|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie lubisz kogoś? Wylej to!
tak w wielkim skrócie, bo nie mam wiele czasu: ja osobiście uważam, że Fresa zachowała się nie fair, wywlekając sprawy z tamtego wątku na społeczności. fakt faktem, Benito nie przebierała w słowach, ale zamknięcie wątku powinno być znakiem, że dyskusja zakończona. zastanawiam się, co Fresą kierowało, kiedy wpisywała się w KO i nic innego jak złośliwość i chęć pokazania swojej wyższości bo-ty-masz-punkta-a-ja-nie nie przychodzi mi do głowy. i owszem, wątki na Społecznościach są publiczne i każdy może się w nich wypowiedzieć, ale tam panuje całkowicie inna atmosfera niż na reszcie forum, więc wszelakie kłótnie są tam nie na miejscu.
i zgadzam się z Afrą
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez to Benito przeniosla do tamtego watku sprawe z Truskawkowa, relacjonujac po lebkach sytuacje i komentujac IQ Truskawkowej. Twoje wypowiedzi pamietam, wiem, po czyjej bylas stronie |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
nie przeniosla. komentowac sobie mogla, nic nikomu do tego, prawda?
|
#184 |
|
Konto usunięte
|
Co do postępowania Fresy to się nie będę za bardzo rozpisywać, bo po co mam sobie szarpać nerwy, a i tak wszyscy zapewne wiedzą co na ten temat myślę...
Powiem tylko, że przepięknie udało jej się rozwalić nasz wątek społecznościowy. ![]() W końcu, co jej szkodziło, przecież to nie jej wątek. To nie ona pisała od wczesnej jesieni z kilkoma zaprzyjaźnionymi Wizażankami, dzieląc się z nimi troskami i radościami dnia codziennego. To nie ona obdarzała sentymentem ten wątek. No to co, że zrobiła chryję, zepsuła atmosferę i swoim postępowaniem zwabiła tłumek moderatorów. W końcu to nie był jej wątek, to co się będzie przejmować. Najlepiej jest wleźć z obłoconymi buciorami do czyjegoś domu, przejść się po upranym dywanie i rozpalić awanturę. ![]() Dzięki Fresa.
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
wow, widze, ze temat ciagle zywy
chociaz pewnie cokolwiek napisze i tak zostanie zainterpretowane opatrznie, ale chyba powinnam sie przyzwyczaic ![]() Fresa odezwala sie dlatego, bo oskarzenia o sledzenie uzytkownikow i spisek zostaly rzucone w strone moderatorow, w tym Cheer, ktora o calej "akcji" pojecia nie miala. wiedzialam, ze żalenie sie na mnie i narzekanie na niesprawiedliwosc wizazowa obecne bedzie w innych watkach, sama trafilam na ten watek w ten sam sposob. to bylo oczywiste, powiedziec EOT a potem pozalic sie kolezankom z wizazu w innym watku najzabawniejsze jest to, ze pewna osoba, ktora wypowiada sie w tym watku, w zblizonym czasie robila to samo, przeszukiwala posty Benito. przeczucie kazalo mi do niej zerknac i sie nie pomylilam. ale do tego, ze pewne osoby szukaja zadymy i walk w blocie zdarzylam przywyknac ![]() ja tez czasem przeszukuje cudze posty, kryc sie z tym nie bede ![]() teraz z Fresy robi sie śledczego, a posty sledzi wiele osob ale ona przynajmniej nie chowa sie za opcja "niewidoczny" i nie boi sie narazic "kolezankom" a wracajac do tematu watku: tak na serio nie lubie jednej wizazanki, mimo, ze nie zalazla mi jakos mocno za skore. powiem tylko, ze jej nick zaczyna sie na C i sklada sie z 7 liter ![]() za to lista wizazanek, ktore lubie jest bardzo dluga, ale to zupelnie inna historia
|
|
|
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ostatnio tez odechcialo mi sie wchodzic na wizaz jak zobaczylam "walke"slowna dziewczyn. Czlowiek szuka spokoju, chce porozmawiac na dany temat, poplotkowac z kolezankami a tu nagle widzi ze wizazanki wzajemnie na siebie naskakuja.
|
|
#189 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
naprawdę uważasz,że ta opcja służy niektórym(w tym mi,bo jej używam)tylko po to(albo między innymi po to)żeby śmigać niezauważonym po czyichś profilach? ![]() Bo tak widzę,że niektórzy tej niewidzialności przeboleć nie mogą... |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#192 |
|
Konto usunięte
|
Czym innym jest śledzenie postów użytkowników, a czym innym jest dopisywanie do nich swoich komentarzy z uporem maniaka i zgłaszanie ZP.
Ja też czasem przeglądam posty niektórych Wizażanek bo jestem ciekawa co i gdzie wysmarowały, ale gdy trafię na jakiś post, który jest np obraźliwy czy pełen wulgaryzmów, ale mnie nie dotyczy to się nie rwę z komentowaniem tego i wciskaniem ZP tylko idę dalej... Wszystko jest dla ludzi, ale trzeba mieć w sobie też odrobinę taktu i wiedzieć co robić a czego nie. |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Przeważnie staram się nie oceniać ludzi po postach-cóz,internet to potega,można się wykreować na Bóg wie kogo
-jednak są dwie wizażanki,które doprowadzają mnie do białej gorączki i szewskiej pasji swoim "wszystkowiedzącym" komentowaniem,udzielannie m porad,ocenianiem...jedna z nich na mój nierozważnie szczery post odnośnie uczuć po wysłaniu jednego maila skomentowała w dośc chamski sposób-do dziś żałuję,że poprzestałam na zwróceniu jej uwagi...Nie wstydzę się,kogo nie lubię-Fresy i Nri,takie "ciocie Dobra Rada",które zawsze muszą mieć rację, które zawsze wiedzą najlepiej i które mogą być wyjatkowo niemiłe wobec innych...Uff,ulżyło mi
|
|
|
|
#194 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#195 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
druga czesc... nic nie musze dodawac do tego co wytluscialam, solidarnosc z bossy oczuwam ogromna. nie interesuje mnie z kim czeska czy TmargoT tudziez inne zakaly z mojego, ups sorry wizazowego watku sie kloca i bija. uprzedzajac atak - byla sytuacja gdzie jedna z nas walnela byka przy anatomii kobiety i jedynie jak sie wypowiedzialysmy to potwierdzilysmy blad. z kultura. wiec nie zarzucac nam ze slepo stajemy za soba. |
|
|
|
|
#196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
|
#199 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chyba ![]() Nie stajemy ślepo za soba, co nie znaczy że jedna drugiej nie broni w słusznej sprawie. |
|
|
|
|
#200 |
|
Konto usunięte
|
Tak,mają.,
Ale nie wszyscy z tej opcji się cieszą i jak widać nie mogą jej dalej przebolec...Nie wiem czy widziałaś wątek na technicznym,gdzie toczyła się dyskusja na temat czy tę opcję przywrócić czy też nie ![]() Dobra,nieważne bo nie o tym tu mowa.Zaraz zacznie się kontynuacja tatmtego tematu i wątek znów zostanie zamkniety. Z mojej strony na tem temat EOT |
|
|
|
#201 |
|
BAN stały
|
ja wlasnie z nri mam na pienku
jakby ktos tak wrocal do tematu watku choc ja za maluczka jestem zeby mnie zauwazac no i moj nick na szczescie nie ma 7 liter. ale jest c
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma jak leniwe niedzielne popoludnie
|
#203 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
prawda?
![]() wiecej emocji bylo podczas ogladania eurowizji co nie, Afruch?
|
#205 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
sluszna sprawa... liga rzadzi liga radzi liga nigdy nas nie zdradzi |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie tam od czasu do czasu mucha polata po pokoju i tyle ,zieeeeeef ![]() no baaaa zizizizizizi nasza linia GG normalnie plonela
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Cerisecerise ja przez Nri opuściłam jeden wątek,a w połowie kolejnych,w których się udzielam,baardzo wyważam to,co piszę,żeby znów nie zostać zjechaną za to,że ośmielam sie przejmować czymś...no i że nie wiem tego,co Jaśnie Oświecona wie od dawna...eh
|
|
|
|
#208 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
ona caly czas plonie jak szalona
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

Przeciez to Benito przeniosla do tamtego watku sprawe z Truskawkowa, relacjonujac po lebkach sytuacje i komentujac IQ Truskawkowej. Twoje wypowiedzi pamietam, wiem, po czyjej bylas stronie![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)