|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Innéov, GOLDWELL, L’oreal, BIOSILK, Avon i inne
5 ~~~~ Błyszczyk, Glazewaear Extreme Shine Lip Gloss Avon – kolor Pink A Glow, 6ml, nowy, tylko wypróbowany kolor
KWC 6 ~~~~Maybelline New York – Water Shine Elixir (Lipstick) Ginger - nabłyszczająca szminka w płynie, odcień Sweet Nectar – nowa i cała 19 ~~~~ Zestaw nowych, zafoliowanych pędzli (3sztuki) L’Oréal Paris + piękne, czarne, zamszowe etui. Za wzór załączam również zdjęcia moich, dokładnie takich samych pędzelków. znajdziesz coś u mnie? ![]() |
|
|
|
#62 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cosmence_Exit_Cellulite roll-on Garniera na brzuch Garnier Tonik Łagodzący skóra wrażliwa Pozdrowienia ![]() Cytat:
O odżywce sporo można przeczytać na wizażu również w wątku ‘Wypadające włosy’ – nie kojarzę tylko w której części, trzeba poszukać. Generalnie w internecie mało jest info o całej serii tych odżywek. To znakomite produkty średnio-półkowe (a efekty raczej górno-półkowe), o poj. 1000g. Są przeznaczone do spłukiwania, można z ich pomocą robić termiczne maski odżywcze (po oczepkowaniu ), itp... Przy każdej odlewce zamieszczam szczegółowy opis. W razie pytań – służę pomocą . Czy możemy rezerwować kosmetyki? Cytat:
Wypiszę hurtowo co mnie zainteresowało:- Smackers Truskawkowy - Cień Rival de Loop, nr 16 Golden Eye, miodowo-złoty. Mam go od początku 2007 roku, ważny 36 miesięcy od otwarcia. Użyty ze dwa razy. - Podwójne cienie L’Oreal Wear Infinite, nr 842 Classic Khakis. Beż/krem oraz brąz/khaki. Obydwa matowe. Brak aplikatora. Użyte dwa razy. Daty ważności nie widzę, ja otworzyłam je w lato 2007. To cienie sprowadzone z USA, więc mogą wystąpić jakieś różnice między numeracją cieni amerykańskich i europejskich. - kolczyki - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1215465872 jednak słabo je widać, czy mogę prosić o jakąś wyraźniejszą fotę? Dziękuję .Ps. Zapytam jeszcze o długość wkładki Pumy (nie mam szans , ale jeśli można zapytam).
|
||||
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze możemy zarezerwować.
Czyli: -baza ori -olejek ori za: -150ml - odżywki (w ogole to jakby mi sie spodobała to gdzie można je kupić??) -zielony korektor A i chcialabym jeszcze próbki DERMEDIC laboratorium HYDRAIAN2 krem- żel pod oczy intensywnie nawilżający o przedłużonym działaniu, inteligentny hydrokompres, wrażliwa skóra wokół oczu, sucha, odwodniona lub normalna 2 sztuki BIO SPECIFIC regulation soin Hydra-mat, peaux grasses & mixtes oily & combination skin 0,8ml dorzucisz??
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
aako – zapomniałabym – możesz zamieścić podświetlone zdjęcie bazy? Przepraszam za marudzenie, ale kilka razy porządnie się nacięłam z objętością wymiankową
. Chciałabym zobaczyć ile jej dokładnie zostało (tą tubkę można elegancko podświetlić ). Dziękuję |
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
omg. zobacze czy mi się uda
Musisz chwilkę poczekać ![]() ale baza użyta byla 2 razy. Edit: Levante chyba nic z tego. Próbowałam i podświetlac i robić zdjęcie ale aparat tego nie łapie :-/ albo w ogole nie ma ubytku co też jest możliwe. Musisz mi uwierzyć na słowo (bo tubka jest nieprzeźroczysta) albo musimy zrezygnować z wymiany
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, nie będę Cię męczyć |
|
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z tym, że młodsza siostra podkradła mi jedną parę, zostały trzy.smackers jest w trakcie negocjacji. czy wystarczyłyby te pozostałe rzeczy? długość wkładki to 25.5/26cm. |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedz (nie lubię tego pytania) – jaka jest przybliżona wartość kolczyków? Serdecznie dziękuję za zdjęcia . |
|
|
|
|
#69 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
aha, i powiedz mi, czy ten Elixir był wykręcany, czy takie jest tylko wrażenie optyczne na zdjęciu? bo ten dziubek jest szklany i może tylko mi się wydaje, że błyszczyk jest wykręcony.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, zaczekam.
Byłam zmuszona wykręcić odrobinę Elixir (na potrzeby zdjęcia) i zaraz ją ‘cofnąć'; na życzenie wizażanki, z którą już dopinałam wymianę, ale negocjacje potoczyły się inaczej i Maybelline pozostała u mnie nieużywana (maniakalnie dbam o higienę ). Jeżeli chcesz mogę dokładnie określić kiedy to było (~~koniec czerwca/ początek lipca).
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
to mi sie podoba! wzielabym wzamian za korale i bransoletke! korale i bransoletka sa plastikowe kolor to czerwien, korale maja fabryczne ryski ale w niczym tonie przeszkadza i fajbnie sie prezentuja! co ty na to?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1215430302
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj, myślałam, że są drewniane... Raczej podziękuję. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Błyszczyk Maybelline i Avon, pędzle, 2 odlewki odżywek i oleju kokosowego + 2 próbki to chyba trochę za dużo jak za 2 pudry i podkład? Może coś jeszcze sobie u mnie dobierzesz? Nie jestem jeszcze pewna, ale prawdopodobnie jutro wyjeżdżam, więc albo zarezerwujesz te kosmetyki dla mnie i dogadamy się za jakiś tydzień góra półtora i wyślę jak wrócę do domu, albo jutro rano.
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pędzle są na 99,99% wymienione już ... |
|
|
|
|
#77 |
|
Konto usunięte
|
jeszcze nie dostałam odpowiedzi, ale jeśli Tobie pasuje to możemy się wymienić.
bo jednak bardziej zależy mi na błyszczykach. czyli cienie L'oreal i Rival de Loop, Smackers truskawkowy i kolczyki (wszystkie?) za błyszczyki Avon i Maybelline? |
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Które konkretnie odżywki interesują Cię?
Jaki jest stopień zużycia: "5. Puder kryjący w kremie Lirene" ? [/quote]Najbardziej 26 ~~~~ MATRIX BIOLAGE hydra therapy, Conditioning Balm dla włosów suchych i uwrażliwionych KWC (*ok. 50) 20 ~~~~ GOLDWELL kerasilk TREATMENT ultra rich care KWC (*ok. 50) za coś szczególnie pożądanego przeze mnie .oraz 22 A przynajmniej któras z nich Zużycie Lirene jest małe. Max 10 %.
|
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powyższe, które wymieniłaś mogę wymienić Pędzle polecą w świat na 99,99% .Interesuja mnie: 12.Złociście połyskujący cień do powiek Pinky Peach .Kolor-opalone złoto.Nieużywany 4.maseczka jogurtowa do włosów zapach Papaja i Kiwi.12 M jeszcze zafoliowana. AVON 18.Lakier do paznokci Natural Flux kolor-mieniące się złoto z połyskiem różu .Nieużywany |
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
No cóż trudno w takim razie możemy się wymienić na tą reszte no i w końcu zamknę chyba wateczek
![]() mój wątek z kosmetykami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?threadid=244619 wątek z ciuszkami http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post78526 45 moja WISH LISTA https://wizaz.pl/forum/showthread.php...78#post7 988178 |
|
|
|
#81 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie Cytat:
Niestety, ale za powyższe odżywki jednak nie znajdę nic u Ciebie... Do następnego razu .
|
||
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
hej
![]() z rzeczy ktore Ci się pdobają został mi tylko fluid i balsam Avon ![]() u Ciebie pdooba mi się: 4 ~~~~ Błyszczyk, Glazewaear Extreme Shine Lip Gloss Avon - kolor Shining Rose, 6ml, nowy, tylko wypróbowany kolor KWC 5 ~~~~ Błyszczyk, Glazewaear Extreme Shine Lip Gloss Avon – kolor Pink A Glow, 6ml, nowy, tylko wypróbowany kolor KWC 6 ~~~~Maybelline New York – Water Shine Elixir (Lipstick) Ginger - nabłyszczająca szminka w płynie, odcień Sweet Nectar – nowa i cała
|
|
|
|
#86 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
hello
w Twoim poprzednim watku rozmawialysmy o wymience chcialas u mnie m.in. samoopalacze. zajrzyj do mnie. mnie inbteresuja:11 ~~~~ Giordani Gold, 11 świeżych kuleczek złoto/ żółtych z Bronzing i Shimmering Pearls Oriflame (z pudru nabłyszczającego w kulkach do twarzy i ciała) w opakowaniu zastępczym. Patrz zdjęcia. 34 ~~~~ BIOSILK FAROUK silk therapy – oryginalny jedwab. Posiadam dużą flaszkę, za coś naprawdę bardzo mi potrzebnego chętnie podzielę się odlewką (*pojemność tradycyjnego 'małego' jedwabiu). 37 ~~~~ Planet Spa paraffin hand and foot treatment ARIZONA HOT SANDS Avon (zmiękcza, koi i nawilża skórę) 75ml raz użyta czekam na odp, pozdrawiam ![]() aha, i wydawalo mi sie ze czytalam wyzej ze szukasz lbd.... mam lbd mgielke na lato, pare razy psiknieta. to jest edt tylko bez alkoholu, zeby skora na sloncu nie reagowala. daj znac czy Cie interesuje
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za cierpliwość
Z Twojej wish list posiadam widoczne w wątku – “Wszelkiego rodzaju "ulepszacze" do włosów kręconych, farbowanych, matowych - nabłyszczacze, maski odżywki itp.”. Jednak najbardziej zależy mi na: - LBD (ewentualnie Avon, Wink), - Perełki brązujące AVON używane raz po raz Wchodziłaby w grę wymiana na coś z powyższego? Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
#88 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Biosilk już jest nieaktualny . Kulki i SPA są do dyspozycji . Mgiełkę może i mogłabym wypróbować (poluję na perfum). Wczytam się w samoopalacze i odpiszę, który ostatecznie zainteresowałby mnie. |
||
|
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

)
), itp... Przy każdej odlewce zamieszczam szczegółowy opis. W razie pytań – służę pomocą
co mnie zainteresowało:
, ale jeśli można zapytam).