|
|
#781 | ||
|
Żona Idealna :)
|
Dot.: Tżtówki kolejny wątek spamują-cz.IX
Cytat:
dla mnie o tyle inna, że trzeba powiedzieć, ze to przedślubna ![]() Cytat:
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7522236 6]O wiele lepiej
Ostatnio przestałam lubić długie włosy.. Mała maruda zasypia a ja zaraz zacznę się ogarniać bo Maya ma szczepienie (boję się bardziej od niej) i ja mam kontrolę po porodzie.. w zasadzie tylko wywiad.. i mam nadzieję że da ni skierowanie do ginekologa.Ps. Maya kończy dziś 2 miesiace. Kiedy ten czas zleciał ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Najlepszego dla Mayi. Duża dziewczynka juz Pamiętam jak sama pierwszy raz wyszlam bez dziecka. Właśnie do gina. Ale się stresowalam. A to dlatego ze mleka nie zostawiłam a tu prywatna wizyta kolejka jak nigdy na dwie godziny. Ale tatus sobie poradził i jak się okazało gdy mamusi nie ma dziecko wcale nie potrzebowalo tak często cycka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
A no cieszę się ze postawiłam na swoje Ale i tak mam teraz wyzuty ze tak naskoczyłam teściowa pewnie sie przejmuje bo ona z takich ludzi jest. Pewnie i tak się będzie zalic zawsze byłam mila a tu powiedzialam co myślę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#783 |
|
Konto usunięte
|
My już w domu..
Zacznijmy od tego że miałyśmy wizytę na 11:10 u lekarza a na 11:45 szczepienie.. Jest 11:30 a my dalej czekamy a na dworzu coraz większy żar.. Więc poszłam do rejestracji i pytam jak mam długo jeszcze czekać z małym dzieckiem skoro tylko my mamy wizytę u lekarza.. okazało się że nie przekazali lekarzowi że czekamy.. weszlysmy zwazyla małą waży 4.56 kg przytyla w 2 tyg 300g równe więc pięknie. Mamy chodzić co 2 tyg na ważenie i zobaczyć czy dobrze dalej przybiera bo jak nie tzn że ma refluks. Ma 58cm. Zmierzyła jej główkę, sprawdziła oczka, czy reaguje na dźwięk itp no i Maya sobie z nią gadała i się śmiała, sprawdzała czy ma dobry refleks i to mnie przerażalo.. bo puszczala jej głowę z małej odległości i lapala na samym końcu, biiderka porządku. (Tutaj nie ma usg bioderek więc za miesiąc będę prosić o skierowanie ze względu na to że ja miałam problem jak byłam mała ) zwazyla mnie.. masakra.. 54 kg Potem najgorsze czyli szczepienie.. miała 3 wklucia i jedna do buźki.. jestem miękka bo poplakalam się z mała.. tak płakała że zrobiła się sina.. sorry to nie był płacz to był wrzask (W poczekalni jeszcze 30 min ja uspokajalam, wypila z 15ml mleka i spała, w domu trochę pogadała posmiala się. Dalam jej już syrop na gorączkę i leży obok mnie. Dziś się lenimy, rozlozylam kanape w salonie a co. Oby wszystko było ok. No już za zaczyna marudzić ![]() 2 sierpnia kolejne szczepienie.. (dzień przed moimi urodzinami xd) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Eff, dobrze, że już po wszystkim. Nina na szczęście mi nigdy nie goraczkowała po szczepieniu. Doustnie to chyba na rotawirusy?
|
|
#785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Biedne te dzieciaczki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Refluks przez słabe przybieranie? WTF....
BTW super ze Maya rośnie jak na drożdżach. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#787 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to się już boję naszej spowiedzi przedślubnej. 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dawalam nutriton do 4msc i mały nie ulewal. Po 4msc jak odstawilam nutriton zaczął słabiej przybierać, ale ulewanie samo ustało. My do tej pory jak słabiej przybrał to tez częściej jego wagę kontrolowalismy.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2017-07-05 o 15:11 |
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od dziecka uważałam spowiedź za głupotę
Witam się chora. Ojciec tz.mnie zarazil.
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7523514 6]My już w domu.. Zacznijmy od tego że miałyśmy wizytę na 11:10 u lekarza a na 11:45 szczepienie.. Jest 11:30 a my dalej czekamy a na dworzu coraz większy żar.. Więc poszłam do rejestracji i pytam jak mam długo jeszcze czekać z małym dzieckiem skoro tylko my mamy wizytę u lekarza.. okazało się że nie przekazali lekarzowi że czekamy.. weszlysmy zwazyla małą waży 4.56 kg przytyla w 2 tyg 300g równe więc pięknie. Mamy chodzić co 2 tyg na ważenie i zobaczyć czy dobrze dalej przybiera bo jak nie tzn że ma refluks. Ma 58cm. Zmierzyła jej główkę, sprawdziła oczka, czy reaguje na dźwięk itp no i Maya sobie z nią gadała i się śmiała, sprawdzała czy ma dobry refleks i to mnie przerażalo.. bo puszczala jej głowę z małej odległości i lapala na samym końcu, biiderka porządku. (Tutaj nie ma usg bioderek więc za miesiąc będę prosić o skierowanie ze względu na to że ja miałam problem jak byłam mała ) zwazyla mnie.. masakra.. 54 kg Potem najgorsze czyli szczepienie.. miała 3 wklucia i jedna do buźki.. jestem miękka bo poplakalam się z mała.. tak płakała że zrobiła się sina.. sorry to nie był płacz to był wrzask (W poczekalni jeszcze 30 min ja uspokajalam, wypila z 15ml mleka i spała, w domu trochę pogadała posmiala się. Dalam jej już syrop na gorączkę i leży obok mnie. Dziś się lenimy, rozlozylam kanape w salonie a co. Oby wszystko było ok. No już za zaczyna marudzić ![]() 2 sierpnia kolejne szczepienie.. (dzień przed moimi urodzinami xd) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ale przeżycia! Dobrze, że już maleńka spokojna i po wszystkim! 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
My niedługo mamy szczepienie mmr. 😬
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
My ostatnio mieliśmy priorix. Na szczęście dzielnie to zniosła.
Jutro jade złożyć ostatnie papiery do szkoły.
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bo raczej nie udałoby mi sie odwlekać szczepienia do 3 rż. Dzwoniłam wcześniej do przychodni i pytałam sie co mają. Gdyby mieli mmr, to jednak poczekałabym troche.
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Asia ładne pazurki
|
|
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, byłam na polanie się poopalac w końcu i tak się spaliłam ze nie wiem jak przeżyje noc i jutrzejszy dzień
|
|
|
#799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
effpe ślicznie Ci w takich włosach Bardzo ładne Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie można eff zobaczyć?
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Nemm, oboje z TŻem mamy nie po drodze do konfesjonału, z 5 lat nie byliśmy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
IG ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Eff rozumiem przeżycia, każda mama cierpi z dzieckiem 😁 ja na kolejne Szczepienia jeszcze bardziej sie stresowalam jak juz wiedziałam jaki będzie dramat. I za każdym razem przechodziła gorzej. Za trzecim razem juz nam goraczkowala. Teraz dopiero na roczek będziemy szczepić.
|
|
|
#804 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Właśnie na ig:p Cytat:
Po za tym ciągle spi, budzi się z ogromnym płaczem i znowu zasypia. Bidulka.. dobrze że nie będzie tego pamiętać.. Po dzisiejszym chyba też zaczęłam się bać każdego szczepienia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Eff super Ci!
|
|
|
|
#806 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
IMG_20170705_153722.jpgIMG_20170705_173512.jpg
Oto moje piękne uda i ręce 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Do policealnej. na technika farmacji.![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Rev, jaki raczek z Ciebie!
|
|
#810 | ||||
|
Idealna Źona; )
|
Jakie rzeczy?
Dla mnie spowiedź przed ślubna była taka sama jak każda na którą chodzę. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Epffe super fryzura Asia piękne pazurki |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

dla mnie o tyle inna, że trzeba powiedzieć, ze to przedślubna 

Ostatnio przestałam lubić długie włosy..

widać w nocy się budził
) zwazyla mnie.. masakra.. 54 kg
(