|
|
#2671 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2018
Witam, mam do Was pytanie. Planowany termin miesiaczki 23.09. 29.09 zrobilam hcg wynik 1929mlU/ml. Czy wg Was wynik jest prawidlowy? Boje sie ze jest za niski.
|
|
|
|
#2672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7760462 1]Składam raport: Ziarens ma pukające serduuuuuucho! 😍 Wylądowałam z czerwonym plamieniem w szpitalu rano. Z racji tego że jak ręką odjął przeszły mi parę dni temu wszystkie (!) objawy ciąży to spakowałam sobie szlafroczek piżamkę itd. licząc się z tym, że ziarens się poddał. Pan doktor taki średnio sympatyczny, przyczyn krwawienia nie znalazł wręcz sugerował że zmyśliłam sobie. W czwartek idę do mojej lekarki - ona ma lepszy sprzęt, świeże oko i niewyprany mózg wieloletnią praktyką to dokładniej ziarensa skontroluje. Uff! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, siostra w lepszej formie popołudniu nadrobię wreszcie sobie wszystko : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] uuuff, to dobrze, że z ziarensem dobrze i że puka serduszko Może zrobił się jakiś krwiak mały ? |
|
|
|
|
#2674 | |
|
Та еще штучка ^^
|
Cytat:
.Caly dzien jestesmy razem,a ja jestem taka bezsil.Panirumiankowa,ufff,dobrz e,ze macie sie swietnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodzi ? Mój 2 latek też potrafi się czasem sam zająć, ale rok temu nie było szans żeby go z oka spuścić.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7760462 1]Składam raport:
Ziarens ma pukające serduuuuuucho! 😍 Wylądowałam z czerwonym plamieniem w szpitalu rano. Z racji tego że jak ręką odjął przeszły mi parę dni temu wszystkie (!) objawy ciąży to spakowałam sobie szlafroczek piżamkę itd. licząc się z tym, że ziarens się poddał. Pan doktor taki średnio sympatyczny, przyczyn krwawienia nie znalazł wręcz sugerował że zmyśliłam sobie. W czwartek idę do mojej lekarki - ona ma lepszy sprzęt, świeże oko i niewyprany mózg wieloletnią praktyką to dokładniej ziarensa skontroluje. Uff! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa, siostra w lepszej formie popołudniu nadrobię wreszcie sobie wszystko : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Super,że serduszko puka
|
#2677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe no jest, ale co poradzić....ale już bliżej niż dalej.
Cytat:
Pojechaliśmy jeszcze dziś na szybkie zakupy do budowlanego, a ja po prostu jak parowóz, stękam między tymi regałami i wręcz spaceruję bo kroku mężowi dotrzymać nie mogłam. Oczami wodziłam za jakąś ławeczką. Dziewczyny mówię wam ...tragedia. Mam nadzieję, że lekarz dziś zejdzie mi trochę z progesteronu, bo mam wielką nadzieję że będę się wtedy lepiej czuła...to on jest głównym sprawcą tego samopoczucia. Poza tym bałam się dziś cokolwiek zjeść, ale w końcu wylądowaliśmy na kebabie....każdy kęs był modlitwą "oby się ułożyło i nie wróciło " Na razie nie wróciło. Ja pytam jak tu żyć! |
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj nie istnieje, sama z dziećmi, zamiast sielanki mam ochote ich rozszarpać
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi sie chce pizzy
dalabym sie pokroic za malutki kawaleczek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, ale u mnie podobnie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Mi maz kupil lody o smaku masla orzechowego i mnie tak zmulily ze wiekszosc loda oddalam jemu.. Ale pizzy mi sie chce
musze korzystac poki apetyt na chwile wrocil ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2683 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2684 |
|
Zadomowienie
|
A wy dalej o jedzeniu
![]() Póki mam mdłości i wszystko mi śmierdzi nie będę was czytać. 😂 do zobaczenia w drugim trymestrze 😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2685 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja obecnie mogę jeść wszystko 😊 zero mdłości 😊 ale też jestem na samym szarym końcu z tp 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam chałkę
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie odwieźliśmy moją mamę do domu. Obiad bardzo udany, wszystko smakowało, a mama dwoma ruchami poprawiła mi zupę - czarodziejka
|
#2689 |
|
Konto usunięte
|
blaira, myboyismine, amarela, stokrotka, ladymama, groszkens, polasia, domii, national, awgusta, malinka dziękuję za wsparcie, jesteście nieocenione. Odpoczywamy grzecznie, plamienie póki co maleńkie i brązowe się pojawia jeszcze.
Tak piszecie, że jesteście nie do życia - ja też nie mogłam ruszyć ręką i nogą przez dobre 3 tygodnie, przełknąć nic się nie dało i nic nie robiłam w domu oprócz spania. Teraz taka moc do mnie przyszła, że jestem jak nowonarodzona. Od środy ogromny apetyt wrócił łącznie ze słodkim, na które nie mogłam patrzeć i powiem wam, że poziom paniki jaki to wywołało to masakra. Google zna jedno wyjaśnienie takiego stanu rzeczy - poronienie zatrzymane i weź tu bądź mądry i nie czytaj. Jeden - dwa dni sobie wmawiałam, że to chwilowa poprawa. Od piątku to już pochlipiwałam po kątach i zastanawiałam się co robić i jak mnie potraktują jak powiem, że przyszłam zawracać gitarę, bo się za dobrze czuję. Paranoja. Widziałam dyskusję o fotelach bujanych, zadziwię was - mam taki w piwnicy drewniany klasyczny, też marzyłam całe dzieciństwo i dupa ten fotel. Boję się go! Jakoś niestabilnie się czuję - może wynikać to z tego, że średnio sięgam do podłogi moimi krótkimi nogami --------- a tak swoją drogą, bo jak szłam do lekarza do była rozmowa czy rodzinny może wystawić zwolnienie z kodem ciążowym - otóż może. Mój chciał mi dać, żebym nie miała po pensji, ale poprosiłam żeby nie pisał, bo wcześnie. Mało tego nie pokazywałam mu żadnych badań, uwierzył mi na słowo i by wpisał tak o! Edytowane przez 85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e Czas edycji: 2017-10-01 o 20:05 |
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to doszłam do wniosku że muszę ograniczyć przynależność i czytanie grup w stylu "rodzę" bo po prostu popadam w paranoję. Jak czytam o tym wszystkich poronieniach, śmierciach, walce o życie matki i dziecka to później mam dzień z głowy i zamiast się ciążą cieszyć to ja siedzę i się zamartwiam
|
#2691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam 40 postów do nadrobienia - a dopiero usiadłam ...
Intensywne popołudnie - zakupy, gotowanie potem pojechaliśmy do parku No i później ikea... Padam na pysk ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
He he co racja to racja ... a może to złota kobieta tylko rzadko kiedy to zauważasz ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Oooo właśnie się zastanawiałam na która masz ... czekam wobec tego na wieści z niecierpliwością ✊️ ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
IKEA to zło. Zawsze spędzę tam pół dnia i wydam pół wypłaty
|
#2693 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czekam już na wizytę. Trzymajcie kciuki, bo złapałam chyba stresa.
|
|
|
|
#2694 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2695 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Panirumiankowa -
![]() ![]() o matko ale przeżyłaś dziewczyno stresu co niemiara ![]() Najważniejsze ze serducho jest ❤️ No i ze nic się tam złego nie dzieje ... Myśle o Was - odpoczywaj ile się da ... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Tez mam podobne zdanie na temat drugiej ciąży - choć u mnie dwulatek - No i niby mdłości brak - ale niestety nie umiem wszystkiego ogarnąć ... Tez czasami przeraża mnie myśl o dwójce aaallleeee z drugiej strony nie wyobrażam sobie żeby miało drugiej Dzidzi nie być ... staraliśmy się jednak trochę czasu o to było to czego pragnęłam najbardziej na świecie .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Chyba padało już to pytanie kilka razy tutaj ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
U mnie to samo ... jak mój syn miał rok to nie było szans żeby się sam sobą zajął czy coś ... wiec moja ciąża by była pod znakiem zapytania .. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Minuuuuusssss !!! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
Oooo No to ja jestem w tej trzeciej grupie / nic mi nie jest - nie wymiotuje o mogłabym jeść prawie ze wszystko No to niestety nie mogę ze względu na cukrzyce ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
O nieeeee ja to w ogóle omijam takie coś szerokim łukiem ... zwłaszcza teraz ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- No poszliśmy po jedna rzecz .... wyszliśmy z pełna siatka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
✊️✊️✊️✊️✊️✊️✊️✊️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||||
|
|
|
#2696 | |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, cały weekend nie sledziłam wątku, ale teraz nadrabiłam
![]() Impreza urodzinowa się udała, chociaż szykowania było sporo, najważniejsze, że mój M. zadowolony. Gratuluję tym które zobaczyły <3 i mam nadzieję, że moja kolej niedługo Jakiś specjalnych oznak ciąży dalej nie mam, ale zauważyłam, że jak nie jem dłuższy czas to tak jakby mnie mdli trochę, chociaż tak się zastanawiam, czy na siłę sobie tego nie wymyślam A teraz relaksuję się po intensywnej sobocie i niedzieli przy nowych odcinkach chirurgów, uwielbiam ten serial Pisałyście o botoksie, też miałam zamiar wybrać się na ten film, ale czytałam mało pochlebne opinie i że film powinien mieć tytuł aborcja, to stwierdziłam, że chyba jedna wolę aktualnie tego nie oglądać, już lepiej iść na horror it, ten podobno daje radę ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2698 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Ikei też zawsze wynosze dużo rzeczy, ale na razie nie jadę. Pewnie potem nakupie dużo dla dziecka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2700 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Wychodzi na to, że ziarens też jest około tydzień młodszy. Ikea - od miesiąca się wybieram dokupić wieszaki Najlepszy numer zrobiliśmy jak pojechaliśmy po jakieś bzdury pościel itp. i spontanicznie zdecydowaliśmy się na zakup fotela za tysiaka |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

.Caly dzien jestesmy razem,a ja jestem taka bezsil.
Chodzi ? Mój 2 latek też potrafi się czasem sam zająć, ale rok temu nie było szans żeby go z oka spuścić.

dalabym sie pokroic za malutki kawaleczek 

musze korzystac poki apetyt na chwile wrocil 

ale przeżyłaś dziewczyno
No i ze nic się tam złego nie dzieje ...