|
|
#1861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwany - poszukiwane ...
Witam!
Proszę, podpowiedzcie mi gdzie mogę znaleźć takie cudo (zn. podwieszkę) do kolczyków ![]() I gdzie mogę znaleźć szklane koraliki tego typu? Chodzi mi o takie chude słupki (w najgorszym wypadku wałeczki) max 15mm wysokości - na sk2 mają tylko ten kształt. Będę bardzo wdzięczna za pomoc
Edytowane przez MyTigersAngel Czas edycji: 2010-07-20 o 21:02 |
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie moze pomysly, gdzie mozna dostac miedziana blache i drut? Zalezy mi zwlaszcza na blaszce....
Edit - drut znalazlam juz na allegro, ale z blaszka mam problem A chce sie zaopatrzyc w kilka jej grubosci...
|
#1863 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pastylki- masa perłowa (gdzie kupić?)
Witam! Gdzie moge znalesc w sklepie rozne kolory pastylek czyli masa perlowa w okolic Lublina albo Warszawie bylby duzy wybor, ale nie przez internet. Moze ktos wie??????
![]()
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie: gdzie moge znalezc drobne, 3mm koraliki, mile widziane szlifowane, koniecznie w slodkich kolorach - roz, zolty (ale nie miodowy), jasny niebieski, jasny ielony itp? Potrzeba mi bedzie wieksza ilosc kazdego z kolorow, po ok. 150-200. I wszystkie w tym samym ksztalcie, wiec np CJ z MIXem mi odpada...
Ktos pomoze? I czy ktoras z Was widziala moze posrebrzane lancuszki, ogniwka ok 2 - 3mm, sprzedawane na metry? Albo normalnie, tylko z lutowanymi ogniwkami a nie tylko domykanymi?
Edytowane przez substytut Czas edycji: 2008-05-27 o 23:56 |
|
|
|
#1865 |
|
Przyczajenie
|
witam!
Czy moge prosić o pomoc w znalezieniu takich srebrnych bigli z góry dziękuję
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z Was spotkala gdziekolwiek luty do miedzi, albo lut srebro - miedziany, bo i takim slyszalam?
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1868 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle, że tam są 2.0 mm i 3.5mm http://frogwill.pl/catalog/174_0_koraliki_drobne.html |
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej cos w stylu biconow... Ale nie moge uzyc Swarovskiego - nikt nie przezylby takiej ilosci
![]() I gdzies kiedys widzialam cos podobnego, sprzedawane po 10g ale za cholere sobie nie przypomne co to za sklep byl
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
To może szlifowane szkło z Rahyera? Miałam takie z Empika.
|
#1871 |
|
BAN stały
|
A ja mam takie głupie pytanie
![]() Mam baroki Crystal AB, które mienią się, ale w zasadzie tylko na niebiesko , a mi potrzebne byłyby takie, które mienią się też na odcień zielony...Może są sklepy, które mają Swarovskie (baroque konkretnie ) i opalizują na kolor zielony? Może kupowałyście w Polsce i opalizowały na zielono? Wiem, takie...dziwne pytanie
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1873 |
|
Przyczajenie
|
lawenda99 dziękuję
|
#1874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może głupie to moje pytanie ale nie znam tego sklepu a w dziale 'O FIRMIE' mają tekst: "Nasza oferta jest skierowana do firm jubilerskich, złotników, jubilerów i plastyków oraz przedsiębiorstw (...)" no i nigdzie nie widzę cen... |
|
|
|
|
#1875 |
|
Rozeznanie
|
o cennik należy ich poprosić, można robić zakupy nie w hurcie, ale co najmniej 1 gram konkretnego produktu
|
|
#1876 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo potrzebuję czarnych karabińczyków (nie mam możliwości bawić się w oksydowanie) - czy może któraś z Was mi podpowie gdzie mogę takie kupić (w sk2 mają całą resztę poza zapięciami... )?
Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2008-06-04 o 20:34 Powód: połączenie postów |
||
|
|
|
#1877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzę, że te ciemne już nawet nazwali czarne: http://allegro.pl/item374353140__kar..._promocja.html |
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
a czy ktoras z Was widziala moze posrebrzane lancuszki z oczkami ze kolek roznej srednicy?
|
#1879 |
|
Rozeznanie
|
Co to jest? Jak sie nazywa? Gdzie szukac?
Szukam szklanych wisiorkow. O takich:
http://zdjecia.swistak.pl/03/198/3198219_1_b.jpg (samych, szklanych - z zatyczka) (na fotce wypelnione olejkiem) Gdzie to dostac? Jak to sie nazywa? Pomocyyy |
|
|
|
#1880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A teraz kolejne pytanie Szukam kul 1,8cm z brązowej lawy wulkanicznej, ale takich chropowatych, nie szlifowanych - załączam zdjęcie jedynych, które udało mi sie znaleźć (niestety są za duże - 2cm).
Edytowane przez MyTigersAngel Czas edycji: 2010-07-20 o 21:02 |
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
MyTigersAngel:
http://allegro.pl/item368722128__law..._0_.html#photo |
|
|
|
#1882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czemu ale szukania na allegro jeszcze nie opanowałam...
|
|
|
|
|
#1883 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Co to jest? Jak sie nazywa? Gdzie szukac?
Cytat:
Dalej szukam... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1884 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co to jest? Jak sie nazywa? Gdzie szukac?
Dziewczyny , mam problem.
Kupiłam na allegro u Eltay bigle.Super cena, bajer i wogóle. Oczywiście okazało się, przy odbiorze, skąd ta cena. Po prostu one są mniejsze. Stąd pytanie czy te bigle: http://www.allegro.pl/item373701794_...ale_20par.html to myslicie, że będą standartowe, duże? Wysłałąm meila z zapytaniem o ich rozmiar w centymetrach, ale narazie bez odzewu.. Te co kupiłam to były takie, które okazały się za małe: http://www.allegro.pl/item378005861_..._promocja.html Potrzebuję większe, kupowałam u CJ ale one je ma po około 2,40
|
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
Isani, mnie też kiedyś ta cena skusiła
I też byłam rozczarowana. Niestety. Wielkością właśnie. Jubilex ma fajne bigle srebrne z drutu 0,7 więc powinny być lepsze. I podaje wymiary bigli więc będzie Ci łatwiej się zorientować czy Ci któreś pasują czy nie.
|
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie ja moge znaleść ten Jubilex, to aukcja? stronka internetowa?
|
|
|
|
#1888 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, na tej aukcji, do której Isani podawała link był opis do srebrnych bigli, że są bez domieszki niklu. To można też dostać takie z niklem?
|
|
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przepraszam, że tak wtryniam się ni z gruszki ni z pietruszki, kompletnie nie jestem zorientowana w sklepach ostatnimi czasy, a mam pytanie odnośnie pozłacanych szpilek/drutu. Każdy rozmiar, grubośc mnie zadowoli, chodzi mi o to, żeby nie były miękkie jak papcie i utrzymały ciężkie korale ze szkła weneckiego... Nie pamiętam, gdzie swoje kupowałam już z jakiś rok temu, a są tak przeraźliwie miękkie, że niestety nic się nie da z nimi zrobić... Będę wdzięczna za pomoc
|
#1890 |
|
Wtajemniczenie
|
A można w ogóle kupić srebro bez domieszki niklu? Słyszałam, że do srebra zawsze jest dodawany właśnie nikiel.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

A chce sie zaopatrzyc w kilka jej grubosci...

) i opalizują na kolor zielony? Może kupowałyście w Polsce i opalizowały na zielono? Wiem, takie...dziwne pytanie 

jestem również