|
|
#3541 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LX
Bimber!
Cytat:
![]() Ja uwielbiam, musiałbym w końcu zrobić curry, gdy dostanę indycze gulaszowe ![]() Cytat:
![]() Ad sinupret alkoholi regionalnych - Kopnięcie Łosia ---------- Dopisano o 02:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Dobranoc Co do jedzenia jeszcze - mam zamiar zrobić śledzia w cytrynie, prosty przepis, a podobno świetny jest |
||
|
|
|
#3542 | ||
|
Panaroja
|
snad potopu glutów i kichania
![]() Cytat:
2.ach , ach , ach ! Do czegóż to dochodzi, rozbestwiło się plugastwo niecne , suponuję dyby z lamusa wydobyć i batożenie jak należy znów stosować , a rychło dyabelskie wymysły im z głowy się powybija , tfu ! i leżenie krzyżem za pokutę we wszystkich chwilach, gdy akurat obowiązków żadnych nie spełniayą 3.znaczy rozcieńczony spiritus ?4. o dzięks Cytat:
![]() 2. ![]() mamuniu jaka syfoza na dworze edit : pierwszam ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3543 | |||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3544 |
|
Piers do przodu
|
No i moje nalewki tak mają 50 - 60 oktan
Kopnięcie Łosia o tak ![]() Miłego dnia snad
|
#3545 |
|
BAN stały
|
Znowu ruch we barze, dopchać się nie idzie
Znad machnę |
|
|
|
#3546 |
|
Piers do przodu
|
No ja dziś przedświątecznie obskoczyłam cmentarze
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
na ile wystarcza duperek narsa? ![]() wysłałam chłopa po zakup, a ten spanikował jak zobaczył malutkie pudełeczko i chciał brać 2 od razu
|
|
|
|
#3548 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
absolutnie najlepsza wódka jaką zdarzyło mi się pić, to był bimber 2.iiitam ![]() prawda ? 60% to ledwo zaczyna się coś czuć ![]() wszyscy myją okna i przedświątecznie klamki pucują ? czy poszli choinki w lesie ciąć i karpie odławiać ?Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3549 |
|
To ja :)
|
Macham z poweekendzia w podróży. Wracaliśmy z Leszna 50/godz. Mgła była taka, że na 20 metrow jak było widać, to był luksus.
Weekend pełen emocji, bardzo udany ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Machnę niemrawo znad braku energii, weny i wszystkiego
Tylko migdałki som dorodne, ale nie cieszy mnie to ![]() Dzieć ma początki zapalenia oskrzeli, więc umila noce kaszlem. A chłopa też coś łamie, więc ogólne ojojoj
|
#3551 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3552 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Alem dzisiaj przezyła szok
Ogladałam zdjęcia tesciówki w wieku ok 20 lat - boze, to była piękność!!!
|
#3553 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3554 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A dyc on do matki ani troche niepodobny
|
#3555 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3556 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myslałam o Tobie ostatnio ale chyba balam sie pytac. Moje migdałki tez jakby to samo czuja Kupilam se szalwie w spreju. |
|
|
|
|
#3558 |
|
BAN stały
|
Mnie pomogła sobotnia wódka, czuję się (tfu-tfu-tfu!) o niebo lepiej
|
|
|
|
#3559 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękować za moce i inne
A nie ma co się bać, humor jeszcze mam w tej jesiennej (zimowej?) syfozie, więc jest w miarę Ostatnio dużo czasu poświęcam rękodziełu - na przykład wczoraj wycięłam pierdyliard choineczek na girlandy, aż mam palce do teraz zdrętwiałe. Upiekłam ponad 100 pierników, choinki mi się żywej zachciało olaboga, matka w szoku, monsz zbiera szczenę z podłogi I pochwalę się - odebrałam dziś wyniki krwio-moczu z cukrem i wychodzi na to, że są wzorowe, nawet żelastwo jeszcze spokojnie w normie W Barze był spokój mam nadzieję
|
#3561 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2.dobrze , że spiritus mieli ![]() 3.u mnie jeszcze nie ma nic z wyjątkiem suchych produktów do wyrobu makowca ![]() Cytat:
jeżeli nie poszło w syna, to musiało pójść w synową Cytat:
Zapisz ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() 2. 3.chyba był ![]() Zapisz
|||||
|
|
|
#3562 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Sozadzień... Nie zliczę ile razy powtórzyłam w myślach "boże, za co?!" Didy nieznośne. |
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie kumulacja empik mnie wkokufił - w piątek wieczorem zamówiłam grę dla didki na święta. dostępną w 24h, z dostawą do punktu. do teraz kompletują zamówienie i pewnie nie skompletują do świąt (gość na infolinii radził mi samej anulować), bo wydłużyli dziś dostawę do 23-27.12. oczywiście gra dalej w sklepie jest dostępna w 24h. zamówiłam właśnie w innym sklepie i już mam kompletne i nr nadania. poza tym perfumy zamówione w piątek w nocy i potwierdzone w sobotę były już przed 8 rano do odbioru w kiosku a gupi empik nie ogarnia logistyki |
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
A to pech
![]() Ja krótko szyje i paluszki Padłam dziś, jak mały B zrobił przyjęcie dla swoich misiów w stylu Jasia Fasoli - poczęstunkiem była połówka cytryny, a główną atrakcją czytanie książeczki Tymczasem, idę sprawdzić jaki koszmar mi się znów przyśni - dziś była plaga szarańczy w moim domu, w zeszły piątek wojna z bombardowaniem ![]() Edit: Betty, dobrze, że był czas żeby jeszcze gdzie indziej domówić ![]() Też pamiętam z którychś przedświąt, że Empik nawalił...
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-12-19 o 22:42 |
|
|
|
#3565 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale Dziołcha, gdzie mnie tam do niej, a w zyciu! Ona jak gwiazda Holiłód wygladała
|
|
#3566 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. u mnie to samo, znaczy też horrory: a to, że małemu wypłynęło oko, a to koniec świata poprzez pierdyknięcie meteorytu, a to ja sama w wielkim domu z mnóstwem drzwi bez zasuwek i ciemnym, mglistym parkiem za oknami, i najmniej straszne ale najlepsze - prawdziwe gniazdo myszy jako kapelusz od jakiegoś projektanta |
|
|
|
|
#3568 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten gość na info sam stwierdził, że nie zawsze mają to co widać na stronie. ale zamiast anulować takie zamówienia, to by mnie trzymali do samej wigilii
|
|
|
|
|
#3570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś robiłam pobór krwi. Poszło. Jednak na wzorowe wyniki nie licze nawet Faza dekorowania ogarnęła i mnie, bo ja to lubię, otaczać się ładnymi rzeczami, cieszącymi oko, zwłaszcza światełkami. Jednak wszystko kupne. Popełniałm jeden handmade w życiu, i co roku go używam - taka kawowa choinka. Ale żywej-doniczkowej wciąż nie zakupiłam, bo jodły za szerokie na moją komodę O świerku nawet mowy nie ma. Żałuję, bo pewnie skończy się jak rok temu, świerk conica, czytaj uschnięcie po miesiącu w nic. No ale jedyny taki wąski do 40 cm wys.---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Dla mnie to byłby plus. Cytat:
Ufff, jak dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie jest tak źle W kupie raźniej. Większość moich snów, jest nie do powtórzenia in public, taki syf i hardcore. Ale takie tragikomiczne, jak np lodołamacz na ulicach mego miasteczka się nadają.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-12-19 o 23:06 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Jestem już po słowie z Hrabyą Kaczyńskim (Waćpani kojarzy, Tofik onego utknął na przedwiośniu na naszej topoli, trza byłó straż ogniową wołać), musiemy środki odpowiednie przedsięwziąć, bo nam jeszcze we dworze do hucpy jakowey dojdzie!