|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Firmówki!! XS / S / M - Ubrania/Dodatki
Hej. Tak jak pisałam, jestem za wymianką. Upewniam się tylko czy doczytałaś, że ta bluzeczka zielona w serek ma dwie plamki niezbyt rzucające się w oczy, nie wiem od czego, nie próbowałam wywabiać bo w niej nie chodzę w ogóle. Poczekam na Twoje potwierdzenie. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() bezrękawnik jest troszkę przybrudzony pod pachami. wypiorę go ponownie może zejdzie. niestety, informacje czy biorę bluzkę napiszę CI najwcześniej w poniedziałek wieczorem, ponieważ czekam za odp jednej z Wizażanek i do tego dziś wyjeżdżam z domu. jeśli będziesz miała ciekawsze oferty to zrozumiem, nie musisz robić dla mnie rezerwacji ![]() Pozdrawiam
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za sukienkę bombkę? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1215196363
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi ale ta wymianka jest chyba dla mnie malo oplacalna, na ile wyceniasz te rzeczy? Bo nietoperz Orsay i bluzka Zara kosztowaly po okolo 100zl, a sweter h&m to okolo 80zl...
|
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Niestety zauważyłam.;(
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety dalej wizazanka mi nie odpowiedziala a na jej butach bardzo mi zalezy ,takze chcialabym poczekac
ale jak tylko sie czegos dowiem ,dam znac
|
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
wymiary sweterka : szerokosc pod pachami: ok 39 cm , dł : ok 50 cm, dł rękawów ok 59 cm. to jak piszemy pw? ; )
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Jeśłi bardziej skłaniasz się ku rozmiarom S to podaję Ci wymiarki dwoch czerwonych bluzeczek:ta bez rękawków / z metki 38 szerokośc pod paszkami: 43 dł. od paszki: 39 cm rozciąga się. ta z długim rękawkiem/rozmiar uniwersalny: szer. pod paszkami: 37/38 dł.od paszki: 45 cm materiał cienki, bardzo mięciutki i b. rozciągliwy |
|
|
|
|
#135 |
|
BAN stały
|
Tak, to jest całość
![]() szerokość od pachy do pachy: 35cmx2 długość całkowita: 51,5cm dł. rękawa od wewnątrz: prawie 49 cm (bez kilku mm) od zewnątrz: 59cm na metce pisze, że na wzrost 152-158cm, ale równie dobrze na wyższą osobę, ja mam 161cm i jest dobra ![]() a spódnica ma w pasie 34cmx2 dodam jeszcze, że jest nowa
|
|
|
|
|
#139 |
|
BAN stały
|
wymiary spodenek:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1211734906 zamki przy kieszeniach nie działają. ale chyba można to naprawić. ja nic u Ciebie nie znalazłam
|
|
|
|
|
#140 |
|
BAN stały
|
Ok wszystko gotowe
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Moge oddac sweter za te 2 bluzki, co Ty na to? A bedziesz jeszcze cos dokladac? wtedy moze cos jeszcze bym wybrala i bylaby wieksza wymianka
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
ok, trzymam dla ciebie sweter. Napisz mi jeszcze tylko w wolnej chwili sklad materialow tych bluzeczek ok? Jesli nic nie dodasz lub nie dobiore to podamy sobie adresy i bedzie taka wymiana jak jest.
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Wymiart podam jutro wieczorem lub pojutrze rano - teraz jestem poza domem, tak wiec jak wroce to napisze ile sweterek ma
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Kochaniutko obiecuję jutro podać Ci te pozostałe wymiarki bo niedawno do domku wróciłam a padam z nóg
Nie gniewaj się proszę Pozdrowionka!!!
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,niestety nic nie znalazłam dla siebie
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Za retro longa u mnie, najchetniej wziełabym np, tę bluzkę z Bershki, ale jej nie ma buu
i tej szarej mówisz, że też nie ma, więc pozostaje tylko brązowa na ramiączkach.Mogę się za nią wymienić, tylko musze znać wymiary. Najchetniej wzięlabym za longa jakies 2 bluzki, bo zaznczyłam, ze oddam go za coś super, więc moze masz coś poza? czekam na odp. long, trzymam jak na razie dla Ciebie, bo mam jeszcze 1 chętną
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
odezwę się w czwartek - musiałam nagle wyjechać z domu - kłopoty zdrowotne u babci.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Hej, jestem
Wymiarki:biała bluzeczka: pod pachami 44 x 2 na samtm dole: 42 x 2 dł. od pachy: 30 cm Brak rozmiaru na metce, wg mnie duże S / małe M - na pewno nie obcisła Sweterek zielony: szer. pod pachami: 39 x 2 szer, na ściągaczu: 27 dł. od pachy: 31 Fasonik b. dopasowany, materiał b. rozciągliwy Tak wyglądają wymiarki. A mam ogromą prośbę, czy możesz mi wkleić fotki na kimś tej kurteczki? o koszulkę się nie martwię, tylko kurteczka mnie nurtuje. Wolałabym zobaczyć jej fason Oczywiście najpierw sprawdź wymiary tych rzeczy które Ci podałam. POzdrowioneczka!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.