|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z kim się kojarzą?
|
|
|
|
|
#302 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
ja siebie kojarze z innymi zapachami ale niezły wybor
lubie bardzo wanilię&anyż
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Agnyska - Ambre Sultan
Yola - Shalimar Hiszpańska Myszka - OI
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Si
Madziczka - Stella, Madness, Giorgio Beverly Hills, słodkości Demeter, Anyż i Wanilia Aquolina ![]() Anuschka - CdG 2 , Gris Clair, Histoire d'eauAragonte - Smok, Encre Noir, Histoire d'eau, Shaal Nur Aszku - L'Artisany, figi, Hermesy Blonde Stranger - Gucci II, Fragile Blue - Desnuda, Innocent, Black XS (podejście II), Pink Sugar, Sephora Brown, Magnetism Burn it up - Coco M, Chance, gardenia Favkes - Genie de Bois, fiołki , French Lover, SmokFenris - MR, Euphoria, Chocolate Geedy, Rhubarb Hecate - Pi, Narciso, Angel, UbV Homyk - 8 88, Incense Extreme, L'eau de Jatamansi, Rossy de Palma, Harmatan Noir (coś ostatnio zaniedbany ), Molecules, Amethyst DurbanoIshtar - Chloe Narcisse, Dali (nie pamiętam który), Burberry (nie pamiętam które, Weekend?), tuberoza JoasiaK - figi, no 5 elixir (nie znam dokładnej nazwy), Cologne, Hiris, Gris Clair, L LL Kota - Volupte, Mitsouko, Balmya, Etra, Cristalle Kropka - Agent, Coco, Coco M, Innocent, Lolita Lempicka Małgosia - Słoń, Coco M, Allure, Amour Margot - BC (serdecznie życzę upolowania!), Angel Paulinka - słodkości i Molecules ![]() Pieńkowa dama - Ogródek Śródziemnomorski, Ouarzazate Rachela - Narziss, czarna Mania, SMS, Histoire d'eau, Shaal Nur Sabbath - Calamus, Incensy, Harissa, Black Tourmaline, Chypre Rouge, Franch Lover Santorio - Terre, Cologne, Vanilia Goutal Taka Taka - Kelly Caleche, Incense Extreme Teza - BC, A*men, Słoń Tulipanka - Dolce Vita, Avignon, Green Tea (nie jestem pewna czy jeszcze) Tymena - Perles, Chergui, Gloria, Terracota Yola - Shalimar, Ligea la Sirena, podchody do Smoka, Amarige Your Angel - Cat deluxe at night , Addict, Dziedziczka ![]() Zuziunia - Alien (życzę udanego zakupu!)
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko - słodkości Demeter opcjonalnie, ale z resztą trafiłaś w dziesiątkę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#306 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to Chanel no 5 Elixir Sensuel.
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, tak tego "kociaka" przetłumaczyłaś, że trudno byłoby nie zapamiętać
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet wiesz za czym tęsknię
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Agnyska- od pewnego czasu kojarzy mi sie z ... Zagorskiem, tzn. "z tym dentysta"
![]() BlueGirl- z Innocentem i Cristobalem ![]() Blonde Stranger natomiast, ze sliczna buzia w avie oraz Gucci II |
|
|
|
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
Sabbath pamiętała kiedyś:
Mayeah - Le Feu ze ścierkami, OI bez ścierek. ![]() Już dawno nie czytałam wątku... przypominam się
Obstawiam R-kę... tam pachnieć zakazano... Edytowane przez mayeah Czas edycji: 2008-07-05 o 10:38 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#315 |
|
Rozeznanie
|
O rany ! I o mnie tu mowa
![]() To nieskromnie dodam jeszcze coś z czym sama sobie się kojarzę T.Mugler - całościowo ![]() Dzięki Agnysko za podsumowanie
|
|
|
|
|
#316 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
teraz ja
![]() Noseknosek - Flowerbomby wszystkie, I love love Burn: Chance, Funny, karmel Demeter Tulipanka: DV Myszka: OI,BC. Euphoria kropka75 - Stella Sheer'08 MoniaK: Muglery ![]() tymena - Perły, New Haarlem agnyska81 - Ambre Sultan maja79 - L'or, Stella Sheer'08 your Angel - Addictty ![]() bluegirl-Innocent, Stella in Two madziczka - wanilia&anyż Blonde Stranger - Obsession Night Favkes -French Lover Fenris - Euphoria JoasiaK - Jaisalmer ![]() Sabbath - tak ogólnie CdG ale trudno wskazac co konkretnie
|
|
#317 |
|
Zadomowienie
|
your Angel - Addict, Angel, Flowerbomb, Cat Deluxe at Night
noseknosek - Flowerbomb, Addict 2 Lea93 - Amour de Cacao bluegirl - Innocent, Desnuda szugarbejb - Innocent Blonde_Stranger - Fragile, Gucci II, Obsession Night burn-it-up - Insolence, Chance tulipanka - Dolce Vita Zuziunia - Hypnotic Poison, Addict 2 Yola - Organza, Shalimar mulier - Pure Posion, Lily Angel Santorio - Gucci Rush for men SpanishMyszka - Organza Indecence Fenris - Euphoria dreamer4 - Dreamer rachela - czarna Mania, Historie d'Eau, Sun Moon Stars Eenax - Messe de Minuit, Incensy CdG kropka75 - Lolita Lempicka, Innocent dzika truskawa - Gucci II, Musc Ravageur Córka D'Artagnana - Chanel 5, Mitsouko homyk - Alien, ogródki Angela, Statkus lady-dark - Escada Magnetism, Poison MoniaK - Angel psycha - Perles de Lalique Katty_p13 - Fleurs d'Oranger SL tharoon - Tumulte PH, M7 Kate30 - Angel, Tygrys |
|
|
|
|
#318 |
|
BAN stały
|
Eenax- Messe de Minuit (pamiętam kiedyś miałaś jakiś taki limitowany super flakon)
elve- Zagorsk evee- Angel dreamer- Amarige i Safari tristan- Oblique RWD toccata- Kyoto Sabbath- Un Bois Vanille Aszku- Premier Figuier Extreme gryx- Aramis Life psycha- Black Cashmere mulier- Chance Fenris- Chocolate Greedy (nie wiem czy dobrze napisałem) Demonik- Gaiac homyk- Statkus Pamiętam głównie kilku starszych użytkowników , ale mam nadzieję, że wkrótce poznam i przypomnę sobie innych. Edytowane przez meta43 Czas edycji: 2008-07-05 o 18:06 |
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko, Paulinko - trafne skojarzenia
Pamiętacie o tych zapachach, które zrobiły na mnie największe wrażenie. |
|
|
|
|
#320 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Bingo!
Swoją drogą - niezłe skrajności ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
|
#321 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawidłowo
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
agnyska81 - Zagorsk
Madziczka - Stella, Demeterki - zwłaszcza słodziaki Nat - L'eau d'Hiver narnijka - L'Eau d'Hiver Anuschka - CdG 2 Margot - OI Aragonte - Smok, Encre Noir, Dune Sun Aszku - L'Artisany, Hermesy 13ryjek - hermeesensy i Patchouli M.Micallef Tymena - Perles Blue - Innocent Burn it up - Coco M Taka Taka - Kelly Caleche, New Harlem Kota - Mitsouko Kropka - Agent mariolasl - Chergui Kattarina - Paris Jardins Romantiques Fenris - Euphoria Pieńkowa dama - Ouarzazate Truskawcia - MR Aggie125 -Skin ![]() Homyk - 8 88,Molecules Rachela - Histoire d'eau, Theosia, Holly Smoke, He Wood Sabbath - Calamus, Black Tourmaline, French Lover, L'Eau d'Trois, Kadzidła , Cedre, Demeterkowa Marysia i wiele wiele innych - nie sposób wymienić. Tulipanka - Dolce Vita |
|
|
|
|
#325 |
|
Zadomowienie
|
Teraz ja się postaram
![]() Hiszpańska Myszka OI, BC, Venezia, Angel Blonde Stranger - Fragile EDT, Gucci II Aragonte - FdB, Encre Noire, Smok Roz-ter-ka - Silver Rain Aggie125 - Osmanthus Interdite, Skin Burn it up - Chance, Funny, Pretty Nina Fenris - Euphoria Anuschka - CdG 2 Bluegirl - Innocent, Desnuda, Cristobal, BdM Kropka75 - 5th Avenue, Agent Maja79 - Słoń, Innocent, Neonatura Cocon Martwa papuga - Daim Blond, OI, Must, Avignon Paulinka - wanilia&anyż Kota - Mitsouko, Chanel 5 Rachela - Smok, Shaal Nur, Gloria, Gucci PH Sabbath - French Lover, Gucci PH, BC, Bois d'Encens (Twoją recenzję czytałam dziesiątki razy), UBV Teza - BC Małgosia791 - Coco M., Allure, Chance Tulipanka - Dolce Vita Pieńkowa dama - Statkus, Ogródek Śródziemnomorski, FdB Santorio - Terre, Smok Mendosita - Amour, Angel, Alien Dzika truskawa - MR, Gucci II, Gold |
|
|
|
|
#326 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ooo ilu osobom się kojarzę z Euphorią
Bardzo dobrze ![]() Natomiast Agnysko - "MR, Euphoria, Chocolate Geedy, Rhubarb" - Chocolate Greedy i Rhubarb to nie są moje ulubione No ale kojarzyć się zawsze można
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie skojarzenia oczywiście jak najbardziej trafne
|
|
|
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
Agnysko, strzał w dziesiatkę!
Ogródek to mój sztandarowy letni zapach Favkes, trafiony zatopiony! Ouarzazate to chyba moje ukochane kadzidło z całej serii Intense. Mamba, same trafione strzały! Statkusa uwielbiam pasjami... |
|
|
|
|
#329 | |||||||
|
Wiedźma
|
O, jaki fajny wątek został odkopany!
![]() Cytat:
Takie wpisy c=są cudne! Dzięki wielkie, że też nie przeczytałam tego w zeszłym roku. Cieszyłabym się parę miesięcy dłużej. ![]() Bardzo ładne określenie dla mojej niewyparzonej gęby. Cytat:
![]() Cytat:
Ale używam już osobiście. I chyba następna OIka ruszy w drogę... ![]() Cytat:
![]() Bo i sporo wskazywania by było. Dobre trafienie. Ech, to moje nieszczęsne Un Bois Vanille... To rzeczywiście zapada w pamięć. Ale teraz już mam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozostałe typy też trafione w stu procentach. Mambo, czy ta wielokrotna lektura to dlatego, że zaraziłam Cię zapachem? ![]() No, to jakby... trochę widać.
|
|
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
Agnyska - Zagorsk
Anuschka - Histoire d'eau Aragonte - Shaal Nur Aszku - Kelly Hermesa Burn it up - Coco M Dreamer - Safari Favkes - New Haarlem Fenris - Euphoria gryx - Opium Hecate - Narciso Homyk - Amethyst Durbano Ishtar - Fragile JoasiaK - Premiere figuer Kota - 24 F Kropka - Innocent Pieńkowa dama - Palisander Rachela - Gloria Sabbath - Black Cashmere Taka Taka - Ogródek Śródziemnomorski Teza - A*men Truskawa - Fleur du male Tulipanka - Cardinal Tymena - Chergui Yola - Shalimar Your Angel -Addict Zuziunia - Alien
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

lubie bardzo wanilię&anyż

), Molecules, Amethyst Durbano