|
|
#361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2018
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Z kalkulatora internetowego wychodzi 26 maja
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie ustąpiły bóle na @ i już świrowanie
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#365 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo No to ja tak nie mam - śpię w każdej wolnej chwili - ile fabryka dała ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7717917 1]Ja teeeeeeeż mam kwietniowego łobuza w domu! Tylko rocznik 87 ![]() ![]() Nie jest tak źle Ja przyszłam z pracy zjadłam obiad i zasnęłam. Wstałam koło 19 wykąpałam się, zrobiłam herbatę, bo chciałam coś obejrzeć i znowu zasnęłam, chyba jeszcze przed czołówką. Jak tak dalej pójdzie to zapadnę w sen zimowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:53 ---------- Poprzedni post napisano o 05:44 ---------- Nadrabiam jeszcze wczoraj ![]() Witaaaaamy! Mnie mdli delikatnie w zasadzie cały czas, ale żadnych poważnych incydentów nie było, a pracować będę tyle ile będę się czuła na siłach, oby jak najdłużej. Będę trzymać kciuki w poniedziałek! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() ![]() to Twój łobuz jest już chyba dość kumaty ze względu na rocznik - mój potrafi mnie jeszcze zaskoczyć - tak ... z milion razy na dzień ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
Oooo No to pięknie się rozpoczął dzień pralka uratowana ? Czy średnio ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
Oooo No to pięknie się rozpoczął dzień pralka uratowana ? Czy średnio ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
Oj lipiec to faktycznie może dać w kość - maj myśle ze jest super opcja ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Ja robię normalnie - do porodu wiadomo ze będę musiała ściągnąć ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Witaj ![]() ![]() ![]() W pierwszej chwili pomyślałam o naszym Groszku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Mocne kciuki za betę / oczywiście daj znam znać od razu ✊️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
Ja coś tam podładuje do Syna ze mama ma dzidziusia i będzie miał siostrzyczkę lub braciszka ale zależy od dnia - jaka jest na to reakcja ... Boje się ze będzie zazdrosny ale myśle tez ze z czasem będzie tylko lepiej ... oby ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Witaj ![]() ![]() i Gratulacje - tym razem wszystko będzie dobrze ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- ❤️❤️❤️ cudownie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
No to tak jak u mnie w pierwszej ciąży - życzę Ci tego z całego serca ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
Witaj ![]() ![]() mamy dzieciaczki z tego samego rocznika ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Korzystając z wolnej chwili w której wyjątkowo nie śpię - nadrobiłam Was - stad ten spam ... urządziłam sobie spa , zrobiłam stopy, polezalam w wannie z maseczka na twarzy... zostało mi ogarnięcie włosów a to już wyczyn ... zauważyłam taka prawidłowość ze codziennie mam mdłości - uwaga- o 21 Eh... we wtorek wizyta już mam stresaaaaa ... miłego dnia i reszty weekendu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||||||||
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie nowe dziewczyny 😊
Niedługo będziemy musiały zrobić listę bo idzie sie pogubić 😁 Moja pralka chyba do odratowania ale to nic pewnego 😐 Do tego młody niechcacy zrzucil moj telefon i głośnok nie działa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze,by było pierwszy post uzupełnić Nasze nicki,lata ,która ciąża i data porodu ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Wyspane przyszłe mamusie? Ja dzisiaj zaszalałam. Wstalam po 10, zjadłam śniadanie,poszłam spać dalej i wstałam po 14 zjadłam obiad i chętnie znowu bym się położyła
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko .. jak pech to pech ... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli jak na razie wiekszosc z nas zalapie sie na obchodzenie Dnia Matki 2018 Domima nie martw sie wizyta, na pewno bedzie dobrze Ja to sie boje ze od razu dostane L4 i juz mam stres przed rozmowa z przelozonym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super dzień w pierwszej ciąży tez tak miałam - prawie 3 miesiące mnie śpiączka trzymała ... Teraz nie mogę sobie na to pozwolić - a z chęcią bym spędziła dzień tak jak Ty ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy masz lekarza? Nie stresuj się
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
W przyszla sobote 23.09. U nas sa szkodliwe subatancje, nie pracuje bezposrednio na tym dziale, tylko w biurze ale jednak sila rzeczy tez to wdycham dlatego pewnie bedzie L4.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze żeby wszystko było dobrze więc może lepiej l4
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
To może i ja się ujawnię
Podczytuje was już kilka dni.Mam na imię Sandra ostatnią miesiączkę miałam 15.08 TP według wyliczeń kalkulatorów wychodzi 22 bądź 23 maj Mam w domu 6-latkę z listopada 2011. Poprzednią ciąże miałam dość problemową, ale jestem dobrej myśli i ta będzie nudna i zakończy się w terminie ![]()
|
#377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Sandra ![]() to życzę Ci bezproblemowej i nudnej ciąży Gratulacje i fajnie ze jest nas coraz więcej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Lepiej żebyś jednak poszła na L4 bo niewiadomo co tam może na Was oddziaływać ... a pracodawca się nie przejmuj - powinien to zrozumieć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie 1 ciążą to walka z kamieniami w pęcherzyku żółciowym - ale pozbyłam się dziada
do tego wieczne wymioty i jakieś takie nerwicowe objawy na końcu.Mam nadzieje, ze teraz mnie ominie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Dziewczyny to może kopia i każdy siebie wpisze w ostatnim wydaniu listy i tak będzie łatwiej ją aktualizować? Mamusie majowe 2018 _St0kr0tka 24 lata, 1. ciąża tp. OM 12.05.2018 _groooszek_ 26 lat, pierwsza ciąża, tp. ja się dopiszę bo drugiej becie
|
#380 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fajne momenty ![]() Cytat:
. Chwilowo problem z głowy, bo teściowie wyjechali na wakacje, a nie możemy jednym rodzicom powiedzieć, a drugim nie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jak wizyta u diabetolog? Mój gin w czwartek, cieszę się że to już ten tydzień i szybko zleci. Najgorzej przeżyć u mnie weekend. Cytat:
Z jedzeniem to jest polka ogromna - muszę pchać na siłę, bo nie czuję głodu i na nic nie mam ochoty. Główny sens mojego życia (jedzenieeeeee!) stracił całkiem na wartości Jak żyć?
|
||||||
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Mirabilka - czyli zacytować i siebie dopisać czy jak ? Bo nie wiem ...
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#382 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7721171 1]Czeeeeeść! Oby trochę zelżały te poranki
Mimo wszystko polecam drugiego kota też ![]() Fajne momenty ![]() Super, że rodzinka szczęśliwa. Ja przebieram nogami, ale nie mam odwagi, boję się zbyt dużej euforii . Chwilowo problem z głowy, bo teściowie wyjechali na wakacje, a nie możemy jednym rodzicom powiedzieć, a drugim nie ![]() Gratuluję! Wiesz jak jest z dużymi łobuzami, zawsze potrafią się zachować jak małe dzieci ![]() A jak wizyta u diabetolog? Mój gin w czwartek, cieszę się że to już ten tydzień i szybko zleci. Najgorzej przeżyć u mnie weekend. Ja dotrzymuję towarzystwa moim kotom, czyli śpię i jem Z jedzeniem to jest polka ogromna - muszę pchać na siłę, bo nie czuję głodu i na nic nie mam ochoty. Główny sens mojego życia (jedzenieeeeee!) stracił całkiem na wartości Jak żyć?[/QUOTE]To ja znowu mam ciągle na cos ochote. Ale na takie konkretne rzeczy jakieś mięso, hamburger, itp
|
#384 |
|
Та еще штучка ^^
|
Witam nowe
Jutro mamy gina i juz sie stresuje..... Ale mnie mdli.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maalinkaaaa 24 lata, pierwsza ciąża. TP 8 maj
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za wizytę ✊️ Wszystko bedzie ok Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- PaniRumiankowa - dzięki ze pytasz - No właściwie to nie powiedziała mi nic czego bym nie wiedziała - ogólnie pochwaliła za szybka reakcje No i niestety tak jak obstawialam - insulinę dostałam - na noc sobie muszę ładować ... Z wszystkich innych wyników jest zadowolona . Ja tak nie do końca bo czuje się najedzona a wychodzą mi ketony w moczu co oznacza ze organizm ( a co za tym idzie - Dzidzia ) głoduje także po 23 jeszcze jem bułkę ale póki co efektu nie ma Eh ... ciężka sprawa ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Chciałabym dołączyć do majowych mamusiek. Kinga, lat 28, ciąża 1., termin na 16.05. Kropek już widoczny na USG, pięknie zagnieżdżony. Wizyta serduszkowa na 02.10. Od 5 dni siedzę na L4 ze względu na pracę z małymi dziećmi i ryzyko infekcji + dźwiganie. Oprócz bolesnych piersi innych dolegliwości ciążowych brak
|
|
|
|
#388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na początku byłam na tabletkach a 2 lata temu odstawiłam tabletki schudłam i utrzymywałam cukry w ryzach dieta. Robiłam badania przed ciąża i hemoglobine glikolowaną miałam ładna bo 5,5 czyli cukrzyca wyrównana. Ale ostatnio musze strasznie uważać co jem i ile bo cukier czasami skacze do 180 po 1h od posiłku i boję się o fasolkę. Dzwoniłam do swojego diabetologa to wizyte mi zaproponował na czerwiec Do tego mam niedoczynność tarczycy, ale tez w badaniach przed ciążą wyniki były ok.
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Majowe 2018
Nie wiem czemu mi to tak dziwnie wyszło
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- [/COLOR]Dziewczyny to może kopia i każdy siebie wpisze w ostatnim wydaniu listy i tak będzie łatwiej ją aktualizować? Mamusie majowe 2018 _St0kr0tka 24 lata, 1. ciąża tp. OM 12.05.2018 _groooszek_ 26 lat, pierwsza ciąża, tp. _Maalinkaaaa 24 lata, pierwsza ciąża. TP 8 maj _DomimaZet 33lata, druga ciąża, tp. 25.04.2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
Witaj ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez DomimaZet Czas edycji: 2017-09-17 o 17:57 |
|
|
|
|
#390 | ||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=DomimaZet;77212776]
Cytat:
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
Wiatj
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

czy wy tez macie takie rewolucje ze spaniem? Padlam o 21:30 a od 4 przekrecam sie z boku na bok, bo uwaga... jestem WYSPANA 
Ja przyszłam z pracy zjadłam obiad i zasnęłam. Wstałam koło 19 wykąpałam się, zrobiłam herbatę, bo chciałam coś obejrzeć i znowu zasnęłam, chyba jeszcze przed czołówką. 

No to pięknie się rozpoczął dzień
a moja coreczka z lipca 2011, jak sobie przypomne te upaly, brzuch, spuchniete nogi, to az plakac sie chce
A maj jak dla mnie bomba 

i Gratulacje - tym razem wszystko będzie dobrze 

więc może lepiej l4

do tego wieczne wymioty i jakieś takie nerwicowe objawy na końcu.
Jak żyć?