|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
No ale zobaczymy, tylko jakoś się muszę zmobilizować do użycia go.
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa dziękuję
![]() zizou ja też puchnę i woda ze mnie nie schodzi, chociaż często chodzę do toalety, żeby się pozbyć nadmiaru płynów Także znam tą wątpliwą przyjemność...------------------- Wyobraźcie sobie, że byłam wszędzie, na depilacji bikini, pach, u fryzjera, na pedicure i manicure... ... a 30 minut temu przypomniałam sobie, że warto byłoby wydepilować nogi |
|
|
|
#4383 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale potem również było bardzo sympatycznie A po wczorajszym wspólnym piwku spóźniłam się na praktyki o godzinę ponad ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tyle teraz znalazłam: http://pl.wikipedia.org/wiki/Przewodnienie_hipotoniczne Ja nigdy nie lubiłam pić dużo wody, ale z kolei ja piję zbyt mało, czasem cały dzień o jednej szklance herbaty/soku i nie odczuwam pragnienia Nawet nie rozpaczam jak nie kupię małej butelki wody na ćwiczenia ')Buu, dlaczmu moja nowa czekoladka idzie tak długooo ![]() snow
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzyrafko ja tez tak mialam - potrafilam nie pic caly dzien i tak sobie popadam z jednej skrajnosci w druga. musze sie uregulowac.
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam u tego lekarza rano, ginekologa-endokrynologa. babka jak usłyszała, że miałam tylko cytologię robioną, absolutnie nic więcej i bralam juz 3 różne tabletki, to się za głowę złapała. kazała mi odstawić tabletki i po 2 miesiączkach zgłosic się na badania. Skierowań mam mnóstwo, każde badanie w innym dniu cyklu i będę musiała popylać we wrześniu kilka razy specjalnie do Wawy na czczo ![]() TŻ się nie ucieszy, bo pół naszego wspólnego wyjazdu nad morze będę miała okres przy okazji wycieczki pooglądałam sobie dzisiaj wanny, panele prysznicowe, płytki itd zakochałam się w płytkach z Tubądzina, konkretnie w kolekcji Homme, (tzn te jednokolorowe, bez wzoru) ale nie wiem jak ją wykorzystać w klitce (zwanej łazienką) o powierzchni zaledwie 4mkw ![]() Chcę sobie tak jak na obrazku poustawiać wszystko, z tym, że moja łazienka jest odrobinę większa tak jak tutaj po prawej stronie drzwi już jest ściana, tak u mnie jest jeszcze 30cm i własnie tak bardziej w rogu chciałabym mieć umywalkę (tak jak na obrazku jest kawałek wolny miedzy drzwiami a umywalką, to właśnie w tym miejscu). Co sądzicie? chciałam żeby mi specjaliści z fotoforum gazety pomogli urządzić łazienkę, to wszyscy tylko mi odradzali wannę, a potem najeżdżali na mnie, że ich nie słucham, tylko mam swoją wizję (moja wizja dotycząca łazienki - chcę mieć wannę, i to jest jedyna rzecz, której się kurczowo trzymam, na resztę nie mam pomysłu i cały czas je zbieram) i po co w ogóle się odzywam ![]() PS. testowałam nowy brazer Chanel - 61. na mnie wygląda jak żółtopomarańczowe niewiadomoco, totalnie mi nie pasuje odcień 62 mnie powalił na kolana, ale ten złoty brokat zawsze coś musza zepsuć
|
|
#4386 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Mag co się stało? Eh ... ci faceci, w tej kwestii moze chodzić tylko o jedno Ma dziewczyne Wiedziałam o tym od początku i dlatego nie "napalałam się" - miło było pójść na piwko i tyle. Ale po jego różnych tekstach - nie aluzjach, tylko powiedzianych wprost zaczęłam myśleć o nim w innych kategoriach Co więcej, byłam dziwnie przekonana, że już nie są razem, bo mówił ze niezbyt sie im układa. A tu wczoraj sms że ma wyrzuty sumienia i "że musi przemyśłeć" Już miałam 3 razy podobną sytuację że koleś miał dziewczynę i obiecałam sobie że juz nigdy w coś takiego sie nie wpakuję Cytat:
- nienawidze tego i tego, że baba 25-letnia w ramach "rozrywki" musi jezdzic z rodzicami na działkę - żałosne ....
|
|
#4387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Niektórzy faceci to potrafią być bydlakami I ciekawe, że zwykle się to właśnie kończy tak jak piszesz, że zostają ze swoją dziewczyną, z którą "podobno" się im nie uklada albo "podobno" nie są już razem ech... ![]() Skoro tak postąpił to nie warto się nim przejmować, szkoda nerwów ---------------- A mi przyszedł dziś okres, po 5 dniach spóźnienia Ale ważne, że przyszedł, bo moja cera wariowała okropnie i wreszcie mi odpuści ten wilczy apetyt
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daliśmy sobie kilka dni na "przemyślenie" - tylko nigdy z takiego przemyśliwania nic dobrego (dla mnie) nie wychodziło ... Przynajmniej o kosmetykach nie myśle Przegladam Allegro i wszystko jakies takie brzydkie jest , choć ciekawe czy http://www.allegro.pl/item395632565_...n_ginger_.html pojawi sie u nas ![]() Isa, ja nadal niecierpliwie czekam ... Snio mi się, że miałam dziecko Niezbyt więc dodający otuchy sen, a wręcz przeciwnie ![]() EDYCJA: zrobiłam sobie dziś makijaż wzorowany na zdjęciu jakie czasem pojawia sie w katalogach Avonu - szary cień + turkusowa kreska Pięknie to wyglada Stwierdziłam przed chwilką ze lubię chodzić do łazienki w pracy Dlaczego?? W lustrze wygladam na pieknie równomiernie opaloną, cera jest idelanie gładka, bez widocznych porów, wypoczęta - ah... zakochałam sie w sobie - ale tylko w tym lustrze W domu widać mi każdy najmniejszy syfek i kazdy włosek na twarzy ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-07-09 o 08:51 |
|
|
|
|
#4389 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma sprawy tu mam informatyka pod bokiem ja takie sprawy to od reki zalatwiam Cytat:
i tez zaciska lapke albo sie zwija jeszcze bardziej ma juz 14 lat a dalej sie zachowuje jak kociatko malutkie..strasznie go kocham I dziekuje za gratulacje..nie moge uwierzyc ze to juz po...przez caly rok mialam wizje mojego zdawania laciny do konca swiata..a teraz juz jestem po bo ja zazwyczaj wszystko umialam tylko ew.sprawdzalam czy wiem dobrze ..a teraz nie wykluczalam ze w chwiili desperacji z nich skorzystam..![]() Cytat:
![]() Dziekuje Hosenko Cytat:
![]() Cytat:
A faceci ktorzy maja dziewczyne i wygaduja ze sie im nie uklada zeby jakas inna oczarowac prawdopodobnie z nia beda robic to samo..to dosc powtarzalny gatunek niestety...
|
|
#4390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) szalej nie tylko kosmetycznie po prostu udanych wakacji Cytat:
![]() Cytat:
Nie wyobrażam sobie życia bez wanny ![]() szkoda, że nie ma brązera odpowiedniego dla Ciebie.. Hosenko
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko, isa, gayenko, Organzzo dzięki
Hosenko Zbieram się, idę zjeść śniadaniowego muffinka, jedziemy po mojego TŻ i fruuuu ![]() Trzymajcie się dziewczyny |
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze jest to, że ja o tym wszystkim wiem i sama krytykuje jak ktoś tak postępuje a jak przychodzi co do czego to ... eh... No nic, biore sie do pracy, bo musze zrobić część raportu o stanie środowiska
|
|
#4393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do zobaczenia za dwa tygodnie ![]() Cytat:
![]() u mnie paskudna pogoda i juz sie nie moge doczekac az wsiade w autous i pojade w sina dal dzisiaj jeszcze ide do lokalnej drogerii, zakupie sobie te glinki eco i ostrze zabki na miod do ciala z tej serii
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pada deszcz, a pogodynka: http://www.pogodynka.pl/ pokazuje, że tylko sobota będzie upalna(ponad 30 stopni) a potem znów chłodno i pochmurno
Ale może się nie sprawdzi Powinnam się uczyć, bo w weekend 3 egzaminy, ale przebrnęłam przez jedne notatki a drugie już w połowie zaczęłam czytać co któreś zdanie, więc odłożyłam naukę Spać mi się chce strasznie
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)te maseczki warte są uwagi i tych pięciu złotych podobno składy mają mało eco ale skoro działają dobrze ![]() zielona na niedoskonałości niezastąpiona biała podobno dobrze nawilżaIsa, ja słyszałam że po 12.07 ma być ładnie oby, bo 19 wyjeżdżam i nie chcę nie móc wyjść z pokoju
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wsparcie, powoli mam już dość mojego pecha do facetów
Wszystko wskazuje na to, ze jednak zostanę starą panna, co mi niezbyt usmiecha ![]() Burza A ja oczywiście nie mam parasola - gdy mam to nie pada. Wybierałam sie po pracy do miasta bo mam pare zalatwień, mam wiec nadzieje ze do 15 przestanie lać ![]() EDYCJA: coś miałam dopisać i zapomniałam ![]() EDYCJA 2: popatrzyłam na moje akucje Allegro i juz mi sie przypomniało Rozstane się jednak z Lillac Truffle - fioletu wogóle u mnie nie widać Brąz jest ładny ale brązów mam sporo.... Mam nadzieje ze ktoś sie skusi, bo szósteczka czaly czas wisi a jeszcze tylko 3 godz do konca Ostatnio nawet na Allegro nie mam szczęścia
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Snow - miłego wypoczynku, niezapomnianych wrażeń.
|
|
|
|
#4398 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno znajdziesz kogoś bardziej wartościowego, kto nie będzie miał takim "problemów" na głowie, jak inna kobieta.Cytat:
![]() Cytat:
U nas też paskudna pogoda. Zrobiłam glinkę białą wczoraj, oczyszcza w normie, ale trochę mi wysuszyła skórę. Mocna skubana.
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj chciałabym, choć już jedna pozytywna nastąpiła - praca ![]() Tak ładnie sie trzymałam, a skusiłam sie dziś na puder Joko Crazy Diamond - dziewczyny na Jokowym zachwalają go w kółko Luknełam na Allegro i akurat kończyła sie licytacja tego pudru - wygralam za 1,25
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Cmoksiu - Homme z Tubądzina to szare, białe, czerwone i dekory z pupami
? ja mam to w kibelku, tez zachorowałam na nie, po czym nasz glazurnik wyzwał Tubądzin od najgorszych - płytki sa nierówne - 1/2mm różnicy, a tu już fugi wychodzą krzywo, wszystko "ucieka" na boki, musiał docinać jakiś milimetry...no masakra. Wszystkie inne pomieszczenia - 2 łazienki, podłogi, kuchnia są wykafelkowane innymi firmami i nigdzie nie było takiego problemu jak z tym Tubądzinem..![]() Hosenko - a jednak masz trochę szczęścia do Allegro ![]() Ja mam problem, bo ludzie mi się wycofali z chęci kupna mieszkania i muszę na gwałt szukac nowych kupców, bo niedługo rusza remont w nowym, a tu kasa potrzebna...Tak to właśnie jest-znajomi rodziców wyrazili chęć kupna, niby się dogadali, miesiąc minął, a oni jednak nie chcą gdyby to był ktoś obcy to podpisałoby się z nimi normalną umowę przedwstępną, a tak to, że znajomi to "na gębę" i tak się na tym wychodzi potem..
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane, całusy z Krakowa, właśnie znalazłyśmy kafejkę internetową. Niestety dzisiaj pada deszcz i ogólnie pogoda nie sprzyja zwiedzaniu. Za to jest idealna do 'zwiedzania' drogerii i sklepów. Masełka Eveline są baaaardzo fajne
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masełko mam już na liście 'do kupienia' ja chcem (R)zyrafkę http://www.sephora.com/browse/produc...categoryId=B60 ...i zeberkę
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko jaka stara panna?
Jeszcze zdążysz nas tu wszystkie przegonić i wyjść za mąż Ale była u mnie burza A ja sama w domu z psem i dziadkiem
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze znajdę
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Estella, madziarra - bawcie się dobrze Jakie plany na wieczór? Do kiedy jesteście?? Szkoda że was nie poznałam
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-07-09 o 14:05 |
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
ych.
![]() Cytat:
Sephora chyba wyprzedaje stare pędzle, wczoraj w ZT widziałam pędzel do pudru za 29 (z 49) jakieś pędzelki do cieni po 11 zł ale nie miałam czasu się przyjrzeć
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko - zobaczysz że będziesz w życiu szczęśliwa i spotkasz prawdziwą miłość.
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam ten miod do caila, co za dziwny komsetyk
konsystencja maselkowata, na skorze sie doslownie topi, pachnie mdlo ale na skorze znosnie z tej serii widzialam jeszcze solanke i borowine do kapieli, algi do mycia ciala i preparat borowinowy na cellulit. wszystko w cenie niecale 20 zlotych. mam tez po dwie saszetki kazdej glinki, wieczorem testowanie wieczorem, jak wroce z baciarki to zglosze ten eko miod organiczny do KWC [TZ po smietniku grzebal, bo wywalilam kartonik ze skladem ]
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

slyszalam tak skrajne opinie, ze wolalam siegnac po sprawdzony balsam, ktory mnie faktycznie brazuje
nic mnie nie zabrazowila. nic a nic. <a buuuuuu>]
No ale zobaczymy, tylko jakoś się muszę zmobilizować do użycia go.

) i nowe glinki Bielendy - biała i zieloną (zielona pójdzie na plecy).
), ale potem również było bardzo sympatycznie 

zakochałam się w płytkach z Tubądzina, konkretnie w kolekcji
zawsze coś musza zepsuć
Wiedziałam o tym od początku i dlatego nie "napalałam się" - miło było pójść na piwko i tyle. Ale po jego różnych tekstach - nie aluzjach, tylko powiedzianych wprost zaczęłam myśleć o nim w innych kategoriach
- nienawidze tego i tego, że baba 25-letnia w ramach "rozrywki" musi jezdzic z rodzicami na działkę - żałosne ....
Niektórzy faceci to potrafią być bydlakami 

Brąz jest ładny ale brązów mam sporo.... Mam nadzieje ze ktoś sie skusi, bo szósteczka czaly czas wisi a jeszcze tylko 3 godz do konca
Jeszcze zdążysz nas tu wszystkie przegonić i wyjść za mąż