|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje kosmetyki
Hey
![]() Podoba mi się: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6806474 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6806474 Mam tusz do rzęs i dezodorant do stóp z Twojej wish ![]() Buziaki ![]() Odp proszę u mnie Musisz wejść w mój profil - moje wątki
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Podoba mi się jeszcze 2.Loreal Demaq expert Żel- krem musujący intensywny demakijaż ZOstało ok. 1/2 ze 150 ml *Oczyszcza jak żel, usuwa makijaż jak mleczko Aksamitna czystość Twarz, usta, oczy ![]()
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Za tę złotą kredke i dezodorant lub jedno z nich,mogę oddać Ci odsypkę różu avonu takie pudełeczko po małym kremie też z avonu.
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego właśnie mogę zrezygnować z kredki u Ciebie,a wymienić dezodorant za róż. Co Ty na to? |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
2. Demeter Cinnamon bun, pojemność początkowa: 15 ml , zużyta ok.1/8.
Wymienię za inny zapach z kolekcji Demeter ) Chętnie wymienię odlewkę mojej Demeterowej kolekcji ![]() Wet Garden-2ml Cannabis flower-4ml New Zaeland-2ml Ginsensg Root -2ml Demeter- covered chocolate cheeries - 0,3ml Demeter Laudromat-atomizer 1,7 ml Demeter Lily on the valley - atomizer 1ml Demeter Grapefruit Tea - 0,3ml Demeter Tiramisu -2ml Demeter Dirt - 0,2ml Demeter Lychee - ociupinka na test Demeter White Russian - 0,25 ml Ewentualnie caly splash Chamomille Tea - 15 ml
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm...
a czy taka wymianka jest opłacalna ![]() ![]() Może znajdziesz coś w ciuszkowym
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Gonialolu
![]() Ok ale bez apple blososm -bo jak pewnie zauważyłaś, to już zarezerwowane. Za apple wybierz sobie cosik innego Zapraszam na pw z danymi do wysylki
|
#44 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hej, nie znalazłam nic w Twoim wątku ciuszkowym niestety. |
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Gonialolu a może chcesz całego splasha np Violet albo Chamomillea Tea?z ubytkiem 3 ml - ewentualnie dodam próbkę innego Demetera?za Cinnamon Bun?
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
No to:
Funeral Home Ginseng Root Linden z tych w/w mogę zrobic odlewki zeby wyszla Twoja pojemność poza tym: Demeter Cannabis Flower - 4ml Demeter Lychee - ociupinka na test Demeter White Russian - 0,25 ml Demeter - Incense - 1ml Apple Blossom -2ml Herbatka grejfrtutowa - 0,5ml Dirt - 0,5ml Thunderstorm -o,5ml Incense - prawie 2ml Fireply-ociupinka na test New Zaeland -1ml
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Hoop
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam sie
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
niestety nic
|
#50 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 89% pozyt.
|
z kosmetykow podoba mi sie ZAPACHY:
1. Emporio Armani Diamonds EDP ok. 1/2 z 30ml brak kartonika i lekko podniszczone na atomizerze od noszenia w torbie, ale ręczę za oryginalność - kupowane w Douglasie. na ile go wyceniasz ??? 2.Loreal Demaq expert Żel- krem musujący intensywny demakijaż ZOstało ok. 1/2 ze 150 ml *Oczyszcza jak żel, usuwa makijaż jak mleczko Aksamitna czystość Twarz, usta, oczy 2.Bell.Krem perłowy do makijażu oczu,ust,policzków,ciała. Delikatny. Aksamitny w dotyku. Nadaje lekki perłowy blask i delikatny kolor.Nietłusty. Kolor to taki miedziany brąz. Zużycie widać na zdjęciu. Bardzo prosze odpisz co sadzisz??? Napisz mi orientacyjnie ile kosztowal zloty golfik i stanik oraz kosmetyki, bo chcialabym rzeczy o zblizonej wartosci co butki, bo sa nowe
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
hooop
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
dodałam maść tranową i tormentiol
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
1. Emporio Armani Diamonds EDP ok. 1/2 z 30ml
brak kartonika i lekko podniszczone na atomizerze od noszenia w torbie, ale ręczę za oryginalność - kupowane w Douglasie. Moze znajdziesz cos u mnie?
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
korektor to jest ten taki granatowy pod oczy
mi podoba się 1. Emporio Armani Diamonds EDP ok. 1/2 z 30ml brak kartonika i lekko podniszczone na atomizerze od noszenia w torbie, ale ręczę za oryginalność - kupowane w Douglasie. 1.olejek cynamonowy do masażu stóp Avon. Ładnie pachnie i rozgrzewa.Zostało ok. 1/2 ze 100 ml *Koi i zapewnia komfort suchym, zmarzniętym stopom. Zmiękcza i wygładza skórę oraz ożywia zmęczone i obolałe stopy. 12. Maść tranowa 20 g - ubytek ok. 5 g. W przypadku odleżyn, odmrożeń, trudno gojących się ran , jako środek przyspieszający ziarninowanie, zmniejszający łuszczenie naskórka. 3.błyszczyk powiększający usta Eveline 3D kolor wściekle różowy z drobinkami,ale na ustach transparentny,lekko mieniący się. Prawie cały ok.90%. 5. Bourjois błyszczyk effet 3D les nudes kolor 34 Rose mythic, myślę,że ok. 1/2 conajmniej zostało. Lekko starte napisy na opakowaniu |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
on ma 15 ml, jest go ok połowy, nie ma daty bo się starła
ale kupiłam go dokładnie zaraz na poczatku wrzesnia, to jest chyba najjasniejszy, ale dokładnie nie pamietam, ale raczej light nie jest z pędzelkiema cos ci sie u mnie jeszcze podoba czy tylko to? |
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 89% pozyt.
|
jeszcze podoba mi sie to . Bourjois błyszczyk effet 3D les nudes kolor 34 Rose mythic, myślę,że ok. 1/2 conajmniej zostało. Lekko starte napisy na opakowaniu
na ile go wyceniasz ???
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz coz za
6. krem Perfecta cera mieszana Mikro perły matujące. Krem dotleniający z Energią Q10. Użyty parenaście razy, więc została zdecydowana większość z 50 ml (conajmniej 3/4). Bardzo ładnie pachnie!!! ?? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

ale kupiłam go dokładnie zaraz na poczatku wrzesnia, to jest chyba najjasniejszy, ale dokładnie nie pamietam, ale raczej light