Nowa znajomość, co o tym myśleć? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-09-23, 17:20   #1
Zelda74
Przyczajenie

Nowa znajomość, co o tym myśleć?

Poznalam faceta trzy miesiace temu przez grupe na facebooku - on do mnie napisal. Umowilismy sie. Najpierw rozmawialismy, potem poszlismy potanczyc. Po tym jeszcze trzy razy sie spotkalismy. Raz na spacerze, raz na tance. On wyjechal na urlop. Nie slyszalam o nim ale po urlopie znow sie zglosil. Na spotkaniu po urlopie niespodziewanie zaczal mnie namietnie calowac ...Podobalo mi sie ale dla mnie bylo to jak grom z jasnego nieba bo do tej pory byl bardzo ostrozny i nawet nie bylo pacalunku na pozegnanie.
Fajnie bylo ale chialam troche czasu. Zgodzil se i spotkalismy sie jeszcze pare razy ale odstepy miedzy spotkaniami byly coraz dluzsze. W tych przerwach rzadko do siebie pisujemy. On nie pisze a ja nie chce sie narzucac. Czasami myslalam ze to po wszystim, a on znow sie odzywa.
Nie mielismy jeszcze "prawdziwego" seksu choc on o tym chetnie mowi i porafi mnie tez bez tego zadowolic, a ja jego. Na ostatnim spotkaniu spytal sie mnie czy on jest dla mnie tylo romansem - bo sie rzadko spotykamy i spotykamy tylko u niego. Ale te ostatnie spotkania u niego byly jego inicjatywa, wiec nie wiem o co mu chodzi. On nie chce romansu ale normalnego zwiazku. Znow mnie zaskoczyl i powiedzialam, ze on nie jest dla mnie romansem, wiec musimy sie lepiej poznac. Ten wieczor byl naprawdze fajny, rozmawialismy i przytulalismy sie, roblismy plany (znow isc potanczyc itd.) W sumie dobrze sie rozumiemy - kedy jestesmy ze soba. On pragnie mnie ale widocznie nie chce ze mna spac - nie wiem czy czeka az sie jest w zwiazku? Po tym spotkaniu znow tydzien sie nie odzywal. Tym razem odwazylam sie i napisalam. Ucieszyl sie, pisalismy do siebie i chcielismy sie spotakac ale nie doszlo do tego, bo albo on albo ja nie mielismy czasu. On napisal ze zaluje ale mozemy sie chetnie w najblizszym czasie spotkac. Potwierdzilam chec sotkania i ...cisza. Znow minal tydzien.
Nie chce do niego pisac. W sumie facet musi sie postarac. Denerwuje mnie to ze czekam na jakos wiadomosc od niego.
Co o tym myslicie?
Zelda74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-23, 17:29   #2
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Dot.: Nowa znajomosc, co o tym myslec?

Cytat:
Napisane przez Zelda74 Pokaż wiadomość
Poznalam faceta trzy miesiace temu przez grupe na facebooku - on do mnie napisal. Umowilismy sie. Najpierw rozmawialismy, potem poszlismy potanczyc. Po tym jeszcze trzy razy sie spotkalismy. Raz na spacerze, raz na tance. On wyjechal na urlop. Nie slyszalam o nim ale po urlopie znow sie zglosil. Na spotkaniu po urlopie niespodziewanie zaczal mnie namietnie calowac ...Podobalo mi sie ale dla mnie bylo to jak grom z jasnego nieba bo do tej pory byl bardzo ostrozny i nawet nie bylo pacalunku na pozegnanie.
Fajnie bylo ale chialam troche czasu. Zgodzil se i spotkalismy sie jeszcze pare razy ale odstepy miedzy spotkaniami byly coraz dluzsze. W tych przerwach rzadko do siebie pisujemy. On nie pisze a ja nie chce sie narzucac. Czasami myslalam ze to po wszystim, a on znow sie odzywa.
Nie mielismy jeszcze "prawdziwego" seksu choc on o tym chetnie mowi i porafi mnie tez bez tego zadowolic, a ja jego. Na ostatnim spotkaniu spytal sie mnie czy on jest dla mnie tylo romansem - bo sie rzadko spotykamy i spotykamy tylko u niego. Ale te ostatnie spotkania u niego byly jego inicjatywa, wiec nie wiem o co mu chodzi. On nie chce romansu ale normalnego zwiazku. Znow mnie zaskoczyl i powiedzialam, ze on nie jest dla mnie romansem, wiec musimy sie lepiej poznac. Ten wieczor byl naprawdze fajny, rozmawialismy i przytulalismy sie, roblismy plany (znow isc potanczyc itd.) W sumie dobrze sie rozumiemy - kedy jestesmy ze soba. On pragnie mnie ale widocznie nie chce ze mna spac - nie wiem czy czeka az sie jest w zwiazku? Po tym spotkaniu znow tydzien sie nie odzywal. Tym razem odwazylam sie i napisalam. Ucieszyl sie, pisalismy do siebie i chcielismy sie spotakac ale nie doszlo do tego, bo albo on albo ja nie mielismy czasu. On napisal ze zaluje ale mozemy sie chetnie w najblizszym czasie spotkac. Potwierdzilam chec sotkania i ...cisza. Znow minal tydzien.
Nie chce do niego pisac. W sumie facet musi sie postarac. Denerwuje mnie to ze czekam na jakos wiadomosc od niego.
Co o tym myslicie?
Ile macie lat? + z takim podejściem 'to facet ma się o mnie starać, ja nie będę pisać, proponować spotkania, bo nie jestem desperatką' to może być ciężko. Bo wtedy skąd facet ma wiedzieć, że Ty chcesz mieć z nim kontakt a nie że jesteś po prostu 'miła'? Stąd te pytania, czy Ty chcesz czy to tylko przelotne. Bo jak spotykacie się tylko u niego, a raczej mało gadacie, niezbyt się znacie to co to ma być jak nie romans czy chęć romansu?

No i jak to wyglądało? On napisał, że fajnie byłoby się spotkać, Ty, że tak i to koniec?
Stary 2017-09-23, 17:33   #3
Mad_Max
BAN stały

Cytat:
Na ostatnim spotkaniu spytal sie mnie czy on jest dla mnie tylo romansem - bo sie rzadko spotykamy i spotykamy tylko u niego. Ale te ostatnie spotkania u niego byly jego inicjatywa, wiec nie wiem o co mu chodzi.
Cytat:
Co o tym myslicie?
Księżniczkujesz. Facet się stara, zaprasza do siebie, organizuje spotkania, a Ty go zlewasz i raz łaskawie napiszesz. Ja na jego miejscu już dawno bym Cię pożegnał.
Mad_Max jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-23, 17:56   #4
Zelda74
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez patrycjapatib Pokaż wiadomość
Ile macie lat? + z takim podejściem 'to facet ma się o mnie starać, ja nie będę pisać, proponować spotkania, bo nie jestem desperatką' to może być ciężko. Bo wtedy skąd facet ma wiedzieć, że Ty chcesz mieć z nim kontakt a nie że jesteś po prostu 'miła'? Stąd te pytania, czy Ty chcesz czy to tylko przelotne. Bo jak spotykacie się tylko u niego, a raczej mało gadacie, niezbyt się znacie to co to ma być jak nie romans czy chęć romansu?

No i jak to wyglądało? On napisał, że fajnie byłoby się spotkać, Ty, że tak i to koniec?
Jestesmy po trzydzestce. Ostatnio to ja do niego napisalam z oferta spotkania, wiec mysle, ze teraz jego ruch.
On duzo opowiada, mial zwiazki ktore nie byly dobre ale ja temu nie jestem winna. Jesli projektuje swoje zle doswiadczenia na mnie to chyba nie moge nic zrobic.
Stary 2017-09-23, 18:08   #5
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestesmy po trzydzestce. Ostatnio to ja do niego napisalam z oferta spotkania, wiec mysle, ze teraz jego ruch.
On duzo opowiada, mial zwiazki ktore nie byly dobre ale ja temu nie jestem winna. Jesli projektuje swoje zle doswiadczenia na mnie to chyba nie moge nic zrobic.
Ale czyli Ty napisałaś 'hej, spotkamy się', on 'tak, chętnie', Ty 'ok' i to była rozmowa? Moze on se pomyślał, że to Ty zaproponowałaś spotkanie, więc czeka. Ja bym to wyjaśniła, bo komunikacja leży.

Wiesz, chodziło mi ogólnie o Twoje podejście, mogę sie mylić, ale wydajesz się być dziewczyną, która spotkać sie spotka, odpisać odpisze, ale raczej nie przejmujesz inicjatywy. No teraz raz napisałaś. Polecam Ci zmianę nastawienia. Jak facet widzi, że ok, no, nie olewasz go, ale też za bardzo nie widzi zainteresowania (nawet jeśli się uśmiechasz, fajnie się gada) to często odpuszcza. Więc na przyszłość jak jesteś zainteresowana facetem, to napisz pierwsza, zaproponuj spotkanie. Oczywiście bez desperacji, nie bez przerwy, ale daj mu zielone światło, jak wyczujesz, ze on raczej niechętnie odpisuje i tak za bardzo facet niewiadomo no to odpuszczasz.

Ale gadaccie czasami o czymś innym niz związki, przytulanie, pocałunki i to zadowalanie siebie nawzajem bez seksu? Chodzicie do jakichś miejsc innych niż jego dom? Rozmawiacie o jakichś zainteresowaniach, neutalnych rzeczach?
Stary 2017-09-23, 18:17   #6
Zelda74
Przyczajenie

Cytat:
Ale gadaccie czasami o czymś innym niz związki, przytulanie, pocałunki i to zadowalanie siebie nawzajem bez seksu? Chodzicie do jakichś miejsc innych niż jego dom? Rozmawiacie o jakichś zainteresowaniach, neutalnych rzeczach?
Tak rozmawiamy o pracy, jego rodzinie, naszych znajomych, nastawieniu do roznych tematow.

W sumie nie spotkalam jeszcze takiego mezczyzny, ktory okazuje tak malo (?) zaangazowania. Moze dlatego wydaje mi sie, ze sie narzucam. Kiedys napisalam do niego i on mi prawie tydzien nie odpowiadal, wiec myslalam ze albo mnie olewa albo gra jakies gierki i sie zrazilam do tego pisania jako pierwsza. Musialam sie naprawde przezwiciezyc zeby znow do niego napisac choc to byla jego "kolej".
Stary 2017-09-23, 18:19   #7
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak rozmawiamy o pracy, jego rodzinie, naszych znajomych, nastawieniu do roznych tematow.

W sumie nie spotkalam jeszcze takiego mezczyzny, ktory okazuje tak malo (?) zaangazowania. Moze dlatego wydaje mi sie, ze sie narzucam. Kiedys napisalam do niego i on mi prawie tydzien nie odpowiadal, wiec myslalam ze albo mnie olewa albo gra jakies gierki i sie zrazilam do tego pisania jako pierwsza. Musialam sie naprawde przezwiciezyc zeby znow do niego napisac choc to byla jego "kolej".
Hm, z Twojego posta wynikało, że on za Tobą lata, a Ty łaskawie przychodzisz na spotkanie

W takim razie, jak facet nie okazuje zaangażowania to bym odpuściła.
Stary 2017-09-23, 18:25   #8
Zelda74
Przyczajenie

Cytat:
Hm, z Twojego posta wynikało, że on za Tobą lata, a Ty łaskawie przychodzisz na spotkanie

W takim razie, jak facet nie okazuje zaangażowania to bym odpuściła.
Spotkalismy sie 7 razy, z tego 2 razy ja zaproponowalam spotkanie, w tym te ostatnie.
On gada pieknie - chce mnie lepiej poznac - ale czynow mi brak.
Stary 2017-09-23, 18:29   #9
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Cytat:
Spotkalismy sie 7 razy, z tego 2 razy ja zaproponowalam spotkanie, w tym te ostatnie.
On gada pieknie - chce mnie lepiej poznac - ale czynow mi brak.
Dokładnie, mówić Ci to on może, że jest Supermanem, ale raczej średnio mu zależy.
Stary 2017-09-23, 18:39   #10
Hultaj
BAN stały

Cytat:
co za głębia psychologiczna.

zgadzam się, że księżnczkujesz.

jak dla mnie zamiast wróżyć z fusów i zastanawiać się czemu on nie pisze powinnaś sama umieć nawiązywać rozmowy, pytać się o spotkania a nie czekać jak księżna bo facet coś powinien.
nawet jak napiszesz i koniec konców facet cię spławi, ubędzie cię? honor ci zniknie czy jak?
serio obgryzanie paznokci i rozkminy o co mu chodzi zamiast dążenie do kontaktu, rozmowy, jest takie fajniejsze ?

jeśli coś się powinno to nie mieć w dupie za przeproszeniem a ty własnie tak mu okazujesz swoje zainteresowanie.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Kiedys napisalam do niego i on mi prawie tydzien nie odpowiadal, wiec myslalam ze albo mnie olewa albo gra jakies gierki i sie zrazilam do tego pisania jako pierwsza. Musialam sie naprawde przezwiciezyc zeby znow do niego napisac choc to byla jego "kolej".
na przyszłość jak ktoś ci coś narzuca z dowolnej przyczyny to zamiast siedzieć na tyłku i modlić się do social media (nie czarujmy się, czekałaś na jakiś znak od niego) przerwij farsę i zagadaj.

przypomnij o sobie. jak ma nic z tego nie być to nie będzie, to ostatecznie nawet milutkie spotkanka rozejdą się po kościach ale nie pozwoł nikomu dawać się wpychać do poczekalni.

dzisiaj kontakt jest banalny, esa można napisać chocby będąc w ubikacji, więc jak ktoś cię zlewa to nie ma co dorabiać głębokich teorii ale i dawać się zawieszać.

dlatego nie bój się sama pisać do faceta.

tylko idiota będzie uważał że ma kogoś w garści bo ktoś o nim pomyslał, pamięta, jest miły, a zdanie nadętego ego, to wiesz.

najważniejsze natomiast to za to wyczuć, wiedzieć, będąc w związku, że ktoś jest z tobą bo chce być z tobą, a nie że zdecydował się być z tobą z braku laku, bo to wredne.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-23, 19:03   #11
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
jak dla mnie zamiast wróżyć z fusów i zastanawiać się czemu on nie pisze powinnaś sama umieć nawiązywać rozmowy, pytać się o spotkania a nie czekać jak księżna bo facet coś powinien.
nawet jak napiszesz i koniec konców facet cię spławi, ubędzie cię? honor ci zniknie czy jak?
serio obgryzanie paznokci i rozkminy o co mu chodzi zamiast dążenie do kontaktu, rozmowy, jest takie fajniejsze ?

dzisiaj kontakt jest banalny, esa można napisać chocby będąc w ubikacji, więc jak ktoś cię zlewa to nie ma co dorabiać głębokich teorii ale i dawać się zawieszać.
Tu się zgadzam, jak mówiłam, komunikacja leży, bo on nie pisze, ona nie chce się 'narzucać'. Też bym częściej pisała pierwsza.

Ale z drugiej strony to nie pierwszy raz jak on jej przez tydzień nie odpisuje. Możemy zakładać, że porwali go Marsjanie i wykasowali pamięć, jednak według mnie jak facet nie odpisuje tak długo to nie warto się w to bawić. Nie był na jakimś biwaku w dżungli z dala od cywilizacji przecież.

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Tym bardziej, że były zapewnienia, że on chciałby coś więcej, ale mówi jedno, robi drugie.
Stary 2017-09-23, 19:14   #12
cavvythecat
Wtajemniczenie

Dot.: Nowa znajomość, co o tym myśleć?

Cytat:
Co o tym myslicie?
Zamiast miotać się w te i wewte przez następne dwa lata, bo facet musi sie postarać porozmawiaj z nim przy okazji następnego spotkania albo sama mu napisz, że chcesz porozmawiać. Powiedz mu jak dorosły człowiek, że potrzebujesz więcej kontaktu i czy w ogóle jest zainteresowany, bo wydaje ci się, że nie.

Znamy tylko twoją wersję, więc opcje są dwie:
1. Koleś jest średnio zainteresowany, ale lubi cię w jakiś tam sposób, dlatego nie potrzebuje więcej kontaktu .
2. Męczy go twój brak inicjatywy, nie zaprosisz sama na randkę, nie napiszesz pierwsza, nic. Faceci to wbrew pozorom też ludzie, lubią zainteresowanie i uwagę kobiety, która im się podoba. To jest bardziej prawdopodobne - spotykacie się u niego, on musi proponować spotkanie, nawet zastanawia się czy traktujesz go poważnie.

Tak czy siak, jak go nie zapytasz to się nie dowiesz.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:

Ale z drugiej strony to nie pierwszy raz jak on jej przez tydzień nie odpisuje. Możemy zakładać, że porwali go Marsjanie i wykasowali pamięć, jednak według mnie jak facet nie odpisuje tak długo to nie warto się w to bawić. Nie był na jakimś biwaku w dżungli z dala od cywilizacji przecież.[COLOR="Silver"]
Jakby mi ktoś okazywał tak wielkie zainteresowanie też bym olewała odpisywanie, no ludzie, ile można błagać o uwagę królewny
Stary 2017-09-23, 19:19   #13
ajah
wańka wstańka

Twoje marudzenie jest strasznie męczące (nawet jak się o tym czyta).
Nikt ci czytać w myślach nie będzie. Nie pasuje ci ten człowiek, nie chcesz się z nim kontaktować, to poszukaj kogoś kto jest typem nadskakującym, aktywnym, gdzie ty będziesz bardziej pasywna/ zdobywana i łaskawie godząca się na relację.
Stary 2017-09-23, 19:46   #14
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cavvythecat Pokaż wiadomość
Jakby mi ktoś okazywał tak wielkie zainteresowanie też bym olewała odpisywanie, no ludzie, ile można błagać o uwagę królewny
Nie mówię, że jedno wyklucza drugie Ale podobno już raz przed tym tydzień nie odpisywał.

Nie zmienia to jednak faktu, ze też mi sie nie podoba zachowanie Autorki.
Stary 2017-09-23, 20:42   #15
lady666macbeth
Zakorzenienie

autorko, powinnaś też się trochę postarać jeśli chodzi o komunikację i spotkania.
A jeśli uważasz że mało się stara - to olej pana i już..
Stary 2017-09-23, 20:49   #16
Hultaj
BAN stały

bieganie za kims nie ma zbytnio sensu, raczej chodziło mi o jakiś złoty środek.

raz, dwa razy mozna zagadać, odezwać się, przecież nie ma ustalonej liczby; nie rozwija się, czujesz że to jest na siłę,
to trudno facetowi włazić do tyłka bez mydla.

ale no właśnie zagadać, a nie, a napisałam, on nie napisał, to czekasz, czekasz i czekasz. tak to można czekać, lepiej w sumie wcześniej wiedzieć że nic z tego niż się nakręcać jakimiś od kogoś jałowymi ochłapami.

gdyby nie była taka bierna nie musiałaby rozkminiać tego teraz tylko np. odpuściłaby sobie go miesiąc temu.

po prostu dobrze by było tak na przyszłość by nie dawała się nikomu ustawiać. jeśli już to robić, to z własnego wyboru.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-23, 21:14   #17
Zelda74
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lady666macbeth Pokaż wiadomość
autorko, powinnaś też się trochę postarać jeśli chodzi o komunikację i spotkania.
A jeśli uważasz że mało się stara - to olej pana i już..
I wlasnie nie wiem co jest tu grane.
Facet mowi ze jest zainteresowany zwiazkiem ale sie nie odzywa.

No to komunikacja czy olewac?
Stary 2017-09-23, 21:19   #18
cavvythecat
Wtajemniczenie

Też mówisz, że jesteś zainteresowana, ale się nie odzywasz. Żadne z was nie ma pięciu lat, zacznijcie się traktować jak rozumnych dorosłych.
Stary 2017-09-23, 21:28   #19
lady666macbeth
Zakorzenienie

Cytat:
I wlasnie nie wiem co jest tu grane.
Facet mowi ze jest zainteresowany zwiazkiem ale sie nie odzywa.

No to komunikacja czy olewac?
To że się nie odzywa, nie znaczy że olewa.
Pomilcz, poczekaj na jego odzew. A jak się odezwie to zaproponuj spotkanie, wyjdźcie na kawę, i pogadaj z nim tak szczerze, o co tak naprawdę chodzi.
Stary 2017-09-23, 23:01   #20
wiekanka
Zakorzenienie

Nie chce mi sie wierzyc, ze autorka w ostatniej swojej wiadomosci wyszla z propozycja spotkania a facet warujac przy telefonie zagryzal paznokcie i modlil sie o jeszcze jedna wiadomosc, by utwierdzic sie w przekonaniu, ze jednak ona rzeczywiscie chce isc na to spotkanie.
Mam wrazenie, ze ma pare kandydatek i dlatego zwleka.

Edytowane przez wiekanka
Czas edycji: 2017-09-23 o 23:04
wiekanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-23, 23:21   #21
owieczka258
Raczkowanie

A dla mnie nie ma sensu nad niczym tutaj rozmyślać. Jeśli komuś zależy to napisze ta osoba choćby jedną wiadomość na dzień lub dwa. Ale tydzień bez kontaktu? To ja nawet takiej przerwy w pisaniu ze znajomymi nie mam. Skoro widać, że komunikacja leży już na starcie lepiej odpuścić.
Stary 2017-09-24, 15:51   #22
Zelda74
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lady666macbeth Pokaż wiadomość
To że się nie odzywa, nie znaczy że olewa.
Pomilcz, poczekaj na jego odzew. A jak się odezwie to zaproponuj spotkanie, wyjdźcie na kawę, i pogadaj z nim tak szczerze, o co tak naprawdę chodzi.
Dziekuje
Wlasnie to mam zamiar zrobic - czyli nic. Nie mialabym problemu do niego napisac ale czuje ze w tym momencie to nie jest to co powinnam zrobic.
Zyje swoim zyciem i co ma byc to bedzie.
Stary 2017-09-24, 16:00   #23
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez owieczka258 Pokaż wiadomość
A dla mnie nie ma sensu nad niczym tutaj rozmyślać. Jeśli komuś zależy to napisze ta osoba choćby jedną wiadomość na dzień lub dwa. Ale tydzień bez kontaktu? To ja nawet takiej przerwy w pisaniu ze znajomymi nie mam. Skoro widać, że komunikacja leży już na starcie lepiej odpuścić.
Święte słowa. Takie męczenie sobie tyłków (wzajemne) i tyle. I nic poza tym.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-09, 19:42   #24
Zelda74
Przyczajenie

Facet sie odzywal. Czaruje mnie co ze mna bedzie robil przy nastepnym spotkaniu ale sie nie chce spotkac. Mielismy spotkac sie w sobote, on tego terminu nie potwierdzil. Napisal sobote wieczorem z pytaniem jak sie czuje. Odolpowiedzialam zdawkowo. Wczoraj napisal des razy. W drugiej wiadomosc napisal co by ze mna robil gdybym w sobote u niego byla. Wariat. Nie odpowiedzialam Bo mam dosc. Jasne jest tylko ze facet boi sie seksu ze mna Ale caly czas o tym mowi.
Kiedy ostatnio z nim Telefoniealarm powiedzialam jasno ze nie bede wiecej pytac o spotkanie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Sorry za bledy, pisze na komorce.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-10-10, 13:53   #25
Karena 73
Kobieta z klasą

Zablokowałabym i po sprawie.
Stary 2017-10-10, 15:44   #26
lady666macbeth
Zakorzenienie

autorko, wszystko już wiadomo. Facet jest mocny w gębie i tyle.
Olej go , bo raczej lovestory z tego nie będzie .

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości