|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Konkurs makijaż "Miejska Dżungla" - komentarze
Pani Magdaleno (Studio MHR) tak strasznie mnie zaciekawiło jakie Pani makijaże wykonuje i znalazłam Pani stronę.
Z CAłYM SZACUNKIEM, ale do mnie nie przemawiają. byłam pewna, że skoro kogoś stac na takie komentarze, zapewne jest profesjonalistą i świetnie się zna na swoim fachu, a o makijażach nie wspomnę-zapewne są pomysłowe i IDEALNIE wykonane. A tu-małe rozczarowanie... Proszę mi wybaczyc, moją szczerośc, ale cóż zrobic-nie bronic się, gdy jesteśmy atakowane? Akurat moją pracę wymieniła Pani jako, że tak to ujmę-nienaganną, która się Pani spodobała, ale muszę stanąc w obronie innych, które traktuje jako równe sobie. i jeszcze jedno... nie mam nic przeciwko krytyce. Dziewczyny piszą, że niektóre makijaże to totalna klapa, masakra itd, ale uważam, że taka krytyka, którą Pani zastosowała, naprawdę może zniechęcic częśc uczestniczek do dalszych doświadczeń, które niestety są potrzebne, gdy ktoś chce zostac PROFESJONALISTA. Serdecznie pozdrawiam Edytowane przez bleu88 Czas edycji: 2008-04-10 o 21:36 |
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Techno;7185909]hy a jak to Ci się udało? ja mogam tylko na jeden
![]() ta sonda jest wielokrotnego wyboru, zapewne mogłaś głosowac na więcej, ale po prostu o tym nie doczytałaś
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej podobała mi się tylko jedna praca - 28
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Też tak myślę
to najtrafniejsze zinterpretowanie tematu ta praca powinna wygrac ![]() (nie, nie jestem jej autorką...... )
Edytowane przez bleu88 Czas edycji: 2008-04-10 o 22:19 |
|
|
|
#155 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dokładnie ta własnie praca zwróciła i przykuła moją uwagę
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę
to jedyna praca która wg mnie najbardziej odpowiada tematowi, kolory zostały ciekawie połączone, makijaż dopracowany, stylizacja niebanalna, a do tego jest to makijaż w którym można wyjść do ludzi. Przykuwa uwagę
|
#157 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
#158 |
|
Przyczajenie
|
Według mnie, każdy makijaż, ktory nie zawiera szarosci jest NIE NA TEMAT. Moze byc ciekawy, dobrze wykonany, ale niestety nie interpretuje tematu "Miejska dżungla". Szarość jest tu nieodłącznym elementem.
Nr 3 i 39 to jakies nieporozumienie! W ogóle zdjecia wygladaja jakby byly zrobione na jakis pokaz i ktos tutaj sobie je po prostu umiescil. A chyba nie temu ma ten konkurs służyc. Pozdrawiam wszystkie uczestniczki, ktore same mialy pomysl i go w jakis sposob zrealizowaly. Nie chodzilo chyba przeciez o to, aby pobiec to wizażystki, zaplacic powiedzmy 100 zl i zrobic zdjecie...? No wlasnie, ale pewnie niewiele osob to zrozumie..... |
|
|
|
#159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, by były na temat (mają byc miejskie). Także nie zgadzam się z Twoją teorią |
|
|
|
|
#160 |
|
Przyczajenie
|
Jesli chcieli, aby uzywac ich kolorowyc kosmetykow, to dlaczego tematem konkursu nie byla np. "Afrykańska dżungla"? Ten konkurs nie ma sensu. Powinien byc tylko dla ludzi, ktorzy sie zajmuja wizazem zawodowo lub tylko dla amatorów.
|
|
|
|
#161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I po raz kolejny pojawia się wątek dzielenia konkursu na tych profesjonalnych i na tych nie-profesjonalnych. a co, gdyby profesjonalista zrobił makijaż, uchwyciłby go zwykłym aparatem i udał, że jest amatorem dla zwiększenia szansy wygranej? Nonsens... |
|
|
|
|
#162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie rozumiem. Jesli ktos uważa, że takie konkursy nie maja sensu, to po co wyppwiada się w tym wątku? Nie lepiej wzruszyc ramionami i przejśc do ciekawszych tematów?
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
milutko by było,jakby po zakończeniu konkursu ujawniono nicki autorek.
Wyszłoby,że większość tutaj bojkotujących najpiękniejsze i najstaranniej wykonane prace to autorki tych,które nie zachwyciły.
|
#164 |
|
Przyczajenie
|
jeja jeja...strach sie wypowiedzieć na tym forum. Te ataki, gry słowne( nie obrazajac nikogo). No ale zaryzykuje
Bardzo ładne prace: 28,31, aj zapomniałabym o 3, dalej 34,38,44. Ogólnie są też prace, które mnie troszke smieszą ale nie twierdze, ze nie sa ciekawe tj:5,11,25 i 30 sa Dla mnie troszke przerysowane
|
|
|
|
#165 |
|
Przyczajenie
|
No prosze, ile niezdrowych emocji....Rzeczywiście szkoda czasu.
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
słuszna uwaga
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, szczególnie, jesli ktoś pisze w mało uprzejmy sposób, a na wielkiego speca i znawcę też nie wygląda.
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja wiem, że koniec głosowania jest blisko, ale..wyluzujmy
bo zaczyna sie tu robić niemiło. Wszystko chyba zostało już powiedziane, każdy ma inne zdanie, gust itp. - uszanujmy to
|
#169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak więc-spadam ![]() 3majcie się ciepło i życzę każdej z Was wytrwałości, a tym, które są nagminnie krytykowane-determinacji następnym razem się wypowiem, jak pojawią się wyniki, obojętnie czy się to komuś spodoba czy nie
|
|
|
|
|
#170 |
|
Przyczajenie
|
Ja stwierdzam, że rewelacyjny makijaż ma Pani na 13stej pracy... natomiast najbardziej oryginalny i równie przyciągający uwagę ... makijaż nr 39
Dla mnie bomba )) Chyba sama się skuszę na takie cacko ))
|
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
Praca nr. 12 ma u mnie minusa za futro i dlatego tez nie oddałam na nia swojego głosu
Wiem, ze futro psasuje do tematu ale te wyglada mi na prawdziwe![]() Praca nr. 3 super- pełna profeska. 10- koraliki na ustach i oczach bardzo mi sie podobają, ale ten kapelusz Jakby wyciągnięty ze szkolnej świetlicy i w ogole praca bardziej pasuje mi do tematu " Pani Jesień" dlatego odpada![]() Praca nr.11 świetny pomysł ! Ciekawe jakie to plemie w kazdym razie wydaje mi sie dosyc wojowniczo nastawione![]() 15-Rajski ptak zagubiony w dżungli Głwónie odcień niebieskiego przekonał mnie zeby na tą prace tez oddac swój głos![]() 28- po prostu ślicznie.I te zdjęcia w plenerze. Przekonywująca praca 32- mam wrażenie ze modelka 'odegrała' dobrą rolę ![]() 33- i znowu modelka- wydała mi się stworzona do tego konkursu ale jej potencjał moim zdaniem został niewykorzystany... i ten niebieski szkoda.38- naprawde dobra praca strzał w dziesiątke
|
|
|
|
#172 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Chylę czoła przed trudem jaki zadałaś sobie poszukujac mojej strony. Nie sądzę, by było to trudne, zwłaszcza, gdy człowiek ma odwagę podpisywać się właściwą sobie nazwą a nie nikiem ![]() Co do strony- zgadzam się- są tam trzy zdjęcia do bani. Szczerze mówiąc dzięki za uzycie słowa "małe" Dawne czasy sprzed EAEA... Zapraszam za 2 tygodnie po przebudowie www... lub na zawody![]() Kończąc zaś definitywnie kwestię ocen. Były one i tak delikatne i doradcze. Może pomogą. Jeśli zaś chcesz brutalnej prawdy... cóż polecam Panią Jolę Wagner. Wyleczy każdego
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
To nie jest miejsce na brutalną prawdę - czy my tu walczymy o jakieś mistrzostwa Polski? To ma być zabawa w makijaż, a nie zabawa w pana Piroga...
|
#174 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jak pisałam powyżej idealne będą za 2 tygodnie ogólnodostępne
|
|
|
|
|
#175 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Kwestia gustu. W naszym konkursie nie chodzi jednak o to, aby wystaraszyć dziewczyny, które odważyły się pokazać swoje prace. Konstruktywny komentarz, punktujący niedociągnięcia, ale wskazujący na zalety danego makijazu jest jak najbardziej na miejscu. Zwłaszcza, jesli wypowiada się profesjonalistka.
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
Absolutnie cudowne 3 i 28
|
|
|
|
#178 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#179 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
w konwencji "urban style" nie "safari " więc podejście "dżungla + szary" tak średnio mi odpowiada. Prace jak 3 nie pasują... Makijaż jest piękny, ale do tematu np. "rajski ptak". Mam wrażenie że częśc prac nie powstała z myślą na konkurs, bo średnio oddają temat- jak własnie 3 i 10 (pani jesień!) a inne to...makijaże po prostu, bez tematu: 1,2,7, 16, 17... ![]() Mój faworyt to 28 - może podpada pod jesień, ale jest piękny Cytat:
a zdjęcie sobie pani chyba sama robiła z ręki- a miały być zdj modelek
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę,że trochę za barzdo sie rozczulacie nad uczestnikami.To jest konkurs-wygrywa najlepszy,a TO jest wątek z komentarzami na temat prac.Przeciez pisząc opinie na temat któregoś makijażu nie będę przewidywać,czy kogoś nie zniechęcę do dlaszej pracy.To nie przedszkole. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Konkursy na wizaz.pl
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

)

Wiem, ze futro psasuje do tematu ale te wyglada mi na prawdziwe
szkoda.
Kwestia gustu. W naszym konkursie nie chodzi jednak o to, aby wystaraszyć dziewczyny, które odważyły się pokazać swoje prace. Konstruktywny komentarz, punktujący niedociągnięcia, ale wskazujący na zalety danego makijazu jest jak najbardziej na miejscu. Zwłaszcza, jesli wypowiada się profesjonalistka.
a zdjęcie sobie pani chyba sama robiła z ręki- a miały być zdj modelek