Urodzone w 1989 :) cz. IV - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-14, 19:28   #1711
Independent Women
Zadomowienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Zgubiłam naklejki. TE naklejki!

...

jakie?
dlaczego ja nie wiem o co chodzi <zła>

Independent Women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 19:34   #1712
laylaaa
Zakorzenienie

em chodzi o te "maturalne" naklejki ktore naklejamy na arkusze?

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 19:36   #1713
Independent Women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
em chodzi o te "maturalne" naklejki ktore naklejamy na arkusze?
dostawaliście je do domu?

Nam codziennie dawali przed każdym egzaminem...

Stary 2008-05-14, 19:39   #1714
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
dostawaliście je do domu?

Nam codziennie dawali przed każdym egzaminem...
u nas tak samo, dawali przed egzaminem a potem zabierali..

Stary 2008-05-14, 19:43   #1715
emememsik
po prostu Em :)

U nas też.. Tylko że ja piszę ostatni egzamin w innej szkole, i muszę tam przynieść te naklejki i świadectwo ukończenia szkoły, no i wzięłam je do domu po geografii, a teraz ich NIE MA!!!
Ja pier***ę, pewnie zostawiłam w jakimś sklepie, autobusie albo wypadły mi z ręki na ulicy..
AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Stary 2008-05-14, 19:43   #1716
201707171556
Konto usunięte

O kurcze Em Sprawdz wszedzie po 10 razy bo nie dają ich zapasowych chyba
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 19:48   #1717
emememsik

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
O kurcze Em Sprawdz wszedzie po 10 razy bo nie dają ich zapasowych chyba
Sprawdziłam już wszędzie. No nic, zdam maturę za rok.
Stary 2008-05-14, 19:48   #1718
Independent Women
Zadomowienie

spokojnie Em, w przyrodzie nic nie ginie!

gdzieś muszą być!
na spokojnie poszukaj!

wydaje mi się, że nie mogą Ci "oblać" za brak naklejek... może jakoś napiszą to w protokole itd... takie rzeczy się zdarzają!

Stary 2008-05-14, 19:49   #1719
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Em, Ojjj Też je zgubiłam, zostawiłam je w parku, ale w porę sobie przypomniałam i na szczęście były.. Nam je dawali w zakończenie roku i kazali bardzo pilnować. Nie wierzę jednak, że nie przewidują, żadnej opcji na wypadek zgubienia!
Może, jeśli zgłosisz to odpowiednio wcześnie, to jeszcze da sie coś zrobić.
Albo, ktoś kto je znajdzie wyśle Ci je lub jakoś zwróci.
Na pewno jest jakieś wyjście i będzie dobrze!
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 19:49   #1720
blaque
Zakorzenienie

laylaaa hehe dokładnie Nam kobieta od pol. mówiła właśnie, żeby nie wyskoczyć w jakiś super ciuszkach rodem z ulicy
Idę ubrana tj. zawsze, tylko bez makijażu jedynie tusz (czuję się goła bez niego) i zapnę się bardziej pod szyją Myślałam nad związaniem włosów ale wyglądam w związanych tragicznie.

Ech, zazdroszczę, że masz już to za sobą..
A co do pracy to się nie przejmuj i szukaj dalej

em
postaraj się uspokoić. Pomyśl, czy nie zostawiłaś ich gdzieś w domu. Poszukaj na spokojnie. Jeśli faktycznie ich nie ma zadzwoń z samego rana do szkoły albo najlepiej idź do dyrektorki i wyjaśnij sprawę. Na pewno są przygotowani na takie sytuacje i wiedzą co zrobić.

Ja zawsze w takich sytuacjach modlę się do św. Antoniego
Stary 2008-05-14, 19:53   #1721

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Poszukaj na spokojnie. Jeśli faktycznie ich nie ma zadzwoń z samego rana do szkoły albo najlepiej idź do dyrektorki i wyjaśnij sprawę. Na pewno są przygotowani na takie sytuacje i wiedzą co zrobić.
Właśnie. Wydaje mi się, że szkoła ma naklejki "zapasowe". Wiem, że u mnie jest trochę takich, bo na ostatni egzamin dostałam zupełnie nowe naklejki, jeszcze żadna nie była odklejona, chociaż miałam wcześniej trzy pisemne. Twoja sytuacja jest dość nerwowa, ale jest z niej wyjście Ale najpierw poszukaj w domu jeszcze
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 19:54   #1722
emememsik

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Może, jeśli zgłosisz to odpowiednio wcześnie, to jeszcze da sie coś zrobić.
W końcu to jeszcze 6 dni do egzaminu.. Zadzwonię jutro z samego rana do sekretariatu.
Stary 2008-05-14, 19:59   #1723
201707171556
Konto usunięte

A swiety Antoni to świety od zagubionych rzeczy (wiem wiem powinnam to wiedzieć bo takie pytanie moze byc jutro na agzaminie, ale nie wiem )

Em Spokojnie, postaraj przypomnieć sobie gdzie ostatnio je widziałaś, kiedy ostatni raz trzymalaś je w rece a jak nie to nie szukaj juz.... tylko przewroc w ciagu nocy pokoj do gory nogami - sprawdż dosłownie wszedzie. Bo tych naklejek chyba naprawde nie ma więcej Bo pamietam ze było ich 12 - na maksimum przedmiotów i wszystkie 12 bylo na jednej folijce, wątpie zeby szkola miala drugi zestaw chociaz w razie czego miejmy nadzieję ze tak
Edit ale skoro Ville pisze że w jej szkole dawali nowe to w Twojej pewnie tez mają takie

Ja na wszystkie matury i wszystkie egzaminy dyplomowe szlam w jednym i tym samym zestawie, a bluzki zapiac za bardzo nie mohę bo jest dość wydekoltowana, ale nie przesadnie A co do makijażu to ja własnie planuję na prezentacje zrobić makijaż bo na codzien nie nakladam nic poza podkladem i różem na policzki a jak pomaluję oczy (rzęsy) to bedę wygladala bardziej elegancko
Stary 2008-05-14, 20:00   #1724
laylaaa
Zakorzenienie

em poszukaj 100 razy w kazdym mozliwym miejscu.. jesli naprawde się zgubily to zapytaj w szkole co w takiej sytuacji, tak jak pisza dziewczyny na pewno jest jakies awaryjne wyjscie..

blaque mi ciezko bylo pomalowac sie tylko neutralnym kolorem cienia i tuszem :P goło się czułam, no ale faktycznie zwracaja na to uwage, babki szczegolnie.

Stary 2008-05-14, 20:04   #1725

Cytat:
blaque mi ciezko bylo pomalowac sie tylko neutralnym kolorem cienia i tuszem :P goło się czułam, no ale faktycznie zwracaja na to uwage, babki szczegolnie.
U mnie na szczęście nie będzie żadnej starej i zrzędliwej polonistki w komisji, w mojej szkole są młode nauczycielki, więc myślę, że makijaż nie przeszkadzałby im. Ale ja się nigdy nie maluję, więc na ustną pójdę bez makijażu Tylko założę spodnie, bo moja elegancka wyjściowa spódnica to taka fruwaśka, ma paseczki i koronkę, więc wolę nie robić z siebie małej trzpiotki idiotki, tylko sprawiać wrażenie zdecydowanej i pewnej dziewczyny.
A tak w ogóle to czemu ja nie mam zwykłej, prostej i czarnej spódnicy? Hm, muszę kupić
Edit: tylko muszę zastanowić się nad butami, bo zawsze do moich eleganckich spodni zakładałam trampki Zawsze wydawało mi się, że najbardziej mi pasują do tych spodni. Ale myślę, że jednak komisja może mieć inne zdanie
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 20:15   #1726
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu to jeszcze 6 dni do egzaminu.. Zadzwonię jutro z samego rana do sekretariatu.
Zobaczysz, ja już też miałam przygody, ale szkoła ma doświadczenie z takimi roztrzepańcami, na pewno nie tylko Tobie sie to zdarzyło

Ja tam an te matury sie specjalnie nieugrzeczniałam Normalnie miałam oczy pomalowane, bluzka też zwykła biała..Wyzywająca nie jestem tak czy siak

Mój kolega z klasy przyszedł dzisiaj na ustny w niebieskiej bluzie Adidasa
Ale ponoć miał jakiś wypadek losowy..Z marszu wszedł na prezentacje nic wcześniej nie przygotowując. A , ze mówił o Kaczmarskim który go interesuje mimo tego wszystkiego dostał 15
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 20:16   #1727
uhahana
Zakorzenienie

Dziewczyny.
Jesteście w stanie powiedzieć mi coś o Politechnice Łódzkiej i PWSZ w Nysie?
Powiedziałabym, że ważne

Cytat:
Ooo, to była akcja!
Idę do szkoły rano już nieźle spóźniona, powinnam już być od 15 min. na miejscu. Właściwie biegnę na obcasach I nagle sobie myślę: " Boże, ja nie mam dowodu!"
A to już była dobra połowa drogi! Dzwonie więc do brata, czy mi by przyniósł ekspresowo, a on na to do mnie: " możesz sie wrócic" Jasne, za 20 min matura, to na pewno w tych butach zdążę Na brata można liczyć..
Pobiegłam wiec czym prędzej do szkoły, zobaczyć czy nie ma jakiegoś opóżnienia, wtedy bym dalej coś kombinowała.
Cała zestresowana poszłam do dyrekcji i powiedziałam o sytuacji .Nie bez powodu tak szaleńczo kocham moja szkołę! Dyrekcja mnie uspokoiła i powiedziała, że jak będą jakieś problemy z wejściem to poświadczy, że jestem z tej szkoły
. Ale na szczęście nie było takiej potrzeby, bo pani egzaminator mnie poznała i była przesympatyczna. A PESEL znam
Więc wszytko dobrze sie skończyło, ale wcale tak nie musiał być..
nie mam rozumu!
I ile stresu se najadłam, ojjj
Ale za to będziesz miała co wspominać
A rozum masz, tylko czasem po prostu przepełnioną pamięć, w czasie matur to się zdarza

Cytat:
mam 20 z polskiego!!!!!!!!
Brawo! i witaj w klubie haha.

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Mam staż. Jestem w Urzędzie Gminy. W sądzie nie udało się załatwić, bo nie było miejsc. Dziś rejestrowałam się jako bezrobotna I dowiedziałam się jeszcze jednego. Każdy przyszły stażysta bierze udział w takim... spotkaniu. Myślałam, że to coś w stylu ktoś gada, a my umieramy z nudów. Otóż nie, szykuje mi się trzeci egzamin ustny. Każdy po kolei przedstawia się, informuje, gdzie chce iść na studia (ciekawe, co im powiem. Trzeba im wcisnąć jakąś głupotę), dlaczego idę na staż tam, gdzie idę (bo mi tata załatwił, hehe), jakie są twoje zalety i wady (!) i jakie mam osiągnięcia (no właśnie: jakie mam osiągnięcia? ).
Ech, chyba muszę zacząć od nowa pić melisę na uspokojenie.
A staż masz w związku z jakimś profilem w szkole, planowanymi studiami czy coś?

Bo mi się kurcze zawsze wydawało, że stażyści to tacy wcześni studenci, którzy mają określone, że tyle i tyle stażu mają odbyć i odbywają

W sumie nie jest to najgorsza opcja, bo jest później coś konkretnego do wpisania do CV i w ogóle... tylko kasa podobno średnia? Ale z drugiej strony co my możemy W KRAJU znaleźć z naszym 'wykształceniem'...

[quote=blaque;7554752

Ej, chyba ją wezmę[/quote]
Bierz bierz

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
Dziękuję
To jest taki wynik około. Nie zdziwię się jak mnie surowiej ocenią

A Ty czemu się nie chwalisz?
Bo nie mam czym Z tego co patrzałam, wyjdzie jakieś 50%, oczywiście liczyłam na więcej, ale trudno już.

Ale ja mam dobrych rodziców. Dzisiaj tak z nimi gadałam o studiach, gdzie chciałabym podania złożyć, a oni mi, że nooo może jeszcze tu i tu, a to kiedy egzaminy, a to może złożysz tu jeszcze jak coś...
Strasznie nie chciałam im mówić ile tej maty wyliczyłam, bo na pewno myśleli, że będę miała więcej. I nie powiedziałam w zasadzie tak dosłownie, ale wyrozumiali są, mówią, że w razie gdybym się nie dostała to żebym szła na jakiś pokrewny kierunek, że zawsze wtedy mam już jakieś przedmioty zaliczone... W sumie ja tam chciałam do góra 3 miejsc składać, bo szkoda kasy, każdy egzamin ok. 150 zł, a oni nie nie nie to złóż, o kasę się nie martw... NO

I temu pytałam o te uczelnie na początku, to takie jakby wyjście awaryjne ma być...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 20:22   #1728
uhahana
Zakorzenienie

A właśnie, bo zapomniałam o 2 rzeczach, a nie chce mi się edytować...

Em nie bój nic, moim zdaniem na pewno znajdą się dla Ciebie zapasowe nalepki

No i co do wyglądu na egzaminach...
Na większości byłam w szarej sukience typu 'pani z biura', NIC białego, żadnego kołnierzyka, dekolt duży jak na taką okazję. Mimo to jakoś wyzywająco raczej nie wyglądałam, a dobrze się czułam, bo lubię sukienki. Na ustnym polskim paniom chyba nie przeszkadzało
A na codzień maluję tylko oczy tuszem i w zasadzie nic więcej, no i tak też byłam.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 20:28   #1729
emememsik

Zostawiłam je w sklepie spożywczym jak kupowałam sobie loda po maturach..

Teraz już chyba mogę płakać.
Ale się zdenerwowałam.. yh..

Dziewczyny, dziękuję!!!
Stary 2008-05-14, 20:40   #1730
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Em, ale Ty znalazłaś już te naklejki, czy po prostu wiesz gdzie je zostawiłaś?
wydaje mi się, że szkoła powinna mieć jakieś zapasowe, właśnie na takie wypadki jak Twój
głowa do góry!

laylaaa, gratuluję i niesamowicie zazdroszczę!

na swoje ustne tak jak Wy - maluję oczy tylko tuszem + puder dla zmatowienia, nie chcę kusić losu a jak już mowa o ustnych, to jak myślicie, w tydzień dam radę nauczyć się prezentacji? aktualnie mam odruch wymiotny jak na nią patrzę, a robiłam dziś prawie cały dzień

jutro wreszcie zobaczę się z moim P.

cieszę się jak dziecko

no i go przetestuję, bo nie robiliśmy jeszcze razem kosmetycznych zakupów, a jutro muszę się wybrać do Rossmanna. zobaczymy jaki cierpliwy jest
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 20:41   #1731
milkNhoney
Rozeznanie

em. u mnie też dawali do domu. A może ewentualnie da radę wpisać to co na nich jest?tak coś słyszalam, że wrazie wu to zapamiętać ten kod my się modlimy do Antoniego a Ty szukaj spokojnie

kuuurczee coś mnie bierze;/ szumi mi w uszach czy tam głowie lekki katar i głowa boli jutro mam ustny angielski i co? i nic. nie chce mi się nic
siedząc w wannie [bo w wannie najlepszą wene mam] stwierdziłam, że ta matura to taki wyścig szczurów. A ja się jakoś buntuję jak widzę to całe zuoooo hehe. no rozumiem, że to nasza przyszłość.. albo i nie rozumiem bo życie różnie się układa przecież. a zresztą matura nie ucieknie. Jeszcze ok. jak ktoś ma slabą naprawdę sytuację i to jedyne wyjście ale jak widzę ludzi z tzw. dobrych domów i tylko taki pęd jakby w życiu nie było innych ważnych [jak nie ważniejszych rzeczy].ależ ja dzisiaj marudna jestem !

ja chcę już sobotę i wypad z Tż i jego kumplami. Muszę odreagować, pośmiać się i wyszalec na parkiecie z Tż

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 20:42   #1732
201707171556
Konto usunięte

Fuksjaa ja mam prezentacje 20 maja a jeszcz ejejnawet nie napisalam Jeśli ja się nauczę w 3 dni (odliczając te 2 na napisanie jej) to Ty spokojnie nauczysz sie w tydzien
Stary 2008-05-14, 20:48   #1733
Nija_
Zakorzenienie

Durga dobrze mówisz Ja właśnie napisałam zakończenie mojej prezentacji, a muszę jeszcze wcisnąć do środka o jednej lekturze i uzupełnić wiadomości o drugiej A maturę mam w poniedziałek
Wypadałoby jeszcze przeczytać 2 książki i zapoznać się z literaturą przedmiotu, bo wybrałam tak beznadziejną, że nawet z niej nie korzystałam, moja lit przedm nie omawia w ogóle tego co chcę, czyli problematyki władzy, władców, tylko np. to jak te utwory są zbudowane Np. 5 stron pierd... (sorry) o budowie Odprawy posłów greckich (-przykładowy fragment - "tu więc zaczyna się katastasis, a zarazem epeisodion czwarte", epeisodion pierwsze obejmuje protasis, drugie i trzecie - epitasis"
No proszę ...

Cytat:
wracam i obiecuje od dzis płodzić wiele postów

mam 20 z polskiego!!!!!!!! balam sie bardzo, przede mna bylo 6 osob i najwiekszy wynik to 14-15 ktos nawet 6 dostal... w srodku tak się zestresowalam, że powiedzialam tylko wstep, pozniej milczalam jakies 10 sekund nie przypomnialam sobie reszty i mowilam z pamieci, ciagle sie mylac i powtarzajac to samo zdanie 2 razy pod rzad. babki co chwile ironicznie się usmiechaly i pokazywaly palcami na moja kartke z planem. mysle - jak dostane 10 to bedzie dobrze a tu..
dziwne to jakieś
Gratuluję

em na pewno mają jakieś wyjście dla takich osób Przecież musieli to przewidzieć, pewnie wpiszą coś do protokołu i nie będzie problemu
Stary 2008-05-14, 20:49   #1734
emememsik

Znalazłam. Były w tym sklepie, na szczęście o nim pomyślałam, a to najbliższy spożywczak, więc mogłam wyjść w dresie.

Płakać mi się chce, to chyba ze stresu.
Stary 2008-05-14, 20:54   #1735
laylaaa
Zakorzenienie

fuksja ja mojej uczylam się wczoraj i dziś od rana. umialam wlasciwie calosc, ale tak sie stresowalam, ze wlasciwie nie mowilam z pamieci.. w tydzien spokojnie nauczysz sie nawet kilku prezentacji

em mam pytanie orientujesz się może, w jakiej dzielnicy jest osiedle kościuszkowskie? i jakie inne osiedla sa w poblizu?

edit: no i widzisz, znalazly sie dobrze, ze sobie przypomnialas o tym sklepie

Stary 2008-05-14, 20:55   #1736
201707171556
Konto usunięte

Em uff

Ide juz sobie chyba....

Prosze trzymajcie za mnie kciuki jutro na historii sztuki
Stary 2008-05-14, 21:00   #1737
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
miałam stłuczke ztłukłam lusterko i lewy bok a jutro matura... fuck
dobrze, że Twój Tata za bardzo się nie znerwował i dobrze, że Ci kazał jeszcze raz wjechać tyłem.. podobno jak się spadnie z konia to trzeba odrazu na niego wejść..

Cytat:
Napisane przez milkNhoney Pokaż wiadomość
Jakoś się boję wyjechać sama do Wawy, daleko do domu, wszystko od nowa samodzielnie ehh
ok już nie marudzę
jak coś to masz tam mnie i Ines i z nami nie zginiesz
Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Pamelija: Jogurty pomogą
nie mam activii :/ w rezultacie wypiłam dziś kefir, zjadłam sporo i śliwki suszone leżą przede mną, ale kurczę.. jakoś nie mogę się przemuc by je zjeść :/

Cytat:
pam jabłko popite mlekiem/kefirem, śliwki suszone, produkty z błonnikiem
A te śliwki to dobre są..
Blaque proszę tylko nie śmiej się ze mnie.. błonnik to witamina czy co to jest? Wiem jeste głupia, pisałam maturę z bio i nie wiem takich rzeczy

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Ja też już po matematyce. Średnio. Miejmy nadzieję, że na skalę kraju wyjdzie tak, że dostanę się na studia. Tyle.

Pam na mnie działa kawa i współczuję 'przymusu'
Na bank dostaniesz się tam gdzie chcesz a jak nie to pojedziemy nam i zrobimy rozrubę nakopiemy im to tyłków

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość
Puk, puk?
Można?

Czuję się jak dziecko we mgle, bo tyle się zmieniło
Można zawsze, o każdej porze dnia i nocy Też jakoś ostatnio nie mogę się tu wbić, przez ten nawał nauki, ale to się zmieni już jutro Dziś uczę sie ostatni raz w życiu polskiego

Cytat:
kasia zazdroszczę! Jak się ścinasz?
Ja nawet nie jestem umówiona a mogłabym już iść w piątek. Ale cały czas szukam u znajomych dobrego fryzjera, pytam się i.. myślę jak się ściąć

btw. kojarzycie może tą sukienkę szarą z kokardką pod biustem, lekko plisowaną z H&M'u ? Em na pewno pamięta
Mogę ją kupić za 109 zł.. wiem, drogo okropnie Ale jest tak strasznie śliczna, że ślina mi cieknie jak ją widzę..
Brałybyście?
Właśnie ja chciałam iść do fryzjera jutro, ale nie mam pomysłu jak się ściąć.. może pójdę do siostry przyjaciólki - fryzjerki i ona mi coś na tej głowie zrobi.. byle by za bardzo nie zaszalała..

Wklej proszę chociaż zdjęcie sukienki i bierz jak Ci się podoba, bo później będziesz żałować (wiem to po sobie :/)
Przeszukałam allegro i nie mam pojęcia o jaką Ci chodzi, tzn domyślam się, ale nie znalazłam jej na allegro, ale za to znalazłam kilka innych interesujących rzeczy
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 21:00   #1738
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
ines!!! Świetnie, że jesteś! Pisz co u Ciebie! Nie o maturach. O Tobie
Blaque (taaak ja lubię pisać o sobie powoli się rozkręcę i coś będę pisać, obiecuję)

Cytat:

IneeeeesSuper, ze już jesteś!
Krówka, gratulacje wyniku

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Ines: wreszcie wróciłaś
Martuś

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
ines witaj znowu
Nija

Cytat:
wracam i obiecuje od dzis płodzić wiele postów

mam 20 z polskiego!!!!!!!!
Gratulacje, super!

Cytat:
Znalazłam. Były w tym sklepie, na szczęście o nim pomyślałam, a to najbliższy spożywczak, więc mogłam wyjść w dresie.

Płakać mi się chce, to chyba ze stresu.
To dobrze, że się odnalazły, chociaż i tak wydaje mi się, żeby je jakoś załatwili. Ja pamiętam, że na jednym zebraniu mówili nam, że jeśli na naklejce będzie zły PESEL, to żebyśmy się nie stresowali. Mieliśmy po prostu dobry wpisać na karcie i oni to już mieli jakoś dalej załatwiać. Więc na taki przypadek też by pewnie coś poradzili.

Edit: Durga będzie dobrze
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 21:00   #1739
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

laylaa gratuluję zdolniacho

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
Ja pisałam podstawową i naliczyłam sobie 72%. Nie wiem czy to dobrze czy źle, nie porównywałam jeszcze z innymi

Ech jeszcze tylko ustne na początku przyszłego tygodnia i wracam tu
Napewno dobrze miło Cię tu widzieć dziś taki jakiś radosny dzień tutaj i Ty i Ines się pojawiłyście

Cytat:
Idę ubrana tj. zawsze, tylko bez makijażu jedynie tusz (czuję się goła bez niego) i zapnę się bardziej pod szyją Myślałam nad związaniem włosów ale wyglądam w związanych tragicznie.

em
postaraj się uspokoić. Pomyśl, czy nie zostawiłaś ich gdzieś w domu. Poszukaj na spokojnie. Jeśli faktycznie ich nie ma zadzwoń z samego rana do szkoły albo najlepiej idź do dyrektorki i wyjaśnij sprawę. Na pewno są przygotowani na takie sytuacje i wiedzą co zrobić.
Ja chyba też ubiorę się tak jak zawsze na maturę i też zapnę się pod szyją i użyję tylko tuszu i podkładu, choć u nas moja komisja nie patrzy na takie rzeczy, chybaa...

Em i całkowicie zgadzam się ze słowami Blaque i innych dziewczyn znajdziesz to, a jak nie to szkoła Ci da

Cytat:
Zostawiłam je w sklepie spożywczym jak kupowałam sobie loda po maturach..

Teraz już chyba mogę płakać.
Ale się zdenerwowałam.. yh..

Dziewczyny, dziękuję!!!
Em to co Ty tu jeszcze robisz? Zapierdzielaj do sklepu i zapytaj się czy nie znaleźli!!!

o teraz dopiero pomyślałam.. a ile dni temu to było?
I w każdej sytuacji staraj się znaleźć coś pozytywnego.. Pomyśl, że teraz jeszcze coś możesz zrobić by odzyskać nakleji, a pomyśl co by było dzień/w dniu matur..

moja prezentacja jak stała w miejscu tak stoi... nie zdam tego wywalcie mnie do nauki..
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-14, 21:00   #1740
emememsik

laylaaa, to jest już Nowa Huta, obok są osiedla "2 Pułku Lotniczego", "Dywizjonu 303", "Albertyńskie" i kilka innych.

EDIT: Dziewczyny, muszę to napisać. JESTESCIE KOCHANE!!!

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości