|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode wrzesień 2008
my na nauki jedziemy jutro, na te sławne jednodniowe u Pallotynów, z tym że w Konstancinie bo to jakieś dodatkowe terminy...tylu chętnych, a wiem to po sobie, bo chyba cudem udało nam się zapisać
start o 9 do 18 i dziesięć spotkań i jedna poradnia z głowy
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
My już mamy 3 nauki zaliczone
...teraz juz jak się zdecydowałam na suknię,to mam ochotę pójśc i ją zamówić,ale chyba jeszcze za wczesnie...hm..sama nie wiem
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
jade jutro z TZem ogladac sukienki
|
|
#214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: bylam zobaczyc sukienki. w jednym salonie wpadlo mi w oko kilkanascie. Pani szyje niedrogo, mozna wybrac z tych co juz sa, jak sie chce to dowolnie je pozmieniac (np. dodac ramiaczka, jakies ozdoby itp), albo przyjsc ze zdjeciem wlasnej a koszt....1000-1300zl z welonem i rekawiczkami. na pewno tam cos wybiore
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2008-02-18 o 11:44 |
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
ja się juz zdecydowałam na suknię,chociaż w sumie jeszcze nie złozyłam zamówinia.Początkowo miałam kilka typów w internecie i myslałam o szyciu,ale jak zaczęlam mierzyć po salonach to się okazalo,ze te fasony,które mialam na oku zupełnie mi nie pasują;/,więc troche sie wydygałam i kupuję gotową...po co ja bym zrobila,gdybym uszyla i wyszło by nie takie jak chce
...Myślałam ,ze nic gotowego nie znajde,bo jestem troche wybredna,ale znalazłam i kamień z serca
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny jak Wasze przygotowania? Zdajcie relację.... My mamy bazę (tj. kościół, foto, kamerzysta, sala, DJ) oraz suknię śłubną i art. papiernicze (zaproszenia, winietki, zawieszki, kartki na ciasto) I stoimy w miejscu.... A to wszystko przez remont łazienki, teraz bywam częściej w marketach budowlanych niż w domu |
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nauki to mamy juz odbebnione, od 2 miesiecy wybieramy sie do poradni i cos nie mozemy sie wybrac mimo ze 2 kroki mamy Mialam jechac do krawcowej drugi raz zeby zdjecie pokazac, ale mam extra plan na nowy semestr (tzw plan na 'korzysc' studenta ) i siedze na uczelni od samiutkiego rana do samego wieczoru Za butami i innymi dodatkami do sukni bede sie rozgladac jak juz sukienke bede miala w trakcie szycia narazie nie ma sensu Boze a zaproszenia???? Kiedyyy??? Chcialam robic ale z braku czasu i nadmiaru obowiazkow chyba kupimy![]() Ojjjj same widzicie jaki zastoj trzymajcie sie cieploaaaa postanowilam sie obciac z nadzieja ze odrosna w 7 miesiecy (tak po ramiona gdzie tyl krotszy a przod dluzszy ) 7 miesiecy to urosna prawda? :rolleye s: (powtarzam zniesmaczonemu TZtowi- do wesela sie zagoja )Jeszcze 7 miesiecy i 5 dni
|
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam już dość rozmyślania o sukience...tego oglądania, a jak jade przymierzyć to złości mnie że nie pamiętam jak wyglądałam w sukienkach z innych salonów, jak założe drugą sukienke to nie pamiętam jak było w pierwszej, a jak trzecią to jak było w drugiej...
marzy mi się zebranie wszystkich faworytek w jednym miejscu, specjalnie dla mnie przygotowanym, gdzie godzinami mogłabym mierzyc i porównywać, aby wybrać tą jedyna, najlepiej za darmo
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn pozniej dylematy byly, po zamoiweniu, czy to napewno TA, ale juz mi przeszlo, tzn staram sie o tym nie myslec
|
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...ale juz sie zdecydowałam i zdania nie zamierzam zmieniac...chyba
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Gabi2;6675609]ja mam już dość rozmyślania o sukience...tego oglądania, a jak jade przymierzyć to złości mnie że nie pamiętam jak wyglądałam w sukienkach z innych salonów, jak założe drugą sukienke to nie pamiętam jak było w pierwszej, a jak trzecią to jak było w drugiej...[quote]
Aparacik wez pozniej bedziesz mogla podziwiac sie i porownywac sukienki na zdjeciach bardziej obiektywnie
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
Panny Młode wrzesień 2008
Witaj Kalwi
![]() znamy sie![]() jestem nowa na tym wizażu mam slub 27 wrzesnia 2008 r. pozdrawiam was goraco Dziewczynki a jakie kreacje maja wasi rodzice?? pozdrawiam
Nasza miłość kwitnie od 11II2006 r. Nasz ślub cywilny od 21IX2007 r., a Kościelny od 27 IX 2008 r. Egzamin z JM 14V2009 r.zdany II stopień ![]() Pani mgr inż już od 30 czerwca 2009 r. ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-23 o 22:44 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sukienke
Miałam jeszcze szukać ale dzisiaj zadecydowałam, sukienka jest w moim stylu, zachwyciła mnie, mamę, ludzi w sklepie, którzy akurat byli przy moim mierzeniu czułam się w niej super i powiem szczerze wątpliwości mam czy dobrze, czy na pewno to ta, ale wiem że którą bym nie wybrała to zawsze rozmyślałabym czy to najlepszy wybór, tym bardziej że mierzyłam ivory, a będzie biała jestem szczęśliwa że jestem już "po", do tego jak miałam zadecydować ostatecznie, założyłam ją jeszcze raz z welonem, mama sie wzruszyła- i to rozwiało moje ostateczne wątpliwości Cena jak na sukienki które mierzyłam atrakcyjna 2400 plus gratis załapałam sie na ostatni dzień promocji walentynkowej na welon do 200 zł, halke i podwiązkęZastanawiam się czy wkleić zdjęcie bo niestety na fotce nie widać jej całej i w ogóle zdjęcie a real to dwie różne sukienki i wprowadziłam w niej pewną modyfikacje, usunełam kwiatek przy dekolcie
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi2 dawaj to zdjęcie.
Nie przejmuj się wątpliwościami, czy dobrze zrobiłaś. To normalne. Ja tak samo miałam
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
no to wklejam
![]() od razu zaznaczam że nie będę miała tego kwiatka przy gorsecie i ten tren w rzeczywistości jest dłuższy
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa suknia, nie "przeładowana".
Czemu nie chcesz tego kwiatka?
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś do mnie nie przemawia i na serio jest bez niego lepiej
|
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi2 myślałaś już, jakie dodatki do niej założysz? Bo bukiet to raczej niezbyt fantazyjny by do niej pasował. Za to - skoro nie ma kwiatka przy dekolcie - fajnie by wyglądał jakiś "mocny" naszyjnik.
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie myślałam o dodatkach, ale z tego wszystkiego że kupowałam już właściwie po zamknięciu i takie towarzyszyły mi emocje że zapomniałam o bolerku
myślałam trochę o jakiś kolczykach błyskotkach
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Az nie moge sie doczekac az wszystkie bedziemy po slubie i bedziemy wklejac Nasze zdjecia w tych wybranych sukienkach ze wszystkimi dodatkami welonem blyskotkami rekawiczkami fryzurkami zrobione na bostwo |
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
Gabi fajnie,ze suknia juz jest...chyba kamień z serca,bo zawsze z tym mamy największy problem
I myslę,ze z tym kwiatkiem to dobry pomysł,żeby go nie było
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

...Myślałam ,ze nic gotowego nie znajde,bo jestem troche wybredna,ale znalazłam i kamień z serca

no ale nauki to mamy juz odbebnione, od 2 miesiecy wybieramy sie do poradni i cos nie mozemy sie wybrac mimo ze 2 kroki mamy
) i siedze na uczelni od samiutkiego rana do samego wieczoru
Za butami i innymi dodatkami do sukni bede sie rozgladac jak juz sukienke bede miala w trakcie szycia narazie nie ma sensu
z nadzieja ze odrosna w 7 miesiecy