|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki kolejny wątek spamują-cz.IX
Ja odpuszczam chodzenie po lesie. Zbyt dużo kleszczy w lasach tz.
A grzybów już tz ma pod dostatkiem. Około 15kg w tym roku zebrał
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w parku tez sa kleszcze. Brrr...
Dzis u las lato z Radiem ![]() Piekna pogoda i mam nadzieje ze ruszymy. Bedzie Lady Pank, Steczkowska i Papa Dance i pare innych gwiazd ![]() Moj zeby chcial to by tez pil ale sila nie zmusze, a najwazniejsze jednak zeby w ogole pil jak jest albo byly upaly. Je tez juz to samo co my. Poza slodyczami czekoladowymi i chipsami. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2523 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moją uczyłam pić trzy miesiace. Tzn. proponowałam i nie chciała. Wiec nie spinałam się. Nie chciałam dawac slodkiego. Musiała dojrzeć do tego najwidoczniej :P Na kp i nie uschneła z tego powodu ;-) Ale ostatnio kupilam sok jablkowy z hippa i stoi w szafce. Powiedzialam ze jak do 9-10 miesiaca dalej bedzie na nie z piciem to tez bede rozcienczać. W zasadzie raz jej rozcieńczyłam z normalnym jabłkowym sokiem. Dalam dosłownie odrobinę i przypadkowo pociagnela przez slomkę. Robiła juz to od 7 miesiaca tylko wteyd jak czula wode to od razu glowąmachała "nie, nie, nie" i odpychała. A potym rozcieńczonym chciała wiecej. Za dwa dni dostala wodę i zadowolona ciagnie. No i w koncu te musy je. na spacerach ja podkarmiam czasami. A ona sie cieszy A probowalam ja uczyc z doidy i 360 i ze zwyklych szklanek, kubkow. lubiala mnie nasladowac i chciala tak jak ja z mojego kubka pic tylko ja czula wode to od razu "nie,nie, nie". ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() Ja mialam bodziaki z kika, dostalam w prezencie i byly fajne Zastanwiam sie jak na zimę mloda ubierac.jaks kurtke albo kombinezon bedzietrzeba kyupic. Może w lidlu cos bedzie we wrezsniu. ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Wczoraj na obiad pulpeciki rybne i fasolke Je tak jak my ale jej nie przyprawiam. I jak my jeslimy rybe z piekarnika to jej wzielam zmieszalam z jajkiem i kaszka i na parze udusiłam. Z tego co jemy my po prostu modyfikuje porcyjke dla niej. Musze troche sie namyslic bo dopiero sie uczy i czesto wybrzydza albo rzuca jedzeniem po kuchni ![]() edit: przyprawiam malej dania tylko nie sole i nie slodze
Edytowane przez Listopadowaa Czas edycji: 2017-08-26 o 09:56 |
|||||
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Tz jak wraca z lasu to ze 2-3 kleszcze na sobie ma.
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Twoja jest mlodsza i malemu w tym wieku tez nie przyprawialam albo slabo.
W nowych kolekcjach sa. Mam jedna kurtke po siostry synku ale nie wiem czy nie za duza jeszcze i myslalam nad jesienna jakas. Zakochalam sie w zary za 79zl granatowej 😍 Dla dziewczynek widzialam.dwustronna piekna 😍 No i buty musze malemu kupic adidasy pewnie na teraz i za kostke pulbuty sportowe albo adidasy na kostke, ale to pozniej. W.lidlu dopiero softshelfy byly wiec pewnie poczekamy troche na zimowe rzeczy. Ja kombinezon mam zimowy i innej kurtki brac nie bede. Starszakowi tylko narciary i kurtke narciare bym wziela. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie kusi sukienka w paski, długi kardigan i creepersy.
ramoneske mam z zeszłego sezonu z pull&bear.
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa, dziękuję! 😘
U nas Antek ma sporo rzeczy z Kika - wszystko ok poza dresami, bo szybko się kulkują. Ostatnio kupiłam mu tam kurtkę pikowaną na jesień za 40 zł. ☺️ Na drugi dzień już ich nie było. 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, ze wcześniej nie wybrałam sie do Kika.:P taka pikowana kurteczka by sie nam przydała. Mamy płaszczyk i parkę na jesien.
|
|
#2531 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
U nas kika nie ma.... Dobry ![]() Pogoda pod chmurke...a dzis kolerzanka z klasy z SP.bierze slub moze slonce wyjdzie.... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam Kika 😭
Ja ramoneske musze kupic albo parke jesienna i marzy mi sie puchowy plaszcz na zime na zalando widzialam z esprita piekny puchowy ale 400zl . Ja straszny zmarzluch takze ten. Botki tez jesienne musze kupic. Pewnie lasockiego jakies kupie albo moze w deichmannie skorzane zeby miec na wiecej niz jeden sezon. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dalej mam nadprogramowe kg 😂😂 jeszcze mi sie podoba parka z croppa
cos czuje ze lidlowa ramoneska bedzie za duza :/ Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na jesien mam ramoneske i katanę jeansową i parkę grubszą, wiec chyba styknie.:P cos ciepłego na zime musze kupic.
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tamtym roku nie kupowalam ani jesiennej ani zimowej wiec w tym musze. :/ swoje mam juz ze 3sezony :/
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jezuuu co to była za noc! Maya Wstała po 21 zjadła mleko, pogadała posmiala się i próbuje ja usypiac.. zasypia ba rękach jak ja noszę - zasnęła to ja odkładam a ta w ryk i tak w kolko przed północą to już się darla.. tylko jak ja pionowo nosilam to była cisza.. jeść nie chce, ma trochę kaszel i jak by coś w nosie miała ale wyciągam i nic.. W końcu o 1 padła ale chyba już ze zmęczenia.. spałam z nią sama a tz w salonie.. nie wiem czy to przeziębienie, zeby dalej czy skok.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
A leje sie z tego noska? Chrapie? Ja bym sprobowala sol fizjologiczna wkroplic i odciagnac katarkiem. A jak nie polepszy sie to lekarz. Ukladaj ja wyzej moze nie moze spac przez zatkany nos?? Pod materac podloz poduszki bo sam klin to za slaby jest. Dzis juz lepiej?
Polly jaki model dobralas tych adidasow?' Ja sie zastanawiam nad nike downshifer albo adidasem alta Run albo nike pro revolution 3, z tym ze bym chciala na chlody dokupic za kostke. A pozniej to juz zimowki. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Eff, Nina miała "kaszel" jak jej zeby szły. Po prostu sie krztusiła własna ślina, taka produkcja była. Książki pod łóżeczkiem mieliśmy przez dluuugi czas.
![]() Czeko, nie wiem co to za model, nie moge znalezc w internetach :P na pudełku jest tylko adidas neo :P ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Ja za kostkę bede trzewiki kupować, ale to pozniej :P
|
|
#2540 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Jak osluchowo czysto to moze byc od zebow a slini sie bardzo? Wsadza paluszki do buzi? Dajesz cos na zabkowanie? Ja polecam osanit ale nie wiem czy w uk jest. Ja kupowala. Akurat z de z wysylka do PL kosztowalo ponad 40zl
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2542 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym od wszystkiego poszla do lekarza
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Za to wnerwia mnie to ze np u mojej siostry raz jeden dychra a raz drugi i nie zrobia z tym porzadku tylko tak biega wsrod dzieci i kaszle.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2544 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina gratuluję wychowawstwa
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Też by mi się przydała kurtka na zimę
![]() Z grzybami słabo.. Kilka sztuk tylko. Dziwne, bo w lesie mokro i ciepło jest.. |
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Na sama mysl o zakupie kurtki zimowej mi słabo. Miliony monet za bylejaka kurtke.
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w obecnej juz 3 lata chodze. Dalej jest w super stanie, ale chciałoby sie cos nowego. W zeszłym roku chciałam cos kupic, ale tylko sie wkurzyłam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

. Ja straszny zmarzluch takze ten. Botki tez jesienne musze kupic. Pewnie lasockiego jakies kupie albo moze w deichmannie skorzane zeby miec na wiecej niz jeden sezon.
Na kp i nie uschneła z tego powodu ;-) Ale ostatnio kupilam sok jablkowy z hippa i stoi w szafce. Powiedzialam ze jak do 9-10 miesiaca dalej bedzie na nie z piciem to tez bede rozcienczać. W zasadzie raz jej rozcieńczyłam z normalnym jabłkowym sokiem. Dalam dosłownie odrobinę i przypadkowo pociagnela przez slomkę. Robiła juz to od 7 miesiaca tylko wteyd jak czula wode to od razu glowąmachała "nie, nie, nie" i odpychała. A potym rozcieńczonym chciała wiecej. Za dwa dni dostala wodę i zadowolona ciagnie. No i w koncu te musy je. na spacerach ja podkarmiam czasami. A ona sie cieszy