|
|
#1621 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Cześć Pam
oo dobry pomysł z tym sprzątaniem pokoju po maturach o ile nie będą potrzebne na sierpień, tak się właśnie zastanawiam ... póki co Jeszcze tu wrócę ![]() ;* kolorowych snów !!!!
|
#1622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze dziękuje wszystkim za gratulacje. Kochane jesteście
Po drugie trzymam jutro kciuki za te, które coś zdają. A po trzecie? Po trzecie nie będzie ![]() fuksjaa śliczne ciuch sobie kupiłaś Cytat:
![]() ![]() I tak zapomniałam wszystkiego. trzymam ![]() Cytat:
Fajnie, że znów piszesz ![]() IW naprawdę podziwiam Cię, że tyle robisz dla tego chłopaka mimo iż uważasz że wasz związek jest już przegrany. Wiem, że możesz czuć się przykro, że on z kimś był, ale chyba warto o tym zapomnieć jeśli chcesz uratować to co miedzy wami jest. Myślę, że warto. I wiem, jak teraz się czujesz, bo ja nieskromnie sama uważam, że w obecnym związku jestem dużo lepsza, staram się, zależy mi i jestem bardzo fair. Mam nadzieję, że ułoży się Wam
|
|
#1623 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
mogę potrzymać
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i znasz się na samochodach, częściach, itd.? bo wydaje mi się, że skoro to sklep motoryzacyjny, to powinnaś mieć o tym jakieś pojęcie dzięki trzymam kciuki za wszystkie zdające matematykę i ustne dziś! ![]() i tak wiem, że sobie poradzicie. byłam dziś pobiegać o 6.30 - wiecie jak świetnie, tak chłodno i to boskie słońce budzące się do życia byłam pod prysznicem, a teraz zabieram się do sprzątania, bo oczywiście wczoraj przez Was tego nie zrobiłam a potem prezentacja... bleh.
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2008-05-14 o 08:37 |
||
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Fuksja chyba wezme z ciebie przyklad i zaczne rano biegać. Zaraz lece się wystroić i do szkoły, a później do Rossmana
|
|
|
|
#1625 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki. Fajna jesteś..![]() ![]() Cytat:
Czemu zmieniłaś nick? Jeśli można wiedzieć oczywiście![]() Fajnie, że jesteś [quote=uhahana;7547331]No więc po pierwsze primo to ofkors mam sado maso zapędy, świadczy o tym między innymi przesiadywanie po nocach na Wizażu i konwersowanie z Wami Po drugie primo albo secundo A po trzecie primo /QUOTE] Mój człowiek ![]() Cytat:
![]() No nie mów.. Daję, już daję![]() Cytat:
![]() fuksjaaa ja dzisiaj miałam wspaniały plan wstać o godzinie 6:40 ale.. ekhm.. nie wstałam.. ![]() ![]() Nigdy rano nie biegałam. Zawsze wieczorem. Muszę spróbować ![]() IW- jesteś świetną dziewczyną, wiesz? I coś mi się zdaje i tego Ci życzę, żeby Twój wysiłek nie poszedł na marne ![]() Jeśli obydwoje do siebie coś czujecie to nie ma bata- musicie być razem ![]() Dziewczyny piszą już 7minut. Marta kup mi coś
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytałam w tym urzędzie pracy i przy tej ofercie był dopisek, że kandydat nie musi się znać na tych wszystkich sprawach samochodowych, a jak tam wczoraj dzwoniłam, to babka mi powiedziała, że mają już 2 dziewczyny na okresie próbnym, ale jak najbardziej mam przynieść swoje papiery
|
|
#1627 |
|
Konto usunięte
|
Fuksja biegasz o 6:30? Ja dzis nie mogłam o tej godzinie nawet wstac
![]() Nija może ten sklep to cos tkaiego jak mały Praktiker ze jest samoobsługowy i wszystko jest popodpisywane , albo zakładają ze nauczysz sie tych wszystkich rzeczy juz w czasie pracy ![]() Kurcze tez musze sie zacząć rozgladać za czymś... moze też pojde do urzędu....Tylko nie wiem co mam wpisac w CV Lece do historii sztuki.... to juz jutro
|
|
|
|
#1628 |
|
po prostu Em :)
|
Bo Cię stracił.
I napisz jak będziesz jechać do AP, bo ja też się tam wybieram za mniej więcej dwa tygodnie. Może nawet też z eksTŻem. ![]() A ciekawa-świata to tu jest, tylko też pod innym nickiem. Fajnie że jesteś, pamiętam Cię. A możesz napisać jak on dokładnie brzmi? ![]() fuksjaa, gratuluję 5 miesięcy. ![]() I kolejna porcja książek z półki. Inspirujcie się.
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1630 |
|
|
Nija, ja a propos Twojego postu na maturzystkach.
Może rzeczywiście poszukałabyś najpierw pracy gdzieś u siebie? Chodzi o to, że wynajęcie mieszkania i utrzymanie się w obcym mieście naprawdę sporo kosztuje, w Katowicach pewnie mniej niż w Krakowie, bo tu to jest masakra, no ale zawsze.. A gdybyś pracowała na miejscu, mogłabyś odłożyć dużo więcej kasy. Przepraszam, że znowu truję.
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale bardzo bym chciała się usamodzielnić, czuję, że już za długo mieszkam z rodzicami... Na razie chciałabym dostać tę pracę w sklepie, napisałam w liście motywacyjnym, że chodzi mi tylko p pacę na okres wakacyjny... dobrze zrobiłam? mogę to zmienić jeszcze ![]() Przede wszystkim muszę zrobić prawo jazdy, żeby w ogóle myśleć o jakiejś pracy gdzieś dalej, ale jednak na "moim terenie", bo na razie brałam tylko oferty z mojej gminy, wolałabym pracować gdzieś blisko, a nie dojeżdżać ponad godzinę w jedną stronę przy niewygodnych połączeniach autobusowych, no i o pracy w CH mogę zapomnieć dopóki nie mam prawka, bo pracę kończy się tam ok. 21-22, kiedy ja oczywiście mam jakiś jeden autobus, na który nie wiadomo, czy bym zdążyła, a jak nie to nocka na dworcu
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Może być takie sformułowanie:
Cytat:
Czy wyrzucić tę szarą cześć
|
|
#1633 |
|
|
Nija, przede wszystkim wywal te powtórzenia (3 razy podjąć)..
Co do szarego, ja bym zostawiła ogólny zamysł, ale coś mi w tym zdaniu nie gra.
|
|
#1634 |
|
Konto usunięte
|
Nija a co napisałas w swoim CV? Bo ja nie amm żadnego pomyslu na moje...znalazłam instrukcje w internecie, ale ja nie mam zadnego wyksztalcenia poza szkola srednią i niew eim co moglabym jeszcze wpisac tam
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1636 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Książki sprzedam jak będę miała wyniki z matur.. Tzn sprzedam takie niepotrzebne co wiem, że nigdy się nie przydadzą, ale niektóre zapewne zostawię, bo anóż (tak to się pisze ) będą mi potrzebne na studiach..No a po maturce zaczynam mój interes na allegro ![]() fuksja też postaram się zmusić może w piątek aby wstać tak wcześnie.. po tym swoim opisie przyrody mnie zachęciłaś, chociaż ja to sowa jestem i nie lubię rano wstawać i dlatego rok temu biegałam późnym wieczorem.. albo może od następnego tygodnia zmuszę sie by rano wstawać bo w ten piątek jadę na działeczkę z moją klasą i nie chciałabym paść jako pierwsza, chociaż pewnie i tak padnę, bo z klasy jadą tylko dwie dziewczyny (w tym ja ) i reszta facetów..Oooo pycha dasz przepis? ![]() Nija trzymam kciuki za pracę... ale skoro mówią, że można nie mieć doświadczenia motoryzacyjnego (kurna jak ja piszę dzisiaj ) to dobrze ![]() Cytat:
Kurczę moja większa połowa (2kartki na 3 z kawałeczkiem ) prezentacji zajmuje mi 13 minut, po wyżuceniu kilku fragmentów może będzie 10.. kurczę myślałam, że 15minut to za dużo dla mnie, ale okazuje sie, że to za mało ![]() Nie umiem jeszcze jednej kartki i kawałka, a za 2h muszę iść do dziewczyny od prezentacji i muszę jej to powiedzieć śpiewająco.. ![]() Mam dziwny, wstydliwy problem natury.. hm.. medycznej (kurna ale mi dziś słó brakuje, to chyba przez to że obudziałm sie o 6, a usnełam chwile po 4 )bo ja robię sobie tą książeczkę sanepisowską i miałam zbierać próbki od poniedziałku do dziś i dlatego dziś rano wstałam by zrobić ostatnią tą próbkę i nie dałam rady.. przez to jutro muszę jechać rano przed prezentacją do innej stacji i to oddać : cool : tylko jest problem.. nie wiem czy ja będę w stanie zrobić tą próbkę dziś :/ dziewczyny doradźcie, co trzeba jeść, by mieć wiecie co... kupiłam sobie przed chwilką w sklepie red bulle bo na nich muszę dziś żyć i kefiry, może one pomogą : confused : doradźcie mi coś, tylko nie mówcie że mam pić mleko z wodą, bo nie o taki efekt mi chodzi.. kurczę strasznie mi głupio, że poruszam tutaj takie 'zasrane' tematy ![]() edit Nija moim zdaniem ten poprawiony list jest ok tylko może bym dorzuciła: "W tej chwili" na początku zdania na szaro ![]() Durga, jak podasz maila to mogę Ci wysłać moje CV, tylko nie jest ono jeszcze w stanie doskonałym, ale nie wiem czy będzie mi się chciało poprawiać je.. Aż tak bardzo nie patrzą na to przyjmując do pracy osoby w naszym wieku ![]() Lecę uczyć się prezentacji, postaram się wpadać co jakiś czas
|
||
|
|
|
#1637 |
|
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że znam język angielski na poziomie średnio zaawansowanym ( )i w umiejętnościach: obsługa pakietu MS Office Tyle ![]() em też mi coś w tym zdaniu nie pasuje, chyba je wyrzucę
|
|
#1639 |
|
|
pamelija,
Zasrane tematy, hehe. Pij kefiry i kup sobie suszone śliwki, nawet jeśli ich nie lubisz. A jeszcze lepiej z tych suszonych śliwek zrób kompot, to znaczy rozgotuj je po prostu z wodą w garnku. Dasz radę! ; )Nija, mi się podoba to zdanie, tylko jego druga część jest jakaś taka dziwna. Zmieniłabym od słowa "określić", początek jest dobry.
|
|
#1640 |
|
Konto usunięte
|
Pamelija dzieki za pomysł
Juz zdązylam zapomniec o tym dyplomie i nawet nie pomyslalabym zeby go wpisac A co do TEGO to ja polecam zjeść miskę platkow owsianych z mlekiem albo szklankę otrąb z mlekiem lub jogurtem - to bardzo oczyszcza ![]() Nija dzieki To zrobie tak jak Ty tylko nie wiem czy ryzykowac tą znajomosc pakietu Office bo w skzole ostatni raz mailam z nim stycznosc w 1 liceum |
|
|
|
#1641 | |||
|
|
Cytat:
ostatnio P. mi uświadomił, że bieganie i inne ćwiczenia aerobowe rano lepiej pobudzają organizm do spalania tłuszczu niż te same ćwiczenia trwające tyle samo, więc zdecydowałam się biegać rano Cytat:
właśnie jak ja szukałąm pracy w mieście, to za każdym razem pytano mnie jak z dyspozycyjnością i czy mam prawo jazdy dziś zaczęłam jutro rano planuję trzasnąć sobie jogę w lesie dzięki a z dzisiejszej porcji książek, czytałam 'Na posłaniu z trawy' - świetna Cytat:
ja właśnie wolę taki zestaw, że jest więcej chłopaków, jakoś lepszy kontakt z nimi łapię i ogólnie jest śmieszniej
|
|||
|
|
|
#1642 |
|
Rozeznanie
|
Em, Durga dzięki za rady
o ile nie znajdę w domu Fuksja też zdecydowanie wole towarzystwo facetów
|
|
|
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
miałam stłuczke
|
#1644 |
|
Rozeznanie
|
blaque
coś mi się porobiło na starym nicku, że musiałam odświeżać wątki aby zobaczyć co nowego. iii... być może niepowołana osoba czytała co piszę. Choć w sumie nic takiego nie było ![]() fuksjaaa też kiedyś raniutko biegałam, świetne uczucie em. temat to: zanalizuj język reklamy i dokonaj jego oceny. uu.. jestem jakaś półprzytomna idę spać a później jazda z anglikiem.. jutro ustne mam Moje ambicje szlag trafił.. nic mi się już nie chce Chcę już poczuć, że matura się skończyła i zacząć coś nowego. Pracę najlepiej, żeby mieć pieniążki bo zwyczajnie głupio mi wydawać kasę od rodziców na moje takie przyjemności a wiem, że spory wydatek ich czeka na moje studia.. chociaż 1 rok a później postaram się sobie poradzić. Wiecie chciałabym iść na psychologie a później do wojska dostać się na wieczorowe chociaż bo zaocznej psychologii jakoś nie widzę. A pewnie czeka mnie niepaństwowa bo chcę to spełnić i nie tracić czasu.. Jakoś się boję wyjechać sama do Wawy, daleko do domu, wszystko od nowa samodzielnie ehhok już nie marudzę ![]() Ciekawe jak tam matematyka
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Pamelija: Jogurty pomogą
Moze activia?Ywonula: nie przejmuj sie samochodem, ważniejsza matura Kupiłam sobie okulary, duży balsam do ciała Nivea i lakier Miss Sporty za 3,99 ![]() Teraz jestem u TŻ i czekam na obiado/ śniadanie
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo faceci ogólnie są śmieszni Da się z nimi pogadać (z niektórymi oczywiście) a baby to wiadomo- jedna drugą obgada itp..![]() Yw- pam jabłko popite mlekiem/kefirem, śliwki suszone, produkty z błonnikiem
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Już po matmie, jakoś nie jestem przekonana co do niej
Poczekam na wyniki.Ywonula, nie przejmuj się, każdemu może się zdarzyć...Strasznie się cieszę, że została już tylko jedna pisemna. Odpocznę sobie psychicznie
|
|
|
|
#1649 | |
|
|
no to witaj w klubie
o kurcze.. ale jak to się stało? dobrze, że to tylko lusterko i bok, mogło być znacznie gorzej.. świetne, świetne teraz muszę TŻa namówić, żeby przyjeżdżał do mnie o 6.00 rano a potem razem pobiegalibyśmy sobie Cytat:
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już po matematyce. Średnio. Miejmy nadzieję, że na skalę kraju wyjdzie tak, że dostanę się na studia. Tyle.
Też wolę jak jest przewaga facetów Z nimi po prostu często łatwiej się dogadać ![]() Ywonula nie bój nic, zdarzają się dużo gorsze rzeczy, niż stłuczka No i wiesz, pierwszy raz za Tobą, teraz się możesz nazwać kierowcą albo kierownicą ![]() Pam na mnie działa kawa i współczuję 'przymusu' ![]() Eeee daremna taka niepewność jest. Chcialabym być pewna swego, co do tej maty. No ale już trudno.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

oo dobry pomysł z tym sprzątaniem pokoju po maturach
o ile nie będą potrzebne na sierpień, tak się właśnie zastanawiam

Udzielałam się bardzo bardzo dawno temu, jeszcze może w I częsci. (Angel_ek)Tak sobie podczytywałam od czasu do czasu i wiecie.. jakoś tak miło jak się widzi 'ten skład'

Moje ambicje szlag trafił.. nic mi się już nie chce
Poczekam na wyniki.