|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: essence
Ja też ostatnio na pocieszenie kupiłam sobie AOH
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oświadczam, iż u sąsiadów Niemców w DM pojawiła się IBIZA LOUNGE:p niestety zainteresowały mnie tylko cienie i kredki, ale z cieni były jakieś brzydkie kolory i tylko turkusik mnie zachęcił. Kredka były turkusowe i złotobrązowe (chyba też się skuszę ), są z małymi drobinkami brokatu i naprawdę ładnie wygląda na oku![]() Poza tym błyszczyki - pomarańczowy i niebieski - chłodzące, miały ładny miętowy zapach, bezbarwne, ale nie kupiłam bo mam zdecydowanie za dużo błyszczyków :P Lakiery delikatne stonowane kolorki - ale ja nie maluję często paznokci więc to nie działka dla mnie ![]() No i był jeszcze sztyft brązujący. Od razu się na niego rzuciłam i... zawiodłam się ;/ słaby jakiś jest, w ogóle go nie widać(próbowałam na ręce) i nawet go nie chciałam kupować :P No niby fajnie że coś z limitowankami ruszyło ale jestem wściekła, że pominęli Sun Club!!!!! ![]() EDIT: Będąc w DM zobaczyłam limitowankę Catrice (ta sama firma co Essence) Pacific Lounge i ona też ma takie paseczki... Ale tylko brązowo-złote, a ja chciałam te z różem ![]() http://www.cosnova.de/de/catrice_le.html
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Sluczny kolor tej kredki i cienia
. Ja chyba sie tez zdecyduje na kupno. Wolałabym kupic cien, ale jednak chyba kredka w przypadku moich tlustych powiek bedzie bardziej przydatna :P
|
|
|
|
#1745 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy z Ibizy mnie zaciekawiło coś. Na początku błyszczyki, ale tych mam od groma...
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
No Ibiza to najmniej ciekawa z tych limitowanek i akurat ją musieli rzucić ;P
|
#1747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ten cien i kredka i tak mi sie baaardzo podoba chociaz i tak szkoda mi tej limitowki sun
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No szkoda szkoda, bo nie wydaje mi się, żeby rzucili Sun Club po Ibizie ;/
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym się chciała zapytać gdzie mogę dostać te kosmetyki w Warszawie??
Zawsze były w Naturze w CH Promenada ale teraz jest tam jakiś remont no i jestem w kropce a napaliłam się na kolorowe kredki do oczu ![]() Jeśli jeszcze można to jaki jest adres strony kosmetyków Essence? Nie mogę sama w internecie znaleźć ;/ |
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem bo nie zdążyli nawet cen przykleić, ale podejrzewam że ok. 1,5 euro. Kredka kosztowała 1,45 a cień 1,75 ;>
Cytat:
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie stronkę już sama znalazłam ale dzięki
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie essence coraz więcej nowości, a my czekamy na sun club
![]() Urban jungle - http://www.essence.eu/products/urban-jungle.html Poseidon Love - http://www.essence.eu/products/poseidon-s-love.html
|
#1755 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie czekam na te dwie następne. Niestety PL jest na stronie cosnovy jako maj-czerwic (?). Coś czuję że jak wyjadę to obie pokażą się w megakrótkim czasie, jak było z Asią...;(
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
ehm dobrze ze przynajmniej cokolwiek ruszylo bo gdybym znowu zobaczyla cala beach to chyba bym sie wsciekla calkowicie!
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
oby tylko w Polsce byly szybko..
pingwinek=] W Wawie mozesz dostac tylko kosmetyki Essence w Naturze w Metrze Centrum. Jeszcze jedna Natura jest podobno w jakims Centrum Skorosze we Wlochach, albo jakos tak, ale tam jeszcze nigdy nie bylam i nie wiem czy maja Essence. Niestety w Promenadzie zlikwidowali Nature i moim zdaniem najlepsze stoisko Essence w Warszawie ![]() W ogole zobaczcie co znalazlam na allegro- to pewnie jakies cienie, ze bardzo starej limitowanej serii, ale i tak fajnie wygladaja. Widzialam ktos kiedys cos takiego w sprzedazy?? http://www.allegro.pl/item385588011_...it_.html#photo http://www.allegro.pl/item385588010_...it_.html#photo |
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, a czy dostane jeszcze takie eyelinery: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16118 ?
Bardzo mi zalezy na jakims iskrzacym, czarnym eyelinerze. Widze, ze essence ma taki w ofercie. Niestety, nie mam u siebie ich kosmetyko dlatego najpierw wole zapytac czy mam sie jeszcze o co starac Bylabym wdzieczna gdyby ktoras z Was napisala ile one kosztuja i jak wygladaja na oku
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi ci pewnie o ten eyeliner http://www.essence.eu/products/eyes/...-eyeliner.html. Ja go nie mialam, ale wiem, ze u mnie byly dostepne w Naturze jeszcze jakis czas temu.
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łatwo się maluje, trwałość ok (ale bez rewelacji)
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet dwa i szykuje sie do zakupu nastepnejsa faktycznie bardzo trwale i fajnie sie nimi robi kreseczki
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za odpowiedz. Chce sie wybrac do miasta w ktorym jest drogeria Natura, ale czy w kazdej Naturze sa ich kosmetyki? I ile kosztuje ten eyeliner?
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno w Warszawie nie ma juz tej Natury na Brodnie? Bo na stronie Sensique i Natury nadal ona widnieje w spisie Warszawa - Bródno ul. Krasnobrodzka 11 (a spis byl uaktualniany chyba jakos niedawno, bo pozostalych Natur juz nie ma, za to jest ta w Centrum Skorosze)
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
co sie dzieje z tymi Naturami
(
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam dziś do Natury z nadzieją, że coś nowego pojawiło się w szafie essence, ale niestety nic
beach club dalej kurzy się na półce
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
jutro natura ma dostawę, więc może w środe się pojawi. OBY
|
|
|
|
#1769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko czemu nie ma tego w Polsce?! U mnie w Naturze pustki, we wtorek dostawe mam więc luknę w pracy...a przydałoby się coś nowego do maziania
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Catrice ma z serii limitowanej paseczki brazowe (zdj 1), ale w podstawowej game tez rozowe i nawet moim zdaniem ladniejsze :P
Ponawiam pytanie na temat Natur w Warszawie, na pewno nie ma juz tej na Brodnie?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

łatwo się maluje, trwałość ok (ale bez rewelacji)
68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57