Panny Młode 2009 cz. III - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-06, 22:15   #1471
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Martucha tu mnie nie strasz
ale wiesz, mi chodzi o taka suknie jednoczesciową z gorsetem. nie chce 2 częsciowej. kurcze wiem, ze na studniówce miałam (tylko, ze czarna) taką bardzo obcisłą z koronki, co jak rybka z lekkim gorsetem na haftki z przodu zapinaną i super w niej wyglądałam. mam nadzieje, ze w takiej jednoczesciowej tylko z góra sztywną (gorsetem) bym tez dobrze wyglądała. chodzi mi cos takiego (nie koniecznia ta sukienka - patrz na góra )

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 23:18   #1472
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
i myslicie, ze tak kazda bez ramiaczek bedzie opadała??
jeśli będzie idealnie dopasowana to nie będzie opadać

Cytat:
ale te z gorsetami, to chyba nie zawsze sa wiązane co?? na zamek tez moze byc??
Są i wiązane i na zamek,ta sukienka, którą mierzyłam i tu wklejałam była jednoczęściowa, góra gorsetowa była wiązana, a pod wiązaniem do dołu pleców był zamek

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
chociaz ramiaczka przy tej sukience nie wygladaja najgorzej
jak myslicie?
ślicznie wyglądają właśnie z taką szelką bym chciała mieć sukienkę
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-06, 23:24   #1473
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilkaqq Pokaż wiadomość
Witam wszystkie jeszcze panienki
Ja niestety jestem w nie komfortowej sytuacji,gdyz przebywam poza granicami kraju i juz sie boje jak to wszystko ogarniemy...W czerwcu bede w Polsce wiec mamy zamiar zalatwic sale i Kosciol...jejjj sama nie wiem
Ja również przebywam za granicą i trochę mnie te wszystkie przygotowania na odległość przerażają.Ale wierzę że damy radę
Kosciół i salę mamy już zarezerwowane na 29 czerwca 2009
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 00:51   #1474
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
to napisała Strippi
no tylko teraz...
nastepna zmiana to idzie na 10:00 wraca o 19:00...wiec sier raczej nie spotkamy przez tydzien
kolejna zmiana to idzie o 17:00 wraca przed 3:00 w nocy spi do 13:00 ...spotykamy sie na godzine przez caly tydzien tak
kolejna zmiana to nocki
spi do 15:00 ...spotykamy sie o 16:00 idzie do pracy o 21:00
no i dopiero znowu 1 zmiany idzie o 5:00 wraca przed 15:00

Strippi!
to ja Cię świetnie rozumie - mój TŻ pracuje w systemie czterobrygadowym i to wygląda tak 2 dni pierwsza zmiana (6-14) , 2 dni druga (14 - 22) 2 dni trzecia (22 -6) - wtedy pól dnia przesypia i 2 dni wolne. To nie wygląda dokładnie tak tzn to co wypada w piątek jest cały weekend. i to bez różnicy czy to święto czy wolny dzień. Raz w miesiącu ma tylko wolny weekend z czego i tak pół piątku przesypia bo zszedł z nocy. Powoli sie juz przyzwyczaiłam! Ale najgorsze są wakacje bo wtedy bardzo często pracuje po 12 godzin - przychodzi do domu kapie sie , je śpi i znowu do pracy - czasami to sie nawet przez kilka dni nie widzimy. Najgorsze jest to że ja zazwyczaj wtedy mam najwięcej czasu - pracuje w szkole. Tak że pewnie całe wakacje będę Was zamęczać swoją osobą.
no to mamy podobnie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuje bardzo pilnie waszej rady, upatrzyłam sobie piękną biżuterię z kryształku górskiego (chyba) na allegro, pisałam już do sprzedawcy, czy zrobi mi komplet specjalnie na moje zamówienie, powiem mu konkretnie co i jak ma być. No i teraz mam wielki dylemat, bo wiadomo, takie dodatki kupuje się na końcu, a ja nawet sukni nie wiem. NO ale mam już upatrzoną i na 99% to ta jedyna, jestem uparta i chcę ją mieć i już. Jednak obawiam się czy biżu będzie pasowała do sukni, bo na sukni są kamyczki svavorskiego i nei wiem czy nie za bogato będzie. Dla mnie osobiście ta biżuteria wydaje się być bardzo skromna i piękna, chyba skromniejsza niż nawet jakieś cyrkonie i diademy. Sukni jeszcze nie przymierzałam, chciałabym odkupić od pewnej kobiety w innym mieście. A komplet biżuterii bym już teraz mogła kupić, miałabym wydatek z głowy i wreszcie to co cały czas szukałam i o czym marzyłam. Cena takiego kompletu, czyli grzebyk, bransoletka i kolczyki to ok 60zl dołączam zdjęcia, jest ewentualnie naszyjnik, ale co za dużo to nie zdrowo i wolałabym bez, chyba, że zamówię z naszyjnikiem a najwyżej go nie założę

PROSZĘ DORADŹCIE!!! dołączam zdjęcie upatrzonej sukni i biżu
kochana kupuj :d
a co do sukni to wiesz ze Lissa Ferrera ma teraz wielka wyprzedaz i suknie z 3000 tys przecenili nawet do 900zł...ja zastanawiam sie czy nie pozyczyc kasy i nie kupic wymarzonej...kolejna wielka wyprzedaz za rok...a zeby tam kupic suknie to trzeba pol roku wczesniej zamowic ;/

twoja kosztuje 990zł z 3400zł

http://www.susanblanche.com/public/r...trios_896.html

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny Pozdrawiam Was dołączam się do wątku. Mój ślub 25 lipca 2009

Co macie juz załatwione i ustalone w sprawie ślubu i wesela??
witaj
jestes tydzien po mnie

ja mam
sale
kamerzyste
orkieste
fotografa
do kosciola na razie boje sie isc :d heheh

i mam kilka drobiazgow
Stary 2008-06-07, 09:14   #1475
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
moje urodziny

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 10:14   #1476
Rybulka
Zakorzenienie

W ostatnich dniach ustaliliśmy wakacje z TŻem Wyjeżdżamy 13 lipca na dwa tygodnie w Pieniny

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
(...)
A suknie będzie miała tą:
Baaardzo mi sie podoba

Cytat:
witam zaraz was tu ponadrabiam, bo przez cały weekend zamierzam lezec z brzuchem do góry

zaliczylam sesję z tego ostatniego egzaminu z historii sztuki dostałam 5
w poneidziałek jade na chwile do Olsztyna po ostatni wpis i złozyc prace w dziekanacie i czekam na wyznaczenie terminu obrony w czerwcu w niedziele TZ zabiera mnie na mazurki nad jeziorko na kilka godzin super

aaaa pamietacie jak wam pisałam, ze moja siostra cioteczna nie bierze slubu w sierpniu, ze odwolali, bo sie rozmyslili?? to jednak biora cywilny al;e gdzies we wrzesniu bo.. wpadli jest w 3 miesiacu ciązy hehe niexle co?? tylko ja nie wiem czy bym brała slub z powodu ciązy skoro przed chwila jeszcze tego nie chcieli

Gratuluję zaliczonej sesji A z tym ślubem siostry ciotecznej jakos dziwnie wyszło... Jak życie różnie się układa...

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczyny, potrzebuje bardzo pilnie waszej rady, upatrzyłam sobie piękną biżuterię z kryształku górskiego (chyba) na allegro, pisałam już do sprzedawcy, czy zrobi mi komplet specjalnie na moje zamówienie, powiem mu konkretnie co i jak ma być. No i teraz mam wielki dylemat, bo wiadomo, takie dodatki kupuje się na końcu, a ja nawet sukni nie wiem. NO ale mam już upatrzoną i na 99% to ta jedyna, jestem uparta i chcę ją mieć i już. Jednak obawiam się czy biżu będzie pasowała do sukni, bo na sukni są kamyczki svavorskiego i nei wiem czy nie za bogato będzie. Dla mnie osobiście ta biżuteria wydaje się być bardzo skromna i piękna, chyba skromniejsza niż nawet jakieś cyrkonie i diademy. Sukni jeszcze nie przymierzałam, chciałabym odkupić od pewnej kobiety w innym mieście. A komplet biżuterii bym już teraz mogła kupić, miałabym wydatek z głowy i wreszcie to co cały czas szukałam i o czym marzyłam. Cena takiego kompletu, czyli grzebyk, bransoletka i kolczyki to ok 60zl dołączam zdjęcia, jest ewentualnie naszyjnik, ale co za dużo to nie zdrowo i wolałabym bez, chyba, że zamówię z naszyjnikiem a najwyżej go nie założę

PROSZĘ DORADŹCIE!!! dołączam zdjęcie upatrzonej sukni i biżu
Rzeczywiście, tak naprawdę zobaczysz czy to wszystko do siebie pasuje jak przymierzysz razem. Ale na Twoim miejscu kupiłabym ten komplecik, bo: po pierwsze bardzo Ci się podoba i o takim marzyłaś, a po drugie cena nie jest zabójcza, a zawsze możesz to wykorzystać na inne okazje. No i dodam, że mi ten komplecik też sie podoba

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Kibicki? Jasne, że są. Moja "przygoda" z piłką trwa już 10 lat. Jeżdżę na mecze klubowe, mam kilka piłkarskich koszulek w szafie- kupionych albo otrzymanych od pewnego pierwszoligowego piłkarza Zawsze oglądam wszystkie mecze większych imprez Mam nadzieję, że wszystko sie tak złoży z sesją, że tym razem też tak będzie

Cytat:

Witaj Mamy zarezerwowany lokal, kamerzystę, fotografa, DJ'a, odbyte nauki przedmałżeńskie i zarezerwowany termin w Kościele.

Cytat:
(...)
dziewczyny nie macie czasami takiego uczucia, ze wszytskowam sie udaje, wszytskie marzenia sie spelniają, jestescie mega szczęsliwe i takie uczucia, ze kurcze.. to nie moze trwac wiecznia bo ja tak własnie mam (...)
Mam identycznie

Cytat:
Ja również przebywam za granicą i trochę mnie te wszystkie przygotowania na odległość przerażają.Ale wierzę że damy radę
Witaj wśród nas
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 10:33   #1477
agnes208
Zakorzenienie

Mi też jakos nie podoba sie sam gorset bo moze spadac a brzydko wyglada jak panna mloda ciagle sie poprawia moze podczas wesela nie rzuca sie to w oczy ale na płycie na pewno a co do ramiaczek to miałam takie suknie na weselach i przy tancu ciagle te ramiaczka spadały wiec wybrałam 3 opcje moim zdaniem najbezpieczniejsza tylko zeby zwiazywanie na karku było dobrze przyszyte bo jak sie napreza to moze sie zerwac jak mojej jednej kolezance sznurek jakos nie byl dobrze doszyty i sie oderwał no ale moze tak ekstremalnie nie bedzie moj typ wyglada tak:
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 11:15   #1478
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

jak gorset jest idealnie dopasowany wiec raczej nie bedzie spadac
Stary 2008-06-07, 11:16   #1479
mala2241
Raczkowanie

Cytat:

witaj z nami
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to tymbardziej zdam.. to bedzie szczesliwy dzien
na pewno bedzie
Cytat:
witaj

ja bylam przedwczoraj ze strippi w usc ale jezeli mielibysmy brac slub w pazdzirerniku to mam przyjsc na poczatku lipca
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 11:32   #1480
annakacka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Wyślij wiadomość przez ICQ do annakacka GG do annakacka Send a message via Skype™ to annakacka

Cytat:

Ja tez organizuje wesele na odleglosc nijest tak strasznie niema co sie denerwowac...NIejest tak zle rodzina tu jest bardzo przydatna...pozdrawaim zagraniczne panne mlode...
annakacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 11:45   #1481
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość

ja bylam przedwczoraj ze strippi w usc ale jezeli mielibysmy brac slub w pazdzirerniku to mam przyjsc na poczatku lipca
no kochana a ty 6 wrzesien tak?
Stary 2008-06-07, 11:50   #1482
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
witaj na pewno dacie radę

Cytat:
Mi też jakos nie podoba sie sam gorset bo moze spadac a brzydko wyglada jak panna mloda ciagle sie poprawia moze podczas wesela nie rzuca sie to w oczy ale na płycie na pewno a co do ramiaczek to miałam takie suknie na weselach i przy tancu ciagle te ramiaczka spadały wiec wybrałam 3 opcje moim zdaniem najbezpieczniejsza tylko zeby zwiazywanie na karku było dobrze przyszyte bo jak sie napreza to moze sie zerwac jak mojej jednej kolezance sznurek jakos nie byl dobrze doszyty i sie oderwał no ale moze tak ekstremalnie nie bedzie moj typ wyglada tak:
śliczna suknia bardzo mi się takie podobają
Stary 2008-06-07, 11:56   #1483
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no kochana a ty 6 wrzesien tak?
nie mamy na razie kasy i moj tz powiedzial ze pojdziemy na poczatku lipca zeby zqamowic na pazdziernik
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 11:57   #1484
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

a co tam dzis laski porabiacie?

moj tż zalicza szkole a ja sie obijam a tu sprzatac trzeba
Stary 2008-06-07, 12:04   #1485
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
a co tam dzis laski porabiacie?

moj tż zalicza szkole a ja sie obijam a tu sprzatac trzeba
no ja też mam masę sprzątania, ale resztę rodzinki zagonię do roboty to szybciej się uwinę
Potem muszę skończyć ciasto na jutrzejsze urodziny Tż, robię mu kopiec kreta, bo nigdy nie jadł, więc taka niespodzianka to będzie.
No i troszkę się pouczyć muszę, bo obrona tuż tuż

A przeceny kosmiczne w tym salonie sukien ślubnych, naprawdę to duża okazja
Stary 2008-06-07, 12:06   #1486
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie o czymś takim marzę! Też nie chcę sukni bez ramiączek, czułabym się w takiej niekomfortowo... Wolę jak wszystko jest na swoim miejscu i nie musze niczego podciągać

Dziś jeszcze muszę poodkurzać i uczę się na poniedziałkowy egzamin. No, ale na wieczór umówiłam się z koleżanką z liceum, której prawie rok nie widziałam.

Dopisane:
Agnes208, a z jakiego salonu jest ta suknia?
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 12:11   #1487
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
nie mamy na razie kasy i moj tz powiedzial ze pojdziemy na poczatku lipca zeby zqamowic na pazdziernik
aha no to fajnie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
no ja też mam masę sprzątania, ale resztę rodzinki zagonię do roboty to szybciej się uwinę
Potem muszę skończyć ciasto na jutrzejsze urodziny Tż, robię mu kopiec kreta, bo nigdy nie jadł, więc taka niespodzianka to będzie.

no okazja wielka...i teraz mam dylemat...bo rok wczesniej nie kupie sukni...no ale za rok na wyprzedaz bedzie juz za pozno... ehhh

ja tez mam mase sprzatania.... rodzice wyjechali a dom musi blyszczec
Stary 2008-06-07, 12:15   #1488
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

no okazja wielka...i teraz mam dylemat...bo rok wczesniej nie kupie sukni...no ale za rok na wyprzedaz bedzie juz za pozno... ehhh
no ale skoro jesteś zdecydowana na konkretny model, to warto pojechać, przymierzyć i jeśli będzie super to kupić, taniej to na pewno nie będzie
Stary 2008-06-07, 12:21   #1489
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
no ale skoro jesteś zdecydowana na konkretny model, to warto pojechać, przymierzyć i jeśli będzie super to kupić, taniej to na pewno nie będzie
ehh tylko kasy nie mam
Stary 2008-06-07, 14:01   #1490
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
ehh tylko kasy nie mam
no to szkoda, bo okazja jest
Stary 2008-06-07, 14:09   #1491
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
no to szkoda, bo okazja jest
no jest jest
ale mam nadzieje ze schudne z 10kg..wiec narazie nie oplaca sie kupowac....

narazie 5 kg za mna a 10 przede mna ....ojj
Stary 2008-06-07, 14:40   #1492
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

baja twoj tz ma jutro urodziny moj tez... ale zbieg okolicznosci i nawet slubujemy tego samego dnia

Cytat:
no jest jest
ale mam nadzieje ze schudne z 10kg..wiec narazie nie oplaca sie kupowac....

narazie 5 kg za mna a 10 przede mna ....ojj
znikniesz kobieto znikniesz.... pieknie wygladasz po co sie odchudzasz
Stary 2008-06-07, 15:11   #1493
eseska
Zakorzenienie

Witajcie!
Gratuluje zdanych sesji!!!!!!!!
Witam nowe Panny Młode!

Ja cóż powinnam robić teczkę do awansu, ale mi sie nie chce. Ja to najlepiej pracuje pod presja czasu, ale nie za dużą. Za to by sie usprawiedliwić przed samą sobą, że jednak coś zrobiłam dziś to wyodkurzałam i poskładałam sobie w ubrankach.

Widzę, że na tapecie temat sukien ślubnych. Ja jeśli chodzi o tą kwestie to mam jakieś zboczenie na temat koronek. Marzy mi sie taka sukienką która u samej góry miałaby koronkę- taka aż do szyi. Właśnie szukam zdjęcia by Wam pokazać o co mi chodzi - jak znajdę do dołączę. Chociaż nie wiem co z tych marzeń wyjdzie bo myślałam by wypożyczyć i nie wiem czy taka w wypożyczalni w moich okolicach znajdę. Podobają mi sie tez takie z koronkowymi rękawami, ale ze względu na pogodę- czerwiec - ugotowałabym sie w takiej. Jak nie znajdę w wypożyczalni takiej jak mi sie marzy to może chociaż takie bolerko koronkowe. Oj zobaczymy jak to będzie.

Tu załączam adres. http://www.slubne.pl/obrazki/4655_big_zHXh.jpg Ale podoba mi sie w niej tylko góra. Dól- trochę tego za dużo

Edytowane przez eseska
Czas edycji: 2008-06-07 o 15:27 Powód: znalazłam
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 15:12   #1494
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
baja twoj tz ma jutro urodziny moj tez... ale zbieg okolicznosci i nawet slubujemy tego samego dnia
no faktycznie, ale jaja A które to urodziny będzie miał? Bo mój 23.
Stary 2008-06-07, 16:28   #1495
martucha84
Zakorzenienie

baja moj 26 kurde to pewnie maja takie same charakterki
Stary 2008-06-07, 16:48   #1496
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
kochana kupuj :d
a co do sukni to wiesz ze Lissa Ferrera ma teraz wielka wyprzedaz i suknie z 3000 tys przecenili nawet do 900zł...ja zastanawiam sie czy nie pozyczyc kasy i nie kupic wymarzonej...kolejna wielka wyprzedaz za rok...a zeby tam kupic suknie to trzeba pol roku wczesniej zamowic ;/

twoja kosztuje 990zł z 3400zł

http://www.susanblanche.com/public/r...trios_896.html
No tak, takie mega przeceny sa fajne, tylko nie wiem czy wiecie, ze one maja pewien kruczek. Mianowicie taki, ze te przeceny sa na suknie, ktore wisza w salonie i ktore mierza dziesiatki klientek. Maja jeden rozmiar. Ok, jesli traficie na rozmiar i wzrost. Gorzej, jesli bedzie za ktorka lub za waska... No i problemw tym, ze po takiej ilosci przymiarek suknia moze byc poszarzala, blyszczace elemnty moga poodpadac a brokat obsypac... Ja jestem za kupieniem nowej, mimo wszystko, bo te to tak jakby juz uzywane...

Tez jestem za suknami jednoczesciowymi. Jak dla mnie suknia to ma byc suknia a nie spodnica z "bluzka", ktora dla mnie w tym momencie jest gorset.

Wczoraj moj sasiad z przeciwka sie zenil. Za samochod slubny posluzyl im czarny Jeep. Chyba wynajmowali, bo sam takim nie jezdzi. A przed chwila moja ulica przejechaly trabiac 3 biale tiry (bez naczep oczywiscie) przyozdobione balonami. Fajnie to wygladalo.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 17:00   #1497
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
ale dzis sie na miescie obijałam hehe
a teraz czekam na TZ bo po 18 ma byc.
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
W ostatnich dniach ustaliliśmy wakacje z TŻem Wyjeżdżamy 13 lipca na dwa tygodnie w Pieniny

Gratuluję zaliczonej sesji A z tym ślubem siostry ciotecznej jakos dziwnie wyszło... Jak życie różnie się układa...

oo to super
a co do siostry ciotecznej to jestem w szoku.

edit:
aaaa bym zapomniała
mama mi dzis powiedziala, ze po mojej obronie pójdzie ze mną pooglądac suknie slubne

Stary 2008-06-07, 17:19   #1498
Sysunia_d
Zakorzenienie

Witam was bardzo Gorąco

Widze ze tu jest wątek na rok 2009 nie wiem czy moge sie do was dołączyć bo jeszcze sali nie mam.
Jednak 23 maja sie zareczylismy z moim tż i szukamy uparcie sali a co gorsza wiekszosc jest juz zajeta Upatrzyłam sobie jeden motel ale nie jest to sala moich marzen. Nie wiedziałam ze to taki ciezki orzech do zgryzienia. Powiem tak sale któe mi sie naprawde podobaja sa albo zajete albo bardzo drogie
Bardzo chcemy urzadzic slub w 2009 bo doszly mnie sluchy ze chca wprowadzic jakis wat 32% od uslug weselnych wiec wyobrazie sobie jakie wtedy beda ceny skoro teraz nie jest najtaniej.
Mam nadzieje ze w tym tyg wszystko sie wyjasni z naszym terminem i reszta pojdzie juz w miare łatwiej , choc dla nas i tak beda to utrudnienia poniwaz nie ma nas w Pl .

Ciekawa jestem czy sa tu jakies wizazanki z okolic Krakowa , bo szczerze mowiac nie mialam czasu przeczytac tego watku od poczatku.
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-07, 17:21   #1499
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Sysunia witaj
napewno wszytsko uda sie wam zalatwic. a jaki miesiąc wybraliscie??

vat?? o matko nic o tym nie slyszalam, a od kiedy??

Stary 2008-06-07, 18:20   #1500
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dzień Doberek ...Sysunia ...Ja też sie tu jakis czas temu wpisałam choc też nie mam wszystkiego załatwionego(i nie jest pewne że uda sie wszystko dopiąć na ostatni guzik ,choc wierze że wyjde za maz jeszcze w tym roku ...na dodatek mój Tż jest w wojsku wiec praktycznie wszystko na mojej głowie .. rzadko jest na przepustkach wiec uparcie szukam jakieś ciekawej sali i nie drogiej ale cuz u Mnie w mieśćie trudno cos znaleść.jeszcze nauk nie mamy wieć sprit ...ale sądze ze sie uda trzeba wierzyc w cuda.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości