|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy cz.VI
ku*wa co za chata...
![]()
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
ja całkiem niedawno się wkręciłam razem z kumpelami i mam parę bluzeczek po 3 i 4 zł, jedną 'aż' za 18
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za tą moją właśnie 18zł dałam...
Ale to jest taki drogi lumpeks, wszystko nie jest poupychane byle jak, tylko ładnie na wieszakach, są bardzo ładne rzeczy, często drogich marek.
|
|
|
|
#634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Efekt w załączniku To dla 14-letniego brata, więc nie może być za ładnie Cytat:
a jak się teraz czujesz? Co powiedział lekarz?Co się stało?
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
No bo mam łupiez pstry- to taka choroba skóry, która objawia się białymi plamkami jakby z gęsią skórką.
. No i ja mam to na ramionach... Pare dni temu poprosiłam mamę o $ na nizoral... Kurowałam się nim 5 dni, ale większych efektów nie było- skóra moze była nieco mniej chropowata. Dzisiaj za swoje pieniądze kupiłam inny szampon i powiedziałam o tym rodzicom, a oni, że wszędzie są moje kudły od tych szamponów, ze nie mam na co wydawac pieniedzy, matka zaczęła snuć swoje filozofie że to jakaś alergia na chipsy i ch*j wie co... ![]()
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw się, rodzice często czepiają się bo nie mają nic lepszego do roboty ![]() Najważniejsze żebyś Ty wiedziała, że robisz dobrze A robisz!
|
#637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie lubię strasznie tłumów w lumpach Ale ryć w kupie łachów lubię xDCytat:
![]() Cytat:
Wrzuć na luz, nie ma sensu się denerwować o takie błahostki Powiedz im po prostu, ze musisz dbać o włosy, bo masz chorą skórę głowy i tyle
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, ale denerwuje mnie to, ze oni muszą wszystko komentować. Moje włosy, poje pieniądze, mój szampon, MOJA SPRAWA.
A dla nich to takie trudne do zoruzmienia. Ja się nie wtrącam do tego na co oni wydają swoje pieniądze... ![]() A takie argumenty jak 'chcę dbać o swoje włosy' do nich nie przemawiają... Nienawidzę takiego czepialstwa o 'byleco' ![]()
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem
a możesz zdradzić gdzie są takie fajne małe lumpy?:Pjak za ok 5zł można kupić praktycznie nową bluzeczkę no to nawet żeby była najzwyklejsza to sie opyla chociażby do chodzenia tak o ![]() Musze sobie pokupować duuużo ciuchów a zbyt dużo $ nie będę miała a w sklepach najzwyklejsza bluzka która sie rozciąga po 2-3 praniach kosztuje 50zł
|
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć i tak najwięcej jest dość dobrych firm z Anglii W sumie to nie znam się za bardzo na szmatach u nas, ale powiem Ci o tych, gdzie sama kupowałam ![]() Ostatnio odkryłam bardzo fajny mały na Okrzei, niżej WDK-u, naprzeciwko salonu SONY, chyba nawet jutro się tam wybiorę Drugi jest fajny naprzeciw teatru Siemaszkowej, w takim przejściu , gdzie po drugiej stronie są schodki na dół, nad tą restauracją Jest szyld "ekskluzywna odziez z importu" czy coś takiego ten jest już troszkę droższy, ale można bardzo ładne rzeczy znaleźć (parter i piętro )Jest jeszcze ta cała sieć "tania odzież" (w budynku NOTu, na pilsudskiego), ale tam trzeba przychodzić rano, później już wszystko przebrane... dlatego tam nie chodzę ![]() I jeszcze jest taka sieć z żółto-granatowymi napisami, jeden ze sklepów jest na Targowej, w kamienicy naprzeciw Szczęk, zaraz obok złotnika, butów Radecki itd ![]() w ogóle to muszę jeszcze więcej lumpów obczaić
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde...
okres mi się spóźnia...;/;/ Ciekawe czemu jak nigdy tak nie było...A ja głupia się stresuje niewiem czym
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja wlasnie z hiszpanskiego wrocilam i musze sie bio uczyc yes - skad ja to znamm ![]()
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Ksh dziekuje bardzo
dokladnie nawet na raz bluzka za 5 zł dobra![]() Mam pomysł , może wybierzemy sie kiedys razem? jak cos mi do portfela wpadnie?![]() Myszka no czym Ty sie przejmujesz? ja myśle że to z nerwów |
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam na osiedlu fajny lump, super ciuszki
. Ale daaaaaawno mnie tam nie było, trzeba się jakos wybrac ![]() ![]() swietnie jest zobaczyc w koncu jakies INNE ubrania a nie, ze połowa miasta ma to samo...
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez tak myśle
Ale walić
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Irja fajnie wyszło
![]() Yes kochani olej rodziców. Niech sobie pogadają. Moi nie są lepsi;/ Ale mam nauki a tak mi się nie chce że ![]() Myszka chyba że jesteś wiatro pylna (?)
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
myszka zjedz chrzan czytałam że przyspiesza okres (breednie) - chociaz ja probowałam na sobie i nie zadziałało. ![]() mi tez się juz spoznia kilka dni... Jak ja nie lubię moich nieregularnych cyklów
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yes - chrzan?:P OMG
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj dostałm
![]() spermopylna czyli żyworodna ?
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja go jadłam na kanapce
![]() mar- no wlasnie... mam w du## co oni mówią... Ale nie lubię takiej gadki, bo to mnie wyprowadza z równowagi..
Edytowane przez yes Czas edycji: 2008-05-13 o 21:30 Powód: dopiska. Nie chcialam pisac posta pod postem. |
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę zrobić speecha na angielski i po prostu nie potrafię, jestem fatalna z angielskiego
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Be o co chodzi konkretnie?
![]() Myszka nie świruj Ale mam sadło na brzuchu ku*waaaa
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Nom ba
hehe![]() A co to? (powinnam wiedzieć?:P)
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
speeaking Myszka:P czyli mówić:P Bee ma prace ustną na angol, i niestety ja też jej nie pomogę
![]() Kaduś
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba było od razu mowić ze speeaking
. A jaki temat masz tej pracy be ?
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#657 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie, o czym be ?
bo angielski to chyba jedyny przedmiot z ktorego jestem nawet dobra! ![]() dobranoc ![]()
|
#658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;pCytat:
Chyba bym się powiesiła!!
||
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Prrzestań Myszka proszę Cie
![]() ![]() dobranoc ![]()
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Speech, czyli część ustnej rozszerzonej matury, opracowanie tematu. Mówisz gadać przez ileśtam minut, wyczerpać wszystkie elementy tematu itd.
Jestem w grupie rozszerzonej - niestety, przez pomyłkę. Mój poziom angielskiego jest niestety ledwo ledwo podstawowy. Nie nadążam za grupa, więc głównie sobie wszystko odpuszczam ![]() A temat... world in danger, global warming, greenhouse effect i takie tam głupoty. Wymiękam. Tu nie temat jest problem, bo temat jest jakby normalnie wymarzony do gadania. Ale ja nie potrafię gadać ![]() No to się wygadałam. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

a jak się teraz czujesz? Co powiedział lekarz?
. No i ja mam to na ramionach... Pare dni temu poprosiłam mamę o $ na nizoral... Kurowałam się nim 5 dni, ale większych efektów nie było- skóra moze była nieco mniej chropowata. Dzisiaj za swoje pieniądze kupiłam inny szampon i powiedziałam o tym rodzicom, a oni, że wszędzie są moje kudły od tych szamponów, ze nie mam na co wydawac pieniedzy, matka zaczęła snuć swoje filozofie że to jakaś alergia na chipsy i ch*j wie co... 

okres mi się spóźnia...;/;/ 

dokladnie nawet na raz bluzka za 5 zł dobra