|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki kolejny wątek spamują-cz.IX
Mowisz?
A jak rozmiarowka? Na noworodka sie znajdzie czy w 56 moze plywac? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dziewczyny radzily nexta albo kappa ahl ale najlepiej celowac na na wyprzy.
Tez szukam bodziakow na krotki zeby maly mial pod bluzke na dl rekaw. Pewnie padnie na f&f ale wydaja sie sztywne i jakies takie szerokie. Chodzi mi o te w 5pakach. Cartersy sa dla mnie super tyle ze nie ma tego w PL ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2017-08-25 o 19:57 |
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Z nexta tez sa super ale jeszcze nic ciekawego nie wyhaczylam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Invi, na Ninę były ok, ale ona sie 58 długa urodzila
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na grupie tylko laski sobie cynki dawaly od kiedy wyprzedaż Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
F&f szerokie, w miarę wąskie sa z cool club, ale te w prążek.
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz bede testowac wytrzymalosc ciuchow starszaka z hm. Na wyprzedazy i na promkach fajne rzeczy wychaczylam. No i sobie dwie pary jeansow za cale 38zl 😂 przecenione z 80 albo jeszcze wiecej.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Ja przylozylam malemu to dla niego 3-6msc dobre na dl 😂😂 a po praniu miekkie bardziej sie zrobia i bardziej rozciagliwe? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Musze popatrzyc. Cartersy baardzo szczuple rozciagliwe i po praniu nie porozciagaly sie jak np lidlowe. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Hm tez w miarę wąskie. Te cool club elastyczne, ale u nas napy sie odrywały i sie obraziłam na smyka
a 5.10.15 to juz w ogole dziadostwo. Jeszcze reserved bardzo lubie. musze Młodej bluzę zamowic, jak jest darmowa dostawa. Najlepsze jakościowo 🏻
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Mloda za mala na poniedzialkowy rzut ubranek w lidlu? Beda bluzy. Dresy. Planuje buty upolowac dla Starszego i bielizne.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór! ☺️
U mnie dzisiaj długi dzień, bo najpierw rada, a później obiad z nauczycielami. ☺️ Cieszę się na nowy rok szkolny, tym bardziej, że zostałam wychowawcą. 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Z hm te body co sa w promocji 3 w cenie dwoch sa bardzo dobre jakościowo. Polecam.
Ze smyka tez mi sie napy odrywaly. I dziury przy metkach robiły. Z pepco sie schodza w praniu. Z Lidla fajne sa ubranka. 'Z nexta mialam pajacyki dla malego od kogos w prezencie i petarda, swietna jakosc. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Musze zobaczyc co tam w lidlu teraz maja. Nina nosi 86, wiec się łapie.:P
Karola, gratuluje!
|
|
#2503 | ||
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Cytat:
![]() i takie sliczne sakarolinka gratulacje ![]() klask i:
|
||
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7659649 1]Takiej to dobrze
u nas nie ma opcji bo o 6 wychodzi do pracy i wstaje na ostatnią chwilę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mój o 7 do pracy to korzystam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2506 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Eee jak to? Pokaz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Polly widzę! Ładna ale kwiatki niektórym tak się już kojarzą. Powiesz mu że to Floral style i się nie zna 😝 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Nie wszystkie z lidla maja spoko jakosc mam leginsy to sie nadaja tylko do chodzenia po domu. Dla starszakow sa super. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Lapie ale uwazaj z rozmiarowka ta zawyzona od rozmiarowki dla dzieci na rok i mniej. Moj S nosi 110-116 a ma 6lat 😂 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię z Lidla ubrania
ale teraz kupiłam legginsy. Mała już je na raczkowanie przetestowałam to się w kolanach trochę zaczęły mechacic. Noworodki nie niszczą ubrań 😂 teraz się zacznie dopiero 😀dzisiaj dorwalam w lidlu bluze i legginsy na 92. Będzie na wiosnę. Z wyprzedaży inaczej bym nie brała. I skarpetki takie na teraz anty poślizgiem. Bo nie mamy i tylko boso chodzi po domu. Z h&m fajne ciuszki ale trochę się spierają. I duże bardzo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- A najgorsze są z Lidla spodnie z takim szerokim pasem . Rozciągłości się tak że trzy takie Natalki bym włożyła do nich. Ale lubie bodziaki bo rosną razem z dzieckiem. Rampersy też super. Z ostatniej kolekcji wzięłamtez bluzy to zobaczymy jakie będą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skarpetki z ostatniej gazetki w reku mialam i wole chyba ciensze bawelniane jakos. Nie zgodze sie, ze nie niszcza body zalewaja np i potrafia cale sie zalac. Pozniej mozna tego niedoprac powyzej 6msc zaczyna sie gorsze niszczenie np jedzeniem czy cos 😂 Moj od raczkowania nie niszczy ubrac bardziej na dworze bluzy ponoc polarowe w ostatniej gazetce sa super ale ja mam mnostwo tshirtow, mnostwo bluz tylko jeszcze jakies spodnie bym mu dokupila i bodziaki pod tshirt albo pod bluze. Ja z hm najpierw pytalam jak wypada rozmiarowka obecnie moj naly nosi z hm 74. I prosilam o zmierzenie centymetrem bo stacjonarnie nie mam ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- W reserved tez sa drechy po 19zl ciekawe jak jakosciowo 🤔 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Zakochalam sie za to w kurtce z zary takiej granatowej dla mlodszego ona po 79zl no i poluje dalej w hm na jakies kurtki i spodenki. 😂 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2511 |
|
Konto usunięte
|
Ciuchy x nexta? Ubóstwiam! Po milionie pran dalej jak nowe
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz nie nadążam z zapieraniem ciuchow.:P Nina chce jeść sama, a śliniaki od razu sciaga. Predzej sie udusi niż odpuści sliniakowi
|
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ostatniej j kolekcji chyba ciężko stwierdzić czy dobra jakość bo nikt jeszcze nie zdążyłam wynosić i wyprać kilkakrotnie 😬 to było 2tyg temu? W ręku te bluzy fajne i wydają się ok albo dopiero okaże. Ja wzięłam z kapturem dresową i taka misiowią. Ostatnia kolekcja w ogóle była chyba jak dotąd najlepsza od ostatniego półtora roku 😁 Myślę, że za taka cenę te ubrania są spoko. Bo na przykład pepco nie wiele taniej a straszne szmaty o jednym praniu. A te napisy z rozmiarem są na karczku od wewnętrznej strony zrobione taka srebrna naklejka. Odkleja się i przykleja na dziecko. Nadruki z bodziakow odchodzą. Dla mnie niedopuszczalne. Przecież takie małe dziecko może to zjeść. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Muszę się pochwalić, że w końcu nauczyła się pic z bidonu. Tzn. Wszystko wypluwa ale i tak ciągnie, lubi to i bawi ja to. Czasami coś wypije. Ale póki co nie zna umiaru i ciągle chce ciągnąć wodę przez slomkę. Rano aż z krzesełka po kafelkach ciurkiem leciało 😂 od razu też nauczyła się zjadać musy z tubki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Listopadowaa Czas edycji: 2017-08-25 o 23:08 |
||
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj pije b boxa super jest nic sie nie wylewa moze pic w kazdej pozycji drogie ale warte ceny Moj wody nie wypije. Dlatego rozcienczam soki z hipa i gerbera. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
Nina tylko wodę pije.
teraz chętnie łapie sie za doidy, ale i tak większość rozlewa.Ja dzisiaj pierwszy raz kupiłam młodej ciuszki w kiku. Wydają sie byc ok jakościowo.
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, Wanilka, dziękuję bardzo! ☺️ 😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Dałam się namówić na grzyby
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, stresujesz się wychowawstwem? Którą klasę będziesz miała?
Pink, i jak? Jest cos? ![]() Młoda ze starym, ja jeszcze leze.:pp
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, pozytywny stres jest. ☺️ Mam klasę IV, dzieciaki fajne, bez większych problemów. ☺️
Dzień dobry! ☺️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2520 |
|
Żona Idealna :)
|
Dzień dobry
Ostatni dzień wakacji nie chce się wracać stąd Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

a 5.10.15 to juz w ogole dziadostwo. Jeszcze reserved bardzo lubie.
🏻

i takie sliczne sa
klask i:
u nas nie ma opcji bo o 6 wychodzi do pracy i wstaje na ostatnią chwilę