|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2008 to bzdura bo mamy Dżastina cz.IV
wreszcie nadrobiłam Wasz wczorajszy spam
nie pojawiłam się wczoraj bo był TŻ a wieczorem zrobiłam 4 pary kolczyków edit. a oto moje dzieła
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2008-04-04 o 14:13 |
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka zaliczała dziś spr. z polityki i obiektywnie muszę przyznać, że miała dużo trudniejszy spr niż my ![]() Btw jednak spr. przesunięty z poniedziałku na piątek bo tamta klasa nie może w poniedziałek bo gdzieś jadą, czy coś takiego nieważne, byle przesunięte Jak tam sprawdzian? prosimy o relację ![]() Kupiłam sobie 2 nowe zakreślacze, bo tamte już się prawie wypisały, po zaznaczeniu całej książki ze starożytności i mam nowe żółty i różowy Muszę wypożyczyć "Marię Antoninę" S. Zweiga , do prezentacji, już to czytałam i się zachwycałam, pewnie pamiętacie dlatego wykorzystam to w prezentacji, ale muszę to jeszcze raz przeczytać.Jakby Wam się nasunął jakiś wiersz związane z władzą/władcą, to pomóżcie
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zuluje i pije reddsa malinwogo.. ale jakis dziwny xD
wieczorem ide sie jesczze pdstresowywac z dziewczynkami a o 15 do ksiazek.. oo ... trzeba sie wziac za siebie... w ogole zdalam sobie sprawe ze coraz lepiej mi idzie z niemcem.. jak dzisiaj mi kumpela napisala esa zebym jej wyslala notatke o zakupach co gdzi ekiedy bo mieli napisac na lekcji.. to zrobilam to szybciutko bez uzycia slownika :O oby tak dalej... a teraz sie troche podoluje ze nic nie umiem ... xD trzeba to robic systematycznie.. bo jak sie to mowi to potem sie bardzo dobrze mature zdaje
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy teledysk Justina i Madonny
kliku-klik! Ja dziś mam zamiar się uczyć, ale póki co obejrzę zaległe CSI
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=7uiIjC43rl8
lepsza wersja YCD... ktorego nigdy nie widzialam ten taniec kocham <3
|
#846 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
wróciłam ze szkoły, złaaa złooooooooooo, co za głupia szkoła i głupia Ruda!!!
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Black Ty też masz jakąś głupią i rudą?
![]() Nie złość się, zaraz koniec roku ![]() Dostałam i zobaczyłam dziś film studniówkowy. Nie jest najgorszy ale spodziewałam się lepszego. Mój TŻ miał studniówkę 5.01 i NADAL nie ma filmu ![]() Źle się czuję. Ale zaraz biorę się do nauki ps. jutro obalam mit 'nie ścinania włosów do matury' i... ścinam włosy bo już mi się znudziły takie długie i nijakie ![]() ![]()
|
|
#848 |
|
Adwokat diabła
|
nooooo głupia ruda to baba od rachunkowosci..
fajnie, cieszę się ze koniec roku ![]() film ze 100'dniówki dostanę jutro Myszka zdasz, na pewno! a ja idę się z tż przewietrzyć
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wzięłam się za angielski= wypisuję sobie różne słówka
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wrocilam ze szpitala. Jutro mam nadzieje ostatni dzien ![]() Jak mnie denerwuje jak na gorze ktos kreci i to centralnie nad moim pokojem i to w jakichs rurach i jest tak glosno ze mam ochote temu komus nakopac
|
||
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak oglądam różne kolczyki i mam duzo pomysłów na nowe wzory ale jak wszystkie zrobie to nie bedę miała kiedy ich nosić ![]() ehhh.. czas się wziąść do nauki;/ |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#852 |
|
Konto usunięte
|
Hula - bardzo ładne kolczyki... ; )
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie - zapomniałam.
Bardzo fajne kolczyki Hula skad miałąs materiały do zrobienia ich? btw. do matury zostało już tylko 30 dni ! Edit : geograficzne maturzystki - link do ciekawej strony - może się którejś przyda http://geostrefa.pl/ Niestety fo niektórych materiałów dostęp jest płatny smsem
Edytowane przez e_myszka Czas edycji: 2008-04-04 o 17:42 |
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam się zabrać do nauki ale mi kompletnie nie idzie;/ |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zrobilam TRZY zadania z matmy i poszlam spac :|
za godzine jade na ploty, drinki, frytki i co nam przyjdzie do glowy ; ) tylko ten.. kiedy sie bede uczyc ? :O zostalo tak malo ; ( wiec moze dam rade... jest plus ze! niemiecki stal sie dla mnie tak naturalny zee : O bo dzien w dzien jakies korki, listy, pierd**doly... wiec moze zdam ustna! a matma mi normalnie bardzo dobrze idzie... na matamatyce i na szkolnych zadaniach; kielbasa mnie dolujee.. doluje bardzo paniczny strach przed zadaniami na maturze : tymi z kielbasy ktorych nie umiem zrobic :| hyh... niech bedzie juz po
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
zauważyłyście, że jakos tak tutaj smutno ostatnio... taka przygnębiająca atmosfera...
a będzie coraz gorzej ;/ |
|
|
|
#858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Bo coraz blizej matura i kazdy sobie zdal sprawe jak naprawde malo czasu zostalo
Zaczelyscie sie juz przygotowywac z polaka? Czytacie jakies sreszczenia?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nienawidzę polskiego ![]() Boję się histy, nie zdążę przeczytać Nowej Ery * 5 podręczników ![]() zetka gdzie Ty jesteś
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wlasnie nienawidze polskiego
i tak mnie wkurza to ze musze na niego tracic czas, ktory moglabym na cos innego przexnaczyc lub pouczyc sie lepiej do innych przedmiotow o wiele wazniejszych A teraz musze czytac te glupie streszczenia :/ |
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
umarłam po sprawdzianie ![]() ![]() Hula świetne kolczyki!!! ![]() wen ogladalam ten teledysk już dzisiaj i jak na pierwsze obejrzenie to średni... za mało dżastina co do sprawdzianu to poszłam spać przed przed 2, bo dopiero wtedy skończyłam czytać ten materiał spodziewałam się tragedii, ale nie było tak źle!! zalicze go (raczej tak ) polegał na tym, że dał mi 12 dat do dokładnego opisania co wtedy było, pozniej 12 pojęć,nazwisk itp, a potem 4 krótkie opisówki - jak np stosunki k. wielkiego z krzyżakami opisać, albo zasady islamu czy jakoś tak ![]() zapomniałam wczoraj o przywilejach i sie ich nie nauczylam a dostalam 2 albo 3 pomylilam daty w nich, tzn najpierw napisalam obydwie dobre a potem je zamieniłam;pale juz w ogole nie umialam powiedziec co kto w nich ustanowił ![]() chociaz jak wyszlam z sali i sobie do tego zajrzalam to juz mi sie przypomnialo i teraz pamietam no ale mam to za soba ![]() a spr ze starożytności nie zrobiła babka Nija a to mamy z tego samego sprawdzian z wosu ![]() bo to sa chyba wlasnie te dwa dzialy z vademecum co mowilam, tak mi powiedzieli ![]() mialam w tym tygodniu zaliczac młodą polske, ktorej nie napisalam w czwartek a sie okazalo, ze teraz w poniedzialek mamy tango, a potem w czwartek mamy juz powtorke z XXlecia z polskiego a ile ja mam na przyszly tydzien to wole nie mowic na dodatek zamiast czuc sie lepiej to jest gorzej :| poszlam do szkoly, a potem z dziewczynami sie urwalysmy z 2lekcji i poszlysmy do miasta bylo cieplo w miare no to poszlam, ale jednak wiatr jakis sie pojawil i mnie przewiało znowu :|z miasta nie chcialo mi sie jechac do domu wiec poszlam do babci, pogadalam sobie z nia i ogladalam tv i...zasnelam spalam od 4 do 6 ![]() potem babcie zawiozlam do cioci a sama przyjechalam do domu iiiiii jestem ![]() nie wiem czy dzisiaj dam rade cos zrobic, trzeba by bylo ale nie mam sil
|
#863 |
|
Adwokat diabła
|
heh ja polaka jeszcze nie ruszyłam...
angol w toku, gegra też... cii może w weekend sie coś rozkręci, nie smucimy tylko sie bawimy
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
|
#866 |
|
Rozeznanie
|
Mam do was prośbę. Niektóre z was maja tą gazete (chyba wyborcza) gdzie był ten próg na niektóre uczelnie w Polsce. Z jakim najmiejszym wynikiem osoba się dostała. i mam do was prosbę czy mogłybyście mi sprawdzić fizjoterapię na akademi medycznej w Katowicach i na AWF w Katowicach? jak to tam wygląda...najmniejsza liczba punktów i co tam jeszcze o tym pisze.?
|
|
|
|
#867 |
|
Adwokat diabła
|
it's party time
![]() time to party
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama własnie powiedziała, że to nienormalnie żebym się uczyła w piątek wieczorem i żebym się napiła winka lub piwa
![]() więc przyszłam na imprezkę
|
|
|
|
#870 |
|
Adwokat diabła
|
heh nie mam pojęcia co możemy pić..
DsC jakies propozycję ![]() oo wino za ścianą piją
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

UE i cos jeszcze

nieważne, byle przesunięte
i mam nowe żółty i różowy
Muszę wypożyczyć "Marię Antoninę" S. Zweiga
, do prezentacji, już to czytałam i się zachwycałam, pewnie pamiętacie

Nienawidzę polskiego