|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
Naprawdę to był głupi wyskok .....
|
|
|
|
#4712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i efekty liche żadna rewelka , no cos tam było widac, ale skad mam wiedziec czy przez to, czy dzięki sobie. cena nie zbyt wysoka u nas po 26 zł, no ale zawsze na jakis krem by było spalacz tłuszczu typu olimp, i inne. podnoszą ciepłotę ciałą, a cwicząc do tego ponoć bardziej wzmagasz ciepło, i leje sie z Ciebie pot. ale co za tym idzie... na BANK podwyższa sie cisnienie krwi, i tak jak w mojim wypadku, kołatanie serca, bóle głowy i bezsenne noce. ja odradzm, takie typu tabsy, lepiej kupic chiński spalacz tłuszczu, ona krzywdy nie zrobi. PU-ERh jest tańsza i to herbatka, i napewno jest chwaloan przez wizażanki bardziej niz wszelkiego rodzaju slim fasty, olimpy, therm line, therm fat burner CLA itp. wszystkie próbowałam i powiem STRATA KASY. napewno, poniesie sie za to konskwencje w przyszłości i to mnie martwi i te kapsułki okropnie duże..bleee jak to osiada w żołądku i sie rozkłada, rozpuszcza fuuu.. a ta osłonka.. blee ... ![]() . ![]() ja wygłosiłam swoją opinię. na temat tablletek na odchudzanie. w aptece sie tez pytalam czy Pan magister poleca BIO CLA z zielona herbata, powiedzial ze nie. o dziwo sie zdziwilam, bo odradzil mi. bo efekty sama takie zdobedę i beż tego, i na marne kase wydam lepiej zainwestowac w areobic, siłownię, lub jakiś hula hop ale każdy wie co dla niego najlepsze i najwygodniesze ach..pora spać. Buziak wielki, i Słodkich SNów
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak co to pomożemy,jak będziemy wiedzieć hihi
|
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a i nastawiaj tyłek, pizza jest fuuuuuuu umkneło mi to ale widze że juz lanie się dostało od innych hihih. Spokojnie to normalka
|
|
|
#4715 |
|
Raczkowanie
|
Teraz już Będę wiedzieć na przyszłość i jutro napiszę co na obiad zjem a na sniadanie pewnie jakiegoś owoca typu jabłko kiwi ....
dziekuje..A zapisać to chyba pójde na siłownie chodż zastanawiam sie czy siłownia czy po prostu taniej aerobic .....
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wg mnie)
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc ja te zlece spac pa
![]()
|
#4719 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywisice po takich wyglupach sie waze i od soboty przybylo ponad 2kg. To chyba niemozliwe zeby przytyc tyle w tak krotkim czasie wiec tylko pocieszam sie ze jutro.. bedzie lepiej i w koncu strawie to zalegajace jedzenie aj aj aj...![]() kala2505 - dziekuje bardzo za te cwiczonka ale kurcze ja ciemna jestem chyba bo.. powiedz mi jeszcze .... Powtarzasz znaczy sie robisz raz pierwsze, potem raz drugie i raz trzecie itd.. i potem znow pierwsze i drugie i trzecie.. i tak 6 razy w sumie? = jeden cykl a te 4 min przerwy to miedzy cyklami sie robi tak? a mozna rozlozyc serie w ciagu dnia, tzn zrobic np jedna rano i potem 2 wieczorem?Fajnie zes sobie to urozmaicila, ja myslalam ze to trzeba tak najpierw jedno potem drugie cwiczenie kilka razy i tak... nudnawo bylo;p a tak to rzeczywiscie sie ruszasz;d PS. Jak ja do kibelka nie pojde przynajmniej raz w ciagu dnia w "grubszej sprawie" to sie we mne krew z nerwow gotuje ze to zarlo zalega;/ Wiec ja to tak codziennie, czasem kilka razy, no ale nie dziwota kiedy tyle jem;/ tajka88 - kali to chyba nie o siku chodzilo hehe;p Cytat:
![]() No ale od kiedy tak mowie ze sie odchudzam i odchudzam to 2-3 kg spadlo ale nikt tego oczywiscie nie widzi no i sie nie dziwie. No i ja tak gadam i gadam o tym a tu zadnych efektow i to to tak muli ![]() ide spac, choc lepiej byloby sie pochlastac chyba;] Naprawde mam tak serdecznie dosc... i juz nawet czasami zla jestem ze jestem na forum, ze Wam o tym pisze ze chce schudnac, ze sie "odchudzam" a tylko gadanie z tego jest. I tak sie tylko uzalam nad soba, zaaal!! No ale z forum nie zrezygnuje;p nie da rady ![]() Dobranoc ![]() Jutro kolejny(oby lepszy)dzien... zmagan?
|
|
|
#4720 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za odpowiedź. A czy np kilka owoców może stanowić śniadanie? Mam na mysli zasady tej diety Diamondów, bo tam chyba tak jest?
Co do wizyt w WC, to od czasu mojej grypy zołądkowej, czyli od ubiegłego czwartku mimo usilnych chęci i czynionych w tym kierunku różnych kroków, nie udalo mi sie tam póść i zaczynam sie martwić. lesyeux, popieram co do Herbalife'u. Ja tez jestem na muliwitaminie i błonniku, który zawsze działał!!! Co do koktajlu, trochę drogi, ale naprawdę smaczy i widać efekty. Przede wszystkim przestały mi wciąz wyskakiwać zimna. Idę sobie zrobić soczek z marchewki i zmykam do pracy. Miłego dnia! |
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj dziewczyny... Jak sie wczoraj położyłam spać to spałam 14 godzin
Hehe... Tak mnie wykończyli w szpitalu Ale za to wstałam pełna energii do dalszego odchudzania mimo że za oknem szaruga Trzeba sie brac do roboty Buuuuziol dziewczyny |
|
|
|
#4722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm.. ale same owoce na śniadanko.. ? nie wiem czy to jest dobre bo z tego co wiem owoce maja mało białka ![]() lepiej do sniadanka zjedz sobie, jakiś soczek z owoców świerzo wycisniętych albo dziewczyny maja jakis inne pomysły lub opinie na temat śniadanka z owoców
|
|
|
#4723 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam, właśnie stosuję dietę Diamondów w połączeniu z zasadami Montignaca. I wg zasad z książkowych i wg doświadczenia: Kilka owoców może stanowić śniadanie, jeżeli Cię one sycą, zawierają przecież białka i tłuszcze w proporcjach takich, jak w mleku matki, czyli są doskonałym pokarmem dla człowieka. Natomiast, gdy jest zimno ( w zimie) warto do tego zjeść owsianeczkę albo inne zalecane śniadanko. Koniecznie gdy się zgłodnieje trzeba przegryźć coś konkretniejszego na drugie śniadanie - tak 4 godziny po wstaniu. No i tyle zasad
|
|
|
|
|
#4724 |
|
Przyczajenie
|
Lesyeux - wow! Nie było mnie z tydzień a tu 3 kg do tyłu! Gratuluję, gratuluję i jeszcze raz gratuluję!
I mam takie pytanie - jak się robi te fajne podpisiki z kilogramami, które ubywają (znaczy stopki...?). Jestem trochę zielona w tym temacie a chciałabym się pomotywować ( i wszystkie inne wizazanki też ![]() Dziękuję! |
|
|
|
#4725 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uważasz,że tysiąc kalorii to sporo? Takimi sugestiami,to możesz jedynie kogoś wprowadzić w jakieś kompleksy i wyrzuty sumienia. W Twoim jadłospisie są praktycznie same węgle,zero NNKT,zero warzyw ![]() Skoro tyjesz na tysiącu to musisz mieć masakrycznie rozregulowany metabolizm ... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na redukcji 1-2 max.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||||||
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Jak oduczyć się niesłodzić herbaty
? Tego chyba nigdy się nie nauczę. Uwielbiam wrzącą, mocną, słodzoną herbatę xD .
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
ŹRÓDŁA NNKT
NNKT powinny być przyjmowane z jedzeniem oraz aplikowane bezpośrednio na skórę. Źródłem NNKT są: olej arganowy, olej z awokado, olej z konopii, olej z pestek moreli, olej z orzechów laskowych, masło karite. Szczególnie bogatym źródłem Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych jest olej z wiesiołka oraz olej z ogórecznika. Nienasycone Kwasy Tłuszczowe znajdują się również w niektórych owocach (awokado, mango) oraz rybach (łosoś). W sprzedaży w aptekach znajdują się również pastylki z nienasyconymi kwasami tłuszczowymi. Można je spotkać pod nazwą Omega 3-6-9. W celu poprawienia kondycji skóry warto więc przyjmować NNKT doustnie oraz aplikować je bezpośrednio na skórę. To tak dla ogólnej wiadomości ![]() agness: bardzo dziekuję dziś idę po mango i orzechy... ale z nimi wiadomo że trzeba uważać Dziewczynki gdzie ja kupię siemię lniane??? i co to jest w ogóle ?? Zaraz lecę do biedrony |
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz ?? NIC,piję czerwoną- bez cukru jest nawet lepsza i dużo wody ale kawy b/c nie wypiję nigdy na pewno
|
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Kala - siemię lniane w aptece
. Zalewasz wodą i masz taki kisielek do picia ;].Ostatnio piłam. I takie to siemię dziwne jest. A hm, kawa. Kawy ja nie pijam, bo nie działa na mnie .
|
|
|
|
#4730 |
|
Zadomowienie
|
A mnie niesłodzenia nauczyła moja mama- wręcz niepozwalała mi tego robić i tak zostało
![]() Odnośnie mojej SB to już trzeci dzień no i myślałam że będzie dużo gorzej. Wczoraj miałam spadek jakiś, ospałość, totalne zmęczenie, rozdrażnienie- podejrzewam że właśnie przez brak węglowodanów, no ale dzisiaj już jest super. Najważniejsze dla mnie że już nie mam ciągot do słodyczy- fajna sprawa ![]() No i te zdrowe, kolorowe posiłki...
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Kokaina - damy radę
.Czy herbata w dużych ilościach szkodzi ? Wiem, głupie pytanie, ale chcę wiedzieć dokładnie, co powoduje ? W mega dużych, 9/12 herbat dziennie, ^^. Wiem wiem, bez sensu ;] . Ale ja inaczej nie umiem .
|
|
|
|
#4732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mozna posypac jajecznice Nie musisz pic tylko gluta
|
|
|
#4733 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny,mogę się do was dołaczyc.Obecnie waze 65 kg przy 165cm a chcialabym zejsc do 55..mam nadzieje ze razem bedzie mi lzej zrzucic te kg.pozdrawiam was goraco
|
|
|
|
#4734 |
|
Przyczajenie
|
Myślę, że zależy to od tego jakiej jest się budowy, bo posługiwanie się samymi cyframi raczej nie jest tu wyznacznikiem krytycznego spojrzenia. Jestem w miarę proporcjonalnie zbudowana, jednak problemem jest mój brzuch i tzw. boczki. Ogólnie jestem szczupła, ale muszę zrzucić trochę z brzucha. I nie krzyczcie od razu, że sie głodzę i powinnam zacząć ćwiczyć, bo ćwiczę, a co do mojego głodzenia to każdy organizm ma różną przemianę materii, więc jeśli potrzebuje mniej niż wy to może po prostu mam wolniejszą przemianę materii. Kiedyś przy tym wzroście ważyłam 52 kg i czułam się świetnie i wyglądałam też super. nooo i tęsknie za tym
po za tym nie mam jakiś zapędów anorektycznych, jak zapewne uważasz, bo wiele dziewczyn myśli podobnie do mnie, np. Lerian2204, czy ryba_22. To odpowiednia waga do tego wzrostu, bo wygląda się wtedy na drobną, a nie wychudzoną, np. Doda (która absolutnie nie jest dla mnie wzorem, choć wg. mnie wygląda fajnie) waży 50 kg mając dokładnie 168, a czy jest zasuszona!?W ogóle to trochę mi głupio, że tak napadłam na jedną dziewczynę (chyba kala2505- nie jestem pewna, przepraszam.), nie chciałam.... wybacz )
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Przyczajenie
|
zawsze wydawało mi się, że jest ogólnie większa, ale takie wrażenie robi jej obfity biust i buty, bo standardowy obcas Dody ma 20 cm (do 27 <szok>), ale wygląda bardzo ładnie i zdrowo (pomijając jej sztuczne piersi), więc raczej nie mam jakiś wygórowanych wyobrażeń, bo widać, ze da się tak... i ja to też osiągane;p I Tobie też tego serdecznie życzę.... powodzenia
)
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenie się przyda
![]() . Właśnie wstawiłam ryż na obiad. I chcę do niego warzywa z patelni. Mam nadzieję, że takie danie może być .
|
|
|
|
#4738 |
|
Wtajemniczenie
|
No wygląda zdrowo, ale niestety kręgosłup jej wielkich, sztucznych piersi i tych szpilek nie wytrzymał i przecież ma z nim problemy - podobno, powtórzę za którymś z brukowców, którego moja babcia jest fanką, grozi jej nawet kalectwo... Ona nie jest absolutnie moją idolką :P ale przykładem na to, że bardziej niż o wygląd i trendy image powinno się dbać o własne zdrowie. Koniec mojego wywodu
![]() Twoje BMI wynosi 22.68 - dziś policzyłam i nie wiem co o tym sądzicie? trochę dużo prawda? Ja bym chciała żeby wynosiło tak 20, może ciutke mniej Już dziś czwarty dzień bez słodyczy ale jestem z siebie dumna! Mam nadzieję, że do swoich urodzin wytrzymam Trzymajcie sie dziewczynki zdrowo!
Razem, 19.12.04 Zaręczona, 1.01.11 Córeczka Laura, ur. 22.03.12 ![]() Będziemy ślubować 31.08.13 ![]() Edytowane przez evvcia_ Czas edycji: 2008-03-06 o 14:56 Powód: pomyłeczka ;) |
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kochaniutka co do tej Twojej przemiany to powinnaś ją trochę podkurować będzie Ci łatwiej potem no i przede wszystkim zdrowiej W co do dody to ona nie ma 50kg... Uwierzcie Właśnie zajadam się wieśniakiem z papryką,pomidorkiem i z curry mniam pycha ale chyba dałam za dużo curry bo mnie piecze :P a curry jest dobre bo wspomaga przemianę materii i wspomaga spalić kalorię wiedziałyście w biedronce pełno wiary ale udało mi się kupić avokado ( to cholerne NNKT) i mango hihi
|
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

Wydaje mi się ,że a innych stronach podają lepsze środki .....Z postami osób które je już brały.... nie jestem przekonana co do tabletek ale sie zastanawiam jednak nad nimi....
Może jednak coś dadzą....
spalacz tłuszczu typu olimp, i inne. podnoszą ciepłotę ciałą, a cwicząc do tego ponoć bardziej wzmagasz ciepło, i leje sie z Ciebie pot. ale co za tym idzie... na BANK podwyższa sie cisnienie krwi, i tak jak w mojim wypadku, kołatanie serca, bóle głowy i bezsenne noce. ja odradzm, takie typu tabsy, lepiej kupic chiński spalacz tłuszczu, ona krzywdy nie zrobi. PU-ERh 
a i nastawiaj tyłek, pizza jest fuuuuuuu
dziekuje..A zapisać to chyba pójde na siłownie chodż zastanawiam sie czy siłownia czy po prostu taniej aerobic .....

dobranoc i do juterka 

Hehe... Tak mnie wykończyli w szpitalu

.