|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique, Kanebo, YSL, Lancome, Dior, Nouba i inne..ZAPRASZAM!!!
Jasne, ze mam.
Tylko musisz mnie jako tako nakierować czego mam szukać .
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szukam sprayów do włosów dodających objętości, cieni do powiek, kuleczek brązujących oriflame, kosmetyków antycellulitowych, rózy/rozswietlaczy |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Oto co mogę zaoferować
* inglot integra : chłodny,blady róż + śliwka + brudny róż złamany na fiołek *bourjois słynne wypiekane pojedyncze cienie burżujka, szary z milionem delikatnych drobinek, mocno rozświetla użyty na mokro daje efekt "mokrego oka" * l'oreal crea creme złotko z drobinkami w kremie * paleta lancome palette yeux et levres eyes and lips, kawa z mlekiem + mocno zgaszony kobalt * maybelline expert wear duo, matowa szarość i mocno błyszczące srebro idealne pod łuki brwiowe * isadora eye shadow quartet , srebro ,antracyt ,śliwka,blady roz (wszystkie z drobinkami) * bezdrobinkowy,malinowy roz mac'a , w sumie nie wiem czy chce go oddawac ![]() * brązujące mleczko do ciała garniera, skóra jasna
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
wstępnie zainteresowały mnie w Twoim wątku:
- puder sypki Cliniuque Blended face powder (odcień 02 transparency) -ubytek ok 1/3 - Sephora colorful palette (paleta czterech cieni w kolorach różu i fioletu) -ubytek minimalny - paleta trzech cieni Catwalk Trio Eyeshadow BeYu (odcień 27 -ubytek minimalny - paleta trzech cieni Catwalk Trio Eyeshadow BeYu (odcień 10 -ubytek minimalny nad beyu musze pomyśleć, bo mam b.podobne zestawy cieni z color appeal L'Oreala |
|
|
|
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja będę w takim razie cierpliwie czekać na odp |
||
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za paletkę Clinique, cienie YSL, podkład Nouba
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Pasowałaby Ci wymianka błyszczyk za odżywkę L'oreala?
Mogę dorzucic jakies probki zapachów,podkładów itd.
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
buzi,
Jaki posiadasz odcień kulek tbs? złoty, brązowo-opalony, różowo-cielisty czy pastelowy róż? Jaki napis jest na tubce unifiance? bo mam fluid tej firmy (w buteleczce) i odcienie ich fluidów mają numery od 21 do 26, więc dokładna nazwa pomoże mi rozszyfrować co to za cudo ![]() co do cieni, to na razie musze być twarda i odmówić sobie kolejnych paletek |
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
podobają mi się: -podkład Bourjois 10 hour sleep effect (odcień72 -jasny beż) -tylko wypróbowany na ręce -puder sypki Clinique Blended face powder (odcień 02 transparency) -ubytek ok 1/3 -sypki cień Gosh (odcień delikatnego jasnego różu) -ubytek minimalny - paleta trzech cieni Catwalk Trio Eyeshadow BeYu (odcień 27 -złoto, jasny brąz i butelkowa zieleń z drobinkami) -ubytek minimalny -Clinique color surge eyeshadow trio (102 forget me not) -ubytek minimalny - paleta trzech cieni Catwalk Trio Eyeshadow BeYu (odcień 10 -jasny beż, ciemny beż, brąz) -ubytek minimalny -pojedynczy cień Bourjois Ombre a pauperes (odcień 04 noir precieux -ciemny fiolet) -ubytek minimalny -pianka dodająca objętości Loreal Professionel tecni.art full volume -ubytek minimalny, duże opakowanie 400 ml -Spray dodający objętości Farouk CHI volume booster -ubytek minimalny, poj wyjściowa 250ml znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#70 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ORLANE Bronzing Pressed Powder, ogromny-31g puder brązujący kolor 01 Soleil Clair - jasny brązik z rozświetlającymi drobinkami, używany-zużycie 15% można jakas fotke? ![]() Cytat:
na odzywkę mam dużo chętnych..Cytat:
![]() Cytat:
L’Oreal, Color Appeal Holographic - 113 Arctic Blue [raz wypróbowany, TB330]
|
||||
|
|
|
|
#71 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli wpada w róż?
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
02 miało byc- coś mi sie zle wcisneło
![]() On w ogóle nie wpada w róz -to żółtek i to dość mocny |
|
|
|
|
#73 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z próbki znam 22 i jest zupełnie inny, dlatego spytałam który posiadasz ![]() wstępnie interesują mnie taki rzeczy: - puder clinique - kulki tbs - unifiance 02 - i tu znów mam pytanie, tym razem o kod
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie znajdziesz czegoś jeszcze? Co z mojej listy proponowałabyś za ten cień?
|
|
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecyduje sie chyba tylko na sam kremik.. kod unifiance to: VC257 Cytat:
|
||
|
|
|
|
#76 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno interesuje mnie natomiast Unifiance nr 02 |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz mi jeszcze czy sam unifiance to nie za mało? Nie wiem czy doczytałaś ale podkład nie jest cały..Jak coś to moze wybierz sobie coś jeszce |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wszystkiego mam za dużo, a to co chciałabym na zapas lub z ciekawości mam w wish list, zatem na razie zrezygnuje z unifiance i jak tylko bede miala cos z Twojej wish list, a Ty nadal będziesz miała podklad, to się odezwę ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos za:
-Sephora colorful palette (paleta czterech cieni w kolorach różu i fioletu) -ubytek minimalny -Loreal Professionel absolut repair -odżywka do włosów, tylko raz wypróbowana -Matrix sleek look sealing serum (serum na końce) 50 ml, nowe -Matrix sleek look odżywka -mogę zrobić odlewkę 200 ml
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
moze teraz nam cos wyjdzie? zrobilam dokladke
![]() podkład La Roche-Posay Unifiance do skóry tłustej i mieszanej (odcień 02 -jasny beż) -ubytek ok 1/3 -podkład La Roche-Posay Toleriane (odceiń 11 beige clair- jasny beż) -użyty max 3 razy na całą twarz - utrwalacz makijażu Artedo Fixing Powder -tylko wypróbowany na dłoni |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie udało mi się pożyczyć cyfrówki, tak więc wklejam zdjęcie pudru ze Strawberry (chociaż kolor jest trochę przekłamany, w rzeczywistości jest o ton jaśniejszy) jest to najjaśniejszy z trzech dostępnych odcieni, drobinki są b.delikatne, widoczne tylko w pudernicy, na twarzy niewidoczne, aha.. mam poprzednią wersję gdzie pudernica jest okrągła a waga 31g, reszta bez zmian
http://www.strawberrynet.com/product...54031&goChar=O http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie w zamian za coś z tej listy?
![]() -podkład Dior Icone (odcień 022 Cameo -jasny beż) -tylko wypróbowany na ręce -podkład Clarins Teint fluide Multi-Matifiant (odcień 03 -bardzo jasny beż) -raz użyty na całą twarz) -Clinique color surge eyeshadow trio (102 forget me not) -ubytek minimalny -YSL Ombres Vibration Duo (paleta dwóch cieni do powiek, odcienie: jasny róż+oliwka) -ubytek minimalny -Paleta pięciu cieni Dior (odcień Petal shine) -tylko wypróbowana (tylko za inną piątkę lub zapach z listy) [/COLOR][/COLOR]-błyszczyk Lancome Juicy Tubes (kolor Tinkled Pink) -ubytek około 1/3 [/COLOR][COLOR=Black]-Loreal Professionel absolut repair -odżywka do włosów, tylko raz wypróbowana[B]
|
|
#85 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- L'OREAL EXPERT INTENSE REPAIR, maska do wlosow zniszczonych, zostala ok 1/3 z poj. 200ml - LANCOME FLASH BRONZER, samoopalacz w sprayu, pelnowymiarowe opakowanie 125ml,uzyty 3 razy, daje piekny efekt ale nie mam czasu go uzywac - bede marudzic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
aktualnie niestety nic nie znalazłam, jak bedziesz mieć jakas dokładke to daj znać...Pozdrawiam |
|||
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() spodobał mi się podkład Toleriane i piątka Diora. Poza wymianą mam Insolence Guerlain ok 1/2 z 50ml
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Kod brązera ORLANE to 011091
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
samoopalacz chętnie wyprobuje bo ma ciekawe opinie na kwc, maske również
![]() Za fixator z tego co pamietam dałam 80 pare zł, za unifiance 65 zł... Podałabyś kod lancome? ![]() Cytat:
![]() zainteresował mnie również korektor clinique 02- co bys ew za niego chciała? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

.