Tżtówki kolejny wątek spamują-cz.IX - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-26, 08:57   #2521
mansikkaa
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki kolejny wątek spamują-cz.IX

Cytat:
Napisane przez _PinkLips Pokaż wiadomość
Dałam się namówić na grzyby
Ja odpuszczam chodzenie po lesie. Zbyt dużo kleszczy w lasach tz.
A grzybów już tz ma pod dostatkiem. Około 15kg w tym roku zebrał
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-26, 09:03   #2522
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

U nas w parku tez sa kleszcze. Brrr...

Dzis u las lato z Radiem
Piekna pogoda i mam nadzieje ze ruszymy. Bedzie Lady Pank, Steczkowska i Papa Dance i pare innych gwiazd

Moj zeby chcial to by tez pil ale sila nie zmusze, a najwazniejsze jednak zeby w ogole pil jak jest albo byly upaly. Je tez juz to samo co my. Poza slodyczami czekoladowymi i chipsami.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-26, 09:54   #2523
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
One juz byly wczesniej. Na grupie lipcowek na fb chwala polary z lidla z tej gazetki ostatniej dla.dzieci rocznych i mniej.

Moj pije b boxa super jest nic sie nie wylewa moze pic w kazdej pozycji drogie ale warte ceny Moj wody nie wypije. Dlatego rozcienczam soki z hipa i gerbera.

A to super, że dobra jakość

Moją uczyłam pić trzy miesiace. Tzn. proponowałam i nie chciała. Wiec nie spinałam się. Nie chciałam dawac slodkiego. Musiała dojrzeć do tego najwidoczniej :P Na kp i nie uschneła z tego powodu ;-) Ale ostatnio kupilam sok jablkowy z hippa i stoi w szafce. Powiedzialam ze jak do 9-10 miesiaca dalej bedzie na nie z piciem to tez bede rozcienczać. W zasadzie raz jej rozcieńczyłam z normalnym jabłkowym sokiem. Dalam dosłownie odrobinę i przypadkowo pociagnela przez slomkę. Robiła juz to od 7 miesiaca tylko wteyd jak czula wode to od razu glowąmachała "nie, nie, nie" i odpychała. A potym rozcieńczonym chciała wiecej. Za dwa dni dostala wodę i zadowolona ciagnie. No i w koncu te musy je. na spacerach ja podkarmiam czasami. A ona sie cieszy

A probowalam ja uczyc z doidy i 360 i ze zwyklych szklanek, kubkow. lubiala mnie nasladowac i chciala tak jak ja z mojego kubka pic tylko ja czula wode to od razu "nie,nie, nie".

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Nina tylko wodę pije. teraz chętnie łapie sie za doidy, ale i tak większość rozlewa.

Ja dzisiaj pierwszy raz kupiłam młodej ciuszki w kiku. Wydają sie byc ok jakościowo.
Super, rozlewa ale to dobra nauka dla dziecka

Ja mialam bodziaki z kika, dostalam w prezencie i byly fajne Kupilam jej tez spodenki i sukienke i super jak dla mnie za te cene. tylko trzeba patrzec na sklady. Ja wybieram bawełniane. Ja kupuje w niemieckim kiku ale pewnie to to samo. Muszę się wybrać. Są juz jesienne ubranka?
Zastanwiam sie jak na zimę mloda ubierac.jaks kurtke albo kombinezon bedzietrzeba kyupic. Może w lidlu cos bedzie we wrezsniu.

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Polly, Wanilka, dziękuję bardzo! ☺️ ��

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Rownież gratuluję! Pewnie sie cieszysz i wyzwanie to dla ciebie jest! Powodzenia!

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
Ja odpuszczam chodzenie po lesie. Zbyt dużo kleszczy w lasach tz.
A grzybów już tz ma pod dostatkiem. Około 15kg w tym roku zebrał
Predzej w krzakach kleszcza zlapiesz niz w lesie ;-) Ja po lesie tyle chodzilam i nigdy. A w ogrodku u siebie w miescie dwa razy mialam...

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
U nas w parku tez sa kleszcze. Brrr...

Dzis u las lato z Radiem
Piekna pogoda i mam nadzieje ze ruszymy. Bedzie Lady Pank, Steczkowska i Papa Dance i pare innych gwiazd

Moj zeby chcial to by tez pil ale sila nie zmusze, a najwazniejsze jednak zeby w ogole pil jak jest albo byly upaly. Je tez juz to samo co my. Poza slodyczami czekoladowymi i chipsami.

moja dzisiaj jadla jajecznice z twarozkiem Wczoraj na obiad pulpeciki rybne i fasolke Je tak jak my ale jej nie przyprawiam. I jak my jeslimy rybe z piekarnika to jej wzielam zmieszalam z jajkiem i kaszka i na parze udusiłam. Z tego co jemy my po prostu modyfikuje porcyjke dla niej. Musze troche sie namyslic bo dopiero sie uczy i czesto wybrzydza albo rzuca jedzeniem po kuchni

edit: przyprawiam malej dania tylko nie sole i nie slodze

Edytowane przez Listopadowaa
Czas edycji: 2017-08-26 o 09:56
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-26, 10:00   #2524
mansikkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Predzej w krzakach kleszcza zlapiesz niz w lesie ;-) Ja po lesie tyle chodzilam i nigdy. A w ogrodku u siebie w miescie dwa razy mialam...[
Tz jak wraca z lasu to ze 2-3 kleszcze na sobie ma.
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-26, 10:04   #2525
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Twoja jest mlodsza i malemu w tym wieku tez nie przyprawialam albo slabo.

W nowych kolekcjach sa. Mam jedna kurtke po siostry synku ale nie wiem czy nie za duza jeszcze i myslalam nad jesienna jakas. Zakochalam sie w zary za 79zl granatowej 😍 Dla dziewczynek widzialam.dwustronna piekna 😍
No i buty musze malemu kupic adidasy pewnie na teraz i za kostke pulbuty sportowe albo adidasy na kostke, ale to pozniej.

W.lidlu dopiero softshelfy byly wiec pewnie poczekamy troche na zimowe rzeczy. Ja kombinezon mam zimowy i innej kurtki brac nie bede. Starszakowi tylko narciary i kurtke narciare bym wziela.

Z moim A
Stary 2017-08-26, 10:11   #2526
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Twoja jest mlodsza i malemu w tym wieku tez nie przyprawialam albo slabo.

W nowych kolekcjach sa. Mam jedna kurtke po siostry synku ale nie wiem czy nie za duza jeszcze i myslalam nad jesienna jakas. Zakochalam sie w zary za 79zl granatowej 😍 Dla dziewczynek widzialam.dwustronna piekna 😍
No i buty musze malemu kupic adidasy pewnie na teraz i za kostke pulbuty sportowe albo adidasy na kostke, ale to pozniej.

W.lidlu dopiero softshelfy byly wiec pewnie poczekamy troche na zimowe rzeczy. Ja kombinezon mam zimowy i innej kurtki brac nie bede. Starszakowi tylko narciary i kurtke narciare bym wziela.

Ja dla malej łapie się na tą najmlodszą kolekcje w lidlu. Brałam jej teraz 68/74 i troche jeszcze duże. Srednio raz na poltora - dwa miesiace sa ciuszki. Moze cos koncem wrzesnia znowu bedzie
Stary 2017-08-26, 10:11   #2527
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

W czwartek beda ramoneski dla doroslych 😍

Z moim A
Stary 2017-08-26, 10:19   #2528
_polly_
Zakorzenienie

Mnie kusi sukienka w paski, długi kardigan i creepersy. ramoneske mam z zeszłego sezonu z pull&bear.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-26, 10:20   #2529
karolinaaa92
Zakorzenienie

Listopadowa, dziękuję! 😘

U nas Antek ma sporo rzeczy z Kika - wszystko ok poza dresami, bo szybko się kulkują. Ostatnio kupiłam mu tam kurtkę pikowaną na jesień za 40 zł. ☺️ Na drugi dzień już ich nie było. 😀

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-26, 10:21   #2530
_polly_
Zakorzenienie

Szkoda, ze wcześniej nie wybrałam sie do Kika.:P taka pikowana kurteczka by sie nam przydała. Mamy płaszczyk i parkę na jesien.

Stary 2017-08-26, 10:28   #2531
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Nie słuchaj tz. Rob zakupy! Póki masz siłę. Bo im bliżej porodu będzie ci trudniej.

Taa tylko te zakupy to te grubsze do przewozu lozeczko wozek itp.

U nas kika nie ma....

Dobry
Pogoda pod chmurke...a dzis kolerzanka z klasy z SP.bierze slub moze slonce wyjdzie....

Stary 2017-08-26, 10:28   #2532
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Ja nie mam Kika 😭

Ja ramoneske musze kupic albo parke jesienna i marzy mi sie puchowy plaszcz na zime na zalando widzialam z esprita piekny puchowy ale 400zl . Ja straszny zmarzluch takze ten. Botki tez jesienne musze kupic. Pewnie lasockiego jakies kupie albo moze w deichmannie skorzane zeby miec na wiecej niz jeden sezon.

Z moim A
Stary 2017-08-26, 11:02   #2533
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
W czwartek beda ramoneski dla doroslych 😍

ja ma ramoneske z dorothy perkins bodajze, kupial jeszcze w uk za male pieniadze na %. Schudlam bardzo to bedzie jak znalazł.
Stary 2017-08-26, 11:04   #2534
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Ja dalej mam nadprogramowe kg 😂😂 jeszcze mi sie podoba parka z croppa cos czuje ze lidlowa ramoneska bedzie za duza :/

Z moim A
Stary 2017-08-26, 12:05   #2535
_polly_
Zakorzenienie

Ja na jesien mam ramoneske i katanę jeansową i parkę grubszą, wiec chyba styknie.:P cos ciepłego na zime musze kupic.

Stary 2017-08-26, 12:18   #2536
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Ja w tamtym roku nie kupowalam ani jesiennej ani zimowej wiec w tym musze. :/ swoje mam juz ze 3sezony :/

Z moim A
Stary 2017-08-26, 12:59   #2537
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
A to super, że dobra jakość

Moją uczyłam pić trzy miesiace. Tzn. proponowałam i nie chciała. Wiec nie spinałam się. Nie chciałam dawac slodkiego. Musiała dojrzeć do tego najwidoczniej Na kp i nie uschneła z tego powodu ;-) Ale ostatnio kupilam sok jablkowy z hippa i stoi w szafce. Powiedzialam ze jak do 9-10 miesiaca dalej bedzie na nie z piciem to tez bede rozcienczać. W zasadzie raz jej rozcieńczyłam z normalnym jabłkowym sokiem. Dalam dosłownie odrobinę i przypadkowo pociagnela przez slomkę. Robiła juz to od 7 miesiaca tylko wteyd jak czula wode to od razu glowąmachała "nie, nie, nie" i odpychała. A potym rozcieńczonym chciała wiecej. Za dwa dni dostala wodę i zadowolona ciagnie. No i w koncu te musy je. na spacerach ja podkarmiam czasami. A ona sie cieszy

A probowalam ja uczyc z doidy i 360 i ze zwyklych szklanek, kubkow. lubiala mnie nasladowac i chciala tak jak ja z mojego kubka pic tylko ja czula wode to od razu "nie,nie, nie".

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Super, rozlewa ale to dobra nauka dla dziecka

Ja mialam bodziaki z kika, dostalam w prezencie i byly fajne Kupilam jej tez spodenki i sukienke i super jak dla mnie za te cene. tylko trzeba patrzec na sklady. Ja wybieram bawełniane. Ja kupuje w niemieckim kiku ale pewnie to to samo. Muszę się wybrać. Są juz jesienne ubranka?
Zastanwiam sie jak na zimę mloda ubierac.jaks kurtke albo kombinezon bedzietrzeba kyupic. Może w lidlu cos bedzie we wrezsniu.

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Rownież gratuluję! Pewnie sie cieszysz i wyzwanie to dla ciebie jest! Powodzenia!

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Predzej w krzakach kleszcza zlapiesz niz w lesie ;-) Ja po lesie tyle chodzilam i nigdy. A w ogrodku u siebie w miescie dwa razy mialam...

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

moja dzisiaj jadla jajecznice z twarozkiem Wczoraj na obiad pulpeciki rybne i fasolke Je tak jak my ale jej nie przyprawiam. I jak my jeslimy rybe z piekarnika to jej wzielam zmieszalam z jajkiem i kaszka i na parze udusiłam. Z tego co jemy my po prostu modyfikuje porcyjke dla niej. Musze troche sie namyslic bo dopiero sie uczy i czesto wybrzydza albo rzuca jedzeniem po kuchni

edit: przyprawiam malej dania tylko nie sole i nie slodze
Ma charakter 😂😂😂

Jezuuu co to była za noc! Maya Wstała po 21 zjadła mleko, pogadała posmiala się i próbuje ja usypiac.. zasypia ba rękach jak ja noszę - zasnęła to ja odkładam a ta w ryk i tak w kolko przed północą to już się darla.. tylko jak ja pionowo nosilam to była cisza.. jeść nie chce, ma trochę kaszel i jak by coś w nosie miała ale wyciągam i nic.. W końcu o 1 padła ale chyba już ze zmęczenia.. spałam z nią sama a tz w salonie.. nie wiem czy to przeziębienie, zeby dalej czy skok.. rano to się podnieść z łóżka nie mogłam po 3 godzinnym noszeniu.

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-26, 13:10   #2538
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

A leje sie z tego noska? Chrapie? Ja bym sprobowala sol fizjologiczna wkroplic i odciagnac katarkiem. A jak nie polepszy sie to lekarz. Ukladaj ja wyzej moze nie moze spac przez zatkany nos?? Pod materac podloz poduszki bo sam klin to za slaby jest. Dzis juz lepiej?

Polly jaki model dobralas tych adidasow?' Ja sie zastanawiam nad nike downshifer albo adidasem alta Run albo nike pro revolution 3, z tym ze bym chciala na chlody dokupic za kostke. A pozniej to juz zimowki.

Z moim A
Stary 2017-08-26, 13:38   #2539
_polly_
Zakorzenienie

Eff, Nina miała "kaszel" jak jej zeby szły. Po prostu sie krztusiła własna ślina, taka produkcja była. Książki pod łóżeczkiem mieliśmy przez dluuugi czas.

Czeko, nie wiem co to za model, nie moge znalezc w internetach :P na pudełku jest tylko adidas neo :P

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Ja za kostkę bede trzewiki kupować, ale to pozniej :P

Stary 2017-08-26, 14:12   #2540
Konto usunięte

Cytat:
A leje sie z tego noska? Chrapie? Ja bym sprobowala sol fizjologiczna wkroplic i odciagnac katarkiem. A jak nie polepszy sie to lekarz. Ukladaj ja wyzej moze nie moze spac przez zatkany nos?? Pod materac podloz poduszki bo sam klin to za slaby jest. Dzis juz lepiej?

Polly jaki model dobralas tych adidasow?' Ja sie zastanawiam nad nike downshifer albo adidasem alta Run albo nike pro revolution 3, z tym ze bym chciala na chlody dokupic za kostke. A pozniej to juz zimowki.

Właśnie się nie leje po prostu słychać czasami jak by coś tam miała. Zakrapiam jej i kładę na brzuch odciągnam
Cytat:
Eff, Nina miała "kaszel" jak jej zeby szły. Po prostu sie krztusiła własna ślina, taka produkcja była. Książki pod łóżeczkiem mieliśmy przez dluuugi czas.

Czeko, nie wiem co to za model, nie moge znalezc w internetach na pudełku jest tylko adidas neo :P

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Ja za kostkę bede trzewiki kupować, ale to pozniej :P
Właśnie słyszałam że "kaszel", taki niby katar może być przy zębach.. wszystko jest ok póki nie zaczyna się pora na drzemkę, spanie itp tak to się bawi, śmieje itp

Stary 2017-08-26, 14:14   #2541
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Jak osluchowo czysto to moze byc od zebow a slini sie bardzo? Wsadza paluszki do buzi? Dajesz cos na zabkowanie? Ja polecam osanit ale nie wiem czy w uk jest. Ja kupowala. Akurat z de z wysylka do PL kosztowalo ponad 40zl

Z moim A
Stary 2017-08-26, 14:19   #2542
Konto usunięte

Cytat:
Jak osluchowo czysto to moze byc od zebow a slini sie bardzo? Wsadza paluszki do buzi? Dajesz cos na zabkowanie? Ja polecam osanit ale nie wiem czy w uk jest. Ja kupowala. Akurat z de z wysylka do PL kosztowalo ponad 40zl

Palce, pielucha no wszystko do buzi.. Z butelką też jest ciężko bo czasami szarpie. Chyba dla świętego spokoju pójdę zobaczyć s tyg czy osluchowo ok bo za tydz w poniedziałek mamy szczepienie. Smaruje jej dentinoxem.. litrami slina się nie leje ale leci jej xd no martwi mnie ten kaszel kichanie itp

Stary 2017-08-26, 14:22   #2543
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Ja bym od wszystkiego poszla do lekarza z tym ze moj antybiotyk za antybiotykiem przyjmowal wiec jestem przewrazliwiona na tym pkcie 😒

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Za to wnerwia mnie to ze np u mojej siostry raz jeden dychra a raz drugi i nie zrobia z tym porzadku tylko tak biega wsrod dzieci i kaszle..

Z moim A
Stary 2017-08-26, 14:31   #2544
Konto usunięte

Cytat:
Ja bym od wszystkiego poszla do lekarza z tym ze moj antybiotyk za antybiotykiem przyjmowal wiec jestem przewrazliwiona na tym pkcie 😒

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Za to wnerwia mnie to ze np u mojej siostry raz jeden dychra a raz drugi i nie zrobia z tym porzadku tylko tak biega wsrod dzieci i kaszle..

Dlatego właśnie we wtorek zadzwonię do przychodni bo w pon u nas święto. Chyba że się pogorszy to do szpitala pojedziemy wolę dmuchać na zime

Stary 2017-08-26, 14:40   #2545
Nemmireth_
Zakorzenienie

Karolina gratuluję wychowawstwa

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-26, 15:34   #2546
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Karolina gratuluję wychowawstwa

Dziękuję!

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-26, 17:09   #2547
_PinkLips
Zakorzenienie

Też by mi się przydała kurtka na zimę

Z grzybami słabo.. Kilka sztuk tylko. Dziwne, bo w lesie mokro i ciepło jest..
_PinkLips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-26, 20:25   #2548
_polly_
Zakorzenienie

Na sama mysl o zakupie kurtki zimowej mi słabo. Miliony monet za bylejaka kurtke.

Stary 2017-08-26, 20:30   #2549
_PinkLips
Zakorzenienie

Cytat:
Na sama mysl o zakupie kurtki zimowej mi słabo. Miliony monet za bylejaka kurtke.
Oj niestety.. już w tamtym roku chciałam kupić, ale kompletnie żadna mi się nie podobała.. a kosztowały miliony..
_PinkLips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-26, 20:32   #2550
_polly_
Zakorzenienie

Ja w obecnej juz 3 lata chodze. Dalej jest w super stanie, ale chciałoby sie cos nowego. W zeszłym roku chciałam cos kupic, ale tylko sie wkurzyłam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości