|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
ajj ja juz sobie planuje co po skończeniu A6W
![]() przez 2 tygodnie nic bardzo obciążającego mięśnie, bo ponoć takie są zalecenia. będę za to więcej kręciła hh ![]() a potem zestaw ćwiczeń na talię osy i na wewnętrzna stronę ud ze strony wdzięk.info o! ![]() A6W to bardzo dobry trening nie tylko mięśni brzucha, ale też samozaparcia i silnej woli
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za trzy dni widzimy zdjecie Twego brzusia ![]() i zgadzam sie z Toba silna wola - to jest bardzo wazne przy a6w ![]() ja tez po skonczeniu (mam wielka motywacje i wierze na maksa, ze mi sie uda skonczyc:P) tez bede robila cwiczenia na talie osy z tej strony albo na plaski brzuch z tej samej stronki chyba ze mozna dwa naraz.. ale to sie zobaczy ![]() ---- dzisiaj weszlam na 16 powtorzen zrobilam bardziej znanym sposobem, bo stwierdzilam, ze nie chce mi sie bawic w te wyliczanki heh tym sposobem dziewczyny osiagaja super efekty, wiec co ja tam bede sie przestawiac :P nie umiem heha brzuch rano juz pieknie wyglada :P ![]() dobra, lece sie kapac, bo po rowerku stacjonarnym tez juz jestem
|
|
|
|
|
#4143 |
|
Rozeznanie
|
Ja wczoraj sończyłam
miłejego robirnia do konca
|
#4145 |
|
Rozeznanie
|
aniulek87 no to gratulujemy
Pokażesz efekty ?rebelious no to czekamy na brzuszek ![]() A mi się dzisiaj nie chce;/ zjadłam o 7 wiec dopiero zacznę o 9 :P TŻ będzie się na maturce męczył a ja z ćwiczeniami
|
#4146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moj TŻ tez dzisiaj sie bedzie walczyl z matura
|
|
|
|
|
#4147 |
|
Rozeznanie
|
Skończę
Ale nie chce mi się No to trzymamy kciuki dzisiaj razem :P
|
|
#4148 |
|
Raczkowanie
|
no a ja mam zamiar zaraz zrobić 36 dzionek...wczoraj też w połowie zrobiłam 3 serie
ale to dlatego,że robiłam a6w wieczorem...nie miałam już siły...za to dzisiaj zaraz zrobię wszystkie 3 serie a jak nie 3 to dwie a pozniej 1:P jej jak dobrze,że już coraz bliżej końca...ale ja to chyba będę tęsknić za tą a6w...naprawdę![]() aniulek87 to pochwal się efektami napewno brzuszek jest super
|
|
#4149 |
|
Rozeznanie
|
jak dorwie kolege co by mi zgral zdjecia na plyte to wrzuce brzuszek bo mam popsute USB.
w tali straciłam 2 cm brzuszek widac ze jest bardziej płaski i mięśnie są "bliżej" siebie ale nie mam 6paka ja jestem zadowolona teraz bede krecic hh i robic jakies zwyczasjne brzuszki
|
#4150 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny wracając jeszcze do 'poprawnego' wykonywania ćwiczeń. czasami tak robiłam, ale czułam mniejszy wysiłek, więc stwierdziłam, że jednak bardziej efektywna jest 'nasza' wersja.
Zawsze można to połączyć np 1 i 3 seria tak jak zawsze, a druga dla urozmaicenia ta niby poprawna. Zawsze to jakieś przerwanie monotonii. |
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tak urozmaicałam, ale jakoś jak robię 'naszym' sposobem to mi szybciej czas leci
![]() dzisiaj 24 powtórzenia. jedziemyy. a brzuszek (a raczej brzuchooo ) naturalnie, że wkleję
|
|
|
|
#4152 |
|
Rozeznanie
|
no i po 4 dniu xD Eh... ale ja już bym chciała chociaż małe efekty widzieć :P
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to po A6W bede ćwiczyć dalej hh, skakanka i ćwiczenia no boczki ;PPS. Sory za oftop Kochanka Szatana zauważyłam, ze jesteś 3 dni starsza ode mnie
|
|
|
|
|
#4154 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miło xd Panny najlepsze są :P A nie to ty już chyba nie jesteś panna bo panna chyba do 22 września;P No to ty już Waga :P
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Hahah teraz mi się przypomniało jak w dzieciństwie zawsze myślałam, ze mój znak to panna a potem się okazało, ze waga jestem i byłam zła jak nie wiem co
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4156 |
|
Rozeznanie
|
Wcale Ci się nie dziwię xD Ale mój znak pasuje mi prawie jak ulał xD
|
#4157 |
|
Raczkowanie
|
hej
wow gratuluje tym co juz mają za soba a6w.....GRATULUJE i czekamy na zdjatka super-brzusia napewno zacheca nas to pracy i wytrwania pozdrawiam |
|
|
|
#4158 |
|
Raczkowanie
|
hej
zaraz biorę się do roboty a mięśnie mnie bolą nawet jak siedzę i się nie ruszam :P
|
#4159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak tam Twojemu TŻ poszlo? :P bo moj stwierdzil, ze nie wie i tylko sie irytowal jak sie wypytywalam hahah
|
|
|
|
|
#4160 |
|
Rozeznanie
|
Hmm po tym co było wczoraj dzisiaj było dobrze :P Za to wczoraj był tak zdenerwowany że szok xD Najgorsze jest to że nie jest głupi chłopak a dowalili im taką z polaka że szok;/ Jak była lalka to zawsze o miłości a teraz im się coś pod***ało :P Zresztą ja chyba wcale nie zdam bo jak czytałam sobie czytanie ze zrozumieniem to chyba jestem na nie za głupia mimo to że jestem w klasie humanistycznej i mam dobrą 4 :P
|
#4161 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie... Pamiętam, że miałam zrobić sobie około tydzień przerwy, a wyszło na to, że zrobiłam miesiąc, widzę tu jeszcze parę starych buziek, które były jeszcze przed moją przerwą
. Gratuluję, że wam się udało. Ja znowu dzisiaj zaczynam... Naprawdę, chciałam już parę razy zacząć, ale nie miałam motywacji... Powiedzenie mówi, że do trzech razy sztuka... No i masz to moje trzecie podejście... Za pierwszym razem było 6 dni, za drugim 26 dni. Mam nadzieję, ze tym razem będą 42 dni Tym razem nie mogę się poddać, a jestem niecierpliwa i chciałabym mieć płaski brzuch w ciągu tygodnia, a to niestety nie możliwe... No trzymajcie kciuki bym tym razem na prawdę wytrzymała!!!
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
no z ta lalka podobno byla masakra
heh a Ty ile masz lat? bo ja dopiero gim koncze :P i mature to za trzy lata haah ![]() a zeby tutaj nie offtopowac to stwierdzam, ze szostka juz mi nie sprawia tyle wysilku co kiedys widocznie musialam sobie podtrenowac miesnie brzucha moze bylam za slaba, zeby za pierwszymi podejsciami dojsc do konca
|
|
|
|
#4163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale musisz zagladac tu czesto to Cie zmotywuje
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4164 |
|
Rozeznanie
|
veronicee dasz radę
Jak ja jeszcze nie zrezygnowałam (zazwyczaj rezygnuję po 1 dniu, a teraz już robie 4) to ty na pewno dasz radę ![]() No ja za rok maturkę mam - 2 LO :P Oj chciałabym wrócić do gimka tam wyglądałam jak człowiek i wtedy myślę że nie miałabym takich problemów z a6w jak teraz xD
|
#4165 |
|
Raczkowanie
|
veronicee trzymamy kciuki
:d3 dzień za mną uff to jest masakryczne
|
#4167 | |
|
Rozeznanie
|
Dasz radę
Nie marudzimy :PCytat:
|
|
#4168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4169 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mówiły że efekty widać ok 14-19 dnia... Ja po 4 dniach w końcu czuję przez grubą warstwę tłuszczu swoje mięśnie;P
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
Ja takie efekty na prawdę zobaczyłam około 22 dnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

chyba ze mozna dwa naraz.. ale to sie zobaczy

ale to dlatego,że robiłam a6w wieczorem...nie miałam już siły...za to dzisiaj zaraz zrobię wszystkie 3 serie

Powiedzenie mówi, że do trzech razy sztuka... No i masz to moje trzecie podejście... Za pierwszym razem było 6 dni, za drugim 26 dni. Mam nadzieję, ze tym razem będą 42 dni
Tym razem nie mogę się poddać, a jestem niecierpliwa i chciałabym mieć płaski brzuch w ciągu tygodnia, a to niestety nie możliwe... No trzymajcie kciuki bym tym razem na prawdę wytrzymała!!!