|
|
#3991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
wiesz co edytka to juz przesadzilas widzialam ciebie i to nie zadna oponka tylko brzuch
ty chyba oponki nie widzialas :P Ivy narzekasz ze nie masz się z kim wydywac w Białym ale jak ja proponuje ze się spotkamy to jakoś nie chcesz :P no chyba ze ci nie odpowiada moja osoba ![]() motylku a widzisz mialam cos napisac i zapomniałam wrrr eszeweria fajny ten twoj chlopaczek a jaki przystojniacha hoho dorka jak twoja mała świetnie stoi hihi joli moja tez nie ma zebow ale jest niespokojna chyba przez nie w nocy czesto sie budzi Lipinka ja mam wypełnienie feretti i jestem bardzo zadowolona w ogole z poscielki i tego wypełnienia ale uzywamy na razie poduszkę bo kołdra deko za duża poduszka jest płaska i to bardzo duży plus to tak samo jak kupujesz dla siebie kołdre jak kupisz taka poduszke za 5 zl a za 50 zl to widac roznicę dla weekendujacych zeby chociaz pogoda byla ale jakos sie nie zapowiada cos widzę... my jestesmy juz u tesciowej zuzince materacyk kupilam do lozeczka turystycznego bo na tej desce spac to ... dobrej nocki wam zycze buziaki papa |
|
|
|
#3992 |
|
Rozeznanie
|
ivy ja nie uwazam zeby to twoja wina była
uwazam ze powinno byc się szczerym nie lubie takiego słodzenia by pisać... |
|
|
|
#3993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Druga sprawa to osoby, które Was oszukały, podając się za kogoś, kim nie były. Mam wrażenie, że nie ufacie przez to nowym uczestnikom wątku (do których się zaliczam). Macie takie prawo. Ale zaznaczam, to mój odbiór sytuacji, subiektywny. Jednakowoż nie chcę swoją osobą wprowadzać jakichkolwiek podejrzeń czy wątpliwości wśród Was i burzyć Waszego ładu. Ja Was znam, bo śledzę Wasze historie od początku - Wy mnie nie znacie i mozecie mieć podstawy uważać mnie za kogoś pokroju Roxette. Dlatego też mam wątpliwości |
|
|
|
|
#3994 |
|
Rozeznanie
|
ojojojjjjjj ale tu sie dzieje
troche podczytalam ale nie daje rady ogarnac wszystkiego, ostatnio bylam tu 5 maja![]() dziewczyny nie kloccie sie ... kazdy ma swoje zdanie i kazdy ma prawo je wyrazic... i niektore z was sa tu codziennie niektore nie(np ja ) i kazdy ma do tego prawo.... nie ma co sie denerwowac kobitki, a ty mi sylwia i lea wracajcie tu szybko![]() a wiec teraz co u mnie nadina marudzi chyba na drugiego zeba, ale to i tak maly aniol ona jakas taka nie postepowa dziewczyna, dopiero w miare stabilnie siedzi... a gdzie tu jeszcze wstawanie, o chodzeniu nie mowiac ... co mnie denerwuje moje dziecko ma plame na policzku, ktora od slonca zrobila sie ciemna bu![]() od dzis postanawiam byc tu czesciej
|
|
|
|
#3995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, nie zaczynaj. Zawsze taka byłaś i trudno mieć do Ciebie o to pretensje, i co nagle zaczęło komuś przeszkadzać...Olcia cudowna, czy z kubeczkiem, czy śpiąca na podusi Dzieki za porady odnosnie spotkania. Barbeaaa Lipinko fotki super , dziękuje Ci bardzo; nie wiem tylko, czy znajde czas na zakupy....Motylku Blaneczka w avatarku i na podłodze wyglada slicznie, tak jakoś doroślej fajny pomysł z laleczkąMurmelius co Ty w ogóle wypisujesz Ja tez dołączyłam znacznie pózniej, na poczatku wydawało mi sie, że nie mam nic ciekawego do napisania itp. Wiadomo jak to w życiu , czasem lepiej czasem gorzej, ale to jest wątek nasz i dzieciaczków my wszystkie go tworzymyEdytko tyle buziaków ![]() , napewno sie Ciebie nie wyrzekniemy |
|
|
|
|
#3996 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie zgadzam się z joli
nie wygaduj tu durnot bo tez dostanies z Ania klapsa w tyłek !!
|
|
|
|
#3997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mówisz mecz... pewnie ten sam, co mój mąż i dlatego ja teraz filmu nie mogę oglądać ![]() Cytat:
Cytat:
zachęcam Ciebie do dalszego pisania |
||
|
|
|
#3998 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie gniewajcie się na mnie. To takie moje durne przemyślenia. Miałam dziś ciężki dzień.
P.S. A to moja łobuziara przed wyjazdem i już po. |
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tym pierwszym zdjęciu...hmm przyrzekłabym, że to Olcia , no może inne brwi ma, no i Malwinka nie ma odstających uszu w przeciwieństwie do mojej małpiszonki ![]() P.S. 3 przyjaciół już masz
|
|
|
|
|
#4000 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4001 | ||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maja też nie ma jeszcze ząbków, a w czasie tej choroby załatwiła mi jedną brodawkę, mam prawie na około całą zdartą, jak je, boli jak cholera. Przypomniała mi się nauka karmienia i ssania. imponujący wynik Mikołaju ![]() Olunia Cytat:
Piotruś jak malowany, na takie delikatne rysy twarzy. Cytat:
Joli pewnie, że możesz iść w dżinsach. Idź tak byś czuła się swobodnie i mogła rozkoszować się spotkaniem. Cytat:
Dzięki bardzo, ale chyba pogoda nam nie pozwoli, ale zawsze może coś nas zaskoczyć, byle nie śnieg ![]() Cytat:
My kupiliśmy jej trampolinę z gazetki auchana, ze strony tytułowej. Ta laleczka świetna, Maja ma też taką podobną szmaciankę, ale włoski są też jakby z materiału nie ze sznurków. Lubi się nią bawić Jak Blaneczka ładnie raczkuje, dawno jej nie widziałam, świetna jest. Cytat:
Szkoda, że te nasze dzieci nie powiedzą nam o co chodzi, albo chociaż by pokazały. Cytat:
Oby Klaudusia się nie rozchorowała, ucałuj ją. Cytat:
Tak, Maja reaguje na muzykę, też tak śmiesznie się buja w rytm muzyki. Cytat:
Murmelius jest tu dla Ciebie miejsce, pisz ile chcesz, my chętnie poczytamy i podyskutujemy. Dziewczyny są miłe i choć wydaję się, że to hermetyczna grupa to wcale tak nie jest. Ja tez się dołączyłam tu kilka miesięcy temu, jak dziewczyny były zżyte i nie czuje się tu nie swojo. Na początku też mi było tak dziwnie. Cytat:
Motylku super, że wpadłaś. Myślałam, że może Maksiu przywyknął do nowej sytuacji. Szkoda mi Was bardzo, męczycie się biedaczyska. Cytat:
Gratulacje dla Martusi. Cytat:
Na wesel założyłabym jakąś sukienkę odcinaną pod biustem, albo spodnie i tunikę skoro chcesz ukryć brzuszek. Ja właśnie też już myślę co u założyć (w lipcu wesele). Mój brzuch pozostawia wiele do życzenia. ........................ Maja dostała wysypki, najpierw na twarzy, trochę na brzuszku też już ma. Pewnie juto bardziej ją wysypie. Dziś była zupełnie inna, widać, że ozdrowiała. Natomiast ja załapałam zniechęcicie do wszystkiego, mąż mnie olewa, nie potrafimy się dogadać. Wszystkim życzymy miłego weekendu, i pogody ducha , bo aura nieciekawa.Edit: Murmelius, Malwinka jest śliczna, oczka ma cudowne, takie dwa węgielki. |
||||||||||||
|
|
|
#4002 |
|
Zadomowienie
|
Blagam Was kochane wizazanki pomozcie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Dostalam okres 17-go kwietnia.Kiedy byly moje dni plodne? Ile trwaja dni plodne? Kiedy jest szczyt plodnosci??????????? Bardzo prosze o odp Przepraszam bardzo za offa
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez odpowiedzi na te pytania to wiesz...szklana kula... EDIT zaskoczyłam, że pewnie chodzi ci nie o poprzedni cykl, ale o obecny - a tak to się nie da nic powiedzieć bez większej ilości danych Edytowane przez primavera Czas edycji: 2008-05-22 o 08:27 |
|
|
|
|
#4004 |
|
Wtajemniczenie
|
Biankaaa- super avatarek
Murmelius-u mnie też niewiele się dzieje ale masz piasać i już bo my lubimy czytać nawet o niczym. A łobuziara słodziutka i wygląda bardzo grzecznie motylek78-super że się w końcu odezwałaś,wiem co czujesz- ja codziennie o 4.30 na nogach i jeszcze tak ze 2 pobudki no i do pracy ale już się przyzwyczaiłam i gratulacje a chodzikowi też mówię nie- Maksio sam da rade poiss- olać „pasożytów”ja nie zamierzam się tym przejmować. Jaest nas tyle fajnych dziewczyn i to jest ważne lea i Sylwia wracać i to już Myrcha- mi tez się wydawało zę do wstawania to daleko ale się pomyliłam Edytko- wyrzekniemy się jak zdjęć nie wkleisz U nas nocka jakoś minęła- pół nocy z mamunią-jej się chyba dobrze spało ale rozpycha się bardziej niż tż.wcześnie wstała ale tez szybciutko usnęła a ja mam już furę naleśników.tż już się ucieszył jak mu napisałam.Klaudufka ma straszny ten kaszel ale zjadła trochę kaszki i dużo pije A pogoda okropna- pada i pada. Dobrze że jutro mam ja z kim zostawić bo ja muszę się chociaż na trochę w pracy zameldować.ale myślę zę o 11 już się wyrwę
|
#4005 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zarządzam sopkój na wizażu. Jestesmy tu po to by sie wspierac, jestesmy tu dla siebie, każda pisze ile może i fajnie. kazdy człowiek ma prawo do wyrazania własnych poglądów i kazdy człowiek ma prawo do zgadzania się z nimi bądź nie a w koncu do jasnej anielki pieszemy tu własnie po to by przeczytac róźne zdania i wziąść z tego cos dla siebie i nie obrażajmy się tylko dlatego bo ktos coś napisał nie po naszej mysli!!!!!! Ja uwazam temat za zamknięty!!!!!! i żeby było jasne każdy jest tu mile widziany a tak zwane pasozyty jak roxi czy klaudi itp - dziewczyny to ich strata ze nie potrafily docenic naszej przyjaźni a nie nasza. Nie warto zawracac sobie nimi głowy! I skonczcie pisac o sobie że jestescie pasozytami bo mniej piszecie bo nie o takie pasozyty tu chodzi. Tak juz jest w zyciu, na różnych ludzi się trafia, zobaczcie tylko od tak długiego czasu to były tylko dwie takie postacie tzn. kaludii i roxi a nas jest tu wiele - więc czy warto psuc to wszystko z powodu dwóch osób !!!!! NIE WARTO!!!!!!! nie raz jeszcze życie nas rozczaruje czy to na wizazu czy w realu ale to nie znaczy że mamy zamknąc się w klatce złych wspomnien i nie wyściubiac nosa za okno. ja w swoim krótkim życiu przeszłam wielkie piekło o którym nie chce tu pisac bo staram sie o tym zapomniec i wierzcie mi dużo gorsze rzeczy potrafia spotkac człowieka w zyciu niż spotkanie takich postaci jak kaludii i roxi!!!!!!!
Ja was bardzo lubię, dla mnie jesteście praktycznie jedynymi z którymi na codzień mam kontakt i jestem z tego powodu szczęśliwa. Gdybym nie miała was nie miałabym nikogo na tej wsi. Więc dziewczyny głowa do góry, uśmiech na twarz, zapominamy to co było lecimy dalej, życie jest zbyt krótkie i piękne by marnowac je na takie niesnaski
przyroda w obiektywie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247348 milion nici milion pomysłów : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...40#post7397640 Edytowane przez eszeweria Czas edycji: 2008-05-22 o 08:07 Powód: dodany tekst |
|
|
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
noc za nami - niestety spałam może godzinę. Malwinka budziła się kilkanaście razy i przysnęłam dopiero gdy było już jasno. 82anusia-bardzo się cieszę, że Majunia ma się lepiej, Dziękuję za miłe słowa o Malwince. Dorka, moja też pół nocy spędza z nami, bo budzi się tak często, że nie mam siły wstawać. Życzę zdrowia Klaudusi a Tobie miłych chwil z TŻ-tem (bo chyba przyjeżdża, tak?) i smacznych naleśników. Łobuziara dziękuje za komplementy. Eszeweria - Lea29 - czekamy
|
|
|
|
#4007 |
|
Wtajemniczenie
|
Murmelius- dzięki-przyjeżdża i już nie mogę się doczekać.
ale te nocki to tylko jak jest chora i pewnie dzisiaj już bedzie spać sama. lea- wracaj szybko- ja też walę to co myślę i kiedyś pewnie troche byłyście złe ale trudno- nie lubię walić ściemy i też piszę co myślę. eszeweria- ja się dostosuje.jestem spokojna a ona taka jakś dziwna- duzo śpi-to chyba dobrze bo mogłam trochę odpocząć i troszke posprzątać- ja wiem że świeto ale podłoga musi być czysta bo ja też zwykle myję codziennie bo moja Klaudufka często po niej śmiga no i wczoraj nie dałam rady nic po żłobku zrobic bo była okropnie marudna. a dziś jak wycierałam kurze to ona zwiedzała kąty w pokoju.udało mi się też wykapać. a tu nadal pada i jest okropnie bo gdyby było słoneczko to i tak bym z nią chociaż na troszkę wyszła a tu
|
#4008 |
|
Rozeznanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7628890]Sie nie bojcie, ja tu jeszcze wroce
Ale chyba musze przemyslec kilka spraw, bo czuje sie teraz nieswojo, bo albo moj post byl przesadzony, albo czyjas reakcja nieadekwatna do sprawy A, ze ja mam niewyparzony jezor to wie kazdy i pisze to co mysle, nie slodze bez sensu i mam za swoje teraz [/quote]Ot i wymyslila ,Lea przeciez Ty tu chyba zawsze bylas, zawsze rozsmieszalas i powinnas czuc sie bardzo swojo. Czekamy na Ciebie nie po to, zebys slodzila tylko zebys pisala to co myslisz. Mi sie glupio zrobilo bo to po moim poscie napisalas, ze to juz ostatni raz wiec sie w sumie troche tym przejelam ![]() Dziewczyno naprawde jestes tu potrzebna i Twoj dawny humor tez przydalby sie Wracajcie razem w trybie natychmiastowym |
|
|
|
#4009 |
|
Wtajemniczenie
|
no lea- szybko wszystko przemyśl i wracaj tu do nas bo juz za toba tęsknimy!
a my wkleimy znowu kilka zdjęć 1 śpioch 2 po przebudzniu 3 mama sprząta a ja robie bałagan 4 po co mi koc
|
#4010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7628890]Sie nie bojcie, ja tu jeszcze wroce Ale chyba musze przemyslec kilka spraw, bo czuje sie teraz nieswojo, bo albo moj post byl przesadzony, albo czyjas reakcja nieadekwatna do sprawy A, ze ja mam niewyparzony jezor to wie kazdy i pisze to co mysle, nie slodze bez sensu i mam za swoje teraz [/quote]![]() Murmelius pisz pisz kochana i nic się nie martw o akceptację bo wszystkie tu dziewczynki są fajowe i zawsze coś odpiszą a i z chęcią chcą poczytać! Pioss nie obwiniaj się za nic bo prawdę napisałaś i mamy tym sposobem jedną więcej (mowa o koleżance wspomnianej wyżej) Motylku ja już myślałam że nie piszesz bo się zaklimatyzołaś zMaxiem i nie masz casu a tu czasu i siły nie masz bo poszło w drugą stronę i Polska be! po powrocie napewno wszystko się unormuje no chyba że każdego ząbka bedzie tak przeżywał! U nas już po dzisiejszej nocce odkryłam 2 ząbki to już w sumie ma 3 ale nie chce nawet w palca mnie ugryź to chyba ją boli. Wogóle przeszła samą siebie bo spała jak Puchatek do 8:30 od 19:30 z przerwą o 5 na karmienie oby jej tak zostało! ale na razie tylko szeptem o tym mówię bo nie chcę zapeszać! Pogoda okropna ale na moment wyszłam z nią z domu. Zaczęło kropić więc wróciliśmy i teraz śpi już z godzinkę! |
|
|
|
|
#4011 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7628890]Sie nie bojcie, ja tu jeszcze wroce Ale chyba musze przemyslec kilka spraw, bo czuje sie teraz nieswojo, bo albo moj post byl przesadzony, albo czyjas reakcja nieadekwatna do sprawy A, ze ja mam niewyparzony jezor to wie kazdy i pisze to co mysle, nie slodze bez sensu i mam za swoje teraz [/quote]Hej Lea, fajnie Cytat:
, nie pospałaś to może córcia w ciagu dnia pozwoli zdrzemnać, albo TŻ wyslij na spacer Cytat:
![]() ![]() Weronisi gratulujemy ząbków ![]() aż trzy naraz...Nasza noc spokojna z jednym karmieniem. Dzisiaj ku mojemu zdziwieniu spała w ciagu dnia na brzuszku, co widać na fotkach. Wieczorem TŻ pojechał na zakupy. Miał kupic cukier, kupił 5 kg , kupił również skrzynię na zabawki . Rozmawialiśmy kiedyś i ja zupełnie inaczej sobie ja wyobrazałam, a wyglada jak fotkach. tak to chłopa na zakupy wysłać
|
|||
|
|
|
#4012 |
|
Rozeznanie
|
joli nic straconego 5 kg się zuzyje a moze ciasto upieczesz i ja wpadnę na kawusię
![]() ale skrzynie ładniejsza bym sama zrobila ale nie jest taka zła ![]() eszeweria popieram w całosci ![]() wkleilam cały albumik dla dziecka ktory robilam dla kolezanki www.handmadejoasi.blogspot.com moze zajrzycie i pokomentujecie a moze ktoras z was chce jakis albumik to sluze z przyjemnością
|
|
|
|
#4013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4014 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
maly odsypia nieprzespana noc. Obudzil sie o 2 w nocy i do 5 rano bawil sie na dywanie. Jutro ide z nim do lekarza bo sama juz nie wiem co mu jest. Mleka nie chce wogole od 2 dni pic z butelki ale kasze z mlekiem z miseczki zje a na obiad polkna dzis 2 sloiczki zupy, jeden 190 ml drugi 125. Strasznie slina mu cieknie z buzi i tak pomyslalam, ze moze go gardlo boli bo jak mu sie podaje lyzeczka jedzenie to je , chociaz krzywi sie przy jedzeniu i przy kazdym polykaniu ale zje . Natomiast z z butelki ssac nie chce.Dam znac jutro bo ide do lekarza zeby sprawdzil moje podejrzenia. Oby to bylo tylko zabkowanie a nie zadna infekcja gardla... Musze juz zmykac bo wlasnie sie przebudzil a chcialam sie jeszcze doradzic w sprawie kilku zabawek, ktore upatrzylam na allegro. Milego dnia i do uslyszenia potem! |
|
|
|
#4015 |
|
Raczkowanie
|
joasiah mozesz byc z siebie dumna, przecudne te albumiki, a skąd ty bierzesz na to czas?
hmmmjoli nie jest taka zła ta skrzynia, mąż chciał dobrze pochwal go ( mężczyźni lubią jak ich sie docenia ) i najwyżej kup drugą i powiedz że przydalaby sie druga ( oczywiście jak ją juz kupisz, by znów cię nie ubiegł) wiecie co lubie ogladac te nasze foteczki dzieciaczków, widac jak dzieciaczki sie zmieniają, jak rysy twarzy sie powyostrzały, to już nie są te nasze słodkie kuleczki ale pełne wdzięku i charakteru śliczności - super! Ucałowanka i uściski dla wszytkich dzieciątek od cioteczki Esz
|
#4016 |
|
Raczkowanie
|
motylku to raczej ząbkowanie dlatego nie chce jeść z butelki bo uraza sobie dziasełka smoczkiem, jakby bolało gardło to własnie małoby bardzo wogóle jadł... ale pójdź do lekarza dla własnego spokoju
|
#4017 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
skrzynia b.fajna... Ja kupiłam na kolkach w ikea ![]() Cytat:
_________________________ _ Jakos ostatnio mam malo czasu na wizaz...
muszę to zmienić ![]() ps dodam dla rozluznienia atmosfery podeszczowe fotki ![]()
|
|
#4018 |
|
Wtajemniczenie
|
joasiah- bardzo ładny tez myslę że zdolna jesteś
pysiamn- no znajdź więcej czasu dla nas i częsciej pokazuj Kubusia a zdjęcia fajniutkie motylek78- wszystko będzie dobrze i ciesz sie że je bo moja nie chciała przez 3 dni prawie nic. eszeweria- ja też lubie oglądać fotki dzieciaczków a my nawet troszkę odpoczęłyśmy , udało mi sie godzinke zdrzemnąć no i dzisiaj jakaś spokojniejsza i ładnie sie bawi i z jedzeniem juz chyba nie ma problemu bo nawet moje ziemniaczki z koperkiem zjadła.
|
#4019 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie w imieniu Olci, która olała całe towarzystwo i dziadków i poszła spać.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja tam lubię być winna , już więcej nie będę o tej sprawie pisać, bo uważam, że powinnyśmy wszystkie o niej jak najszybciej zapomnieć ![]() Cytat:
Zdjęcie przecudowne, Ty robiłaś, czy mężulek? Weronisi gratulujemy 2 kolejnych ząbków ![]() ---------------------------- My dotarliśmy na miejsce bardzo szybko, bo mały ruch na drodze, udało nam się nawet raz śmignąć tuż przed procesją ![]() Po drodze było tankowanie, ale nie benzyny bynajmniej, ale mleka , moje dziecko przespało całą prawie jazdę, oczywiście przed wyjazdem dostała porcję paracetamolu.
|
||||||
|
|
|
#4020 |
|
Wtajemniczenie
|
no cóż- mała śpi -ja juz też mam wszystko naszykowane i kładę się zaraz spać.
jutro znowu do pracy- na całe szczęscie nie muszę w tą"cudowną"pogodę smigać do żłobka.zajrzę pewnie rano a później to nie wiem kiedy. pozdrawiam gorąco za wszystkie miłe słowa Klaudufka dziękuje
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

. Jestem wściekła na siebie strasznie.
, nie zaczynaj. Zawsze taka byłaś i trudno mieć do Ciebie o to pretensje, i co nagle zaczęło komuś przeszkadzać...
, dziękuje Ci bardzo; nie wiem tylko, czy znajde czas na zakupy....
fajny pomysł z laleczką
Ja tez dołączyłam znacznie pózniej, na poczatku wydawało mi sie, że nie mam nic ciekawego do napisania itp. Wiadomo jak to w życiu , czasem lepiej czasem gorzej, ale to jest wątek nasz i dzieciaczków my wszystkie go tworzymy
, napewno sie Ciebie nie wyrzekniemy 
pewnie ten sam, co mój mąż i dlatego ja teraz filmu nie mogę oglądać 

siedzimy w domu mały od 2 dni marudny.
A, ze ja mam niewyparzony jezor to wie kazdy i pisze to co mysle, nie slodze bez sensu i mam za swoje teraz 
, nie pospałaś to może córcia w ciagu dnia pozwoli zdrzemnać, albo TŻ wyslij na spacer 
skrzynia b.fajna... Ja kupiłam na kolkach w ikea