielkim załamaniu... przytyłam WSZYSTKO co schudłam wcześniej, czyli z 58kg nagle zrobiło się 65 No, ale od jakiegoś czasu znowu wróciłam do "prawidłowej dietki" i waże teraz 60 Cytat:
![]() A tak poza tym to śledziłam dokładnie wasze zmagania, więc wiem co i jak Gratuluje wytrwałym!
Edytowane przez Olga:P Czas edycji: 2008-02-19 o 22:04 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
chyba dobrze trafiłam, bo i mi przyda się utrata wagi... i to nie mała- bo przy wzroscie 170 waże 100 kg ;( załamka normalnie ;( ale mam nadzieję, że mi się uda... Marzy mi się 70 kg... ehhh... może za jakiś czas Pozdrawiam i gratuluje sukcesów
|
#4108 | ||
|
Raczkowanie
|
Noo to super!! wypytaj o to skakanie, no wiesz.. jak najlepiej
![]() Cytat:
![]() Witam Cie serdecznie ![]() Jak Ty te 5kg zrzucilas Moja droga, daj przepis;d Cytat:
Witam rowniez wszystkie nowe odchudzajace sie Wizazanki![]() Po skakaniu jestem i kolacji potem.. pol piersi z kurczaka(gotwanej w woodzie ) i bialko z jaja pekam!Zawalilam ostatnimi dniami, az sie wstydze przyznac jak bardzo. Musze wiec teraz zaczac pokutowac z deka. Ide pod prysznic, bo smierdze ![]() ![]() Buuuuzi
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ani żadnych słodzonych napojów, soczków itd. ![]() I wytrzymuje bez kawy juz półtora tygodnia! Jestem z siebie dumna Dobra koniec gadania i spadam na rowerek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.

w naszych skromnych progach
mnie już udało się zrzucić parę kilo 

sieweczka.

dasz radę na pewno. Ja też jestem tu nowa

ale chociaż 10