|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Martucha tu mnie nie strasz
![]() ale wiesz, mi chodzi o taka suknie jednoczesciową z gorsetem. nie chce 2 częsciowej. kurcze wiem, ze na studniówce miałam (tylko, ze czarna) taką bardzo obcisłą z koronki, co jak rybka z lekkim gorsetem na haftki z przodu zapinaną i super w niej wyglądałam. mam nadzieje, ze w takiej jednoczesciowej tylko z góra sztywną (gorsetem) bym tez dobrze wyglądała. chodzi mi cos takiego (nie koniecznia ta sukienka - patrz na góra )
|
|
|
|
#1472 | ||
|
Zakorzenienie
|
jeśli będzie idealnie dopasowana to nie będzie opadać
Cytat:
Cytat:
właśnie z taką szelką bym chciała mieć sukienkę
|
||
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kosciół i salę mamy już zarezerwowane na 29 czerwca 2009
|
|
|
|
|
#1474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do sukni to wiesz ze Lissa Ferrera ma teraz wielka wyprzedaz i suknie z 3000 tys przecenili nawet do 900zł...ja zastanawiam sie czy nie pozyczyc kasy i nie kupic wymarzonej...kolejna wielka wyprzedaz za rok...a zeby tam kupic suknie to trzeba pol roku wczesniej zamowic ;/ twoja kosztuje 990zł z 3400zł http://www.susanblanche.com/public/r...trios_896.html Cytat:
![]() jestes tydzien po mnie ja mam sale kamerzyste orkieste fotografa do kosciola na razie boje sie isc :d heheh i mam kilka drobiazgow
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
moje urodziny
|
#1476 | |||||
|
Zakorzenienie
|
W ostatnich dniach ustaliliśmy wakacje z TŻem
![]() Baaardzo mi sie podoba Cytat:
Gratuluję zaliczonej sesji Cytat:
Kibicki? Jasne, że są . Jeżdżę na mecze klubowe, mam kilka piłkarskich koszulek w szafie- kupionych albo otrzymanych od pewnego pierwszoligowego piłkarza Zawsze oglądam wszystkie mecze większych imprez Mam nadzieję, że wszystko sie tak złoży z sesją, że tym razem też tak będzie![]() Cytat:
Mamy zarezerwowany lokal, kamerzystę, fotografa, DJ'a, odbyte nauki przedmałżeńskie i zarezerwowany termin w Kościele.Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też jakos nie podoba sie sam gorset bo moze spadac a brzydko wyglada jak panna mloda ciagle sie poprawia moze podczas wesela nie rzuca sie to w oczy ale na płycie na pewno a co do ramiaczek to miałam takie suknie na weselach i przy tancu ciagle te ramiaczka spadały wiec wybrałam 3 opcje moim zdaniem najbezpieczniejsza tylko zeby zwiazywanie na karku było dobrze przyszyte bo jak sie napreza to moze sie zerwac jak mojej jednej kolezance sznurek jakos nie byl dobrze doszyty i sie oderwał no ale moze tak ekstremalnie nie bedzie moj typ wyglada tak:
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
jak gorset jest idealnie dopasowany wiec raczej nie bedzie spadac
|
|
#1479 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na pewno bedzie Cytat:
ja bylam przedwczoraj ze strippi w usc ale jezeli mielibysmy brac slub w pazdzirerniku to mam przyjsc na poczatku lipca
|
|
#1480 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Ja tez organizuje wesele na odleglosc nijest tak strasznie niema co sie denerwowac...NIejest tak zle rodzina tu jest bardzo przydatna...pozdrawaim zagraniczne panne mlode... |
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
no kochana a ty 6 wrzesien tak?
|
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno dacie radę Cytat:
bardzo mi się takie podobają
|
||
|
|
|
#1483 |
|
Raczkowanie
|
nie mamy na razie kasy i moj tz powiedzial ze pojdziemy na poczatku lipca zeby zqamowic na pazdziernik
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
a co tam dzis laski porabiacie?
moj tż zalicza szkole a ja sie obijam a tu sprzatac trzeba
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem muszę skończyć ciasto na jutrzejsze urodziny Tż, robię mu kopiec kreta, bo nigdy nie jadł, więc taka niespodzianka to będzie. No i troszkę się pouczyć muszę, bo obrona tuż tuż A przeceny kosmiczne w tym salonie sukien ślubnych, naprawdę to duża okazja |
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś jeszcze muszę poodkurzać i uczę się na poniedziałkowy egzamin. No, ale na wieczór umówiłam się z koleżanką z liceum, której prawie rok nie widziałam. Dopisane: Agnes208, a z jakiego salonu jest ta suknia? |
|
|
|
|
#1487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez mam mase sprzatania.... rodzice wyjechali a dom musi blyszczec
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
no ale skoro jesteś zdecydowana na konkretny model, to warto pojechać, przymierzyć i jeśli będzie super to kupić, taniej to na pewno nie będzie
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
ehh tylko kasy nie mam
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
no jest jest
ale mam nadzieje ze schudne z 10kg..wiec narazie nie oplaca sie kupowac.... narazie 5 kg za mna a 10 przede mna ....ojj
|
|
#1492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zbieg okolicznosci i nawet slubujemy tego samego dnia![]() Cytat:
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Gratuluje zdanych sesji!!!!!!!! Witam nowe Panny Młode! Ja cóż powinnam robić teczkę do awansu, ale mi sie nie chce. Ja to najlepiej pracuje pod presja czasu, ale nie za dużą. Za to by sie usprawiedliwić przed samą sobą, że jednak coś zrobiłam dziś to wyodkurzałam i poskładałam sobie w ubrankach. Widzę, że na tapecie temat sukien ślubnych. Ja jeśli chodzi o tą kwestie to mam jakieś zboczenie na temat koronek. Marzy mi sie taka sukienką która u samej góry miałaby koronkę- taka aż do szyi. Właśnie szukam zdjęcia by Wam pokazać o co mi chodzi - jak znajdę do dołączę. Chociaż nie wiem co z tych marzeń wyjdzie bo myślałam by wypożyczyć i nie wiem czy taka w wypożyczalni w moich okolicach znajdę. Podobają mi sie tez takie z koronkowymi rękawami, ale ze względu na pogodę- czerwiec - ugotowałabym sie w takiej. Jak nie znajdę w wypożyczalni takiej jak mi sie marzy to może chociaż takie bolerko koronkowe. Oj zobaczymy jak to będzie. Tu załączam adres. http://www.slubne.pl/obrazki/4655_big_zHXh.jpg Ale podoba mi sie w niej tylko góra. Dól- trochę tego za dużo Edytowane przez eseska Czas edycji: 2008-06-07 o 15:27 Powód: znalazłam |
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A które to urodziny będzie miał? Bo mój 23.
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
baja moj 26
kurde to pewnie maja takie same charakterki
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mianowicie taki, ze te przeceny sa na suknie, ktore wisza w salonie i ktore mierza dziesiatki klientek. Maja jeden rozmiar. Ok, jesli traficie na rozmiar i wzrost. Gorzej, jesli bedzie za ktorka lub za waska... No i problemw tym, ze po takiej ilosci przymiarek suknia moze byc poszarzala, blyszczace elemnty moga poodpadac a brokat obsypac... Ja jestem za kupieniem nowej, mimo wszystko, bo te to tak jakby juz uzywane...![]() Tez jestem za suknami jednoczesciowymi. ![]() Wczoraj moj sasiad z przeciwka sie zenil. Za samochod slubny posluzyl im czarny Jeep. Chyba wynajmowali, bo sam takim nie jezdzi. A przed chwila moja ulica przejechaly trabiac 3 biale tiry (bez naczep oczywiscie) przyozdobione balonami. Fajnie to wygladalo.
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
ale dzis sie na miescie obijałam hehe a teraz czekam na TZ bo po 18 ma byc. Cytat:
a co do siostry ciotecznej to jestem w szoku. edit: aaaa bym zapomniała mama mi dzis powiedziala, ze po mojej obronie pójdzie ze mną pooglądac suknie slubne
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was bardzo Gorąco
![]() Widze ze tu jest wątek na rok 2009 nie wiem czy moge sie do was dołączyć bo jeszcze sali nie mam. Jednak 23 maja sie zareczylismy z moim tż i szukamy uparcie sali a co gorsza wiekszosc jest juz zajeta Upatrzyłam sobie jeden motel ale nie jest to sala moich marzen. Nie wiedziałam ze to taki ciezki orzech do zgryzienia. Powiem tak sale któe mi sie naprawde podobaja sa albo zajete albo bardzo drogie Bardzo chcemy urzadzic slub w 2009 bo doszly mnie sluchy ze chca wprowadzic jakis wat 32% od uslug weselnych wiec wyobrazie sobie jakie wtedy beda ceny skoro teraz nie jest najtaniej. Mam nadzieje ze w tym tyg wszystko sie wyjasni z naszym terminem i reszta pojdzie juz w miare łatwiej , choc dla nas i tak beda to utrudnienia poniwaz nie ma nas w Pl . Ciekawa jestem czy sa tu jakies wizazanki z okolic Krakowa , bo szczerze mowiac nie mialam czasu przeczytac tego watku od poczatku. |
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Sysunia witaj
![]() napewno wszytsko uda sie wam zalatwic. a jaki miesiąc wybraliscie?? vat?? o matko nic o tym nie slyszalam, a od kiedy??
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek ...Sysunia ...Ja też sie tu jakis czas temu wpisałam choc też nie mam wszystkiego załatwionego(i nie jest pewne że uda sie wszystko dopiąć na ostatni guzik ,choc wierze że wyjde za maz jeszcze w tym roku ...![]() na dodatek mój Tż jest w wojsku wiec praktycznie wszystko na mojej głowie .. rzadko jest na przepustkach wiec uparcie szukam jakieś ciekawej sali i nie drogiej ale cuz u Mnie w mieśćie trudno cos znaleść .jeszcze nauk nie mamy wieć sprit ...ale sądze ze sie uda trzeba wierzyc w cuda.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

. i to bez różnicy czy to święto czy wolny dzień. Raz w miesiącu ma tylko wolny weekend z czego i tak pół piątku przesypia bo zszedł z nocy. Powoli sie juz przyzwyczaiłam! Ale najgorsze są wakacje bo wtedy bardzo często pracuje po 12 godzin - przychodzi do domu kapie sie , je śpi i znowu do pracy - czasami to sie nawet przez kilka dni nie widzimy.

bo ja tak własnie mam 

.jeszcze nauk nie mamy wieć sprit ...ale sądze ze sie uda trzeba wierzyc w cuda.