|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy ostatniego kwartału 2015 cz.II
Robusta trzymam kciuki żeby to nie było toxo 😘
Dotka ile u was trwa adaptacja? Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4262 |
|
Raczkowanie
|
Dotka, pediatra nas ostrzegała, że może być wysypka, goraczka, biegunka a nawet kaszel.
A nic nowego innego nie podawaliśmy do jedzenia wiec alergia raczej odpada Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4263 |
|
Konto usunięte
|
Novakia tak, efektywnie ssie i zjada, łyka jak pelikan. A ile to nie mam pojęcia, nie jest mi ta wiedza potrzebna
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Grr jestem po dentyście |
|
|
|
#4264 |
|
Rozeznanie
|
Hejka podczytuje ale ost zabiegana bylam przygotowaniami do roczku,impreza w sobote byla w skromnym gronie,Lenka zadowolona,tort pyszny pozno poszla spac ale jak zwykle w weekend pobudka ok 7a dzis jak mialam cos zalatwic w urzedzie i nie nastawialam zegarka bo bylam.pewna ze ok 7wstanie to do 8:40spala
![]() Wrzuce kilka fotfz roczku.do albumu;-) Aleksandra witamy:-* my szczepienie na mmr mamy w grudniu mam nadzieje ze skutkow ubocznych nie bedzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko ..... a ja.... Twoja mama Edytowane przez Kasiula8708 Czas edycji: 2016-11-21 o 17:25 |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
podczytuję Was, ale jakoś nie miałam weny do pisania. KASIULA spóźnione sto lat dla solenizantki ☺ ICLOSEMYEYES i spóźnione sto lat dla Dobrusi 😊 Ten czas tak leci, że za chwilę nasze grudniowki będą świętować roczki dzieci
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my też mieliśmy imprezę w sobotę, ale średnio udaną
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Ojaaaa właśnie Kasiula i iclosemyeyes najlepsze zyczenia dla dziewczyn!🍰🎂🍧🍨🍦🍡🍬👼
A czemu srednio udana impra?
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się dołączam do życzeń Dziewczyny
Sto latek i zdrówka dla dzidzioli Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękujemy za życzenia 😊 Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4270 |
|
Wtajemniczenie
|
Rowniez dolaczam sie do zyczen
|
#4271 |
|
Raczkowanie
|
Ode mnie również wszystkiego najlepszego dla dzidziorów
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy ☺ i cześć Alexandra, zapomniałam się przywitac
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4273 |
|
Konto usunięte
|
I ja się dołączam do życzeń
![]() Do naszego roczku 18 dni
|
|
|
|
#4274 |
|
Raczkowanie
|
My miałyśmy roczek na początku października, impreza domowa, bardzo fajna ale krótka, bo komuś zachciało się szybko spać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie prezenty zgarnely dziewczynki?
|
#4276 |
|
Raczkowanie
|
Moja Wiki dostała nowe krzesełko do karmienia, konika - pluszaka na biegunach, ubranka i pieniądze od chrzestnego.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Moja dostała głównie zabawki: arkę Noego z Dumela, siostrzyczkę szczeniaczka uczniaczka, klocki Mega Blocks, ksiazeczke interaktywna, stoliczek edukacyjny, klocki Duplo, łosia bujanego, lalę, misia, kaczuszki do kąpieli. Mamy obecnie tyle zabawek ze moglabym żłobek wyposażyć 😀 Poza tym ciuszki i kasę.
|
|
#4278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z którego października córcia? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
.Dalej się boję bo przy Priorix i do 2 tygodni coś się może pojawić, dziać. No ale trzeba być dobrej myśli że wsio będzie ok. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4279 |
|
Raczkowanie
|
Diablica, moja mała z 8 października
a od szczepienia minęło równo dziś 2 tyg.A szybko synkowi ta wysypka zeszła? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma jeszcze chropowatą skórkę śle kropeczki zbladly. Były lekko czerwone drobniutkie. Z reguły jak coś zje i mu nie podpasuje to najpierw brzuch wysypuje, potem uda. A tym razem tylko uda więc nie wiem do końca. Ale też pierwszy raz zjadł całą mandarynkę - dotychczas tylko 3-4 kawałki. Jeśli mamy mieć taki NOP to ja to akceptuje... bałam się gorszej reakcji. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
Nooo to całe 3 dni starszy
a to moją wysypało na brzuchu i plecach tylko ale po 2 dniach nie było śladu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale dłużej bym nie mogła, im dłużej tym coraz gorzej skończyć.
|
|
|
#4283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas mozna dac wozek. Jest jeden chlopiec,ktory drzemki ma tylko w wozku na tarasie ![]() Nie,idziemy w czwartek prawdopodobnie. Bedziemy chodzic 2x w ygodniu po 2h. Ile trzeba ![]() W niektorych zlobkach W OGOLE nie ma adaptacji... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do KP,to ja to lubie,nie jest to zadnym problemem ani przeszkoda. Wrecz bardzo sie przydaje,chociazby jak zostaniemy gdzies dluzej, niz planujemy, to sie nie martwie,ze nie mam jedzenia dla mlodego, tylko dostanie cyca i juz. Tak samo uspokojenie - jesli wieczorem po zasnieciu sie przebudza i placze, wystarczy ze troszke zje i juz lepiej. No i kwestia picia - Witek pije bardzo malo. Nie martwi mnie to,bo wlasnie jest KP ale bez niego byloby slabo.. |
||||
|
|
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U nas adaptacja ma trwać tydzień, ale nie widzę przeszkód żebyśmy ją sobie wydluzyly 😉 Nie Dobrusia jeszcze nie chodzi. Nie chciałam jej puścić żeby raczkowala kelnerkom pod nogami 😕 A co do KP to mam podobne zdanie, dla mnie jest wygodne. Chcę karmić jeszcze pół roku. Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
W Niepołomicach
|
|
|
|
#4286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak w ogóle to witam z powrotem, ale nie wiem na jak długo bo telefon nadal szwankuje ![]() i dziękuję za odp.dot.butów, jednak z nich zrezygnowałam 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- pytanie do dziewczyn mających nocnik z ikea http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/60193128/ czy ten wkład jest łatwo wyjmowany? w sensie czy dziecko sobie z nim poradzi? bo obecny który mam z fisher price doprowadza mnie do szału bo mała go ciągle rozbebesza 😐 i chcę dla niej nocnik lekki, bo u babci ma taki 30 paro letni, zgrabny, po mnie (moja mama uwielbia chomikować) który przynosi kiedy chce załatwić potrzebę, co prawda nie zawsze na czas, czasem jest to też fałszywy alarm ale skoro wyjazuje takie chęci to pomyślałam, że możemy popróbować ale obecny nasz nocnik nawet mi ciężko przenieść :brzydak:Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4287 |
|
Konto usunięte
|
My szczepimy za 3 tygodnie (13 grudnia). Później chcę jeszcze przed końcem roku na ospę zaszczepić, tylko muszę zapytać dyrektorki żłobka czy nam wystawi teraz zaświadczenie, że młody jest żłobkowy, żeby było refundowane.
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
My ostatnio skorzystalysmy z refundowanego szczepienia dla dzieci zlobkowych (przeciwko pneumokokom). U nas nie było problemu z zaświadczeniem. Przeciwko ospie też chciałam zaszczepić ale u nas na ten rok pula szczepień się skończyła.
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Daisy, tak wyjmowany i raczej sobie poradzi. A czemu Ci rozbebesza? My mamy nocnik w lazience i sadzam tylko na siku/kupę, wiec nie ma kiedy go zdemolować
![]() Gryzia, ale ospa nie jest obowiązkowa, nie? |
|
|
|
#4290 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktores dziecko nie dostalo takiego jezdzika na urodziny ? Bo chce takiego kupic małemu
http://allegro.pl/showitem/description/6542922859.html Catherin jak ram zabieg? Ja kp tez jeszcze pol roku chce choc ostatnio jak je mniej w dzień cyca to czesciej budzi się w nocy, ale juz przywyklam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

Sto latek i zdrówka dla dzidzioli

z którego października córcia?
.
a to moją wysypało na brzuchu i plecach tylko ale po 2 dniach nie było śladu 

który przynosi kiedy chce załatwić potrzebę, co prawda nie zawsze na czas, czasem jest to też fałszywy alarm ale skoro wyjazuje takie chęci to pomyślałam, że możemy popróbować ale obecny nasz nocnik nawet mi ciężko przenieść :brzydak: