|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
BAN stały
|
Dot.: nie jesteśmy święte
dobra ja wam cos napisze. ale jak sie bedziecie smiac to pozabijam.
ja wiem dlaczego ja rzygam tak ciagle... zrobilam maly test, trwa juz 3 dzien. i 3 dzien nie rzygam, bo... nie mialam przez te 3 orgazmu ![]() serio ja tak sie jeszcze powstrzymam przez kolejne 4. boze
|
|
|
|
#2792 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jest wygodny ...zreszta jak we wszystkim i dlatego z tego wygodnictwa twierdzi , ze jak mi to przeszkadza to mam to zalatwiac. Sama watku nie chce zakladac... to nie bede Wam moimi sprawami Waszego przymulac, bo bez tego bedzie fajniejszy. |
|
|
|
|
#2793 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jem jem, ale mało. Żołądek mi się skurczył i jakoś nie chce mi się jeść. Ale zinno, ubieram jakąś bluzę. |
|
|
|
|
#2794 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2795 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2796 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2797 |
|
BAN stały
|
no. a poza tym jaki tytul dalabys watkowi? he?
czeska a gdzie esel costam z podpisu twego?? dalej nie wiem co to jest, ale zniklo u ciebie. juz nie masz tego w nosie? |
|
|
|
#2798 |
|
BAN stały
|
Margo, mam nadzieję że wrócisz wcześnie z tej mało ruchliwej imprezy (teściowa
)bo mam dla Ciebie njusa ![]() Ceri, mam. Się usunęło, ale już naprawiam. |
|
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
popieram dziewczyny.
a tak jeszcze nawiasem mówiąc to potwierdza się moja teoria o moim powołaniu do bycia agentką CIA - wyśledzilam mojego ex na jakimś forum, z nowinek-kupił se motor, mam nadzieje że sobie ten durny łeb obije
|
#2800 |
|
BAN stały
|
Dzieki dziewczyny.
Cos mi strasznie internet zamula... nie wiem , czy to nie jakis wirus cholera. |
|
|
|
#2801 |
|
BAN stały
|
jaki pieprzony komputer!!! nie chcial mi cytowac pol godziny temu, za to teraz usiluje cos zacytowac, to mi wciska tamte posty
wiec tylko napisze do lapusa ze durny leb mozesz mu sama obic, po co niszczyc motor? poza tym czeska margo to chyba w sobote szla na impreze geriatryczna? co? a latoya, mnie moj net doprowadza do szalu rowniec. dziekuje a wiecie co tz powiedzial na interwiev jak sie go spytali czy jest cierpliwy? ze ma zaciazona kobiete w domu i to chyba wszytsko na ten temat! jak on smial! |
|
|
|
#2802 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2803 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wcale bym nie zalozyla hihi. Jak sobie pomysle, ze jakas 14- latka mialaby mi dawac porady zyciowe to na smiech mnie zbiera.( bez urazy dla mlodszej grupy wiekowej). A poza tym to jakos tak wyszlo, ...bo normalnie nigdy nie möwie o tym nikomu. I chociaz to wszystko jest takie anonimowe to i tak nie jest latwo o tym pisac. |
|
|
|
|
#2804 |
|
BAN stały
|
ej to co ona pisala ze sobie soboty zamieniala, ze tesciowa przesunela z czw na sobote. boze moze margo znowu sobie pomieszala??:d bedzie numer
a tak w ogole, to mnie jeden koles rozmieszyl. nazwalam go cwaniakiem, a on sie obruszyl, ze jest mu mnie zal bo ja to poczucia humoru chyba nie mam. a tak juz poza wszytskim to oglada nas kupa ludzi i jest niewidoczna. no szpiedzy sie znalezli z bozej laski
|
|
|
|
#2805 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Wtajemniczenie
|
no cóż, trzeba być odważnym żeby z nami pisać
![]() ceri - mogę mu sama durny łeb obić ale z kolei szkoda mi na bilet, więc liczę na siły przyrody.
|
#2807 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze maja wiecej niz 14 lat
|
|
|
|
|
#2808 |
|
BAN stały
|
Jacy szpiedzy? ????
Czy mój blog jest taki popularny? Co chwila dostaję prywaty z prośbą o hasło? |
|
|
|
#2809 |
|
BAN stały
|
Czeska to wszystko mozliwe, ze to przez Twöj blog.
Milego wieczorka Wam zycze. Edytowane przez Latoya Czas edycji: 2008-05-31 o 22:32 |
|
|
|
#2810 |
|
BAN stały
|
To o blogu to tak poza tematem było
nie ze szpiedzy sa z mojego powodu, o nie
|
|
|
|
#2811 |
|
BAN stały
|
czesiunia jak spojrzysz kto przeglada watek to tam jest nieproporcjalna licza tych ktorzy ogladaja nasz watek do tych ktorzy sie wyswietlaja z imienia. czyli ze sa niewidzialni
![]() bylo kiedys tak "nic nie powiemy, bedziemy niewidzialni" jakas panna wyla
|
|
|
|
#2812 |
|
BAN stały
|
Ja jestem na niewidocznym. A reszta to nie wiem co to za ludzie
|
|
|
|
#2813 |
|
BAN stały
|
dobra, ja ide sie zdrzemnac
aaaa. dzwonil szef i sie okazalo, ze nie ja pierwsza sie poskarzylam na ta glupia ****e, powiedzaial ze mnie sie nie wolno denerwowac i ze zalatwi sprawe ale za to inny numer - moja kompania szuka oszczednosci. i znalazla. pierwsze trzy dni chorobowego beda bezplatne. co za podlosc |
|
|
|
#2814 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde, muszę sobie wyrobić książeczkę sanepidowską, ale zupełnie nie wiem co i jak...
|
#2815 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2816 |
|
BAN stały
|
tak na szybko odp ze to prawda, ja swoja mam z 10 lat wiec sie pewnie pozmienialo. lap dzwon do stacji sanitarno epidemiologicznej, potem jak juz bedziesz miec badania, robi sie je raz na zycie, to idziesz do lekarza medycyny pracy. tam kolejna kase wydajesz i mam pozwolenie na te promocje. ja stalam.
boze na czym ja nie stalalm, chyba najsmieszniej bylo na robieniu pizzy knorra. |
|
|
|
#2817 |
|
BAN stały
|
Wbijam na Wasz czcigodny wąteczek na prośbę Ceri, którą zamieściła na blogu Cześki: żeby nie było, że ja tak na bezczela. Z kulturą
![]() Ceri chciała, żeby jej wyjaśnić sprawę z benito. Zaczęło się wszystko od tego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254837 Gdzie parę wizazanek, jak to na wizazu bywa, zaczęło pisać, jakie to one nie są delikatne i wrażliwe. I być może są, nie przeczę, ja też chamstwa i bicia po pysku nie lubię. No ale do akcji wkroczyła benito, pojechała trochę po moderatorce truskawkowej-wiosnie. Nie da się ukryć, że lekko przegięła. Jak to wizazowym zwyczajem bywa, skleiła kilka karniaków. Oczywiście się zbuntowała, że na forum moderatorzy stoją za sobą murem i tak dalej w tym stylu. Nie mi rozpatrywać jak jest, bo ja akurat truskawkową-wiosnę lubię. Benito też Ogólnie wszystkich lubięZresztą starczy zajrzeć na ostatnie strony tego wątku, do którego link wkleiłam, żeby się dowiedzieć, o co poszło. Do akcji wkroczył też Złośliwiec i AgaZ. Benito jest (była?) członkinią wątku społecznościowego o nazwie Królowe Offtopu, tworzonego przez kilka w sumie fajnych dziewczyn typu do tańca i różańca, jak chociażby zizou. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=231103&page=147 No i w tym wątku również zainterweniowali moderatorzy, benito skleiła tam kolejnego karniaczka: bo, jak się później okazało (rzadko się przecież włazi i czyta cudze społecznościowe wątki, więc kto wcisnął ZP na tym wątku i doniósł na benito), Fresa się w tym wątku udzieliła (w sumie nie wiadomo, po kiego grzyba), i się przyznała, że to ona weszła na ten wątek dziewczyn, i wcisnęła ZP. No ogólnie dość średnia akcja z jej strony, moim zdaniem. Tak się po prostu nie robi, bo, jak głosi moje ulubione powiedzenie, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Mam nadzieję, że plotkarska ciekawość Ceri została zaspokojona i wszystko w miarę jasno wyjaśniłam Trza się orientować![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
#2818 |
|
BAN stały
|
Ja tam się orientuję
![]() Jestem ciekawa czemu Cheer nie odpowiada na moje pytanie w wątku o nielubieniu. |
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie orientuję, jestem tu nowa i totalnie zielona
ale przeczytałam te wątki okiem osoby obiektywnej, nie będę rozkładać tego na części "prostsze" i powiem tyle... no cóż ![]() jeszcze tak przy okazji natknęłam się na ten wątek (http://www.wizaz.pl/forum/showthread...09#post7519809) i muszę powiedzieć, że jestem w szoku. Nie chcę rozdrapywać bolesnych ran, bo pewnie dla kogoś były one bolesne. Chciałam po prostu tu i teraz napisać: TmargoT, podziwiam. Sama się ledwo powstrzymałam, aby czegoś tam nie dopisać... |
|
|
|
#2820 |
|
Wtajemniczenie
|
ceri - dzięki
muszę zarobić na warsztaty taneczne, bo ojciec udaje głuchego jak mu przypominam co mi obiecał.aaa, zapomniałam - czytam właśnie ten wątek w którym Beńka zjechała truskawkową i cóż, z Beńka równa babka i bardzo ją lubię, ale jakby napisała do mnie to co pisała do truskawkowej to by mnie jasny szlag trafił i by była kłótnia na 50 stron.
Gonna walk because it would save me And my fragility could kill me Is this the best I can be? Is this the best I can give? Edytowane przez lapus Czas edycji: 2008-05-22 o 22:13 Powód: dopisek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.