|
|
#1741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 - część II
SweetChoco powodzenia na glukozie 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
powodzenia na glukozie! ja jutro odbieram wyniki
|
||
|
|
|
#1744 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny podpowiedzcie jaki laktator kupujecie ? Tzn jaka firma
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1745 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taki mój kalafior.Powodzenia jutro na glukozie! ![]() Cytat:
ale początku u większości są trudne. Dobrze, że już jesteś w domu, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Do czasu wizyty oby było lepiej |
||
|
|
|
#1746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobno można też wypożyczyć? Ale mam opory szczerze mówiąc do pożyczania takich rzeczy, no nie wiem... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja Cię kręcę...ile ja Was nadrabiam
jeszcze mi 9 stron zostało ![]() Pisałyście ostatnio o lekarzach.. ja mam to szczęście, że mój doktor do którego chodzę prywatnie, przyjmuje również w szpitalu .. i to on będzie mi robił cc.. Tak jak prawie 5 lat temu ![]() Recepty mi daje na refundację.. za dodatkowe badania jedynie muszę płacić.. A co do cc.. to która z Was wie już, że będzie mieć w 100%? Załączam fotkę mojego bąbelka
|
|
|
|
#1748 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#1749 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja będę mieć cc. Śliczny bąbelek ❤❤❤ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1750 |
|
Zadomowienie
|
Djerba - słodkie zdjęcie 😍
Co do laktatorow, ja dostałam w pierwszej ciąży w prezencie ręczny lovi. Czy jakoś tak. Narazie go zostawię, jak stwierdze po porodzie, że potrzebuje elektryczny to wtedy kupię. W ogóle to dzień dobry 😄 miałam dziś w planach jechać do laboratorium Ale Tz mnie obudził buziakiem, bo dziś wcześnie musiał do pracy jechać. No i nie chciałam żeby mój pęcherz strzelił 😄 a do 7-8 h na pewno nie dałabym rady wytrzymać... A przecież po lodowkach moczu nie będę chomikowac 😁 chyba mógłby się zepsuć? Nawet nie wiem. No nic, jutro pojadę. A dziś u nas taka sytuacja : Screenshot_20170925-002324.png Jestem taka dumna z tego wyniku 😍 oby do 37 tc ! Idę odsypiac.. 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniówki 2018 - część II
Djerba super zdjecie maluszka!
![]() Lovvi gratulacje, oby tak dalej ![]() Ja sie witam dzisiaj w 25tc. Noc mialam tragiczna. Najpierw myslalam, ze mam zapalenie pecherza, ale jednak dziecko tak mi uciskalo. Jak udalo mi sie zasnac przed 2 obudzilam sie zlana potem, otworzylam okno. I jak obudzialam sie po 3 tak juz nie spie, o 4tej jadlam kanapke, bo myslalam, ze umre z glodu. Moja tez spac nie moze od 4tej, jestesmy juz obie po sniadaniu i stwierdzilysmy, ze zbieramy sie do Lidla upolowac jakies kąski ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1752 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny.
Bardziej myślałam żeby kupić jej kilka kolorowanek, książeczek, drobiazgów żeby móc wyciągać w razie potrzeby i ja czymś zająć Ale taki prezent na początek od malucha też dostanie.Podrzuciłam M. teściowej, muszę jechać do szpitala po wyniki badań. I może zajrzę do Lidla, może mnie dziki tłum nie stratuje
|
#1754 |
|
EDUkator
|
Ja za to zasnęłam wczoraj po 20 i obudziłam się dzisiaj o 6, jak Tż szedł do pracy.
Też śmigam do Lidla, a potem chyba wracam do łóżka...
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniówki 2018 - część II
Lidl wciaga! Wydalam ponad 400 zl, tz mnie udusi
![]() ale jakosciowo Lupilu jest chyba lepsze niz typowo lidlowska marka. Rzeczy bede rosly razem z malenstwem, bo sa takie delikatne i rozciagajace sie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez fiolek7317 Czas edycji: 2017-09-25 o 08:16 |
|
|
|
#1756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wszystko co bylo jeszcze biustonosz i gaciorki dla siebieIMG_1506319924.001183.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie fajnie wspominam ten laktator.. męczyłam się okropnie, strasznie długo szło ściąganie.. praktycznie całe dnie siedziałam z nim na cycku Nie pamiętam też o co chodziło, ale mi przeciekał w którymś miejscu..Teraz planuję sobie kupić jakiś elektryczny np. lansinoh. Słyszałam dobre opinie.
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Fiolek ale łowy, wow!!! ja lubię rzeczy z lidla ale teraz mam wrażenie,że jakoś drogo wychodzi Djerba super ujęcie! U mnie dziś dopiero 24tc mógłby już być 30 chociaż ![]() Co do laktalora to ja nie mam doświadczenia w ręcznych ale dziewczyna ze mną ściągała ręcznym i oj się umordowała. Z elektrycznych polecam canpol easy start (używałam go po ok 4h dziennie przez kilka msc) i medela swing (miałam pożyczony). Tak jak pisałam kiedyś medela lepsza ale też sporo droższa więc polecam oba w zależności od budżetu
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Little jakos super tanio nie jest, ale jak pisalam wczesniej rzeczy z Lupilu sa rewelacyjnej jakosci, zdecydowanie lepsze niz te z Esmary(?), wiec nie bylo mi zal, bo sa jak dla mnie swietne. I te dzianinowe pajace to najchetniej kupilabym we wszystkich rozmiarach
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle, że ceny są teraz z tego co widzę podobne jak płaciłam za ciuchy ze smyka i h&m stąd jakoś pewnie mi się drogo wydaje
|
|
#1762 | |
|
Raczkowanie
|
Djerba- słodkie maleństwo!!!
SweetChoco-powodzenia na glukozie Fiołek- niezłe łowy. Moja teściowa też przed chwila kupiła mi dla małego sweterej, spodnie i leginsy dla mnie. jak będę je mieć u siebie, to wstawię zdjęcie ![]() a ten pomysł z prezentem od nowego dziecka dla starszej siostry/brata, myślę, że zastosuje, żeby brat się wkupił w łaski siostry .z laktatorem nie podpowiem, bo nie miałam.. ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1763 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja nawet nie jade bo pewnie podobnie by sie skonczylo, a fakt jakos bardzo dobra, ale cena troche wysoka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
otóż to
no i niebo a ziemia na pewno między elektrycznym a ręcznym bo jednak ręka się nie męczy ;Dplus jest taki, że nie musi być człowiek na kablu, wystarczy wsadzić akumlatorki dla mnie był to ogromny plus
|
#1765 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie sie bije z myslami, czy isc do tego Lidla - mam pod nosem, ale w sumie to nie potrzebuje ubranek
![]() Snilo mi sie dzisiaj, ze poznalam Little
|
|
|
|
#1766 |
|
Zadomowienie
|
Fiolek super łowy, ja sobie Lidla darowalam, trochę za sprawa Tż. W tym tygodniu czeka mnie jeszcze wizyta u lekarza, wiec musze przystopowac 😀
Djerba ale bedziecie miec ladna pamiątkę 😀 Laktator mam taki jak Cooos_ik i rzeczywiście moglby miec wiecej mocy. Pierwszy kupilam jakis reczny do szpitala, a potem na szybko Tż szukal drugiego. Dzien dobry 😆 nie ma to jak noc w swoim łóżeczku 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cay ja tam mysle, ze zanim urodzimy to jeszcze jakies ubranka w lidlu beda 😀 Choc bialy sweterek bardzo mi sie podoba 😀 mimo wdzystko zostaje w łóżku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój pracuje na statku. Ma kontrakty 2-3m on/2-3m off. Parę dni temu dowiedziałam się, że stracił już pracę, bo firma redukuje etaty..w ogóle redukują wszystko co się da.. Dzisiaj znowu info, że jednak chyba będzie szansa ale na inny statek w październiku.. Ja się bardzo cieszę, że nie zostaniemy na lodzie.. bez środków do życia, ale myśmy już mieli wszystko poukładane. Miał wypłynąć na poprzedni statek też w październiku, ale wrócić na początku grudnia, żeby zdążyć na wszystko... ale teraz widzę, że może nam się to nie udać.. Pod tym względem jestem załamana ![]() Pierwsze dziecko rodziłam sama (oooookropne uczucie niestety), przy drugim już był.. no i teraz.. aż nie chcę o tym myśleć.. Proszę powiedzcie, czy któraś z Was może też będzie samotna na porodówce?
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Barb83 nie robilas na samym poczatku grupy krwi? Wydawalo mi sie, ze to chyba od razu jako pierwsze ciezarna ma robic.
Jak wroce od mamy bede robic kolejne podejscie do glukozy standardowo tez morfologia, mocz i dodatkowo tokso igm.Akurat dziejsze zakupy to wieksze rozmiary na urodzenie juz raczej wszystko mam, wiec teraz szalejemy z kolejnymi rozmiarami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do pajaców z guzikami na nogi... to przy każdej córce, prawie za każdym razem zapinałam źle często pomijałam jakiś guzik dlatego też tym razem odpuszczam sobie takie pajace, w ogóle większość ubranek które zakupiłam teraz to bodziaki z długimi/krótkimi rękawkami, jakieś bluzeczki,półśpiochy i większa ilość skarpetek
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Wtajemniczenie
|
zori, ja i tak zaraz musze wyjść z domu to mogę zajść po drodze, może chociaż pomacam sobie
![]() djerba, a co z malaria Twojego męża? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

jeszcze mi 9 stron zostało