|
|
#1681 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
tak... R,.. ale mam nadzieje ze bedzie iwecej... kurcze bo ja mam jakies chore ambicje... :/ wybaczcie... tylko tym sie przejmuje bo naprawde robilam zadania mniej wiecej 3-4 godzin dziennie od wrzesnia... a tu dupa blada:/
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
kasia aż sobie z ciekawości wejdę na ten wątek..
![]() Hm. Może rodzice daliby mi połowę. Tzn. na pewno nie poproszę ich o całą sumę tylko zapytam się czy np. daliby mi np 60zł. A resztę 60 zapłaciłabym ze swoich.. ![]() Oj, nie mam pojęcia ile kosztuje w sklepie...
|
|
#1683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[w końcu znane są nasze sado maso zapędy ]Jeżeli rzeczywiście czaiłaś się na tą sukienkę już długi czas, to kup ją Naprawdę, nawet gdybyś miała wyjść w niej tylko parę razy. Inaczej do końca życia będziesz sobie wyrzucać, że miałaś okazję ją kupić i nie skorzystałaś ![]() No i też cię kocham oczywiście Cytat:
Cytat:
A poza tym nie lubię tamtejszego inteligenckiego klimatu i jestem do niego negatywnie nastawiona hehe Beż urazy dla udzielających się tam ![]() Kurde, zdałoby się coś z tej fizyki powtórzyć...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|||
|
|
|
#1684 |
|
Wtajemniczenie
|
uuu wspolczuje fizyki :P
|
|
#1685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za karę Was nie zbiję:P Eee no.. ekhm. To pomyślę nad tym jeszcze chwile.. ![]() Cytat:
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Może być i do Ciebie
To i tak ładny wynik jak na R!! Też weszłam na tamten wątek i się załamałam - niezłe są, skoro tyle punktów uzbierają...
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tam nie mogę za długo siedzieć. Ile można nawijać w kółko o tym samym :|
|
|
|
|
#1688 |
|
Wtajemniczenie
|
dajcie linka, bo nie moge znazlezc tamtego forum...
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie obwiniajcie siebie o tą matmę.. Zreszta nie macie kiepskich wyników. Ja to bym sie cieszyła jakbym tak matme zdała
No ale u Was to chodzi o te studia. Ale tak jak pisze uhahana... Nie wiadomo jakie beda progi ![]() krasulka jak przygotowania do chemii? Bo mi dziś cały dzień przeleciał na ten samochód i zrobiłam tylko jeden arkusz ![]() fuksja podoba mi sie ta żółta sukienka. (a na poczatku jak jeszcze nie otworzyłam w nowym oknie to myślałam ze tam jest rekin narysowany )A co z ta pracą? Dostałaś? A z tym CV to ja tam moge wpisać tylko liceum (i to jeszcze bez matury, bo teoretycznie mogłam niezdać ), i kiedys pracowałam w tesco na wykładaniu towarów.
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja Was błagam, nie sugerujcie się tamtym wątkiem. Sama z ciekawości weszłam i okazuje się, że zaledwie 2 dziewczyny napisały, że dobrze im poszło i 90% i sraty pierdaty, tak naprawdę tą matematykę pisało o ile dobrze pamiętam około 80 tys. ludzi i fizycznie niemożliwe jest, żeby wszyscy napisali lepiej od nas
Ewentualnie później się będziemy martwić. Mam ważną sprawę. Nie wiem, czy kiedykolwiek trafiłyście na to, ale ostatnio w sieci natknęłam się na takiego dłuuugiego pdf'a, gdzie były wymienione wszystkie kierunki na uczelniach państwowych i były wypisane dane typu ilość miejsc ilość kandydatów progi punktowe itp. I kurde nie zapisałam sobie tego i teraz nie umiem znaleźć.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Ywonula, przez tą matmę zupełnie sobie zlałam chemię, a dziś nic jeszcze nie zrobiłam bo myślę o tej matmie. Na dodatek boli mnie głowa - nie wiem czy z przemęczenia czy przez tego zęba... Jeszcze na 18 do kościoła a później zjedzie się pełno gości...
![]() Uhahana dostałaś PW?? |
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nigdy się z tym pdf'em nie spotkałam, a szkoda, bo bardzo chętnie bym zobaczyła. Jak znajdziesz to proszę podaj link Ja znalazłam info, że tam gdzie chciałabym się dostać (AGH Zarządzenie i Inżynieria Produkcji) w tamtym roku przyjmowali w I turze od 470, a w II od 400pkt. czyli niby powinnam się dostać. Napisałam do nich maila, żeby mi potwierdzili czy to na pewno dobre dane były. Jeju, ale bym się chciała tam dostać! ![]() Właśnie robię porządki z podręcznikami i się tak zastanawiam czy je wrzucić na all czy co zrobić Ale teraz nie jest sezon na takie książki więc chyba lepiej poczekać? Może pójdę we wrześniu do szkoły na Targi Podręczników. Tak samo nie wiem jak ze zbiorami zadań z majcy, gegry itp
|
|
|
|
|
#1693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Naprodukowałyście tu od wczoraj 5 stron
Teraz muszę nadrabiać! Wróciłam z matury. 15/20. Średnio, ale w sumie na co mi to ![]() Wyniki ogólnie byly słabo dużo osób miało 8pkt, 10... Miałam dość cieżkie pytanie do obrazka: Dlaczego tata z synkiem jeżdzą na traktorze? Oraz wady i zalety wsi. Pomieszałam tu bardzo. Cytat:
Nikt jej nie sprawdzał, dostała 18 pkt ![]() W ogóle świetne są u nas wyniki z polskiego. Na 9 osób, chyba pięć dostało 20pkt, jedna 18, a najgorszy wynik to 15 ![]() Przestałam sie bać ![]() Ineeeees Cytat:
Świetne podejście! Teraz też takie mam. Co do kierunków studiów..mam tylko taką stronę, ale też fajna: http://uczelnie.onet.pl/nu.asp?p=2064,2007
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Ines:
![]() Uhahana, Kasia, Krasulka : Będzie dobrze Uhahana ma bardzo zdrowe podejście do tego, przecież wszyscy nie napisali na 90% ![]() Fuksja: Mówiłam mojemu tż, że biegasz sobie o 6:30 i był peeełen podziwu ![]() Powiedział, że sam nigdy by nie wstał o tej porze biegać:P A wiecie, że kiedyś tż ze mnie się śmiał że, nazywam was moimi koleżankami. A wy jesteście przecież nimi Na szczęście teraz się przyzwyczaił, że uwielbiam wizaż i was również
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale niestety nie wiem o jakiej sukience mówisz, ale ważne, że Tobie się podoba ![]() krówka to nie jest zły wynik ines witaj znowu
|
|
#1696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa!! Nie cytowałam bo się śpieszę teraz! Ale naprawdę miło mi się zrobiło ![]() Po matmie spookoo. Wyliczyłam sobie ok 84%. Jak na mnie jest bardzo dobrze. Myślę, że było proste... A jak Wam matematyczki poszło? Ile sobie wyliczyłyście mniej więcej?
|
|
#1697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A książki chcialabym sprzedać teraz, żeby mieć coś kasy, np. nie obciążać już tak bardzo rodziców płaceniem za podania na studia. Ale i tak, jak wspomniałaś, teraz nie sezon na nie, więc chyba poczekam do sierpnia. Wydatki zawsze są ![]() Cytat:
Tym bardziej, że byliśmy pierwszą klasą zdającą ustne, więc nie było u kogo się zorientować jak to wszystko wygląda z tą komisją.Na szczęście już po wszystkim ![]() Cytat:
![]() Ale jak Was traktuję to jasna sprawa ![]() IW gratuluję, to bardzo dobry wynik ![]() EDIT: Krówka co to z akcja z brakiem dowodu? Musiałaś się wracać?
Choose life.' |
|||
|
|
|
#1698 |
|
Konto usunięte
|
Uhahana i reszta - te dane z linku od Krasulki są jakieś nieteges bo np jest tam napisane że na filologię polską we Wrocławiu maksymalna liczba punktow rekrutacyjnych to 600 a najmniejsza ilosc pukktów (ta ktora miał ostatni przyjęty kandydat) to 353... a to jest niemożliwe. Bo na stronie UWr jest napisane ze na polonistyce biora pod uwagę 3 przedmioty - polski, j. obcy i przedmiot dodatkowy, podstawa jest przeliczana 1%=0,8 pkt, a rozszerzenia 1%=1pkt. Tak wiec jakim cudem najlepszy wynik to 600 pkt a najgorszy 353? skoro maksymalny wynik dla osoby ktora zdala maturę na 100% z trzech przedmiotow to 300 pkt?
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, to była akcja!
![]() Idę do szkoły rano już nieźle spóźniona, powinnam już być od 15 min. na miejscu. Właściwie biegnę na obcasach I nagle sobie myślę: " Boże, ja nie mam dowodu!" ![]() A to już była dobra połowa drogi! Dzwonie więc do brata, czy mi by przyniósł ekspresowo, a on na to do mnie: " możesz sie wrócic" Jasne, za 20 min matura, to na pewno w tych butach zdążę Na brata można liczyć.. Pobiegłam wiec czym prędzej do szkoły, zobaczyć czy nie ma jakiegoś opóżnienia, wtedy bym dalej coś kombinowała. Cała zestresowana poszłam do dyrekcji i powiedziałam o sytuacji .Nie bez powodu tak szaleńczo kocham moja szkołę! Dyrekcja mnie uspokoiła i powiedziała, że jak będą jakieś problemy z wejściem to poświadczy, że jestem z tej szkoły. Ale na szczęście nie było takiej potrzeby, bo pani egzaminator mnie poznała i była przesympatyczna. A PESEL znam Więc wszytko dobrze sie skończyło, ale wcale tak nie musiał być.. nie mam rozumu! I ile stresu se najadłam, ojjj
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
wracam i obiecuje od dzis płodzić wiele postów
![]() mam 20 z polskiego!!!!!!!! balam sie bardzo, przede mna bylo 6 osob i najwiekszy wynik to 14-15 ktos nawet 6 dostal... w srodku tak się zestresowalam, że powiedzialam tylko wstep, pozniej milczalam jakies 10 sekund nie przypomnialam sobie reszty i mowilam z pamieci, ciagle sie mylac i powtarzajac to samo zdanie 2 razy pod rzad. babki co chwile ironicznie się usmiechaly i pokazywaly palcami na moja kartke z planem. mysle - jak dostane 10 to bedzie dobrze a tu.. dziwne to jakieś
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po wielu nerwach i zgrzytaniu zębów udało mi się zrobić prezentację multimedialną i nagrać płytę. Uff. Pojutrze już polski ustny. Umieram ze strachu. Uczyłam się prezentacji, ale zapominam. I gdy jestem w stresie, nie potrafię znaleźć jakiegoś synonimu słowa, tylko zacinam się. Boję się, że stanę przed komisją i się w pewnej chwili zatnę. Czasem też, gdy mnie panika oślepia, zaczyna kręcić mi się w głowie. Boję się wystąpień publicznych, gdy nie mogę spojrzeć do jakiegoś tekstu, który wygłaszam. Mam staż. Jestem w Urzędzie Gminy. W sądzie nie udało się załatwić, bo nie było miejsc. Dziś rejestrowałam się jako bezrobotna I dowiedziałam się jeszcze jednego. Każdy przyszły stażysta bierze udział w takim... spotkaniu. Myślałam, że to coś w stylu ktoś gada, a my umieramy z nudów. Otóż nie, szykuje mi się trzeci egzamin ustny. Każdy po kolei przedstawia się, informuje, gdzie chce iść na studia (ciekawe, co im powiem. Trzeba im wcisnąć jakąś głupotę), dlaczego idę na staż tam, gdzie idę (bo mi tata załatwił, hehe), jakie są twoje zalety i wady (!) i jakie mam osiągnięcia (no właśnie: jakie mam osiągnięcia? ). Ech, chyba muszę zacząć od nowa pić melisę na uspokojenie. |
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Krówka, laylaa gratuluję
Jak Ty to zrobiłaś?![]() btw. jak z pracą? ![]() Ej, chyba ją wezmę
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawie sie nie pomalowalam, bylam blada jak sciana i mialam bluzke zapieta pod sama szyje zeby stworzyc wrazenie skromnej uczennicy - ponoc ludzie z komisji zwracaja uwage na takie rzeczy. moze to zawazylo bo jąkałam sie strasznie.co do pracy to kiszka, bo nie zadzwonili niestety ale co sie dziwic, skoro na rozmowie oprocz mnie bylo z 10 dziewczyn, wszystkie starsze i z doswiadczeniem (zerknelam na kilka CV). na pewno bede jeszcze szukac i zloze CV do kazdego sklepu gdzie szukaja ludzi nie powiem, zebym byla nastawiona jakos optymistycznie..
|
|
#1704 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Konto usunięte
|
Laylaaa gratuluję
|
|
|
|
#1706 |
|
Zadomowienie
|
laylaa gratulacje
![]() krówka też gratulacje i dziewczyny IW tak po prostu też gratulacje :d Rozwiązałam dwa arkusze i mam dość. Ale to czasochłonne... Tez myślałam o książkach zeby sprzedać i kupić za nie chociaż to zdemolowane lusterko ale i tak mi nikt ich teraz nie kupi
|
#1707 |
|
Konto usunięte
|
No na sprzedaż trzeba poczekac przynajmniej do sierpnia, ja tez chce swoje posprzedawać.
Ja zrobilam jedyny arkusz a historii sztuki jaki mam (bo nie am ksiazeczekz testami czy czyms w tym stylu bo to taki dziwny przedmiot ) I wyszlo mi 50% ![]() Cos mi te matury nie idą, nie wiem co mi odbija, zaćmienia jakies, nigdy tak źle nie bylo .... głupia głupia głupia! ! ! W przyszlm rok u jeśli studia nie wypalą to do zdawanych w tym roku przedmiotow na poprawe dodam jeszcze rozszerzoną historie - z niej przynajmniej sa repetytoria, zestawy z testami, przynajmneij da się jej jakoś nauczyć
|
|
|
|
#1708 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() To jest taki wynik około. Nie zdziwię się jak mnie surowiej ocenią A Ty czemu się nie chwalisz? dziękuję Jestem taka zmęczona tym dniem... Jak wróciłam do domu to byłam cała rozpalona z wrażenia...
|
#1709 |
|
Zadomowienie
|
Mam ważne pytania:
Jakie punkty macie w CV? bo ja mam nauka, praca kwalifikacje i zainteresowania. A te zainteresowania to muszą być? I jeszcze jedno: bo nie wiem jak mam ująć to wykładanie towarów. Na plakietce miałam napisane "personel pomocniczy" czyli mam to ująć mniej wicej tak: pracowałam jako personel pomocniczy czy w dziale personelu pomocniczego czy jeszcze jakoś inaczej...?
|
#1710 |
|
po prostu Em :)
|
Zgubiłam naklejki. TE naklejki!
...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

Naprawdę, nawet gdybyś miała wyjść w niej tylko parę razy. Inaczej do końca życia będziesz sobie wyrzucać, że miałaś okazję ją kupić i nie skorzystałaś 

Ale jest tak strasznie śliczna, że ślina mi cieknie jak ją widzę..

).