Mamusie marcowe 2018 cz. 6 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-16, 20:05   #1111
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

A mój lekarz liczy zaczęte tygodnie. Tzn. Byłam ostatnio w 24+0 u lekarza i mam w karcie ciąży zapisane że 25tc

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 20:33   #1112
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
Ojej, a mowili zemoze sie tak dziac? Ja wierze ze tomograf bedzie dobry, maja inne podejrzenia?
Oni nie wiedzą czemu tak jest. Zrobili mi wszystkie badania, ogólnie są ok, leki też już brałam wszystkie, jakie można w ciąży. Chcą jeszcze wykluczyć zmiany w mózgu.

czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 20:49   #1113
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jolinko Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak to jest z tym planem porodu? Ja to spisuje sama w Domu? Czy w szpitalu to w formie jakiegoś wywiadu Jest? Jakiś formularz do wypełnienia? czy jak?

Z tego co czytałam do tej pory (a jeszcze było tego mało) to piszesz w domu i taką skróconą wersje dajesz na porodówce i rozbudowaną trzymasz ze sobą.

Jednak moge sie mylic

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 20:54   #1114
Jolinko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Oni nie wiedzą czemu tak jest. Zrobili mi wszystkie badania, ogólnie są ok, leki też już brałam wszystkie, jakie można w ciąży. Chcą jeszcze wykluczyć zmiany w mózgu.

Ale masz kurczę "przeboje"... ☹ całą ciążę wymiotujesz, źle się czujesz a teraz jeszcze stresu masz przez ten rezonans. Ale musi być dobrze!! Na pewno będzie wszystko w porządku. Trzymaj się dzielnie.

Jolinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 21:13   #1115
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Hmm to wiec jestem w 25tc i wg apki maly ma 700 gram okolo, to by sie pewnie zgadzalo no nic, tuczymy sie caly czas, efekty zobaczymy 8 stycznia

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Czarodziejka - trzymaj sie dzielnie
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 21:46   #1116
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Lunak - jakby taka cene dali 2 tygodnie temu to pewnie bysmy wzięli. A teraz mamy jeszcze jedno mieszkanie na oku, będziemy je oglądać koniec grudnia/początek stycznia bo wtedy sie zwalnia i dopiero wtedy podejmiemy decyzje

czarodziejka - biedaku... tak bardzo Ci wspolczuje

Na dziś koniec... jutro wypakowywania ciąg dalszy. Zmykam spać. Buziaki!

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 21:54   #1117
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:

Bardzo Ci współczuję tych wymiotów
Trzymaj sie dzielnie

Zrobiłam w końcu zamówienie u HubiWorld
I zrobiłam pyszna sałatkę z curry

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 21:59   #1118
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolinko Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak to jest z tym planem porodu? Ja to spisuje sama w Domu? Czy w szpitalu to w formie jakiegoś wywiadu Jest? Jakiś formularz do wypełnienia? czy jak? 🤔

Ja dostalam od poloznej formularz do wypelnienia. Przychodze z tym na porodowke i tam oddaje. W 1 ciazy nie pisalam planu. Teraz wypelnie ale sceptycznie do tego pochodze, i tak to jest swistek ktorego prawie nikt nie respektuje albo zwyczajnie nie ma nie raz takiej mozliwosci.
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 22:13   #1119
Jolinko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Ja dostalam od poloznej formularz do wypelnienia. Przychodze z tym na porodowke i tam oddaje. W 1 ciazy nie pisalam planu. Teraz wypelnie ale sceptycznie do tego pochodze, i tak to jest swistek ktorego prawie nikt nie respektuje albo zwyczajnie nie ma nie raz takiej mozliwosci.
Tak właśnie myślałam że ten cały plan to o du.pe rozbić 😝

Jolinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 22:46   #1120
Mecassie
Zakorzenienie

Polecam film "sztuka zrywania" ,TVN

Edytowane przez Mecassie
Czas edycji: 2017-12-16 o 22:48
Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 23:13   #1121
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Moja mała dopiero co padła.. no ale nie dziwie sie jej jak miała drzemkę przed 18

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 23:17   #1122
Pannkaka
Rozeznanie

Niby weekend, a za bardzo czasu na nadrabianie nie ma. Przed poludniem bylam nie do zycia, po drzemce odzylam i sprzatalismy troche. Stresuje sie czy wszystko w porzadku (choc maly tak kopie, ze jestem dobrej mysli), czy dostane zgode na samolot, ze jeszcze nie mam wszystkich prezentow... i jeszcze jeden powod, dosc glupi, wiec moze w klubie

Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
Piekna Ta gwiazda to Flying Tiger? Wyglada znajomo. Ale nadal jestem strasznie ciekawa, jak sie to u was potoczy z tym brakiem kolorow przy dziecku My w mieszkaniu mamy niby biale sciany, czarne i biale meble i sporo szarosci (bardzo podobny kolor podlogi). Nieliczne akcenty kolorystyczne, typu czerwone poduszki, zolty stolek w kuchni... Ale w tej chwili w prawie kazdym pokoju mamy i tak wszystkie kolory teczy

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Teraz juz odpoczywam i mam wieczor dla siebie bo maz idzie gdzies na miasto ze znajomymi z pracy mam nadzieje ze nie wroci o 4 nad ranem
O 4 nad ranem, z mieczem swietlnym pod pacha

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupiłam zwykle T-shirty 2 za 20 zł i komplet dla małego body+spodenki + czapeczka też za 20 zł 😊 takie zakupy to mogę robić ☺ aaa i skarpetunie, o takie za 10 zl😊Załącznik 7359546
Zamowilam identyczne, czekam na dostawe

Cytat:
Kiepsko. Wymiotuje chyba częściej niż wczesniej, do tego praktycznie cały czas mnie mdli, czego wcześniej nie było
Dziękuje, że pytasz.
Trzymaj sie Wzruszylam sie strasznie jak przeczytalam wczesniej o tym jak w koncu dotarlas na jaselka syna

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Za pierwszym razem tez nie mialam, teraz polozna mnie namawia, zeby napisac. Mam wrazenie, ze to ma byc bardziej dla mnie, zebym miala jasno w glowie ulozone swoje oczekiwania, bo za pierwszym razem zupelnie zignorowalam swoje odczucia i w pelni zaufalam personelowi. A pare rzeczy mogli zrobic inaczej. Wiadomo, ze jesli jest jakies zagrozenie, komplikacje, wtedy oni decyduja, ale np. nie musieli mi dawac oksytocyny od razu jak weszlam, a przy wolniejszej akcji corka mogla miec wieksze szanse na przekrecenie sie... Podobno u mnie to czytaja, a ukladac bede razem z lekarzem na specjalnej wizycie, zobaczymy.
Pannkaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 23:21   #1123
bloody_marry
Rozeznanie

Uhh wczoraj poszłam spać o 4:00, wstałam o 10:00 i już cały dzień taki beznadziejny :/ jeden dzień się nie wyspalam i od razu samopoczucie tragiczne, jestem jakaś słaba, serce mi wali jakbym się przebiegła... Mierzyłam ciśnienie i mam normę książkową, biorę dużo magnezu i leżę już w łóżku żeby jutro nie mieć powtórki.

Juana, witam w klubie "szukających mieszkania, mieszkających u teściów" ja nadal czekam na telefon od właścicieli mieszkania które oglądaliśmy w czwartek. Zaproponowałam im cenę i mają się zastanowić. Przez weekend nie dzwonią, liczę na telefon w poniedziałek. Jestem przez to kłębkiem nerwów. W mieście którym mieszkamy rynek mieszkaniowy to jakaś pomyłka, nie ma nawet co oglądać.

bloody_marry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 23:29   #1124
Domi_001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Czarodziejko, może to od stresu dodatkowo Cię trzymają te mdłości, współczuję..

Ja akurat będę do samych świąt leżała z tymi globulkami, dobrze, że chociaż na wyprawę do teściów pojadę bez infekcji ciekawe co wymyśli profesor z luteiną w piątek

We wtorek jadę do rodziców, czeka tam na mnie podobno cały wór ubranek po siostrzeńcu, zaspokoję swoją potrzebę macania dziecięcych ciuszków
Łącze się w bólu... Ja mam globulki na 15 dni od wczoraj...

Czarodziejko - życzę aby tylko na strachu sie skonczylo. Trzymam kciuki za pomyslne wyniki badania.

Co do tematu sukienek na wigilię ja zamówiłam taka czerwona.. http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-l...978202#thumb/2

Edytowane przez Domi_001
Czas edycji: 2017-12-16 o 23:48
Domi_001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 23:32   #1125
Ilsa Lund
Zakorzenienie

U mnie plan porodu będzie zapisywany razem z położną środowiskową - tą samą, do której mamy prawo od 21. tygodnia ciąży. Dla cc będziemy pisać okrojoną wersję

Byliśmy z Mężem w dwóch galeriach a w trzeciej bezskutecznie szukaliśmy miejsca parkingowego Kupiliśmy dużo prezentów napiszę wam co mamy to może którejś się jeszcze przyda
- dla mojej Mamy jednak zestaw głośnomówiący do auta bo tego swetra już nie było i zażyczyła sobie w zamian; przyjdzie paczkomatem
- dla jego Mamy duża świeca zapachowa i forma do tarty z Duka
- dla mojego Taty 5-pak skarpet jakiś zestaw z pianką do golenia i balsamem po goleniu (uznaliśmy oboje że gdybym kupiła mu maszynkę to by potem nie chciał kupować tych drogich wkładów) i do tego kupię jakąś gorzałkę
- dla jego Taty Mąż kupi jeszcze kawę żeby była jak najbardziej świeżo palona i znaleźliśmy pojemnik na oliwę - Teść jest kawoszem i lubi przyrządzać sałatki
- dla Babć mamy zestawy kosmetyków do włosów
- dla Dziadków mamy jakieś nalewki Doppel Herz dla mężczyzn
- ja dostanę Semilac 071 i top
- Mąż dostanie mydło do brody i cośtam jeszcze, wypatrzył w Superpharm z jakiejś ulubionej firmy

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 07:24   #1126
Ojoanna29
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ależ się cudownie wyspałam bez tz.. Muszę go częściej gdzieś wysyłać szkoda, że jak teraz jeszcze chciałam dospac to koty zaczęły latać jak szalone - jeden waży 5kg, drugi trochę ponad 3, a tupią jak stado koni aż wstyd przed sąsiadami..

Muszę poczytać o tym planie porodu, bo szczerze mówiąc nawet nie wiem co miałabym tam napisać
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 08:34   #1127
FallenAnn
Rozeznanie

Dziewczyny jak się do klubu zapisać? Jestem tutaj od pierwszego wątku a dalej nie wiem... Planuję w końcu chorobowe od stycznia więc będę miała czas na pogaduchy

Stary 2017-12-17, 08:48   #1128
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
Niby weekend, a za bardzo czasu na nadrabianie nie ma. Przed poludniem bylam nie do zycia, po drzemce odzylam i sprzatalismy troche. Stresuje sie czy wszystko w porzadku (choc maly tak kopie, ze jestem dobrej mysli), czy dostane zgode na samolot, ze jeszcze nie mam wszystkich prezentow... i jeszcze jeden powod, dosc glupi, wiec moze w klubie

Piekna Ta gwiazda to Flying Tiger? Wyglada znajomo. Ale nadal jestem strasznie ciekawa, jak sie to u was potoczy z tym brakiem kolorow przy dziecku My w mieszkaniu mamy niby biale sciany, czarne i biale meble i sporo szarosci (bardzo podobny kolor podlogi). Nieliczne akcenty kolorystyczne, typu czerwone poduszki, zolty stolek w kuchni... Ale w tej chwili w prawie kazdym pokoju mamy i tak wszystkie kolory teczy

O 4 nad ranem, z mieczem swietlnym pod pacha

Zamowilam identyczne, czekam na dostawe

Trzymaj sie Wzruszylam sie strasznie jak przeczytalam wczesniej o tym jak w koncu dotarlas na jaselka syna

Za pierwszym razem tez nie mialam, teraz polozna mnie namawia, zeby napisac. Mam wrazenie, ze to ma byc bardziej dla mnie, zebym miala jasno w glowie ulozone swoje oczekiwania, bo za pierwszym razem zupelnie zignorowalam swoje odczucia i w pelni zaufalam personelowi. A pare rzeczy mogli zrobic inaczej. Wiadomo, ze jesli jest jakies zagrozenie, komplikacje, wtedy oni decyduja, ale np. nie musieli mi dawac oksytocyny od razu jak weszlam, a przy wolniejszej akcji corka mogla miec wieksze szanse na przekrecenie sie... Podobno u mnie to czytaja, a ukladac bede razem z lekarzem na specjalnej wizycie, zobaczymy.
Gwiazda na czubku jest z Castoramy
Inne ozdoby to Eurofirany, empik, takie pojedyncze świąteczne wyspy w galeriach.

Wiadomo, że zabawki raczej będą kolorowe (chociaż my do tej pory kupiliśmy jej bardzo stonowane), mam już na nie pudełka, ubranka też ma raczej spokojne poza tym to tylko dziecko. Zobaczymy jak długo uda nam się zachować taki spokój kolorów na pewno jeśli chodzi o rzeczy stałe plus dodatki to mamy w dwóch pokojach plus kuchnia dość spokojnie. Niestety łazienka i toaleta są po poprzednich właścicielach, więc tam jest tragedia, ale i tak robiliśmy to mieszkanie rok, więc mam dosyć... Musi tak zostać. trzeci pokój jest typowo partnera, więc tam już jest trochę inaczej, bo robił jak uważał, a że pokój był tylko odświeżony to też nie jest do końca tak jakbyśmy chcieli. garderoby nie ruszyliśmy w ogóle, bo są dwie wielkie szafy plus pełno półek i szafek, więc finansowo odpuściliśmy, bo żeby to przerobić to kolejne kilkanaście tysięcy... :/
Na szczęście za kilka lat budowa to się zrobi wszystko po swojemu.

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Cytat:
Dzień dobry

Ależ się cudownie wyspałam bez tz.. Muszę go częściej gdzieś wysyłać szkoda, że jak teraz jeszcze chciałam dospac to koty zaczęły latać jak szalone - jeden waży 5kg, drugi trochę ponad 3, a tupią jak stado koni aż wstyd przed sąsiadami..

Muszę poczytać o tym planie porodu, bo szczerze mówiąc nawet nie wiem co miałabym tam napisać
Ja bym chętnie napisała "proszę urodzić za mnie"

A w ogóle to dzień dobry, miłej niedzieli. My dzisiaj idziemy do teatru

_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 08:52   #1129
alleyezonme
Zakorzenienie

Witam się w niedzielę
Pospałam i czuję się wspaniale. Właśnie przygotowałam śniadanko ale mąż jeszcze nie chce się zwlec z łóżka więc czekam

My dzisiaj na obiad do babci więc to mam z głowy.
Wieczorem na koncert.
A prezentów dalej nie mam chyba zaraz usiądę przed komputerem i nie odejdę póki nie pozamawiam.
Choinkę wczoraj kupiliśmy ale stoi jeszcze nie ubrana ale i tak jest piękna

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 08:53   #1130
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

blood_marry - to mamy podobnie. U nas tez nie ma co ogladac... Pojawia sie 1-2 ogłoszenia w miesiącu najczesciej w lokalizacji lub metrazu który nas zupełnie nie interesuje. A ceny jak w Krakowie.
Trzymam mega mocno mocno kciuki żeby udalo sie z tym mieszkaniem Daj znać jak będziesz wiedziec czy sie zgadzaja na Wasze warunki

Dzień dobry! Dzisiejszej nocy o 4:30 sasiad z góry robil schabowe... Gratuluję wyczucia czasu Jestem taaaaka niewyspana

Miłego dnia! Dzis przekazujemy klucze. Będę tęsknić za naszym gniazdkiem no ale we 3 byloby tam zbyt ciasno. Czas zacząć nowy rozdział!

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 08:58   #1131
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Dzień dobry,

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa i kciuki. Poproszę o mocne w czwartek, bo wtedy mam rezonans. Z jednej strony nie dopuszczam nawet myśli, że coś może być nie tak, z drugiej trochę się boję mimo wszystko.
Wyspałam się dzisiaj bardzo. Mąż pojechał z synkiem do teściów, a ja trochę mieszkanie ogarnę. Mąż oczywiście twierdzi, że jest czysto, a mnie w oczy kłują paprochy na dywanie, czy odbite paluszki synka na lodówce (mamy z czarnego szkła)
Ubraliśmy wczoraj choinkę, a dziś spadło trochę śniegu. Jest juz tak świątecznie Może później się wybierzemy na jarmark Bożonarodzeniowy, bo jest u nas na rynku.
Miłego dnia

czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 09:00   #1132
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak się do klubu zapisać? Jestem tutaj od pierwszego wątku a dalej nie wiem... Planuję w końcu chorobowe od stycznia więc będę miała czas na pogaduchy

Zgłoś się do Ilsy ona musi wysłać Ci zaproszenie

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 09:10   #1133
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Witam się w niedzielę
Pospałam i czuję się wspaniale. Właśnie przygotowałam śniadanko ale mąż jeszcze nie chce się zwlec z łóżka więc czekam

My dzisiaj na obiad do babci więc to mam z głowy.
Wieczorem na koncert.
A prezentów dalej nie mam chyba zaraz usiądę przed komputerem i nie odejdę póki nie pozamawiam.
Choinkę wczoraj kupiliśmy ale stoi jeszcze nie ubrana ale i tak jest piękna

Na jaki koncert?

Pochwal się jak ubierzecie, uwielbiam choinki

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Dzień dobry,

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa i kciuki. Poproszę o mocne w czwartek, bo wtedy mam rezonans. Z jednej strony nie dopuszczam nawet myśli, że coś może być nie tak, z drugiej trochę się boję mimo wszystko.
Wyspałam się dzisiaj bardzo. Mąż pojechał z synkiem do teściów, a ja trochę mieszkanie ogarnę. Mąż oczywiście twierdzi, że jest czysto, a mnie w oczy kłują paprochy na dywanie, czy odbite paluszki synka na lodówce (mamy z czarnego szkła)
Ubraliśmy wczoraj choinkę, a dziś spadło trochę śniegu. Jest juz tak świątecznie Może później się wybierzemy na jarmark Bożonarodzeniowy, bo jest u nas na rynku.
Miłego dnia

Ja cały czas trzymam kciuki 😘😘😘

_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 09:30   #1134
Ojoanna29
Zakorzenienie

Czarodziejka, do czwartku nie puszczamy kciuków 😊

Ogarnęłam trochę łazienkę, wstawiłam pranie i oczywiście pralka w szale wirowania wylazla na środek łazienki, więc koniec sprzątania, bo nie będę jej sama przesuwać i tak wylądowałam z powrotem w łóżku 😂

Dziewczyny, muszę zrobić na wigilię śledzie, a ze nie jadam takich rzeczy to kompletnie nie mam pomysłu, macie jakieś sprawdzone przepisy?
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 10:12   #1135
kasia6713
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
dostałam na maila od Avent 40% zniżki na zakupy w ich sklepie.
Nie chce któraś?
Jak przejrzałam asortyment, ale nic mnie nie zainteresowało (w sensie - już wszystko mam ).
kasia6713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 10:13   #1136
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:

Ogarnęłam trochę łazienkę, wstawiłam pranie i oczywiście pralka w szale wirowania wylazla na środek łazienki, więc koniec sprzątania, bo nie będę jej sama przesuwać i tak wylądowałam z powrotem w łóżku 😂

Dziewczyny, muszę zrobić na wigilię śledzie, a ze nie jadam takich rzeczy to kompletnie nie mam pomysłu, macie jakieś sprawdzone przepisy?
Ja tam lubie najbardziej klasyczne czyli sledzie octowe w oleju z cebulka dobre sa też w smietanie/jogurcie

Dzień dobry, ja dziś wyjątkowo wyspana tylko wczoraj nic nie posprzatalam wiec dziś musze sie za to zabrać

Czarodziejka do czwartku kciukow nie puszczam

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 10:41   #1137
lelowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
.
Nie przejmuj sie u nas to samo Kolorowo, ze hej Ja uwazam, ze dziecko musi miec troche kolorow, a nie same mdle i szare kolory, to sie nam doroslym bardziej podoba niz dzieciom.

Edytowane przez lelowa
Czas edycji: 2017-12-17 o 10:44
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 10:48   #1138
julietta83
Zakorzenienie

Cytat:

robiłam kiedyś z suszonymi pomidorami i orzechami z kwestii smaku, całkiem dobre były, choć ja za śledziami nie przepadam
https://www.kwestiasmaku.com/przepis...chami-wloskimi

w tym roku mam zamiar zrobić pod pierzynką, ale z marchewką zamiast buraczków, bo boję się, że popłyną w transporcie
https://www.kwestiasmaku.com/przepis...-pod-pierzynka
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 10:50   #1139
Lunak
Wtajemniczenie

Dzien dobry
U nas naprzemian snieg ze słońcem. Wysłałam meza do sklepu zeby sobie sam płaszcz kupił (kolejny ) a ja leze w łożku i odpoczywam po wczorajszym szaleństwie.

Musze pochwalić mojego meza. Wczoraj wysprzątał całe mieszkanie. Ja tylko dostałam pozwolenie na starcie kurzy. A on sam wszyściutkie pięknie ogarnal

Znowu wstałam o 3:30, ale na takim pol śnie dolezalam do 6. Maz sie śmieje, ze Dzieć po tatusiu ranny ptaszek bedzie

Czarodziejka, oczywiście, ze trzymamy mocne kciuki na Twoje następne badanie. Jestem jak najlepszej myśli zeby wykluczyło ono najgorsze podejrzenia Twojego lekarza.

Kasia, a do kiedy ta zniżka od Avent ważna?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-17, 10:59   #1140
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
dostałam na maila od Avent 40% zniżki na zakupy w ich sklepie.
Nie chce któraś?
Jak przejrzałam asortyment, ale nic mnie nie zainteresowało (w sensie - już wszystko mam ).
I na laktator też? To fajna zniżka ale też już mam
W ogóle ta kurtka ciążowa z H&M jest teraz bodajże za 150 jeśli któraś nie ma na zimę w czym chodzić

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości