|
|
#4051 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
Dzień dobry!! No wreszcie licha, bo licha, ale zima
Lekki mrozik i słoneczko ![]() Też miałam dziwne sny, byłam na zawodach jeździeckich, robiłam zdjęcia, a co chwila ktoś się wysadzał. To chyba dlatego, że przez sen słyszałam odgłosy remontu u sąsiadów
|
#4052 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4053 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Zapisz
|
|
#4054 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
cze snad usiłowań dodzwonienia się do rejestracji specjalistycznej oraz soku z dzikiej ruszy z japkiem ![]() a wiecie że ta sesderma z retinolem działa, czoło wygląda lepiej więc może na te podoczne też się nada
|
|
#4056 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a2. ja też ![]() kurtdwa weź na wsi zgłoś, że do sylwestra pies mi się pod domem błąka
|
|
|
#4058 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4059 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() EDIT: a mi się śniło, że z cycka zamiast mleka leci mi koreańska esencja urody, jarl ją pije i ma coraz piękniejszą cerę
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2017-01-05 o 12:10 |
|
|
|
|
#4060 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie się znowu nic nie śniło
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uff, załatwiłam dziś rano lab (choć nie chciało mi się oj jak bardzo wstawać jeszcze po ciemku i na jedno badanie jechać do miasta obok busem; ale badanie ważne to się przemogłam) i coś mi wlazło pod łopatkę
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cyknij mu fotę i rozwieś ogłoszenia, po sklepach w okolicznych wsiach. Myśmy tak zrobili kilka lat temu i właściciele się znaleźli.
Cytat:
Jutro w nocy -23 Mi też już słabo.
|
|
|
|
|
#4063 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() za dużo myślisz o tych sprawach Mnie się śniła knajpka sushi i nie wiedziałam, co zjeść taki był wybór
|
|
#4064 |
|
Nindżopesz
|
No, przed snem sobie myślę i szybciej usypiam
![]() Agnysko, nie, ja nie piłam |
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
i przemyśleń czy kulig w sobotni wieczór to dobry pomysł ![]() mnie się śnił chleb z pleśnią, niebieską... ![]() Cytat:
znajomy na święta dom w górach wynajmuje i ściąga całą rodzinę zdrowia |
|
|
|
|
#4066 | |||||
|
Panaroja
|
snad planu srobienia kawusi
![]() Cytat:
2.hialurony BU dobre som ![]() Cytat:
więc jak się przyjrzałam , to faktycznie na dolnej powiece mam jakąś cieniutką w ilości ze dwie czy cuś koło tego, a kurzęce łapy przy uśmiechu się mi robio od połowy łoka do końca no i one od skurczenia i uśmiechu , no to je roskurczam bielendo i avo i jakby gładsze som . Bo przy uśmiechu się mięsień kurczy, tylko u młodych inaczej już się nie roskurcza i stont zmarchy , no i że skóra wiotczejsza to też bardziej się gniecie ![]() 1.iiitam ![]() 2.ja i tak całą Trędowatą jak czytam to płaczę weź kiedyś przeczytaj - nie pożałujesz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. ad sinupret - Redzia , maska z sajgonki z zieloną cherbatą jest cudaczyniąca znaczy z papieru ryżowego of kors, nie z całej sajgonki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4067 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w mieście chociaż wiesz gdzie zadzwonić, a tu cię odsyłają od kajfasza do annasza, no i annaasz nie odbiera komórki Cytat:
też mam sny pielęgnacyjne to już trzeba leczyć ![]() ![]() Cytat:
i tylko po śladach i wyczyszczonej misce wiem, że wciąż tu jest ![]() ja też, ja też murszę wyprać dzęple, 20 szt., nielubię, nielubię
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt! Teraz przeczytałam trzeci raz i widzę już. To przez tę małą literę
![]() Wykwintnie
|
#4069 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ohoho, a jaką masz herbę? Sypana "firmowa" czy zwykła w saszetce? Se zrobię, tylko muszę herbatę kupić. Ad zmarszczek, to w takim razie kupię sobie próbki Lirikos Marine Wrinkle Cośtam co to je Agath polecała, i będę stosować punktowo pod loczy i na lwią. A fogle lista przyszłych zakupów coraz mi się wydłuża, ciągle wynajduję coś ciekawego ![]() Ad mojego sypiącego się makijażu, to tylko na Vichy się sypie. Kiedyś było ok, więc może to nie moja wina tylko filtra, stary i gorzej się rozprowadza, gorzej współpracuje i podsusza? |
|
|
|
|
#4070 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
sypana gunpowder 2.no ja się zaczęłam zastanawiać nad serum kolagenowym avy i jakimś z EGF , niekoniecznie Sidmoolem , tudzież nad kremem kawiorowym natury siberiki bo dostałam prupkie i jest fajny , a jakbym miała czas posiedzieć i pomysleć to na bank znajdę jeszcze duuużo rzeczy to zakupienia ![]() 3.a fidzisz, mówiłam, że to nie możesz być Ty
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. A masz gumowo wypustkowo rękawice z Rosssa - taka ło? Dla mie miszcz do czyszczenia. Szybciej schodzi. Mimo, że mam tylko 5 to i tak procedura zniechęca ![]() I gratsy antyzmrcha We Sesderme i reti wierzę To ja o WŁOSACH! --------------------WARNING!!!!!! ---------------- Będzie szybko - jaka jest najbardziej emolientowa DOSTĘPNA maska? Preferabli z masłami - szi, cocoa, awokadło, obojetne. Do tej pory wygrywały serie Garniera z Jukeja Ultimate Blends, ale wiadomo, po co na nasz rynek dobry produkt pchać Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-05 o 16:26 |
|
|
|
|
#4072 | |||||
|
BAN stały
|
Ech, szkoda gadać
Od 3 lat mnie zwodzi, że "nikt, tylko ty, że żona go nie rozumie, że prawie ze sobą nie śpią", ja to na pamięć już umiem... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pszprszm ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4073 |
|
Panaroja
|
obłóż w gościa niedzielnego
albo latarka i pod kołderko
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Dzęple wyprane
To mi tylko uświadomiło, jak tragiczny jest szmapon do mycia pędzli, i że muszę zrobić zapas olejku myjącego z ISANY. (kocham takie problemy Korundy zamówione, wolna chata, coby tu coby tu Bym se maskie kupiła ale ni ma I zbulwersował mie Rossmann swą okrojoną ofertą drogerii internetowej pff. ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaa zrobiłaś mi dzień Swoją drogą nic mnie tak nie wkokufiało jak "obkładanie" ? zeszytów i książek. Po co to było? Pamiętam rewolucję jak wreszcie można było dostać plastikowe gotowe okładki! Jestę wiekowa Chociaż nie, nie nie nie. Wcale nie jestę To postęp jest taki szybki
|
|
|
|
#4075 | ||
|
BAN stały
|
Może jakie "szczęście w kieliszku"? Cytat:
Ale ja ani papierowych, ani plastikowych nie lubiłem (co innego plakaty, w LO zeszyt do bioli miałem owinięty w Kurta Cobaina) ![]() Edit: jeszcze ad sinupret biblio w podstawówce - mieliśmy raz jakieś "zapoznanie" z funkcjonowaniem tejże, lekcja biblioteczna czy coś i na koniec anonimowe ankiety do wypełnienia, w których jednym z punktów było "zawód ojca/matki", kolega wpisał "prostytutka" i był skandal i dochodzenie grafologiczne Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2017-01-05 o 17:27 |
||
|
|
|
#4076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nie pomogę, używam teraz kokosowej do włosów po keratynowym prostowaniu 1. strasznie biedne, dzisiaj w popłochu zeskoczył z tarasu gdy tylko otworzyłam drzwi, serce mi się zatrzymało, mam nadzieję, że nic mu się nie stało 2. nie, jako stara konserwa tylko białym jeleniemCytat:
, ja poległam przy dziesiątym. A ten olejek muszę w końcu kupić ![]() 2.
|
|
|
#4077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bywa jeszcze taka wersja http://www.boots.com/en/Garnier-Ulti...300ml_1750143/ na ostatniej promo zrobiłam zapas odżywek, ale to nie to a ostatnio kupiłam aussie, ale chyba chuop już wykończył (on też fanem aika )Cytat:
z ciepełka mam żelowe ogrzewacze no i dziś mnie chuop ubierał w czarno-róziowy obów górski i róziowo-szarą czapę ![]() jak mi będzie zimno to spalę się ze wstydu ![]() najbardziej się przejmuję końmi, czy dobrze je traktują
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2017-01-05 o 21:46 |
||
|
|
|
#4078 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.coby się nie niszczyli tak łatwo no nie mów że chodziłaś do szkoły w latach 50 bo plasticzane obkładki są od szcześćdziesiątych na bank 3. macham spod dziegciowej Agafii i snad planu wychłeptania jakiegoś kieliszka szczęścia z racji trzech dni bez pracuni Karkki pozdrawia Bar Zapisz ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Nie ma to jak dobry wzrok : jako stara konserwa jestem tylko białym jeleniem ![]() ja tam dzęple myjam ino szmaponem, potem nakładam na nie odżywkę normalnie jak na wuosy , zmywam i są pikne co cut Zapisz
|
|
|
|
#4079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Racja, odżywki to nie to. Maska pewnie fajna, no ale amte to byli miszcze wyślizgaczu. Serio nic im się nie równa, nawet Joico K-Pak. 2. Wszystko fajowo, przejazd brzmi bosko!!!! klimacik etc, lecz ja bym musiała zapłacić za BRAK góralskiej kapeli. Nie zdzierżam. Pamiętam kilkudniowego Sylwka z Nowym Rokiem w Zakopcu, wszystko fajno, smaki, zapachy, ludzie, przyroda, drewno - ale nic nie było piękniejsze od tej ciszy jak zamkłam za sobą drzwi lokalu. Dla moich uszu i nerwów to je koszmarny hałas. Brrrrrrr. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
2. |
||
|
|
|
#4080 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Zapisz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Lekki mrozik i słoneczko

dodzwonienia się do rejestracji specjalistycznej oraz soku z dzikiej ruszy z japkiem 

Mi też już słabo.

mnie sie marzy taki sylwek w malym gronie w takim domku ech..... 

We Sesderme i reti wierzę 
bo plasticzane obkładki są od szcześćdziesiątych na bank 
Nie zdzierżam.