nie jesteśmy święte - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej?
pychy 115 16,57%
chciwosci 117 16,86%
nieczystosci 147 21,18%
zdardy 42 6,05%
lakomstwa 262 37,75%
gniewu 271 39,05%
lenistwa 479 69,02%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-21, 23:27   #2761
Cześka
BAN stały

Dot.: nie jesteśmy święte

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ja też jestem blada.może po opaleniu przypominam cygankę,ale w zimie wygladam jak trup.co do fryzury to muszę cię zmartwić.to kombinacje.na 30 -te urodziny sciełam włosy na krótko.potem zapuszczałam do ramion ciągle kombinując z nimi.w zeszłym roku ściełam na pazia.w sylwestra doczepiałam włosy .
ja sprzedaję peruki i treski dlatego mogę się bawić włosami.zresztą moje włosy bardzoo szybko rosną ,więc moge sobie pozwolić na zabawe z nimi.bardzo szybko nudzę się fryzurą i kolorem.nie wszystko co widzisz jest rzeczywiste.ostatnio też doczepiaółam sobie włosy naturalne na mikroringi,ale źle mi założyłą fryzjerka i zdjęłam po trzech tygodniach

aha. Ja miałam włosy do pasa, ale ścięłam do ramion, tył mam lekko krótszy, coś ala bob. Cholera, a tak długo je zapuszczałam.. ALe w sumie nie załuję.

edit:

ide spac, papapa laseczki.
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-21, 23:40   #2762
TmargoT
Zakorzenienie

LAPUS-zazdrośnico.
uwielbiam długie włosy.uwielbiam się bawic włosami.
gdybym miała córkę to nie pozwoliłabym jej ściąć włosów.
ja całe życie miałam długie i grzyweczkę krótką.na 30 dostałam depresji i poszłam zrobić tatuaż i ściełam włosy,bo chciałam sie odmłodzić.wyszło jak wyszło-tylko dodałam sobie lat.zresztą mam za gęste włosy na krótkie i falują mi się,więc przenosiłam czapkę na głowie do wiosny i powoli odrastały.dziś staram się,aby tył był dłuższy.nie chcę już popełnic tego błędu.choć zawsze moge nasadzić perukę-hi,hi
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 00:01   #2763
lapus
Wtajemniczenie

zazdrosna bywam tylko o facetów
Margo zazdroszczę ci, bo ja mam cienkie włosy, i niezbyt gęste, niby przy mojej obecnej fryzurze nie widać tak tego, ale boże...jak ja bym chciała mieć długie, gęste włosy ;_;

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 00:11   #2764
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
zazdrosna bywam tylko o facetów
Margo zazdroszczę ci, bo ja mam cienkie włosy, i niezbyt gęste, niby przy mojej obecnej fryzurze nie widać tak tego, ale boże...jak ja bym chciała mieć długie, gęste włosy ;_;
bo to tak zawsze jest.to co masz niedoceniasz,tego czego nie masz zazdrościsz.
ja to się naoglądam ludzkich tragedii.najwięcej kobiecych.coś strasznego się dzieje z kobiecymi włosami.

zmykama spać.jutro wpadnę dopołudnia do was,a wieczorkiem mnie nie będzie.jadę na zakręconą imprezę(ale mi się nie chce-blee)zjazd staruszków
Stary 2008-05-22, 00:16   #2765
lapus
Wtajemniczenie

Margo-ale jakbym miała gęste włosy to nie chciałabym cienkich :P
dobranoc, też idę sobie

Stary 2008-05-22, 00:38   #2766
cerisecerise
BAN stały

e, czesc
jak juz zalozyli mi neta to tz tak namieszal w ustawienich bo sie niby dupnie zna. i znowu nie ma
chyba mnie strzeli
nic to
ja mialam wlosy do 15 roku zycia za dupe. na sile. ojciec kazali
wiec na zlosc scielam na rekruta. i tak od 10 lat nie mialam dluzszych niz za ramiona, ale teraz nawet mi sie podobaja. tylko musze je wycieniowac

boli mnie lepetyna, az mnie skreca
pamietacie jak wam pisalam o tej murzynce u mnie z pracy. to ze jest murzynka bylo o tyle wazne ze nazywala wszytskich rasistami jak cos bylo nie po jej mysli
a teraz normalnie przegiela. zrobila mi awanture ze sie zajmuje podopiecznymi a nie sprztam i ona musi!! jutro ide do szefa, mam jej dosc. udawalo mi sie ja ignorowac, bo ja tam malo wrazliwa jestem,. ale jak ktos mnie obraza to basta!

kochane, a czemu ten lovelas sie nie odzywa. mam go sobie sama poszukac i zbesztac?
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 11:35   #2767
TmargoT
Zakorzenienie

ceri jak chcesz romansów wejdź na wątek o gotowaniu.zresztą on sam go założył.wystarczy wejść na jego profil.
z tym i czarnymi to tak jest.cokolwiek byś nie zrobiła to zawsze jest dyskryminacja i rasizm,ale to idzie w obie strony.jej też nie wolno jeździć po tobie ,bo jesteś biała i z polski.powiedz jej to,że czujesz się gorsza po jej słowach i wyraźnie odczuwasz różnice rasistwoskie ,bo ona jest z anglii ,a ty z polski.a ,że polska biedny kraj to czujesz się biedniejsza.
ha,ha ,ale sie zapędziłam.
ceri to twoje zdjęcie pod drzewem?który to tydzień i czemu nie ma nowego zdjęcia?
Stary 2008-05-22, 13:19   #2768
Latoya
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Cześka Pokaż wiadomość

Może da to się jeszcze jakoś naprawić? W każdym związku przecież są wzloty i upadki. Porozmawiajcie ze sobą szczerze. Kochasz go?

To raczej upadek...ale wszystko odbywa sie po przyjacielsku.

Cytat:
Napisane przez architekt80 Pokaż wiadomość
przykro mi , a kochasz go?

No to jest caly problem w tym, ze go nie kocham.

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
przykro mi.a cxzy nie uwazasz,że to ma związedk z brakiem potomstwa?
czy niechcecie,czy jakoś nie wychodzi?pytam,bo jeśli nie wychodzi to tak się często dzieje.nie ma tego czegoś co spaja dom.człowiekowi chce się żyć i pracować.
ja nie mówię,że dziecko uratuje związek-NIE ma szans.myślę tylko o tym,że człowiek cały czas pracuje na pieniądze,ale nie ma się z kim podzielić swoim szczęsciem.
kiedyś mówiłam synowi po co się ma dzieci.opisałam mu sytuację taka.
ty jesteś jedynakiem,masz wszystko,ale nie cieszysz się ,bo samemu ciężko się bawić w gry zespołowe.nawet jednoosoboiwe szybko się nudzą.
a z kupmlem to nawey zwykłym patykiem się pobawicie,bo wesoło i zawsze coś się wydarzy.
właśnie po to się ma dzieci,żeby był cel i siła do pracy.motywacja wtedy jest inna.

można się z tym nie zgadzać.ja więcej dzieci nie chcę,choć często przykro mi jest ,że on jest sam.jedno mam i swoje szczęście zaspokoiłam.

cześka .dzięki za pomysł.mąż się zgodził,teściowa nie jest zła i wszystko pasuje.wymknę się na dwie ,trzy godziny i przyjadę autem spowrotem na imprezę.tym bardziej,że nie mogę pić,bo robię za kierowcę JAK ZAWSZE

ja tam się nie waże.jeśli już to najpierw robię kaku.można zaoszczedzić do jednego kilograma

Margo w tym, co piszesz jest sporo racji. Ale jak tu miec z nim dziecko jak on mi bardziej na braciszka podchodzi.
Dopöki mielismy problemy to nas to jakos laczylo...teraz nie ma zadnych
i jakas smieszna pustka zostala.
Na tesciowa mam alergie, co nie ozacza, ze jest jakas jedza. Ale tak mi slodzi, ze az mdli. Wszystko to dlatego, ze chce wnuczka.
A ja najchetniej bym wszystko spakowala i spowrotem do Polski wröcila.

Ceri...a pogoda dosc znosna dzisiaj jest
Latoya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 13:33   #2769
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latoya Pokaż wiadomość
To raczej upadek...ale wszystko odbywa sie po przyjacielsku.

No to jest caly problem w tym, ze go nie kocham.

Margo w tym, co piszesz jest sporo racji. Ale jak tu miec z nim dziecko jak on mi bardziej na braciszka podchodzi.
Dopöki mielismy problemy to nas to jakos laczylo...teraz nie ma zadnych
i jakas smieszna pustka zostala.
Na tesciowa mam alergie, co nie ozacza, ze jest jakas jedza. Ale tak mi slodzi, ze az mdli. Wszystko to dlatego, ze chce wnuczka.
A ja najchetniej bym wszystko spakowala i spowrotem do Polski wröcila.

Latoya.nie chce ci mówić ,co masz robić.jesteś osobą dorosłą i ty wiesz najlepiej co trzeba.
jednak życie ma się jedno i trudno być nieszczęśliwym cały czas.
nie masz dziecka,więc jeden problem odpada,a pieniądze-rzecz nabyta.
może faktycznie to nie ten.
moj pierwszy mąż też był dziecinny.po roku miałam już wszystkiego dosyć.spakowałam się w reklamówkę,dziecko wzięłam na ręke i wróciłam do domu.
dziś jest różnie.czasem mam ochotę walnąć go w łeb,ale są dni,że cieszę się ,że to on właśnie jest mój.
czytając inne posty o związkach doceniam to co mam.bo tak jest,że póki n ie starcisz tego co cenne nie doceniasz.wiem,że w moim przypadku nie byłoby powrotu.ale i tak doceniam męża.
zawsze jest przy mnie,pracuje ciężko dla nas,nie zdradza,zawsze wraca do domu,kobiety go nie interesują.a to,że jest mało romantyczny,no cóżnie mozna mieć wszystkiego na raz.

zrób listę zysków i strat waszego związku.zobacz jakie masz kożyści(hi,hi znów przemawia do mnie realizm ,aż do bólu)porozmawiaj znim,zobacz o co on na to.może to bedzie dobry kop dla niego.a może okazać się,że myśli podobnie jak ty,ale nie wiedział co ty na to.
trzymamy kciuki .odzywaj się częściej.i nie smuć się ,życie jest piękne.
a w polsce nie szukaj szczęścia,bo tu nędza.
Stary 2008-05-22, 13:37   #2770
architekt80
Zakorzenienie

Cytat:

Kolejna emigrantka . U mnie okropne upały.

To w takim razie czemu jeszcze jesteście małżeństwem?Ja uważam że nic na siłe. Skoro mówisz że go nie kochasz.....Przykro mi

architekt80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 13:58   #2771
Latoya
BAN stały

Narazie sie nic zmieniac nie bedzie on möwi, ze jak chce rozwodu to musze to zaczac zalatwiac.
W czerwcu pojade do Pl SAMA... trzy tygodnie rozlonki na przemyslenie.

A co do emigracji to ja juz tyle lat jestem w Niemczech...mam prace, wlasny dom, duzo znajomych
...ale i tak mnie Ciagnie do Polski. Nawet ogladalam ostatnio mieszkania ale jak zobaczylam, ze za mieszkanie we Wroclawiu trzeba dac dwa razy wiecej niz w Niemczech to mi wlosy na glowie stanely.

Jezeli sie na to zdecyduje zostanie opcja budawanie samemu na dzialce u rodzicöw.
Stary 2008-05-22, 14:43   #2772
architekt80
Zakorzenienie

Cytat:
Narazie sie nic zmieniac nie bedzie on möwi, ze jak chce rozwodu to musze to zaczac zalatwiac.

A co do emigracji to ja juz tyle lat jestem w Niemczech...mam prace, wlasny dom, duzo znajomych
...ale i tak mnie Ciagnie do Polski. Nawet ogladalam ostatnio mieszkania ale jak zobaczylam, ze za mieszkanie we Wroclawiu trzeba dac dwa razy wiecej niz w Niemczech to mi wlosy na glowie stanely.

Jezeli sie na to zdecyduje zostanie opcja budawanie samemu na dzialce u rodzicöw.

A Twój mąż jest niemcem? Mnie by tych znajomych i pracy było najbardziej szkoda.

Stary 2008-05-22, 14:51   #2773
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:

Pozwolicie, ze się wypowiem Myśle sobie Latoya, ze takie 3 tyg w kraju pomogą Ci się zdystansowac i przemyśleć sprawę.. Chyba przede wszytskim nalezy skupić się na tym co oboje czujecie.. Jesli jest jakiś cień nadziei i mozliwośc zmiany to nalezy próbować, ale jesli nie ma w Waszym związku miłości i pozytywnych uczuć trudno cos kleic..

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 15:03   #2774
architekt80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Pozwolicie, ze się wypowiem Myśle sobie Latoya, ze takie 3 tyg w kraju pomogą Ci się zdystansowac i przemyśleć sprawę.. Chyba przede wszytskim nalezy skupić się na tym co oboje czujecie.. Jesli jest jakiś cień nadziei i mozliwośc zmiany to nalezy próbować, ale jesli nie ma w Waszym związku miłości i pozytywnych uczuć trudno cos kleic..

racja racja ,mnie trochę dziś za ciepło i tak bez składu piszęale to miałam na myśli

Stary 2008-05-22, 15:30   #2775
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
racja racja ,mnie trochę dziś za ciepło i tak bez składu piszęale to miałam na myśli

spoko nie odnosiłam się do Twojej wypowiedzi ale cieszę się że mamy podobne zdanie

Stary 2008-05-22, 15:31   #2776
Latoya
BAN stały

Cytat:
A Twój mąż jest niemcem? Mnie by tych znajomych i pracy było najbardziej szkoda.
Möj maz to taki polski Niemiec
A ci znajomi z pracy...?
To szkoda slöw. Ci ludzie maja calkiem inna mentalnosc niz my Polacy.

Cytat:
Pozyjemy ...zobaczymy, co czas przyniesie.
Wlasnie dlatego, ze nie chce nic na sile kleic nie mamy jeszcze dzieci, bo wtedy to juz dla mnie sytuacja byla by jednoznaczna.

Dzieki Wam za wsparcie .
Stary 2008-05-22, 15:36   #2777
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Pozyjemy ...zobaczymy, co czas przyniesie.
Wlasnie dlatego, ze nie chce nic na sile kleic nie mamy jeszcze dzieci, bo wtedy to juz dla mnie sytuacja byla by jednoznaczna.

Dzieki Wam za wsparcie .

Podobno jak nie wiesz co masz zrobić to lepiej nie rób nic To na prawdę nie głupie..

Stary 2008-05-22, 15:43   #2778
Latoya
BAN stały

Cytat:
Podobno jak nie wiesz co masz zrobić to lepiej nie rób nic To na prawdę nie głupie..

No wlasnie na tej zasadzie sie to wszystko odbywa...
Stary 2008-05-22, 16:49   #2779
Cześka
BAN stały

Cześć dziewczyny.

Ale dziś mnie wrukwiła koleżanka... Jak można być taką ścierą dwulicową. Zreszta ja się zaraz uzewnętrznię dokładnie na blogu, będę mogła wyrzucić z siebie wszystko co mnie w niej wrukwia.

edit: teraz to ja się na maxa zeźliłam.....
Stary 2008-05-22, 17:13   #2780
cerisecerise
BAN stały

sprawdzam tylko czy dziala ten piperzony wizaz
Stary 2008-05-22, 17:19   #2781
cerisecerise
BAN stały

dobra, w dupe, tez sie zirytywalam. pocytowalam was zeby chaosu nie wprowadzac, ale ten cholerny system forumowy nie chce cytowac

wiec ja tak z gruszki walne - czesiunia co jest, czemu tak zezlisz sie? ja to dopiero bede sie zlic na dwulicowa scierwa, jak dzis sie spotkam z ta sama baba co wczoraj na nocce, a nic nie bedzie z nia zrobione. chyba sama nia potrzasne

latoya, powiedz mi jak to nie tajemnica. 13 lat malzenstwa, i on dalej jest dzieckiem?? to ile mieliscie lat jak sie pobieraliscie? 15? bo jak on mam 35 dajmy na to i nadal mu bije, to kobito lec do polski na dluzej
ja lece na 2 tyg w lipcu, tez sama, ale u nas przyczyna praktyczna - przylatuje brat tz wiec ja sobie wolne zrobie od nich. jego jeszcze nie znam, mlody ma 18 lat, wychowuje sie bez ojca, bez starszego brata (tz w anglii 3 lata juz) z matka alkoholiczka. zobaczymy

margo ja to musialabym cie na rozmowe z moim ojcem ustawic. zebys mu wytlumaczyla ze jednak w pl to niekoniecznie jest tak super tylko dlatego ze to polska. bo sie patriota kurna znalazl, i nam dupe truje o powrocie
jak ja dom mam, prace mam, znajomych, wszytsko juz tu mam
nawet szpital gdzie bede rodzic.
Stary 2008-05-22, 17:25   #2782
Cześka
BAN stały

Ceri , a tak jakos się dwie sprawy złożyły. Kumpela mnie wyprowadziła z równowagi, pijaczka jedna, szuka towarzystwa do butelki, bo jej w gębie zaschło.
Stary 2008-05-22, 17:31   #2783
lapus
Wtajemniczenie

Cześka i walnęłaś notkę? bo nic się nie wyświetla.
kurde, jak mi się nie chce uczyć...

Stary 2008-05-22, 17:32   #2784
Cześka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
Cześka i walnęłaś notkę? bo nic się nie wyświetla.
kurde, jak mi się nie chce uczyć...
Tak napisałam. Trzeba chwilę poczekac, bo komentarze i notki z opóźnieniem wyświetla.
Stary 2008-05-22, 17:34   #2785
cerisecerise
BAN stały

czeska nadal sie odchudzasz?
Stary 2008-05-22, 17:36   #2786
Cześka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
czeska nadal sie odchudzasz?
Tak. Dobrze idzie.
Stary 2008-05-22, 17:39   #2787
Latoya
BAN stały

Ceri to nie jest zadna tajemnica. Poznalismy sie w 94 r. W 97r. wzielismy slub.
Ja mam 32 lata a on jest o rok starszy...

Kurcze Czeska nie moge wejsc na Twojego bloga !
Stary 2008-05-22, 17:44   #2788
cerisecerise
BAN stały

i co, 33 lata i ty piszesz ze jkabys miala mlodszego braciszka?? o matko (tu nastepuje sapniecie moje)
ja sie przez 6 lat z takim jednym bawilam. i jak tylko sie mialam okazje uwolnic to pitlam z piaskownicy
Stary 2008-05-22, 18:06   #2789
Latoya
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
i co, 33 lata i ty piszesz ze jkabys miala mlodszego braciszka?? o matko (tu nastepuje sapniecie moje)
ja sie przez 6 lat z takim jednym bawilam. i jak tylko sie mialam okazje uwolnic to pitlam z piaskownicy

I jak mialas sie okazje uwolnic...to nie zalowalas nic a nic jak sie juz uwolnilas?

To jest jednak spory kawalek czasu i to jakos nawet bez milosci jakos zobowiazuje.
On byl moim pierwszym facetem i jestem z nim do dzis. Nigdy go nie zdradzilam i nie zamierzam. Najpierw musialabym definitywnie skonczyc, zeby zaczac cos nowego.

Czeska przy odchudzaniu nie odmawiaj sobie wszystkiego. Jedz wszystko tylko w malych porcjach...bo organizm sie upomni o swoje i dostaniesz wilczy apetyt. A o jojoefekcie juz nie trzeba wspominac. Ja sobie swietnie radze z utrzymaniem mojej wagi mimo tego, ze mam sklonnosc do tycia. Jakbym sobie pofolgowala to efekt bylby wiadomy.
Stary 2008-05-22, 18:10   #2790
cerisecerise
BAN stały

latoya, wiesz zalowalam ze zmarnowalam tyle wspomnien. ze znowu musze od poczatku zaczynac. starsznie samolubnie podchodzilam, ale dzieki temu zrozumialam ze nie mam juz sily walczyc o nas. zalezalo mi na mnie, zebym to ja byla szczesliwa

a jak ci maz mowi ze jak chcesz rozwod to zalatwiaj, to malo zachecajace do walki o malzenstwo.
czemu taki zrezygnowany jest?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości