|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy czerwcowe cz. II
Cytat:
klikam na tą kartkę z plusem i dodaje jako załącznik, tylko tak udalo sie dodać fotke. Jak klikalam na co innego to właśnie miałam ten komunikat o tym ze funkcja zablokowana.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Moje 5,5 cm szczęścia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Guerka dzięki udało się Twoim sposobem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostałe dziewczyny już się meldowaly jak wizyty? Przeczytałam teraz całość ale nie zauważyłam...
Mydlo, przykro mi bardzo że się tak to skończyło... Dużo siły i mam nadzieję, że wylądujesz na wrzesniowkach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Ladyroses, gratulacje!
A my na zaproszeniach nie daliśmy informacji i spodziewamy się kwiatów. O moim stanie wiedzą wszyscy zaproszeni, więc wino nie za bardzo, książek staramy się nie dokupowac, bo dwa regały wyszły z pokoju do przedpokoju, by było miejsce na łóżeczko, a z kwiatów się uciesze, bo ominie mnie koniec roku szkolnego, to będę miała wcześniejszy odpowiednik. W poprzedniej szkole uczyłam w 13 klasach, więc kwiatów dostawałam mnóstwo i targalam je do mieszkania, bo żal było zostawiać w szkole Ten żal tyczy tylko początkujących nauczycieli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#97 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Lekarz powiedział, że po zabiegu powinniśmy pół roku poczekać. Nie wiem czemu tak długo. |
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Mydlo udaj się 3 tygodnie po zabiegu na kontrole do ginekologa, on lepiej określi kiedy możecie ponownie się starać
To wszystko zależy od tego, jak wszystko się goi itd. dlatego ważna jest kontrola.
|
#100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Taka jestem szczęśliwa, była mi ta wizyta potrzebna przed jutrzejszym ug... Mam nadzieję że jutro będą równie dobre wieści ![]() Fiole dopiszesz mi proszę wizytę na 11.12? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale wielkoludek! Przeczytałam dziś wszystkie posty więc jestem na bieżąco ![]() Musiałam pojechać i zdać klucze do byłego pracodawcy, zanieść L4 do zusu i wypełnić kwitki o zasiłek chorobowy. Trochę mi się zeszło, ale już wiem co robić. W piątek ulepiłam z babcią 170 pierogów ruskich, i jem teraz codziennie ( tzn zostało mi jeszcze na dzisiaj ![]() Ale narobiłyście mi smaka na placki ziemniaczane, niestety nie mam do nich cierpliwości i na zasadzie kompromisu zrobię kotlety ziemniaczane jak Otoya pisała. Mam też dużo pieczarek, więc będzie sosik ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Ladyroses gratulacje. Chyba sama nie spodziewałaś się już 5,5cm dzidziusia? Ciekawe ile ma tygodni wg USG. Super, że miałaś dzisiaj dokładne badanie bo będziesz się mniej stresowała przed jutrem.
Mydlo strasznie mi przykro Aniu i Dirtymagic czekamy na info! |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
ladyroses dopisałam
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie pytanie,
Co na zaparcia?? Albo mam biegunki albo zaparcia ![]() Dzisiaj rano tak się męczyłam na kibelku, że okazało się że z wysiłku miałam różowy śluz z niteczkami krwi. Od rana się nie powtórzyło, więc to bankowo przez to ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Neesanek, nie spodziewałam się
wg usg 12+1 czyli wyprzedził już o jeden dzień ![]() ![]() Fiole dzięki ![]() ![]() Pytalam dziś lekarza o duphaston. Powiedzial że za niedługo będziemy odstawiac.. Czy to bezpieczne?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Ja mam skuteczny sposób na zaparcia ale obrzydliwy nie wiem czy chcecie wiedzieć ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Ladyroses gratuluję takich wspaniałych wieści
Kawał bobasa masz już ![]() Mydło przykro mi bardzo i mam nadzieje, ze szybko zobaczysz dwie kreseczki. Uff skończyła się impreza urodzinowa synka. 8 dzieciaków do ogarnięcia. Sami chłopcy. Ale wyszło super mimo że rano płakałam ze nie dam rady. Na 2h przed imprezą musieliśmy robic masę cukrowa na tort i go ozdabiac bo zły kolor masy nam sprzedali w cukierni |
|
|
|
#109 | |||
|
Zadomowienie
|
Gratulacje
wielki maluch ☺Cytat:
Cytat:
Będziesz tam z kimś? Co do czasu oczekiwania - mi w szpitalu mówili 3 miesiące, ale lekarz na wizycie nie widział przeciwwskazań, więc czekaliśmy 1 pełny cykl. Życzę Ci powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
super, że imprezka udana!
|
|||
|
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki już duży dzieć! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Halo, gdzie reszta dziewczyn? Meldować się!
![]() Mydlo przykro mi bardzo, dużo sił Też chcę zdjęcie tortu zobaczyć! Lady Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
Lady cudowne wieści
bardzo się cieszę ze wszystko u Was w porządku.Mydlo, przykro mi Aaa zapomniałam Wam napisać ze w sobotę okazało się z usg ze możliwe ze będę majówką 26.05. Tp, nie wiem czy na wcześniejszych usg coś pisało na ten temat. Teraz mi napisała lekarka z wynikiem badań czarno na białym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Mydlo, bardzo Wam współczuję.
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;78987876]Lady cudowne wieści
bardzo się cieszę ze wszystko u Was w porządku.Mydlo, przykro mi Aaa zapomniałam Wam napisać ze w sobotę okazało się z usg ze możliwe ze będę majówką 26.05. Tp, nie wiem czy na wcześniejszych usg coś pisało na ten temat. Teraz mi napisała lekarka z wynikiem badań czarno na białym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Lepiej był majówka na czerwcowych niż być ostatnia majówka. No wtedy się czeka i czeka kiedy reszta juz tuli maluszki ja tak miałam. Co do tortu nie mam foto. Wsyzstko tak szybko się działo. Zrobienie jakiejkolwiek foty graniczylo z cudem bo ciężko utrzymać w bezruchu osmiu 6 latków
|
|
|
|
#115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Mydlo bardzo mi przykro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe jak u nas będzie ![]() Mydlo przykro mi bardzo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#118 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Racja, tak czy siak pozostaje przy dacie początkowej 1.06. z OM ![]() Już sobie wyobrażam imprezkę. Podziwiam ![]() Dziewczyny co można na kaszel w obecnym stanie ? Dopadło mi mnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie umiem się wyproznic to biorę rękawiczki jednorazowe, trochę mydła w płynie i wkładam palec do pupy po 15 minutach mnie przegania na wc xdAle to się zdarza może 3-4 razy w roku... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
O matko
to nie dla mnie takie sposoby ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

ktoś coś?
klikam na tą kartkę z plusem i dodaje jako załącznik, tylko tak udalo sie dodać fotke. Jak klikalam na co innego to właśnie miałam ten komunikat o tym ze funkcja zablokowana.

To wszystko zależy od tego, jak wszystko się goi itd. dlatego ważna jest kontrola.

( tzn zostało mi jeszcze na dzisiaj 

wielki maluch ☺
Będziesz tam z kimś? Co do czasu oczekiwania - mi w szpitalu mówili 3 miesiące, ale lekarz na wizycie nie widział przeciwwskazań, więc czekaliśmy 1 pełny cykl. Życzę Ci powodzenia

ciekawe jak u nas będzie