Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-05, 23:13   #4711
Lerian2204
Raczkowanie

Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie

Naprawdę to był głupi wyskok ..... pewnie z kg przez to doszło ...Ale dałyście mi dobre sugestie więc teraz wiem co robić pójde po jakieś herbatki,zdrowe odżywianie,ćwiczenia....L epiej rozłożyć na 5 posiłków małych czy na 3 ....
Lerian2204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 23:15   #4712
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lerian2204 Pokaż wiadomość
Dużo o tym środku czytałam niby pisze ,że 8 kg w 2 tygodnie Wydaje mi się ,że a innych stronach podają lepsze środki .....Z postami osób które je już brały.... nie jestem przekonana co do tabletek ale sie zastanawiam jednak nad nimi....Może jednak coś dadzą....
hmmm ja po therm line, mialam lekkie efekty, ale zaczeło mi kołatac serduszko, i pzrestałam branie.. bo sie wystraszyłam. a po co wspomagacze?? typu, therm line lub fat burner i inne? ja nie jestem za tym choć sprubowałam z ciekawości i efekty liche żadna rewelka , no cos tam było widac, ale skad mam wiedziec czy przez to, czy dzięki sobie. cena nie zbyt wysoka u nas po 26 zł, no ale zawsze na jakis krem by było spalacz tłuszczu typu olimp, i inne. podnoszą ciepłotę ciałą, a cwicząc do tego ponoć bardziej wzmagasz ciepło, i leje sie z Ciebie pot. ale co za tym idzie... na BANK podwyższa sie cisnienie krwi, i tak jak w mojim wypadku, kołatanie serca, bóle głowy i bezsenne noce. ja odradzm, takie typu tabsy, lepiej kupic chiński spalacz tłuszczu, ona krzywdy nie zrobi. PU-ERh jest tańsza i to herbatka, i napewno jest chwaloan przez wizażanki bardziej niz wszelkiego rodzaju slim fasty, olimpy, therm line, therm fat burner CLA itp. wszystkie próbowałam i powiem STRATA KASY. napewno, poniesie sie za to konskwencje w przyszłości i to mnie martwi i te kapsułki okropnie duże..bleee jak to osiada w żołądku i sie rozkłada, rozpuszcza fuuu.. a ta osłonka.. blee ... .

ja wygłosiłam swoją opinię. na temat tablletek na odchudzanie. w aptece sie tez pytalam czy Pan magister poleca BIO CLA z zielona herbata, powiedzial ze nie. o dziwo sie zdziwilam, bo odradzil mi. bo efekty sama takie zdobedę i beż tego, i na marne kase wydam
lepiej zainwestowac w areobic, siłownię, lub jakiś hula hop
ale każdy wie co dla niego najlepsze i najwygodniesze

ach..pora spać. Buziak wielki, i Słodkich SNów
Stary 2008-03-05, 23:17   #4713
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę to był głupi wyskok ..... pewnie z kg przez to doszło ...Ale dałyście mi dobre sugestie więc teraz wiem co robić pójde po jakieś herbatki,zdrowe odżywianie,ćwiczenia....L epiej rozłożyć na 5 posiłków małych czy na 3 ....
Zdecydowanie na 5 !!! co 2 godzinki posiłek. Ciesze się że do nas dołączyłaś i mam nadzieję że rozmyśliłaś się z tej "diety" 6ookcal... codzienni pisz swój jadłospisik jak co to pomożemy,jak będziemy wiedzieć hihi
kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 23:21   #4714
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kala2505 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie na 5 !!! co 2 godzinki posiłek. Ciesze się że do nas dołączyłaś i mam nadzieję że rozmyśliłaś się z tej "diety" 6ookcal... codzienni pisz swój jadłospisik jak co to pomożemy,jak będziemy wiedzieć hihi
tez uważam że na pięć
a i nastawiaj tyłek, pizza jest fuuuuuuu umkneło mi to ale widze że juz lanie się dostało od innych hihih. Spokojnie to normalka
Stary 2008-03-05, 23:31   #4715
Lerian2204
Raczkowanie

Teraz już Będę wiedzieć na przyszłość i jutro napiszę co na obiad zjem a na sniadanie pewnie jakiegoś owoca typu jabłko kiwi ....dziekuje..A zapisać to chyba pójde na siłownie chodż zastanawiam sie czy siłownia czy po prostu taniej aerobic .....
Lerian2204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 23:44   #4716
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz już Będę wiedzieć na przyszłość i jutro napiszę co na obiad zjem a na sniadanie pewnie jakiegoś owoca typu jabłko kiwi ....dziekuje..A zapisać to chyba pójde na siłownie chodż zastanawiam sie czy siłownia czy po prostu taniej aerobic .....
Owoc to nie posilek nei zalicza sie do tych 5(wg mnie)

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-05, 23:52   #4717
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Owoc to nie posilek nei zalicza sie do tych 5(wg mnie)
Zgadam się całkowicie z Tajką idę śpiunkać dobranoc i do juterka
Stary 2008-03-05, 23:55   #4718
tajka88
Zakorzenienie

Dobranoc ja te zlece spac pa

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 04:30   #4719
GobE
Raczkowanie

Cytat:
Widzę ,że Każda z pań przeżywa jakieś załamania ja od jakiś 3 dni zaczęłam jeść normalnie chyba znów kg przybyło
Witaj! Nie jestes sama, 3 dzien, noc wlasciwie ide z pelniuskim zoladkiem spac. Nie wiem co sie ze mna dzieje dziewczyny Oczywisice po takich wyglupach sie waze i od soboty przybylo ponad 2kg. To chyba niemozliwe zeby przytyc tyle w tak krotkim czasie wiec tylko pocieszam sie ze jutro.. bedzie lepiej i w koncu strawie to zalegajace jedzenie aj aj aj...

kala2505 - dziekuje bardzo za te cwiczonka ale kurcze ja ciemna jestem chyba bo.. powiedz mi jeszcze ....
Powtarzasz znaczy sie robisz raz pierwsze, potem raz drugie i raz trzecie itd.. i potem znow pierwsze i drugie i trzecie.. i tak 6 razy w sumie? = jeden cykl
a te 4 min przerwy to miedzy cyklami sie robi tak? a mozna rozlozyc serie w ciagu dnia, tzn zrobic np jedna rano i potem 2 wieczorem?Fajnie zes sobie to urozmaicila, ja myslalam ze to trzeba tak najpierw jedno potem drugie cwiczenie kilka razy i tak... nudnawo bylo;p a tak to rzeczywiscie sie ruszasz;d
PS. Jak ja do kibelka nie pojde przynajmniej raz w ciagu dnia w "grubszej sprawie" to sie we mne krew z nerwow gotuje ze to zarlo zalega;/ Wiec ja to tak codziennie, czasem kilka razy, no ale nie dziwota kiedy tyle jem;/

tajka88 - kali to chyba nie o siku chodzilo hehe;p

Cytat:
Napisane przez kamila19 Pokaż wiadomość
(...)
Jestem masakrycznie zła na siebie, tyle sobie obiecuje i nawalam. To schudniecie to jest dla mnie już sprawa honorowa, od 2 lat chodzę i powtarzam że się odchudzam, i co.... gucio, tylko przytyłam.
to mnie dziewczyno podlamalas no;p ja tak mowie i mowie o odchudzaniu od 7 miesiecy, wiec zostalo mi jeszcze jakies 1,5roku narzekania mowisz;>: hehe Nie no zartuje oczywiscie
No ale od kiedy tak mowie ze sie odchudzam i odchudzam to 2-3 kg spadlo ale nikt tego oczywiscie nie widzi no i sie nie dziwie. No i ja tak gadam i gadam o tym a tu zadnych efektow i to to tak muli

ide spac, choc lepiej byloby sie pochlastac chyba;]
Naprawde mam tak serdecznie dosc... i juz nawet czasami zla jestem ze jestem na forum, ze Wam o tym pisze ze chce schudnac, ze sie "odchudzam" a tylko gadanie z tego jest. I tak sie tylko uzalam nad soba, zaaal!!
No ale z forum nie zrezygnuje;p nie da rady

Dobranoc

Jutro kolejny(oby lepszy)dzien... zmagan?

"Podroz tysiaca mil zaczyna sie jednym malym krokiem"
GobE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 06:34   #4720
pimach
Raczkowanie

GG do pimach

Dzieki za odpowiedź. A czy np kilka owoców może stanowić śniadanie? Mam na mysli zasady tej diety Diamondów, bo tam chyba tak jest?
Co do wizyt w WC, to od czasu mojej grypy zołądkowej, czyli od ubiegłego czwartku mimo usilnych chęci i czynionych w tym kierunku różnych kroków, nie udalo mi sie tam póść i zaczynam sie martwić.
lesyeux, popieram co do Herbalife'u. Ja tez jestem na muliwitaminie i błonniku, który zawsze działał!!! Co do koktajlu, trochę drogi, ale naprawdę smaczy i widać efekty. Przede wszystkim przestały mi wciąz wyskakiwać zimna.
Idę sobie zrobić soczek z marchewki i zmykam do pracy. Miłego dnia!
pimach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 09:27   #4721
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Ojj dziewczyny... Jak sie wczoraj położyłam spać to spałam 14 godzin Hehe... Tak mnie wykończyli w szpitalu
Ale za to wstałam pełna energii do dalszego odchudzania mimo że za oknem szaruga Trzeba sie brac do roboty Buuuuziol dziewczyny

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 09:42   #4722
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pimach Pokaż wiadomość
Dzieki za odpowiedź. A czy np kilka owoców może stanowić śniadanie? Mam na mysli zasady tej diety Diamondów, bo tam chyba tak jest?
Co do wizyt w WC, to od czasu mojej grypy zołądkowej, czyli od ubiegłego czwartku mimo usilnych chęci i czynionych w tym kierunku różnych kroków, nie udalo mi sie tam póść i zaczynam sie martwić.
lesyeux, popieram co do Herbalife'u. Ja tez jestem na muliwitaminie i błonniku, który zawsze działał!!! Co do koktajlu, trochę drogi, ale naprawdę smaczy i widać efekty. Przede wszystkim przestały mi wciąz wyskakiwać zimna.
hej, szczerze nie mam pojecia co to za dieta Diamondów, hmm.. ale same owoce na śniadanko.. ? nie wiem czy to jest dobre bo z tego co wiem owoce maja mało białka
lepiej do sniadanka zjedz sobie, jakiś soczek z owoców świerzo wycisniętych albo dziewczyny maja jakis inne pomysły lub opinie na temat śniadanka z owoców
Stary 2008-03-06, 10:26   #4723
wildkatze
Przyczajenie

Cytat:

Witam, właśnie stosuję dietę Diamondów w połączeniu z zasadami Montignaca. I wg zasad z książkowych i wg doświadczenia:
Kilka owoców może stanowić śniadanie, jeżeli Cię one sycą, zawierają przecież białka i tłuszcze w proporcjach takich, jak w mleku matki, czyli są doskonałym pokarmem dla człowieka. Natomiast, gdy jest zimno ( w zimie) warto do tego zjeść owsianeczkę albo inne zalecane śniadanko.
Koniecznie gdy się zgłodnieje trzeba przegryźć coś konkretniejszego na drugie śniadanie - tak 4 godziny po wstaniu. No i tyle zasad
wildkatze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 10:41   #4724
wildkatze
Przyczajenie

Lesyeux - wow! Nie było mnie z tydzień a tu 3 kg do tyłu! Gratuluję, gratuluję i jeszcze raz gratuluję!
I mam takie pytanie - jak się robi te fajne podpisiki z kilogramami, które ubywają (znaczy stopki...?). Jestem trochę zielona w tym temacie a chciałabym się pomotywować ( i wszystkie inne wizazanki też
Dziękuję!
wildkatze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 10:56   #4725
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
DZiS ZjADLAM:
I. 7:45 Sniadanko Musli z mllekiem (zawiera troskzu orzeszkow )
kilka kulek winogron kawalek melona mało białka
II. 10:10Sniadanko kromka z lososi em i kromka z jajecznica z jednego jajka i pomidorem ładnie
III. 12:00Zupka kalafiorowa kubek sama chemia,lepiej na redukcji unikać
IV. 13:30Losos ryz z pomidorami kapusta gotowana
jablko kawalek arbuza arbuz ma wysokie IG,lepiej unikać
V. 19:00 nad tym pomysle bialko z jajka moze i kanapka albo dwie z lososiem plus ogorek lepiej białko z jajka np. z tym łososiem,coś a'la sałatka
5 herbatek czerwonych 2 tableteczki 2 litry wody
Duzo sie tego wszystkiego wydaje heh;p
Cytat:
Napisane przez kala2505 Pokaż wiadomość
Mój jadłospis z dziś:
Śniadanie 9.30 2 parówki,chlebek wasa x2 (muszę go skończyć i przejdę na razowy ) + żółty ser +biały ser z przyprawami (bez soli) parówki na redukcji out,żółty ser podobnie +czerwona.
IIśniadanie 11.30 sałatka z tuńczyka z ogórkiem,majonezem licht,jog.nat,ogórkiem i jajkiem i cebulą. ok
13.30 Przekąska: Pomarańczko dodaj coś do tego,jakieś białko
15.00 II przekąska Danio z jabłkiem danio out
17.00 Ryż z pieczarkami,curry,cebulką ,białym serem,pomidorem i kurczakiem ładnie
19.00 serek piątnica z papryką czerwoną I jak?? Good?? ładna kolacja
Neźle,ale nie widzę NNKT. Zamiast tego Danio mogłabyś zjeść białko z NNKT np. orzechami

Cytat:
Napisane przez so sexy Pokaż wiadomość
a mogę zapytać ile schudłaś na takiej "diecie"?! bo według mnie to dziennie pochłaniasz z "tysiąc" kcal... ja kiedy tyle jadłam to tyłam w oszałamiającym tempie (7 kg w 2 miechy).
Uogólniając teraz jem mniej więcej tyle, np. dziś:
3 pomarańcze
kanapkę z razowym chlebem i szynką
makaron z białym serem i śmietaną (taki standardowy talerz do drugich dań, ale bez przesady- też nic z niego nie spadało)
...i starasznie trudno mi schudnąć;(
Wiesz dlaczego nie chudniesz? Bo jesz za mało!
Uważasz,że tysiąc kalorii to sporo? Takimi sugestiami,to możesz jedynie kogoś wprowadzić w jakieś kompleksy i wyrzuty sumienia.
W Twoim jadłospisie są praktycznie same węgle,zero NNKT,zero warzyw
Skoro tyjesz na tysiącu to musisz mieć masakrycznie rozregulowany metabolizm ...

Cytat:
Msm trzy pytania:
1. Jak to jest z tymi owocami? Kiedy je jeśc? najlepiej w pierwszej części dnia,są również opinie,że konkretnie do 16
2. Macie jakiś zamiennik na słodycze? Tzn co mozna zjeść kiedy ochota jest niepohamowana? żeby zapchało to np. warzywa,jakieś białko,pij dużo wody,albo zrób sobie wtedy jakiś niskokaloryczny,zdrowy deserek np. serek homo z kakao i słodzikiem
3. Kiedy i z czym te NNKT? kiedy chcesz oprócz kolacji,najlepiej jeść je z białkiem i warzywami
Cytat:
Teraz już Będę wiedzieć na przyszłość i jutro napiszę co na obiad zjem a na sniadanie pewnie jakiegoś owoca typu jabłko kiwi ....dziekuje.. .
Owoc to nie posiłek

Cytat:
Napisane przez wildkatze Pokaż wiadomość
Kilka owoców może stanowić śniadanie, jeżeli Cię one sycą, zawierają przecież białka i tłuszcze w proporcjach takich, jak w mleku matki, czyli są doskonałym pokarmem dla człowieka. Natomiast, gdy jest zimno ( w zimie) warto do tego zjeść owsianeczkę albo inne zalecane śniadanko.
Koniecznie gdy się zgłodnieje trzeba przegryźć coś konkretniejszego na drugie śniadanie - tak 4 godziny po wstaniu. No i tyle zasad
Owoce to węglowodany,na dodatek proste,więc aby schudnąć nie można jeść ich sobie ot tak ile się chce.
Na redukcji 1-2 max.

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 12:49   #4726
tak
Zakorzenienie

Jak oduczyć się niesłodzić herbaty ? Tego chyba nigdy się nie nauczę. Uwielbiam wrzącą, mocną, słodzoną herbatę xD .
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 13:06   #4727
kala2505
Zakorzenienie

ŹRÓDŁA NNKT

NNKT powinny być przyjmowane z jedzeniem oraz aplikowane bezpośrednio na skórę. Źródłem NNKT są: olej arganowy, olej z awokado, olej z konopii, olej z pestek moreli, olej z orzechów laskowych, masło karite. Szczególnie bogatym źródłem Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych jest olej z wiesiołka oraz olej z ogórecznika. Nienasycone Kwasy Tłuszczowe znajdują się również w niektórych owocach (awokado, mango) oraz rybach (łosoś). W sprzedaży w aptekach znajdują się również pastylki z nienasyconymi kwasami tłuszczowymi. Można je spotkać pod nazwą Omega 3-6-9. W celu poprawienia kondycji skóry warto więc przyjmować NNKT doustnie oraz aplikować je bezpośrednio na skórę.

To tak dla ogólnej wiadomości
agness: bardzo dziekuję dziś idę po mango i orzechy... ale z nimi wiadomo że trzeba uważać

Dziewczynki gdzie ja kupię siemię lniane??? i co to jest w ogóle ??
Zaraz lecę do biedrony
Stary 2008-03-06, 13:08   #4728
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
Jak oduczyć się niesłodzić herbaty ? Tego chyba nigdy się nie nauczę. Uwielbiam wrzącą, mocną, słodzoną herbatę xD .
Miałam podobny problem... Zarzekałam się że zawsze będe słodzić herbatę a teraz ?? NIC,piję czerwoną- bez cukru jest nawet lepsza i dużo wody ale kawy b/c nie wypiję nigdy na pewno
Stary 2008-03-06, 13:14   #4729
tak
Zakorzenienie

Kala - siemię lniane w aptece . Zalewasz wodą i masz taki kisielek do picia ;].
Ostatnio piłam. I takie to siemię dziwne jest.
A hm, kawa. Kawy ja nie pijam, bo nie działa na mnie .
Stary 2008-03-06, 13:15   #4730
KOKAINA
Zadomowienie

A mnie niesłodzenia nauczyła moja mama- wręcz niepozwalała mi tego robić i tak zostało

Odnośnie mojej SB to już trzeci dzień no i myślałam że będzie dużo gorzej. Wczoraj miałam spadek jakiś, ospałość, totalne zmęczenie, rozdrażnienie- podejrzewam że właśnie przez brak węglowodanów, no ale dzisiaj już jest super. Najważniejsze dla mnie że już nie mam ciągot do słodyczy- fajna sprawa
No i te zdrowe, kolorowe posiłki...
KOKAINA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 13:18   #4731
tak
Zakorzenienie

Kokaina - damy radę .
Czy herbata w dużych ilościach szkodzi ? Wiem, głupie pytanie, ale chcę wiedzieć dokładnie, co powoduje ? W mega dużych, 9/12 herbat dziennie, ^^.
Wiem wiem, bez sensu ;] . Ale ja inaczej nie umiem .
Stary 2008-03-06, 13:43   #4732
ana0502
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
Kala - siemię lniane w aptece . Zalewasz wodą i masz taki kisielek do picia ;].
Ostatnio piłam. I takie to siemię dziwne jest..
Mozesz sobie polac salatke np: olej (oliwkowy, lniany, winogronowy, sezamowy itd, jaki lubisz), sok z cytrytny, ocet jablkowy, lyzka siemienia czasmi dodaje troche miodu. Bardzo lubie np brokuly, kalafior, kapuste wloska z taka "polewa"
Mozna posypac jajecznice
Nie musisz pic tylko gluta
Stary 2008-03-06, 14:04   #4733
miszelinka
Przyczajenie

Dziewczyny,mogę się do was dołaczyc.Obecnie waze 65 kg przy 165cm a chcialabym zejsc do 55..mam nadzieje ze razem bedzie mi lzej zrzucic te kg.pozdrawiam was goraco
miszelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 14:29   #4734
so sexy
Przyczajenie

Myślę, że zależy to od tego jakiej jest się budowy, bo posługiwanie się samymi cyframi raczej nie jest tu wyznacznikiem krytycznego spojrzenia. Jestem w miarę proporcjonalnie zbudowana, jednak problemem jest mój brzuch i tzw. boczki. Ogólnie jestem szczupła, ale muszę zrzucić trochę z brzucha. I nie krzyczcie od razu, że sie głodzę i powinnam zacząć ćwiczyć, bo ćwiczę, a co do mojego głodzenia to każdy organizm ma różną przemianę materii, więc jeśli potrzebuje mniej niż wy to może po prostu mam wolniejszą przemianę materii. Kiedyś przy tym wzroście ważyłam 52 kg i czułam się świetnie i wyglądałam też super. nooo i tęsknie za tym po za tym nie mam jakiś zapędów anorektycznych, jak zapewne uważasz, bo wiele dziewczyn myśli podobnie do mnie, np. Lerian2204, czy ryba_22. To odpowiednia waga do tego wzrostu, bo wygląda się wtedy na drobną, a nie wychudzoną, np. Doda (która absolutnie nie jest dla mnie wzorem, choć wg. mnie wygląda fajnie) waży 50 kg mając dokładnie 168, a czy jest zasuszona!?

W ogóle to trochę mi głupio, że tak napadłam na jedną dziewczynę (chyba kala2505- nie jestem pewna, przepraszam.), nie chciałam.... wybacz)
so sexy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 14:32   #4735
tak
Zakorzenienie

Cytat:
Doda (która absolutnie nie jest dla mnie wzorem, choć wg. mnie wygląda fajnie) waży 50 kg mając dokładnie 168
Że jak? Na serio ?
Ja też tak chcę xD .
Stary 2008-03-06, 14:43   #4736
so sexy
Przyczajenie

zawsze wydawało mi się, że jest ogólnie większa, ale takie wrażenie robi jej obfity biust i buty, bo standardowy obcas Dody ma 20 cm (do 27 <szok>), ale wygląda bardzo ładnie i zdrowo (pomijając jej sztuczne piersi), więc raczej nie mam jakiś wygórowanych wyobrażeń, bo widać, ze da się tak... i ja to też osiągane;p I Tobie też tego serdecznie życzę.... powodzenia)
so sexy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 14:52   #4737
tak
Zakorzenienie

Powodzenie się przyda . Właśnie wstawiłam ryż na obiad. I chcę do niego warzywa z patelni. Mam nadzieję, że takie danie może być .
Stary 2008-03-06, 14:54   #4738
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

No wygląda zdrowo, ale niestety kręgosłup jej wielkich, sztucznych piersi i tych szpilek nie wytrzymał i przecież ma z nim problemy - podobno, powtórzę za którymś z brukowców, którego moja babcia jest fanką, grozi jej nawet kalectwo... Ona nie jest absolutnie moją idolką :P ale przykładem na to, że bardziej niż o wygląd i trendy image powinno się dbać o własne zdrowie. Koniec mojego wywodu

Twoje BMI wynosi 22.68 - dziś policzyłam i nie wiem co o tym sądzicie? trochę dużo prawda? Ja bym chciała żeby wynosiło tak 20, może ciutke mniej

Już dziś czwarty dzień bez słodyczy ale jestem z siebie dumna! Mam nadzieję, że do swoich urodzin wytrzymam

Trzymajcie sie dziewczynki zdrowo!

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

Edytowane przez evvcia_
Czas edycji: 2008-03-06 o 14:56 Powód: pomyłeczka ;)
evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 14:57   #4739
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze wydawało mi się, że jest ogólnie większa, ale takie wrażenie robi jej obfity biust i buty, bo standardowy obcas Dody ma 20 cm (do 27 <szok>), ale wygląda bardzo ładnie i zdrowo (pomijając jej sztuczne piersi), więc raczej nie mam jakiś wygórowanych wyobrażeń, bo widać, ze da się tak... i ja to też osiągane;p I Tobie też tego serdecznie życzę.... powodzenia)
Nic się nie stało ale kochaniutka co do tej Twojej przemiany to powinnaś ją trochę podkurować będzie Ci łatwiej potem no i przede wszystkim zdrowiej
W co do dody to ona nie ma 50kg... Uwierzcie

Właśnie zajadam się wieśniakiem z papryką,pomidorkiem i z curry mniam pycha ale chyba dałam za dużo curry bo mnie piecze :P a curry jest dobre bo wspomaga przemianę materii i wspomaga spalić kalorię wiedziałyście w biedronce pełno wiary ale udało mi się kupić avokado ( to cholerne NNKT) i mango hihi
Stary 2008-03-06, 14:58   #4740
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
No wygląda zdrowo, ale niestety kręgosłup jej wielkich, sztucznych piersi i tych szpilek nie wytrzymał i przecież ma z nim problemy - podobno, powtórzę za którymś z brukowców, którego moja babcia jest fanką, grozi jej nawet kalectwo... Ona nie jest absolutnie moją idolką :P ale przykładem na to, że bardziej niż o wygląd i trendy image powinno się dbać o własne zdrowie. Koniec mojego wywodu

Twoje BMI wynosi 22.68 - dziś policzyłam i nie wiem co o tym sądzicie? trochę dużo prawda? Ja bym chciała żeby wynosiło tak 20, może ciutke mniej

Już dziś czwarty dzień bez słodyczy ale jestem z siebie dumna! Mam nadzieję, że do swoich urodzin wytrzymam

Trzymajcie sie dziewczynki zdrowo!
Kiedy urodzinki ??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości