|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bezdzietne około-trzydziestolatki - zapraszam do plotek! :) część II
Arabic- ale to chyba niczyja wina😕
Ksiegowa-u nas też nie jest aż tak bezpiecznie. ..pełno narkomanów i zuli. ..ale jakoś takie okropienstwa nas mijają. ..teraz jak tam dziewczyna zginęła to całe miasto żyje. ..wszędzie wszyscy cały czas o tym gadaja😕 Tyle czasu na necie😀 i co kupiłaś? 😊 Nava-u nas też jakoś 2 lata z rzędu podpalali samochody...ale ostatnio się uspokoilo... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;73924111]
![]() ![]() Ksiegowa strach z domu wychodzicu mnie ktos podpalal samochody nie wiem czy policja juz zlapala tego idiote, bo ostatnie kilka miesiecy jest cisza. Wogole w NL jest b. malo wiezien, w miejscowosci w korej mieszkam rok temu zanknieto wizienie, bo nie bylo wiezniow. Teraz sa tam uchodzcy, jest plan na przeksztalcenie tego w centrum rozrywkowe; myslalam ze powstana mieszkania, bo lokalizacja jest swietna O matko to też okropne Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
To w W-wie jakoś nie ma tragedii i w miarę spokojnie albo ja po prostu za mało wiem
|
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nic, ale już plany są Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1505 |
|
Konto usunięte
|
pisalam wam chyba pare tyg temu ze moja dobra znajoma sie rozstala ze swoim wieloletnim partnerem. Pare dni temu, inna kumpela mowi ze zwiazek wisi na wlosku i rozstanie to chyba tylko kwestia czasu.
Pierwsza fala rozwodow/ rozstan juz minela, teraz czas na druga?
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Vision- pewnie mało wiesz 😊 to tak jak ja sobie mysle. Nie obracam się wśród szemranego towarzystwa nie chodzę po klubach mam mało znajomych i żyje w swoim świecie swoimi problemami swoją rodziną to pewnie guzik wiem☺ ale może to i dobrze człowiek spokojniejszy...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiegowa-malo oglądam tv☺ jak włączam wiadomości i widzę polityków zracych się o ☠☠☠☠☠☠☠y to od razu wylaczam😊
Nava -teraz to byle powod i rozwód. ..kiedyś ludzie włączyli i związek, wcale nie było łatwiej. ..teraz się nie chce nikomu...najbardziej szkoda w tym dzieci jak są 😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1511 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"kiedys" status rozwodnika byl ujma, rozwody nie byly spolecznie akceptowalne, szczegolnie w malych miejscowosciach i wsiach. Wiele malzenstw bylo zawieranych "bo ciaza", panna w ciazy dla rodziny to wstyd i "co ludzie powiedzo" Czesto dzieci z tych zwiazkow nie mialy latwego dziecinstwa |
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;73925836]nie zgadzam sie
"kiedys" status rozwodnika byl ujma, rozwody nie byly spolecznie akceptowalne, szczegolnie w malych miejscowosciach i wsiach. Wiele malzenstw bylo zawieranych "bo ciaza", panna w ciazy dla rodziny to wstyd i "co ludzie powiedzo" Czesto dzieci z tych zwiazkow nie mialy latwego dziecinstwa Dokładnie tak samo myślę, ojciec pił, matkę bił, ale nie, bo "dla dzieci zostań z nim". Teraz kobiety są bardziej świadome swoich praw. I bardziej samodzielne, wiele pracuje i wychowuje dzieci, ma otwartą furtkę w razie czego.
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie tracisz jak to się mówi... mniej wiesz, lepiej śpisz też nie mam TV i wcale mi nie brakuje ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;73925836]nie zgadzam sie "kiedys" status rozwodnika byl ujma, rozwody nie byly spolecznie akceptowalne, szczegolnie w malych miejscowosciach i wsiach. Wiele malzenstw bylo zawieranych "bo ciaza", panna w ciazy dla rodziny to wstyd i "co ludzie powiedzo" Czesto dzieci z tych zwiazkow nie mialy latwego dziecinstwa Dokładnie bo przecież jak to tak... na szczęście moja mama zawsze była z tych bardziej nowoczesnych i przede wszystkim niezależnych
|
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama jest właśnie z takich, co mimo wszystko starają się trzymać rodzinę razem, chociaż mam wrażenie, że jakby rodzice wzięli rozwód to obojgu żyłoby się lepiej... Tato umarł w czerwcu zeszłego roku, więc mama jest teraz sama, ale przez wiele lat męczyli się wzajemnie
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama rozwiodła się z ojcem jak miałam 6 lat...jak jeździliśmy razem na wakacje to mi kazała "pamiętać",że jest wdową także tego
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Macie rację dziewczyny że kiedyś nie wypadało się rozwodzić. ..ale znam mnóstwo młodych którzy się rozwodza z byle głupoty bo tak latwiej😕
Vision -mój tata umarł w maju...a rok wcześniej wyszła afera z kochanka i się właśnie rozwieldli we wrześniu. ,,w maju się powiesil😕 a mama masakra jak przeżywała... w czerwcu podsunal się kolega i teraz są pół roku po ślubie. .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie ja popełniam błędy, to mój Samsung
|
|
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz o jakich kwestiach nie do pogodzenia mówisz to będę mogła więcej odpowiedzieć Znamy się 2,5 roku A o mieszkaniu mam takie zdanie, że można z kimś być na codzień i z nim dlugo mieszkac a tak naprawde go nie znać I mam taki przyklad znajomej, ktora jak sie okazalo wyszla za kogos kto tak kombinowal ze hoho Po miesiacu zlozyla pozew o rozwod
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam bo wiem o historii znajomej, która wyjechala do egiptu i zaproponowano jej pracę w hotelu jako animatorka i podczas tego pobytu tam poznala chlopaka. Trwalko to jakieś dwa trzy lata jak bylo super. On tu przyjeźdzal ona u niego bywala. Wszystko ladnie pieknie. Kochał ją ona jego. Sielanka. Nie wiem czy mieli jakiś wlub a jeśli to jaki więc tego nie powiem. Potem zaczely sie problemy. On probowal ja stlamsić, chcial żeby byla jak egipcjanki a nie jak europejka. Jak to okreslala zaczal mu przeszkadzac "styl zycia europejskiego". Zaczeli sie klocić. Skonczylo się tak źe do egiptu pojechal jej ojciec i z nim wrocila do polski. Pozniej byl standard on obiecywal xe juz tak nie bedzie on sie poprawi żeby wrocila. Nie chciala. Ale jednak mieszkanie razem pokazuje jakimi jesteśmy na co dzień, co innego od czasu do czasu gdy przymykamy oko bo zaraz każde wróci do swojego trybu życia. Pokazuje jacy jesteśmy jak mamy zly dzień, po wstaniu, przy problemach i np że wkur... nas skarpetki rozrzucone albo koszulka rzucona byle gdzie. To nie ja popełniam błędy, to mój Samsung
|
|
|
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję z powodu śmierci taty. A mamie życzę powodzenia na nowej drodze życia, dobrze że jakiś fajny facet jej się trafił Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiegowa- na prawdę super facet się trafil😊 bardzo bardzo go lubimy wszyscy a mama odzyla☺
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1523 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mieszkanie razem to jeden z najlepszych sposobow poznania drugiej osoby wystarczy chocby przejrzec intymny na wizazu
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Konto usunięte
|
Cieszę sie ze my szybko razem zamieszkaliśmy bo jednak wszystko wtedy wychodzi i nie było niespodzianek
![]() Co za paskudna pogoda |
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;73943101]Piatunio wreszcie
mieszkanie razem to jeden z najlepszych sposobow poznania drugiej osoby wystarczy chocby przejrzec intymny na wizazu[/QUOTE]Rozwala mnie to misio się nagle zmienil😃😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cuddly-co ty mówisz? U mnie lato w pelni już jest z 28 stopni😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1527 |
|
Konto usunięte
|
U mnie bedzie lato ale od niedzieli bo urlop
|
|
|
|
#1528 |
|
Konto usunięte
|
lato chyba nie jest zaplanowane na ten rok.... u mnie jest 12 st
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co planujecie dalej? To nie ja popełniam błędy, to mój Samsung
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Konto usunięte
|
Słońce wyszło ale deszcz pada
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

nie wiem czy policja juz zlapala tego idiote, bo ostatnie kilka miesiecy jest cisza. Wogole w NL jest b. malo wiezien, w miejscowosci w korej mieszkam rok temu zanknieto wizienie, bo nie bylo wiezniow. Teraz sa tam uchodzcy, jest plan na przeksztalcenie tego w centrum rozrywkowe; myslalam ze powstana mieszkania, bo lokalizacja jest swietna

jeszcze nic, ale już plany są

ja raz na Pradze bylam świadkiem jak się chcieli siekierami bić 

jak to się mówi... mniej wiesz, lepiej śpisz
bo przecież jak to tak... na szczęście moja mama zawsze była z tych bardziej nowoczesnych i przede wszystkim niezależnych
mielismy wtedy dla siebie kilka dni