Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-13, 23:35   #1621
milkNhoney
Rozeznanie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cześć Pam oo dobry pomysł z tym sprzątaniem pokoju po maturach wywale te książki tzn. sprzedam o ile nie będą potrzebne na sierpień, tak się właśnie zastanawiam
... póki co
lecę spać !

Jeszcze tu wrócę

;* kolorowych snów !!!!

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-13, 23:42   #1622
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Po pierwsze dziękuje wszystkim za gratulacje. Kochane jesteście
Po drugie trzymam jutro kciuki za te, które coś zdają.
A po trzecie? Po trzecie nie będzie

fuksjaa śliczne ciuch sobie kupiłaś

Cytat:
Napisane przez mloda_to_glupia Pokaż wiadomość
dziewczyny... jutro matematyka... strasznie sie boje... a w pon polski a ja umiem 1/5 pracy dopiero :/ kurcze ile wam zajelo nauczenie sie jej?
2 dni przed
I tak zapomniałam wszystkiego.

Cytat:
trzymajcie jutro kciuki... prosze ja sie ide umyc ;*
trzymam

Cytat:
Napisane przez milkNhoney Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny
Pewnie nikt mnie nie pamięta Udzielałam się bardzo bardzo dawno temu, jeszcze może w I częsci. (Angel_ek)Tak sobie podczytywałam od czasu do czasu i wiecie.. jakoś tak miło jak się widzi 'ten skład' Chciałam Was wszystkie pozdrowić
Pamiętam Fajnie, że znów piszesz

IW naprawdę podziwiam Cię, że tyle robisz dla tego chłopaka mimo iż uważasz że wasz związek jest już przegrany. Wiem, że możesz czuć się przykro, że on z kimś był, ale chyba warto o tym zapomnieć jeśli chcesz uratować to co miedzy wami jest. Myślę, że warto. I wiem, jak teraz się czujesz, bo ja nieskromnie sama uważam, że w obecnym związku jestem dużo lepsza, staram się, zależy mi i jestem bardzo fair.
Mam nadzieję, że ułoży się Wam

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 07:37   #1623
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
a za mnie tez trzymasz??
mogę potrzymać
Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
śliczne sukienki i kostiumik mi najbardziej podoba się sukienka z carry

ja mogę jejku już nie mogę doczekać sie czwartku, gdy będę po maturach, wreszcie pójdę do fryzjera, posprzątam pokój, w którym panuje straszny bałagan teraz i wkońcu spotkam się z TŻ
dziękuję ciekawe co mój P. powie jak mnie zobaczy w tych sukienkach, mam nadzieję, że mu się spodobają
Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Trzymamy

Napisz potem co to za praca, bo jestem ciekawa Ja szczególnie

Ja jutro idę z CV i listem motywacyjnym do pewnego sklepu motoryzacyjnego (), byłam w urzędzie pracy dzisiaj i mieli taką ofertę akurat, gadałam z kimś z biura przez telefon dzisiaj i kazali przynieść papiery, bo ciągle kogoś szukają
tfu tfu nie zapeszam
w jakim sklepie motoryzacyjnym?
no i znasz się na samochodach, częściach, itd.? bo wydaje mi się, że skoro to sklep motoryzacyjny, to powinnaś mieć o tym jakieś pojęcie
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
fuksjaa śliczne ciuch sobie kupiłaś
dzięki

trzymam kciuki za wszystkie zdające matematykę i ustne dziś!
i tak wiem, że sobie poradzicie.

byłam dziś pobiegać o 6.30 - wiecie jak świetnie, tak chłodno i to boskie słońce budzące się do życia uwielbiam takie momenty.

byłam pod prysznicem, a teraz zabieram się do sprzątania, bo oczywiście wczoraj przez Was tego nie zrobiłam a potem prezentacja... bleh.

Edytowane przez fuksjaa
Czas edycji: 2008-05-14 o 08:37
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 08:36   #1624
marta6704
Zakorzenienie

Hello
Fuksja chyba wezme z ciebie przyklad i zaczne rano biegać.

Zaraz lece się wystroić i do szkoły, a później do Rossmana
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 09:10   #1625
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
blaque, Ty masz już drugi ZP w przeciągu 10 minut! jeden za Garniera, drugi za to ciasto!
dzięki. Fajna jesteś..

Cytat:
Witam Dziewczyny
Pewnie nikt mnie nie pamięta Udzielałam się bardzo bardzo dawno temu, jeszcze może w I częsci. (Angel_ek)Tak sobie podczytywałam od czasu do czasu i wiecie.. jakoś tak miło jak się widzi 'ten skład' Chciałam Was wszystkie pozdrowić
Ja! Ja pamiętam!
Czemu zmieniłaś nick? Jeśli można wiedzieć oczywiście
Fajnie, że jesteś
[quote=uhahana;7547331]No więc po pierwsze primo to ofkors mam sado maso zapędy, świadczy o tym między innymi przesiadywanie po nocach na Wizażu i konwersowanie z Wami

Po drugie primo albo secundo

A po trzecie primo
/QUOTE]

Mój człowiek
Cytat:
IW... ja tam jestem z tych, co zawsze wierzą, że będzie dobrze. Więc co... będzie
To akurat prawda
Cytat:

blaque daj kawałek ciasta nigdy nie jadłam ciasta z rabarbarem
No nie mów.. Daję, już daję
Cytat:
T

Ja jutro idę z CV i listem motywacyjnym do pewnego sklepu motoryzacyjnego (), byłam w urzędzie pracy dzisiaj i mieli taką ofertę akurat, gadałam z kimś z biura przez telefon dzisiaj i kazali przynieść papiery, bo ciągle kogoś szukają
tfu tfu nie zapeszam
Nija będzie motorką

fuksjaaa ja dzisiaj miałam wspaniały plan wstać o godzinie 6:40 ale.. ekhm.. nie wstałam..
Nigdy rano nie biegałam. Zawsze wieczorem. Muszę spróbować

IW- jesteś świetną dziewczyną, wiesz? To co robisz, jest godne podziwu.
I coś mi się zdaje i tego Ci życzę, żeby Twój wysiłek nie poszedł na marne
Jeśli obydwoje do siebie coś czujecie to nie ma bata- musicie być razem

Dziewczyny piszą już 7minut.
Marta kup mi coś
Stary 2008-05-14, 09:14   #1626
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
w jakim sklepie motoryzacyjnym?
no i znasz się na samochodach, częściach, itd.? bo wydaje mi się, że skoro to sklep motoryzacyjny, to powinnaś mieć o tym jakieś pojęcie
Na razie nie chcę zapeszać, bo może się okazać, że wcale nie dostanę tej pracy

Pytałam w tym urzędzie pracy i przy tej ofercie był dopisek, że kandydat nie musi się znać na tych wszystkich sprawach samochodowych, a jak tam wczoraj dzwoniłam, to babka mi powiedziała, że mają już 2 dziewczyny na okresie próbnym, ale jak najbardziej mam przynieść swoje papiery
Stary 2008-05-14, 09:24   #1627
201707171556
Konto usunięte

Fuksja biegasz o 6:30? Ja dzis nie mogłam o tej godzinie nawet wstac

Nija może ten sklep to cos tkaiego jak mały Praktiker ze jest samoobsługowy i wszystko jest popodpisywane , albo zakładają ze nauczysz sie tych wszystkich rzeczy juz w czasie pracy

Kurcze tez musze sie zacząć rozgladać za czymś... moze też pojde do urzędu....Tylko nie wiem co mam wpisac w CV

Lece do historii sztuki.... to juz jutro
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 09:49   #1628
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
dlaczego tak ciepło mnie traktuje...
Bo Cię stracił.
I napisz jak będziesz jechać do AP, bo ja też się tam wybieram za mniej więcej dwa tygodnie. Może nawet też z eksTŻem.

Cytat:
aaa pamiętam jeszcze Martusię B. Agoosek, Ciekawa-świata
A ciekawa-świata to tu jest, tylko też pod innym nickiem. Fajnie że jesteś, pamiętam Cię.

Cytat:
mam temat o języku reklamy...
A możesz napisać jak on dokładnie brzmi?

fuksjaa, gratuluję 5 miesięcy.

I kolejna porcja książek z półki. Inspirujcie się.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ks1.jpg (24,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ks2.jpg (29,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ks3.jpg (22,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ks4.jpg (6,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ks5.jpg (10,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ks6.jpg (7,2 KB, 6 załadowań)
Stary 2008-05-14, 09:55   #1629
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
A ciekawa-świata to tu jest, tylko też pod innym nickiem. Fajnie że jesteś, pamiętam Cię.
Stary 2008-05-14, 10:00   #1630
emememsik

Nija, ja a propos Twojego postu na maturzystkach.
Może rzeczywiście poszukałabyś najpierw pracy gdzieś u siebie? Chodzi o to, że wynajęcie mieszkania i utrzymanie się w obcym mieście naprawdę sporo kosztuje, w Katowicach pewnie mniej niż w Krakowie, bo tu to jest masakra, no ale zawsze.. A gdybyś pracowała na miejscu, mogłabyś odłożyć dużo więcej kasy.
Przepraszam, że znowu truję.
Stary 2008-05-14, 10:07   #1631
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Nija, ja a propos Twojego postu na maturzystkach.
Może rzeczywiście poszukałabyś najpierw pracy gdzieś u siebie? Chodzi o to, że wynajęcie mieszkania i utrzymanie się w obcym mieście naprawdę sporo kosztuje, w Katowicach pewnie mniej niż w Krakowie, bo tu to jest masakra, no ale zawsze.. A gdybyś pracowała na miejscu, mogłabyś odłożyć dużo więcej kasy.
Przepraszam, że znowu truję.
Wiem, że obiektywnie patrząc tak to wygląda, że mieszkanie w obcym mieście, jeśli nie będę tam studiować to tylko głupia zachcianka, wiem, wiem, wiem

Ale bardzo bym chciała się usamodzielnić, czuję, że już za długo mieszkam z rodzicami...

Na razie chciałabym dostać tę pracę w sklepie, napisałam w liście motywacyjnym, że chodzi mi tylko p pacę na okres wakacyjny... dobrze zrobiłam? mogę to zmienić jeszcze

Przede wszystkim muszę zrobić prawo jazdy, żeby w ogóle myśleć o jakiejś pracy gdzieś dalej, ale jednak na "moim terenie", bo na razie brałam tylko oferty z mojej gminy, wolałabym pracować gdzieś blisko, a nie dojeżdżać ponad godzinę w jedną stronę przy niewygodnych połączeniach autobusowych, no i o pracy w CH mogę zapomnieć dopóki nie mam prawka, bo pracę kończy się tam ok. 21-22, kiedy ja oczywiście mam jakiś jeden autobus, na który nie wiadomo, czy bym zdążyła, a jak nie to nocka na dworcu
Stary 2008-05-14, 10:10   #1632
Nija_
Zakorzenienie

Może być takie sformułowanie:

Cytat:
Nie mam doświadczenia zawodowego, do tej pory jeszcze nigdzie nie pracowałam. Jednak bardzo chciałabym podjąć pracę w okresie wakacyjnym, do końca września jestem w pełni dyspozycyjna. Ostatni egzamin maturalny mam 19 maja i od tej chwili mogę podjąć pracę. Nie chciałabym podejmować dłuższych zobowiązań, niż do końca września, ponieważ nie jestem w stanie w tej chwili określić, czy pójdę w tym roku na studia i czy ewentualnie byłyby to studia dzienne czy zaoczne.

Czy wyrzucić tę szarą cześć
Stary 2008-05-14, 10:14   #1633
emememsik

Nija, przede wszystkim wywal te powtórzenia (3 razy podjąć)..
Co do szarego, ja bym zostawiła ogólny zamysł, ale coś mi w tym zdaniu nie gra.
Stary 2008-05-14, 10:16   #1634
201707171556
Konto usunięte

Nija a co napisałas w swoim CV? Bo ja nie amm żadnego pomyslu na moje...znalazłam instrukcje w internecie, ale ja nie mam zadnego wyksztalcenia poza szkola srednią i niew eim co moglabym jeszcze wpisac tam
Stary 2008-05-14, 10:17   #1635
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam doświadczenia zawodowego, do tej pory jeszcze nigdzie nie pracowałam. Jednak bardzo chciałabym podjąć pracę w okresie wakacyjnym, do końca września jestem w pełni dyspozycyjna. Ostatni egzamin maturalny mam 19 maja i od tej chwili mogę rozpocząć pracę. Nie chciałabym podejmować dłuższych zobowiązań, niż do końca września, ponieważ nie jestem w stanie w tej chwili określić, czy pójdę w tym roku na studia i czy ewentualnie byłyby to studia dzienne czy zaoczne.

Stary 2008-05-14, 10:18   #1636
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Cytat:
Cześć Pam oo dobry pomysł z tym sprzątaniem pokoju po maturach wywale te książki tzn. sprzedam o ile nie będą potrzebne na sierpień, tak się właśnie zastanawiam
... póki co
lecę spać !

Jeszcze tu wrócę

;* kolorowych snów !!!!
A ja zawsze miałam tak, że mi sie nie chciało sprzątać w pokoju i generalnie nie przeszkadzał mi taki bałagan jak mam teraz, ale nie moge obecnie z nim wytrzymać..
Książki sprzedam jak będę miała wyniki z matur.. Tzn sprzedam takie niepotrzebne co wiem, że nigdy się nie przydadzą, ale niektóre zapewne zostawię, bo anóż (tak to się pisze ) będą mi potrzebne na studiach..
No a po maturce zaczynam mój interes na allegro

fuksja też postaram się zmusić może w piątek aby wstać tak wcześnie.. po tym swoim opisie przyrody mnie zachęciłaś, chociaż ja to sowa jestem i nie lubię rano wstawać i dlatego rok temu biegałam późnym wieczorem.. albo może od następnego tygodnia zmuszę sie by rano wstawać bo w ten piątek jadę na działeczkę z moją klasą i nie chciałabym paść jako pierwsza, chociaż pewnie i tak padnę, bo z klasy jadą tylko dwie dziewczyny (w tym ja ) i reszta facetów..

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
No nie mów.. Daję, już daję
Oooo pycha dasz przepis?

Nija trzymam kciuki za pracę... ale skoro mówią, że można nie mieć doświadczenia motoryzacyjnego (kurna jak ja piszę dzisiaj ) to dobrze

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Kurcze tez musze sie zacząć rozgladać za czymś... moze też pojde do urzędu....Tylko nie wiem co mam wpisac w CV
Ty chociaż możesz pochwalić się swoim dyplomem plastyka

Kurczę moja większa połowa (2kartki na 3 z kawałeczkiem) prezentacji zajmuje mi 13 minut, po wyżuceniu kilku fragmentów może będzie 10.. kurczę myślałam, że 15minut to za dużo dla mnie, ale okazuje sie, że to za mało
Nie umiem jeszcze jednej kartki i kawałka, a za 2h muszę iść do dziewczyny od prezentacji i muszę jej to powiedzieć śpiewająco..

Mam dziwny, wstydliwy problem natury.. hm.. medycznej (kurna ale mi dziś słó brakuje, to chyba przez to że obudziałm sie o 6, a usnełam chwile po 4 )
bo ja robię sobie tą książeczkę sanepisowską i miałam zbierać próbki od poniedziałku do dziś i dlatego dziś rano wstałam by zrobić ostatnią tą próbkę i nie dałam rady.. przez to jutro muszę jechać rano przed prezentacją do innej stacji i to oddać : cool : tylko jest problem.. nie wiem czy ja będę w stanie zrobić tą próbkę dziś :/ dziewczyny doradźcie, co trzeba jeść, by mieć wiecie co... kupiłam sobie przed chwilką w sklepie red bulle bo na nich muszę dziś żyć i kefiry, może one pomogą : confused : doradźcie mi coś, tylko nie mówcie że mam pić mleko z wodą, bo nie o taki efekt mi chodzi..
kurczę strasznie mi głupio, że poruszam tutaj takie 'zasrane' tematy

edit
Nija moim zdaniem ten poprawiony list jest ok tylko może bym dorzuciła: "W tej chwili" na początku zdania na szaro
Durga, jak podasz maila to mogę Ci wysłać moje CV, tylko nie jest ono jeszcze w stanie doskonałym, ale nie wiem czy będzie mi się chciało poprawiać je.. Aż tak bardzo nie patrzą na to przyjmując do pracy osoby w naszym wieku
Lecę uczyć się prezentacji, postaram się wpadać co jakiś czas
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 10:18   #1637
emememsik

Cytat:

Pięknie. Już lepiej, myślę, że może tak zostać.
Stary 2008-05-14, 10:20   #1638
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Nija a co napisałas w swoim CV? Bo ja nie amm żadnego pomyslu na moje...znalazłam instrukcje w internecie, ale ja nie mam zadnego wyksztalcenia poza szkola srednią i niew eim co moglabym jeszcze wpisac tam
Napisałam tylko, jakie liceum skończyłam, jaki profil;
że znam język angielski na poziomie średnio zaawansowanym ()
i w umiejętnościach: obsługa pakietu MS Office

Tyle

em też mi coś w tym zdaniu nie pasuje, chyba je wyrzucę
Stary 2008-05-14, 10:21   #1639
emememsik

pamelija,
Zasrane tematy, hehe. Pij kefiry i kup sobie suszone śliwki, nawet jeśli ich nie lubisz. A jeszcze lepiej z tych suszonych śliwek zrób kompot, to znaczy rozgotuj je po prostu z wodą w garnku. Dasz radę! ; )

Nija, mi się podoba to zdanie, tylko jego druga część jest jakaś taka dziwna. Zmieniłabym od słowa "określić", początek jest dobry.
Stary 2008-05-14, 10:22   #1640
201707171556
Konto usunięte

Pamelija dzieki za pomysł Juz zdązylam zapomniec o tym dyplomie i nawet nie pomyslalabym zeby go wpisac
A co do TEGO to ja polecam zjeść miskę platkow owsianych z mlekiem albo szklankę otrąb z mlekiem lub jogurtem - to bardzo oczyszcza

Nija dzieki To zrobie tak jak Ty tylko nie wiem czy ryzykowac tą znajomosc pakietu Office bo w skzole ostatni raz mailam z nim stycznosc w 1 liceum
Stary 2008-05-14, 10:32   #1641
fuksjaa

Cytat:
dzięki. Fajna jesteś..

fuksjaaa ja dzisiaj miałam wspaniały plan wstać o godzinie 6:40 ale.. ekhm.. nie wstałam..
Nigdy rano nie biegałam. Zawsze wieczorem. Muszę spróbować
wiem, że jestem fajna..

ostatnio P. mi uświadomił, że bieganie i inne ćwiczenia aerobowe rano lepiej pobudzają organizm do spalania tłuszczu niż te same ćwiczenia trwające tyle samo, więc zdecydowałam się biegać rano
Cytat:
Na razie nie chcę zapeszać, bo może się okazać, że wcale nie dostanę tej pracy

Pytałam w tym urzędzie pracy i przy tej ofercie był dopisek, że kandydat nie musi się znać na tych wszystkich sprawach samochodowych, a jak tam wczoraj dzwoniłam, to babka mi powiedziała, że mają już 2 dziewczyny na okresie próbnym, ale jak najbardziej mam przynieść swoje papiery
a no chyba, że była taka adnotacja. a gdzie dokładnie jest ten sklep?

właśnie jak ja szukałąm pracy w mieście, to za każdym razem pytano mnie jak z dyspozycyjnością i czy mam prawo jazdy
Cytat:
Fuksja biegasz o 6:30? Ja dzis nie mogłam o tej godzinie nawet wstac
dziś zaczęłam
jutro rano planuję trzasnąć sobie jogę w lesie
Cytat:
fuksjaa, gratuluję 5 miesięcy.
dzięki
a z dzisiejszej porcji książek, czytałam 'Na posłaniu z trawy' - świetna
Cytat:
fuksja też postaram się zmusić może w piątek aby wstać tak wcześnie.. po tym swoim opisie przyrody mnie zachęciłaś, chociaż ja to sowa jestem i nie lubię rano wstawać i dlatego rok temu biegałam późnym wieczorem.. albo może od następnego tygodnia zmuszę sie by rano wstawać bo w ten piątek jadę na działeczkę z moją klasą i nie chciałabym paść jako pierwsza, chociaż pewnie i tak padnę, bo z klasy jadą tylko dwie dziewczyny (w tym ja ) i reszta facetów..
o super ten wyad na działkę ja właśnie wolę taki zestaw, że jest więcej chłopaków, jakoś lepszy kontakt z nimi łapię i ogólnie jest śmieszniej
Stary 2008-05-14, 10:34   #1642
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Em, Durga dzięki za rady później wyjdę kupić sobie te śliwki i owsiankę też o ile nie znajdę w domu

Fuksja też zdecydowanie wole towarzystwo facetów
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 11:55   #1643
Ywonula
Zadomowienie

miałam stłuczke ztłukłam lusterko i lewy bok a jutro matura... fuck
Stary 2008-05-14, 11:59   #1644
milkNhoney
Rozeznanie

blaque
coś mi się porobiło na starym nicku, że musiałam odświeżać wątki aby zobaczyć co nowego. iii... być może niepowołana osoba czytała co piszę. Choć w sumie nic takiego nie było

fuksjaaa też kiedyś raniutko biegałam, świetne uczucie

em. temat to: zanalizuj język reklamy i dokonaj jego oceny.

uu.. jestem jakaś półprzytomna idę spać a później jazda z anglikiem.. jutro ustne mam Moje ambicje szlag trafił.. nic mi się już nie chce
Chcę już poczuć, że matura się skończyła i zacząć coś nowego. Pracę najlepiej, żeby mieć pieniążki bo zwyczajnie głupio mi wydawać kasę od rodziców na moje takie przyjemności a wiem, że spory wydatek ich czeka na moje studia.. chociaż 1 rok a później postaram się sobie poradzić. Wiecie chciałabym iść na psychologie a później do wojska dostać się na wieczorowe chociaż bo zaocznej psychologii jakoś nie widzę. A pewnie czeka mnie niepaństwowa bo chcę to spełnić i nie tracić czasu.. Jakoś się boję wyjechać sama do Wawy, daleko do domu, wszystko od nowa samodzielnie ehh
ok już nie marudzę

Ciekawe jak tam matematyka

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 12:00   #1645
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość

Też mam już za sobą pierwszą stłuczkę. Koleś na mnie najechał i jeszcze próbował mi wmówić, że to moja wina
Nie przejmuj się
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 12:12   #1646
marta6704
Zakorzenienie

Pamelija: Jogurty pomogą Moze activia?

Ywonula: nie przejmuj sie samochodem, ważniejsza matura

Kupiłam sobie okulary, duży balsam do ciała Nivea i lakier Miss Sporty za 3,99

Teraz jestem u TŻ i czekam na obiado/ śniadanie
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 12:25   #1647
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, że jestem fajna..

ostatnio P. mi uświadomił, że bieganie i inne ćwiczenia aerobowe rano lepiej pobudzają organizm do spalania tłuszczu niż te same ćwiczenia trwające tyle samo, więc zdecydowałam się biegać rano
Tak, wiem właśnie tylko najgorzej jest się obudzić..

Bo faceci ogólnie są śmieszni Da się z nimi pogadać (z niektórymi oczywiście) a baby to wiadomo- jedna drugą obgada itp..

Yw-
a Tobie nic się nie stało?

pam jabłko popite mlekiem/kefirem, śliwki suszone, produkty z błonnikiem
Stary 2008-05-14, 12:34   #1648
krasulka7399
Zakorzenienie

Już po matmie, jakoś nie jestem przekonana co do niej Poczekam na wyniki.
Ywonula, nie przejmuj się, każdemu może się zdarzyć...Strasznie się cieszę, że została już tylko jedna pisemna. Odpocznę sobie psychicznie
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 13:04   #1649
fuksjaa

Cytat:
Fuksja też zdecydowanie wole towarzystwo facetów
no to witaj w klubie
Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
o kurcze.. ale jak to się stało?
dobrze, że to tylko lusterko i bok, mogło być znacznie gorzej..

Cytat:
fuksjaaa też kiedyś raniutko biegałam, świetne uczucie
świetne, świetne
teraz muszę TŻa namówić, żeby przyjeżdżał do mnie o 6.00 rano a potem razem pobiegalibyśmy sobie
Cytat:
Tak, wiem właśnie tylko najgorzej jest się obudzić..

Bo faceci ogólnie są śmieszni Da się z nimi pogadać (z niektórymi oczywiście) a baby to wiadomo- jedna drugą obgada itp..
no niestety takie już wstrętne jesteśmy
Stary 2008-05-14, 13:12   #1650
uhahana
Zakorzenienie

Ja też już po matematyce. Średnio. Miejmy nadzieję, że na skalę kraju wyjdzie tak, że dostanę się na studia. Tyle.

Też wolę jak jest przewaga facetów Z nimi po prostu często łatwiej się dogadać

Ywonula nie bój nic, zdarzają się dużo gorsze rzeczy, niż stłuczka No i wiesz, pierwszy raz za Tobą, teraz się możesz nazwać kierowcą albo kierownicą

Pam na mnie działa kawa i współczuję 'przymusu'

Eeee daremna taka niepewność jest. Chcialabym być pewna swego, co do tej maty. No ale już trudno.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości