|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2018
Maz mi wlasnie przyniosl frytki z kurczakiem, serem i sosem czosnkowym - uwielbiam! Choc wiem ze to odchoruje bo zjadlam troche i juz mnie mdli
Blaira czekam na wiesci od Ciebie ![]() Laski nie mam sil nadrabiac, jutro to zrobie, wybaczcie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2702 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za kciuki Jestesmy już po i wracamy do domku. Szybko tylko wam napisze, a relacje szczegółowa zdam z domu.
Maleństwo ma się bardzo dobrze, urosło i ma już 2,11cm serducho zasuwa❤️ Dzieciątko nam już machało rączkami, to był widok😍 I wszystko mamy na CD! |
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję że jutro wizytują:
- rybcia34 - _groooszek_ Nie mogę się doczekać
|
#2706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o której? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero ok 16-17 wizyta
|
#2709 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie dzisiaj brzuch pobolewa i ogólnie słabo czuję się;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2711 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
na pewno przeżyliście niezapomniane chwile Ja na dzisiaj żegnam się z wami, uciekam spać, jutro znowu do pracy... Odpoczywajcie
|
|
|
|
|
#2712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
❤️❤️❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Groszku mocne kciuki już trzymam ✊️ ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Ja tez już lecę spać Weekend zdecydowanie za krótko trwa ... jeszcze jeden dzień by się przydał ... miłej nocki i do jutra ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2713 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7761397 1]blaira, myboyismine, amarela, stokrotka, ladymama, groszkens, polasia, domii, national, awgusta, malinka dziękuję za wsparcie, jesteście nieocenione. Odpoczywamy grzecznie, plamienie póki co maleńkie i brązowe się pojawia jeszcze.
Tak piszecie, że jesteście nie do życia - ja też nie mogłam ruszyć ręką i nogą przez dobre 3 tygodnie, przełknąć nic się nie dało i nic nie robiłam w domu oprócz spania. Teraz taka moc do mnie przyszła, że jestem jak nowonarodzona. Od środy ogromny apetyt wrócił łącznie ze słodkim, na które nie mogłam patrzeć i powiem wam, że poziom paniki jaki to wywołało to masakra. Google zna jedno wyjaśnienie takiego stanu rzeczy - poronienie zatrzymane i weź tu bądź mądry i nie czytaj. Jeden - dwa dni sobie wmawiałam, że to chwilowa poprawa. Od piątku to już pochlipiwałam po kątach i zastanawiałam się co robić i jak mnie potraktują jak powiem, że przyszłam zawracać gitarę, bo się za dobrze czuję. Paranoja. Widziałam dyskusję o fotelach bujanych, zadziwię was - mam taki w piwnicy drewniany klasyczny, też marzyłam całe dzieciństwo i dupa ten fotel. Boję się go! Jakoś niestabilnie się czuję - może wynikać to z tego, że średnio sięgam do podłogi moimi krótkimi nogami --------- a tak swoją drogą, bo jak szłam do lekarza do była rozmowa czy rodzinny może wystawić zwolnienie z kodem ciążowym - otóż może. Mój chciał mi dać, żebym nie miała po pensji, ale poprosiłam żeby nie pisał, bo wcześnie. Mało tego nie pokazywałam mu żadnych badań, uwierzył mi na słowo i by wpisał tak o![/QUOTE] hehe no nam niedogodzi... ja jak się źle czuje ooomatko,zeby już to przeszło, nei dam rady, dzień co dobrze się czuje, o kurcze na pewno coś złego, już wolałam mdłości Cytat:
o było mi kupić 2 półki i oddąć deske do reklamacji ;D oni porypani są w tej IKEA, ide po kilka rzeczy a na bank muszą mi coś dolicząć bo nie wiem skad te rachunki duże jest też później wsparcie jak już dzieciaczki się urodzą tez, tej już miał 3dniówke, tej nie , co robić, fajne to ![]() Cytat:
Ja się cały dzięn źle czułam, zwymiotowałam w końcu i ulga to zjadłam pół słoika papryki konserwowej, bo zobaczyłam truskawki w internecie na zdjęciu i musiałam coś zjeść w ramach rekompensaty ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
na bogato smacznego ![]() Cytat:
mega ![]() Cytat:
no proszę groszku nie spodziewałam się takiej pięknej realizacji roli ![]() [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7761799 1]Oj tam, trzeba sobie dogadzać 😂 mój mi przyniósł 7 czekolad, bo mam duże braki cukru - przez miesiąc nic oprócz słodzonej kawy z rana nie tknęłam Superrrr! Oj będą serduszka! Już przebieram nogami razem z wami 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] zaszalał Cytat:
![]() spokojnej nocy |
||||||
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
To ten dzień
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio bylam z siebie dumna, bo kupilam w ikei tylko jedna rzecz - swieczke za 3,99
ale to jechalam bardziej dla towarzystwa z siostra i rodzicami.Cytat:
![]() Rybcia, Groszek trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ✊✊ Ja dzis mam w planach sprzatanie, zonaczymy jak mi wyjdzie. Wczoraj przed 21 oczywiscie juz spalam - standard. Od 7:10 mam probowac dodzwonic sie zarejestrowac do mojej gin na nfz na listopad. Wyczytalam ze kolejna wizyta po usg w 13tyg powinna sie odbyc tak miedzy 15 a 18tyg wiec jakos po polowie listopada. Mam nadzieje, ze uda mi sie zapisac bo mimo ze dzis 1 dzien rejestracji na listopad to slyszalam ze czasem juz nie ma miejsc... Nie wiem jakim cudem. A jak bede na wszystkie wizyty + badania krwi chodzic prywatnie to zbankrutujemy a nie chce skakac po roznych lekarzach...Milego dnia dziewczyny najlepiej bez mdlosci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Szykuje się do pracy ... chyba zbędne jest pisanie ze mi się nie chce jak cholera Pospalabym jeszcze ... Miłego Dnia ![]() Groszku - jeszcze raz mocne kciuki za dzisiejsza wizytę ✊️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2717 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2718 |
|
Konto usunięte
|
Czeeeeeeeeść! Dobrego dnia!
W ciąży to najbardziej podoba mi się, że śniadania mi się wreszcie same robią ; ) Jeszcze muszę z kotami pogadać, żeby jak cały dzień w domu siedzą coś sprzątnęły, bo prowadzenie domu mojejmu TŻ idzie jako-tako - cały blat w kuchni mam zawalony owocami, chyba nie wiedział gdzie je dać
|
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry😗
trzymamy kciuki 😗tak stresuję się, że zastanawiam się czy nie przełożyć wizyty kilka dni wcześniej... a może zostawic tak jak jest... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2721 |
|
Przyczajenie
|
Witam z rana
kciuki za dzisiejsze wizyty.U mnie noc dzisiaj była masakryczna, nie mogłam długo usnąć, a potem się ciągle przebudzałam. Oby to była tylko wyjątkowa sytuacja ale w ramach pocieszenia dzisiaj po pracy najpierw fryzjer a potem na pazury ![]() torta wymyśliłam na wzór butelki jacka daniellsa, sama niestety nie mam takich zdolności, więc zamówiłam, ale wyszedł fajnie i smaczny też był
|
|
|
|
#2722 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sie nie moge doczekac relacji z wizyt Cytat:
Cytat:
![]() A w tej ikei to serio sobie sami cos doliczaja jeszcze nigdy nie wyszlam z tamtad z malym rachunkiem ![]() [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7762082 1]Czeeeeeeeeść! Dobrego dnia! W ciąży to najbardziej podoba mi się, że śniadania mi się wreszcie same robią ; ) Jeszcze muszę z kotami pogadać, żeby jak cały dzień w domu siedzą coś sprzątnęły, bo prowadzenie domu mojejmu TŻ idzie jako-tako - cały blat w kuchni mam zawalony owocami, chyba nie wiedział gdzie je dać [/QUOTE]Jak ja bym chciala zeby mi sie sniadania same robily niestety moj maz wychodzi przed 7-8 i nie w glowie mu robienie sniadan ![]() A z kotami zagadaj, moze akurat Cie posluchaja Dzien dobry Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2723 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak piszecie o Ikei,a ja nigdy tam w niej nie byłam ale zamawiałam kilka rzeczy😊Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udalo mi sie dodzwonic uwaga... za 21 razem caly czas bylo zajete... Tak ciezko sie do niej wbic na fundusz bo tylko w poniedzialki przyjmuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie matka prawnik jest do pobrania oświadczenie o odmówieniu przyjęcia ciężarnej w ciągu 7 dni. Niestety, ale o swoje prawa trzeba walczyć, skoro oni nie przestrzegają wytycznych NFZ.
---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- U mnie śniadania też się same nie robią (kanapki raz w tygodniu się nie liczą ). Gdzie mogę złożyć reklamację?
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo do tej mojej jest problem zeby sie dostac a do tej drugiej zawsze jest duzo wolnych miejsc. Tez czasem czytam matkeprawnik Ale jestem glodna chyba czas na sniadanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Trzymam kciuki dzisiaj za groszka i rybcie! U mnie też niestety śniadania się nie robią buuu bezsensu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

smacznego
mega 

a nie chce skakac po roznych lekarzach...
najlepiej bez mdlosci
Pospalabym jeszcze ... 
niestety moj maz wychodzi przed 7-8 i nie w glowie mu robienie sniadan