|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moschino Funny, Gucci II, Miss Dior Cherie, Omnia Crystalline, Ch.Aguilera
Malgosiu, napisaj cos prosze o Omnia?
do jakiego innego zapachu moglabys porownac? Myslalam o mojej siostrze, ktora preferuje wylacznie "lekciejsze" zapachy
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moschino Funny, Gucci II, Miss Dior Cherie, Omnia Crystalline, Ch.Aguilera
dove summer glow dla jasnej cery nowka 1 uzyta w terminie
fluid lirene nowka odcien bezowy city matt maybelline superstay silky odcien ivory 10 nowa dwufazowy podkaladzik sunflowers 100 nowka ardenka dosc popularna raczej nie bedziesz chetna..ale mam do niego sentyment zapach orchidei z sephory byla cala seria zapachow fioletowa buteleczka cala 50ml nowka juz nei do kupienia |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Małgosiu,czy ewentualnie za Coco byłabyś skłonna oddać Gucci i MDC? Jeśli stwierdzisz,że Coco to mało ,coś Ci jeszcze dorzucę.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Może u mnie coś za Funny?
Poza wątkiem mam jeszcze np. Isabella Rossellini Daring, Escada Magnetism, Vanilla Fields.
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Puder jest swiezy na 100% ,ma aktualna date waznosci ,nie wiem co mi zaproponujesz marzyloby mi sie Miss i,Gucci i odlewka Moschino ale od ciebie zalezy ,o Ci pasuje ,puder jest duzy spodek takze do noszenia w torbce nie bardzo sie nadaje i ciut jednak wazy z ta duza pudernica .Odcen jego to odpowiednik Gueralin teraccota nr 1,mam jeszczetylko z wyzszej polki nowy blyszczyk estee lauder nr11 almond 4,6g( jasna tercotta) i reszta srednia polka i na wymiane woda YSL In Love again etole de jasmin ale calej nie chcialabym wymieniac ,odlewka w atomizerze 19ml Givenchy Extravagance .E.A. Provocative Women
|
|
|
|
|
#37 | |||||
|
spin doctor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() niestety nic nie znalazłam, dziekuje Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Niestety, mało
ok. 15/25ml. Czy oprócz Escady nic u mnie nie wypatrzyłaś?Edit: mogę jeszcze zaproponować Celine Oriental Summer 50ml bez ok. 3 ml
Edytowane przez street-spirit Czas edycji: 2008-06-02 o 11:29 |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
Christina Aguilera 47/50ml tester Omnia Crystalline 65ml bez kilku psików tester Moschino Funny 95/100ml odp u mnie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Małgosiu, może coś u mnie z Miss Dior Cherie
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś za Miss Dior Cherie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=252308 |
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
hej,
interesowalby Cię Diesel Zero Plus 75 ml, nowy oryginalny tester (nietrafiony zakup w ciemno "dwa psiki" ubytku )za Christinę ? |
|
|
|
|
#45 | ||
|
spin doctor
|
nic
Cytat:
Podoba mi się Deep Red i Miracle so magic Cytat:
|
||
|
|
|
|
#46 |
|
spin doctor
|
Gosiu 179, ewapawliszyn pozwólcie, że wstrzymam się jeszcze z decyzją, oczywiście jeśli będziecie miały inne propozycje wymian to oczywiście nie zważajcie na mnie
, jeśli się zdecyduję(myślę że do jutra) dam na pewno znać
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Ok. Nie ma sprawy,Coco stoi w szafie i czeka. Musze Ci tylko jeszcze dodać,bo zapomniałam o tym napisać,że miała ułamany kawałek korka,ale jest solidnie doklajony.
|
|
|
|
|
#48 |
|
spin doctor
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Magnetism+COS za Funny - mamy wymianę?
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
A Co Ze Mna
?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
"Podoba mi się Deep Red i Miracle so magic"
Mogę oddać jedno i drugie tylko czy pasowałaby Ci taka wymiana? Bo pojemności się nie zgadzają.
|
|
#52 |
|
spin doctor
|
Napisałam pw
Przepraszam, ale zrezygnuję, Funny wymienię ze street-spirit Lunko, a czy oddałabyś te dwa zapachy za Omnię, bo Gucio prawdopodobnie powędruje w inne ręce? |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Małgosiu, może chciałabyś się wymienić na Omnię Crystalline ?
Mam takie oto rzeczy na wymianę: - Stella Sheer 2008 ok. 80/100 ml. - Rosamor ok. 46/50 ml. - Bulgari BLV 40 ml. z małym ubytkiem, może do 3 ml. - Sun Moon Stars 30 ml. z małym ubytkiem, może 2 ml. - Skin Trussardi, komplet ok. połowa z 50 ml. + 2 tabletki do kąpieli - Herve Leger EDP, 75 ml. tester bez kilku psików, z pudełkiem - Life by Espirit, ok. 13 z 15 ml. |
|
|
|
|
#55 |
|
spin doctor
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Może Foliflorę za Gucia?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

ok. 15/25ml. Czy oprócz Escady nic u mnie nie wypatrzyłaś?

)

Bardzo bym chciała tę Stellę...