|
|
#2161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik `93 ! Cz.II :))
A u mnie dzisiaj słonko
szkoda tylko że jest wiatr i chmurki :[
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz idę na zakupy.
Muszę kupić kotlety rybne na obiad, haha
|
|
|
|
#2163 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Widzę, że wszystkie tutaj lubicie czytać książki Cieszy mnie to, bo wiem, że niestety dużo osób w naszym wieku uważa, że książki to głupota Czego ja zrozumieć nie mogę. Kocham czytać! Szczególnie książki fantasy <3
|
|
|
|
#2164 |
|
Raczkowanie
|
A ja uwielbiam książki młodzieżowe
typu pamiętniki chociaż pamiętnika księżniczki nie chce mi się czytać, kiedyś próbowalam jakąś tam część przeczytać ale skończyłam na jednej stronie xdza to przeczytałam Zwierzenia Georgini Nicolson [chyba tak to się pisze ] 7 cześći i mam nadzieje że bedą kolejne
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię też młodzieżowe, ale patologią nie wzgardzę
![]() Ostatnio tak sobie myślałam, czy by nie spróbować z fantasy...Co polecacie? Aaa...byłam na zakupach, kupiłam sobie Frutinę...uwielbiam to =D |
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
a wy niedobre! chcecie się mnie juz pozbyć
![]() wylatuję jutro z Wawy o 6 ... ![]() ale już dzisiaj jade do koleżanki na pseudo-nocowanie (na 100% nie zaśniemy ) i o 2 wyjeżdżamy do Wawy .. ach, już się doczekać nie mogę ![]() ale jeszcze tyle do roboty mam |
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Madelajnn nie zpaomnij o fajnych fotkach
) z angikami(?).A ja za niecałe 2 godizny wychoze z domu an ten koncert... )
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
no aparat to jedna z najważniejszych czesci mojego ekwipunku
ech, już ' prawie ' się spakowałam .. ale jeszcze tyle drobiazgów musze upchnąć
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
hahah..
Oliffka businesswoman
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Rozeznanie
|
madelajnn proszę Cię jak wrócisz napisz jaki był lot i wogóle.
Ja po prostu kocham samoloty!! I kocham latać (chociaż jeszcze nie latałam, ale to jest tuż tuż :p może za rok ) Ale ja wiem, że to kocham. TO jest taaaaaaakie cudowne na pewno !!! aaaach....
|
|
|
|
#2174 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
swietna jest.. miejumy nadzieje ze beda kolejne czesci ![]() ja ostatnio zaczelam czytac "cukiereczki" Mian Mian.. no i przyznaje ze ciekawa jest.. ogolnie lubie rozne ksiazki, glownie pamietniki, ale roznie., madelajnn, a ja myslalam ze ty juz na wyspach ![]() mi na allegro udalo sie sprzedac tylko bluzke i klatke po chomiku |
|
|
|
|
#2175 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie na wakacjach zabrałam się za czytanie wszystkich części Ani z Zielonego Wzgórza, przeczytałam już Anię z Avonlea i teraz jestem pod koniec Ani na uniwersytecie.
![]() Podoba mi się to
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
hej
))ej, wiecie. byłam na mieście z koleżanką "szukać pracy" -- a skończylo się tym, że 2x odwiedziłyśmy McDonalda, kupując sobie lody i chyba z 2 godziny siedziałyśmy w parku na ławce ![]() i tacy chłopacy byli... na deskorolkach i w ogóle.. jeden taki blondas farbowany --- mm śliczny po prostu! xD no i my siedziałyśmy na ławce kilkanaście metrów od miejsca, gdzie oni jeździli na deskach.. i ja tam już chciałam do nich podejść i zagadać jakoś, ale moja kumpela się wstydziła;/no a potem taki żul chodził.. hahaha był cały osikany --- spodnie miał mokre..;D;D i w ogóle taki hardkor - pełno tatuaży, w ustach agrafka! i śpiewał "pieśni" -- 'hardkorowi faszyści na stadionach' albo 'jestem piękny jak James Bond i wszystkie laski mnie kochają' xDD No i on chodził po całym parku i zaczepiał ludzi:/ i podszedł też do nas.. ja tam nie chciałam z nim siedzieć xD [bo śmierdział] i przesiadłam się na inną ławkę -- bliżej tych chłopaków, haha.![]() moja kumpela też się przesiadła^^ i tam siedziym a ten żulek podchodzi i do tych chłopaków gada.. oni mu dali pojeździć na desce.. i ten żul do nas coś tam gadał że się boi i czy w szpitalu będziemy mu kupować soczki xDD no i później jak ten żul poszedł to jeden z tych chłopaków coś tam do nas zagadywał ale my nie zrozumiałyśmy i tylko przytaknęłyśmy i uśmiech.. haha xDDD no i już miałam się wziąć do roboty i zacząć do nich gadać^^ a tu lunął deszcz;/;/;/ oni zaczęli się zbierać.. i dwóch poszło, zostało tylko dwóch cieniasów takich xD i blondas ;dd;d bo pakował coś do plecaka.. i normalnie się zastanawiałam czy jeszcze szybko do neigo nie podejść i "dasz mi swój numer gadu?^^" ... no ale się scykałam i nie podeszłam (( łeee on był słooodki... z kumpelą planujemy pojechać tam na miasto w poniedziałek... o ile bedzie ładna pogoda )pewnie też ci chłopacy będą.. w ogóle oni cały dzień tam siedzą i jeżdża na tych deskach bo mieli ze sobą plecaki... picie, drożdżówki, kanapki itd.xdd no to jak będzie ładna pogoda i oni tam będą, to zagadam.. na pewno! coś w stylu "o, my się już w sobotę widzieliśmy, to wy tu tak codziennie jeździcie na deskach? )" haaa! Oby była ładna pogoda...^^
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
No no, widzę, że masz niecny plan
![]() Ja też nie potrafię tak zagadać do chłopaka, jak go nie znam i pierwszy raz widzę ![]() Ah, wstydzioch ze mnie... Ale ciepło...nudy... |
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja bym tez chyba nie zagadałą co innego jakbys jakiegos znała a tak to tak głupio
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny!
moja walizka waży 17 kg! a jeszcze nie wszystko spakowane .. ![]() buuu. normalnie się załamię .. w ogóle nie gotowa jeszcze jestem a za jakąś godzinę już do koleżanki jadę .,. |
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
cóż.. mój ostatni post przed wyjazdem ..
![]() żegnam się z wami na 2 tyg do napisania
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
ech, Oliffka, ja teeż będę straasznie tęsknić
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaaaaa
ile Wy piszecie!!!!???? o nieee ja nie dam rady dzisiaj tego przeczytać ![]() o 15 wróciłam ze wsi, od koleżanki. a co do samolotów to leciałam 2 razy. i było za***iście choć na początku strasznie się bałam... a o czym tak w streszczeniu gadałyście???
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Wrociłam z koncertu Avril!!
Było zabójczo swietnie. xDDD Nie no az brak mi słow;];] Co do samolotów to leciałam 2 razy- fajne uczucie )
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro nie zawitam na wizażu, bo jadę do babci.. na szczęście tylko na jeden dzień.. :P
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny po bardzoo długiej nieobecności zwracam się do was z prośbą o pomoc ;( no więc tak:
poznałam na obozie super chłopaka, jest przystojny wszystkie laski za nim latają a do tego inteligentny i dojrzał można z nim o wszystkim gada, po prostu ideał, jest 3 lata starszy. No i często się na siebie patrzyliśmy często gadaliśmy, zazwyczaj on zagadywał, kilka razy mi powiedział, że łądnie wyglądam, wczoraj mieliśmy występ i po nim dzwoniłyśmy z dziewczynami do chłopaków i one się ich pytał, która dziewczyna była najlepsza no i on powiedział, że ja i potem jeszcze opisał ubiór takiej jednej dziewczyny i powiedział, że te 2 były naj. No i potem napisał do takieje dziewczyny, że chce nr tej opisanej przez niego dziewczyny. Potem do niego zadzwoniłyśmy(4 dziewczyny: 2 takie i ja i ta co mu się podoba) i wpadł do nas po 24.00. był w naszym pokoju, gralismy w pokera etc. i nagle puka baba i my tak panika no a on palił w naszym kiblu fajke, to ja tma wbiegam do kibla i mu to mówię i do niego żeby się za prysznic schował, jak puszczę wodę, owinę się ręcznikiem, jakby co i że niby się kopię, czy tam kąpałam to wtedy bab nie wejdzie sprawdzić kibla, no i bab sobie poszła. To potem sobie gadaliśmy no i on tam powiedział, że chce nr tej dziewczyny do niej i ona do niego po co mu: a on bo mi się podobasz, potem jej mówił, że ma fajne włosy itd.(a ma farbowane) a potem graliśmy w butelkę na całowanie w policzek i tam raz on nas raz my jego całowałyśmy no i ja to robiłam jak najlepiej umiałam i nie wydawałam przy tym dźwięku cmoknięcia i on powiedział, że lubi te ciche buziaki. Potem dziewczyny mu robiły masaż i do jednej powiedział, że tka fajnie delikatnie mu robi ja z tą co mu się podoba się wstydziłyśmy no i o 5 rano zasnęliśmy a o 7 on poszedł do swojego pokoju, na szczęście nas nie nakryli. No i potem mieliśmy wyjazd to on napisał esa, że będzie za nami wszystkimi tęsknił ale najbardziej za tą co mu się podoba ;( potem ona pojechała a ja z tymi 2 poszłyśmy do niego i on nas tulił i pocałował nas w policzki i żałuję, że zdj z nim sobie nie zrobiłam ;( ( aparatu nie miałam, ale mogłam od koleżanki wziąć ;( ). Dodam, że ta co mu się podoba jest rok ode mnie młodsza i ma większe cycki( ja mam małe ) no i teraz ja mieszkam 400 km od niego a on za rok chce się wyprowadzać na stałe do Paryża, bo kiedyś tam mieszkał i chce tam studiować. No i tak do jego miejscowości miałam z rodzicami jechać, do Paryża jadę najprawdopodobniej w ferie zimowe ale on ma inne województwo i kiedy indziej pewnie ferie ;( no i on mówił że jeździ do Holandii a ja też jeżdżę co roku, więc jest jakiś tam mały procent, że bym się z nim umówiła i spotkała, bo jak się pytałyśmy go to mówił, ok spoko jak będziecie blisko to jasne, że się spotkać możemy. Tylko ja wątpię, że mam szanse bo tam u niego też pełno lasek sie koło niego kręci ;( No i esowałam z nim dziś jak wracałam autobusem to mi pisał, że smutno mu że się rozstajemy, że wczoraj w nocy było fajnie, życzył mi miłej podrózy, pisał, że mi współczuje i że jestem biedna, że musze tak długo autobusem jechać itd. zadawał różne pyt. nawet wysyłał mi swoje zdj ale nie doszły bo mój tel. jest zrąbany i wysyłał mi swoje zdj i pisał, żebym go przynajmniej na troszkę zapamiętała. I dodam, że ta dziewczyna tez mieszka daleko od niego i że on jej tez się strasznie podoba. ;( pewnie też z nią esuje cały czas, ale np. do tych 2 dziewczyn to tylko dzwoni, pisze jak che jakieś info o kimś czy nr tel, nie dzwoni czy nie pisze do nich tak jak do mnie, tak po prostu.. ale nie wiem jak z tą dziewczyną pisze itd.;( napisał mi, że po spotkaniu coś mi napisze, bo poszedł gdzieś ze znajomymi. wątpię, że odpisze ;( co sądzicie .? mam u niego szanse w i w ogóle jak tak daleko od siebie mieszkamy ech.. ;(
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

szkoda tylko że jest wiatr i chmurki :[

Cieszy mnie to, bo wiem, że niestety dużo osób w naszym wieku uważa, że książki to głupota
chociaż pamiętnika księżniczki nie chce mi się czytać, kiedyś próbowalam jakąś tam część przeczytać ale skończyłam na jednej stronie xd

(( łeee on był słooodki...