|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 9
_Nat_ synio jak malowanie
polasia dobrze, że masz możliwość sprawdzenia u drugiego lekarza bardziej rozmownego _St0kr0tka nie wiem jak do końca to ktg ugryźć, w sumie to może być i tak że po terminie będziemy codziennie jeździć więc wpisywać bez sensu współczuję Ci tych dzisiejszych cukrów Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4683 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny w Tesco z clubcard promocja na mleko hipp FB_IMG_1522789270782.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4684 |
|
Rozeznanie
|
Ooooo nieeeeee, obudziłam się z wielkim bólem gardła
płuczę właśnie wodą z solą, polecam o 3 nad ranem... Dyżuruje ktoś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4685 |
|
Zadomowienie
|
Dzis ja mam warte na wizażu.
Muli mnie mocno. Myślałam, że mam może jakiś spadek. Zmierzyłam cukier i 108. Po posiłkach czasem mi takiego nie pokazuje nawet. W nocy/ na czczo to ledwo dobije do 70. Cukrzycowe Mamy, jakie sa normy na nocne pomiary? U mnie zawsze problem w druga stronę, to tylko dolne granice pamiętam 😀 Zmierzę rano jeszcze... Skorpio- zdrowia! Polasia- powodzenia dzisiaj na wizycie j drugiego gin. Dla reszty tez kciuki! U mnie ok 19 wizyta, bo jade do gin do szpitala. Tam ma dokładniejsze usg, i ma studentów z którymi chce sie pozachwycać moją macicą i krwiakiem 😀 Także no... Świetnie, że przyczyniam się do rozwoju wiedzy medycznej 😀 |
|
|
|
#4686 |
|
Rozeznanie
|
Hahaha NALESNIKONA pięknie to ujęłaś
że chce się pozachwycać ![]() Dziękuję za życzenia zdrowia jestem ciekawa, czy dojrzy u Ciebie jutro płeć Maluszka w końcu :mysli: A z cukrem to mi zabiłaś ćwieka, bo nigdy mnie nie podkusiło w nocy, żeby zmierzyć i się nawet boję tego robić, bo jeszcze się okaże, że coś nie tak nawet nie wiem, czy są jakieś normy nocne.... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4687 |
|
Konto usunięte
|
Powariowały 😂
Spaaaaaaać! Rumians głodny 😔 wstać się nie chce ... Hmm 😲 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4688 |
|
Rozeznanie
|
To poszłaś jeść czy przeczekałaś i usnęłaś?
![]() Ja coś nie mogę zasnąć, czytam wątek kwietniówek, opisy porodów i pierwsze noworodkowe przemyślenia i pytania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4689 |
|
Konto usunięte
|
Wciągnęłam banana 😜
Znowu zasnę chwilę przed budzikiem 😪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wyspana. Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 04:59 ---------- Poprzedni post napisano o 04:58 ---------- Nalesnikona , fryga , rumiankowa , Domima i Polasia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak robi się tą płukankę?
|
|||
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Od 3:40 nie moglam zasnac, jak zasnelam to o 5:20 zadzwonil budzik. Zaraz wyjezdzamy z mezem do lekarza. Kto wymyslil wizyty na 7 rano 80km od domu ja sie pytam? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4693 |
|
Konto usunięte
|
Się wyspałam 😭
To kciuki dziewczyny za dziś i zbieram się też powoli pilnować tych kolejek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty i za ktg Domimy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4695 |
|
Rozeznanie
|
MYBOYISMINE w szklance letniej, przegotowanej wody należy rozpuścić 1,5–3 łyżeczki soli kuchennej. Roztwór nie powinien być silniejszy niż 30%. Płukać gardło kilka razy dziennie, przynajmniej 2 min. Płukanka powinna być w temp. ciała. A no i ważne, żeby to nie było płukanie tylko jamy ustnej jak zębów po myciu, tylko odchylić głowę do tyłu i "bulgotać"
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oby Cie nic nie rozlozylo.Cytat:
Nalesnikona, Panirumiankowa, Fryga, Polasia, Domima czekamy na wiesci. Oby same pozytywne Mam nadzieje ze mala Rumiansik ladnie podrosla 👍 Dzien dobry 🌼 dzis urodziny meza, ale goscie beda dopiero w weekend, uff 😎 U mnie cukier na czczo 93 - tragedii nie ma, ale jednak ponad norme. O 2 w nocy wzielam 2 lyki mleka (nie lubie samego mleka, ale liczylam ze ulzy mi to w zgadze). Dzis w nocy stwierdzilam, ze chyba czas na zamiane miejsc w lozku w koncu. Chyba 15 min probowalam sie wydostac z lozka (spie od sciany). Pecherz pelny, ani w lewo ani w prawo sie ruszyc bo brzuch napiety. Myslalam, ze nie wstane 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4697 |
|
Zadomowienie
|
Dobry!
Ja juz tez na nogach. Wstałam dorobić wczorajsze zaległe siku ![]() Cukier na czczo 95. Troche mnie to zdziwiło. Nie wiem czy to efekt ze mało piłam wczoraj, czy tabletki rennie przez spaniem. Poza łyżeczka miodu do jogurtu nat rano nie miałam innych " grzechow". bo jedzenie u mnie "cukrzycowe", nawet w święta, bo Dziadkowie i siostra mamy maja cukrzyce i gotowanie z niskim ig jest na porządku dziennym. Mając spadki cukrow zasady jedzeniowe mam w sumie takie same, żeby nie doprowadzać do za dużych spadkow. W przyszłym tyg mam kontrolna wizytę u diabetologa. SKORPIO- miałam w zaleceniach od diabet mierzyć co jakis czas w nicy, żeby zobaczyć jak wtedy poziom cukru. A ze wczoraj wstalamz myślą " Bede wymiotować". Ale nic z tego nie bylo to uznałam, ze chociaż cukier zmierzę, zęby było produktywnie ![]() DOMIMA- jedziesz do szpitala na ktg, czy do gabinetu gin? DOMI spokojnej drogi! NIUD EDZKA EDZIK DOMIMA POLASIA i reszta chorowitkow dzieciaki zdrowe? U nas w przedszkolu juz kilka przypadnie ospy rodzice zgłosili po świętach... Także oglądamy Syna od góry do dołu w poszukiwaniu podejrzanych kropek. Idealny moment dla mnie
|
|
|
|
#4698 |
|
Raczkowanie
|
Cześć 😊
Panirumankowa, fryga, polasia, domima kciuki za dzisiejsze wizyty! ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Nalesnikona również kciuki! |
|
|
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
Anka a Ty kiedy masz najblizsza wizytę?
|
|
|
|
#4700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Mocne kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4701 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję że uda dzisiaj nadrobię cały wczorajszy dzień, po świętach wątek ruszył z kopyta.
Wczoraj cały dzień spędziłam z dziećmi, próbując leżeć. Mlodszy ciagle jeszcze przeziebiony, a starszy kaszlał jak gruźlik przez święta. Na szczęście sytuacja wydaje się być opanowana, mąż był z nimi po południu na kontroli i osluchowo czysto, wiec starszy od jutra powinien pójść do 0-owki. Wieczorem wczoraj przyjechała do mnie teściowa. 😀 Moja jest z serii tych dobrych, interesujących się ciążą, dziećmi. Wieczorem juz zabrała się za prasowanie, ustalanie co dzisiaj będzie gotowac. Tak żebym mogła leżeć ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Oo właśnie młodszy synek przyszedł do mnie do łóżka, starszy juz od godziny śpi i mnie. Czas rozpocząć dzień. |
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj chyba druga pralka poleci z kocami, szlafrokiem, rożkiem i tym podobnymi. Mąż na 7:30 poszedł do pracy i cały długi dzień przede mną
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4703 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 Czas edycji: 2018-04-04 o 07:45 |
|
|
|
#4704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja jeszcze normalnego prania po świętach nie opanowałam![]() aaa cały czas boli, zrobię sobie tą płukankę, o której pisze skorpio. Wczoraj kupiłam tabletki na gardło Prenalen, ale nawet na sekundę nie pomagają
|
||
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Stokrotka ja też nie mogłam w nocy wygrzebac się z łóżka nalesnikona, Fryga, rumiankowa, polasia kciuki za wizyty ![]() Domima kciuki za ktg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
![]()
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Wczoraj rodzinka odjechała. Na 16-18.30 mieliśmy SR. Dzisiaj umówiłam się z przyjaciółką na 11, bo jest jeszcze dwa dni w moim mieście. Kiedy ja wreszcie poczytam co u Was
![]() nalesniczku, fryga, rumianku, polasia kciuki za wizyty. No i szczególne kciuki za ktg Domima! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj mlody już ok, ale na razie siedzi w domu bo chcę żeby po tym antybiotyku od razu niczego nie złapał. Dzień dobry za wszystkie dzisiejsze wizyty. Ja dzisiaj sikalam do kubeczka, chcialam przetrzymac do rana bo w nocy bardzo mi sie chcialo, ale nie dałam rady bo pecherz bolał więc siusialam już nie takim calonocnym. Byłam w labku teraz zjadłam sniadanie, mąż pojechał do pracy a młody śpi. Powinnam wziąć się za sprzatanie ale taka fajna cisza, ze się delektuje.
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeejo
Znowu wracam do porannego wstawania. Śniadanko już za mną i kawusia też. Cichutko e domu i pusto, ale słońce tak daaaje,że się nie łamie brakiem rodziców Dzisiaj się dowiem czy rodzice dostali list z datą rozprawy. Trzymajcie proszę kciuki walczymy o prawa do mojej siostrzenicy z mężem mojej siostry. Długa historia i staraczki ją znają jedynie..ale o kciuki i tutaj poproszę bo to bardzo istotne dla mnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
wstydzioch level hard jestem. Do mnie za to brną, zależy jak się rozmowa rozwija...ale z reguły nie mam nic przeciwko wymianie kilku zdań. Gorzej jak się trafi na gadułę Z racji,ze dzieci nie mam jeszcze (nie licząc córy w brzusiu) to jeszcze nie wiem czym są namolne mamuśki na spacerze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

współczuję Ci tych dzisiejszych cukrów 

płuczę właśnie wodą z solą, polecam o 3 nad ranem...

jestem ciekawa, czy dojrzy u Ciebie jutro płeć Maluszka w końcu :mysli:
nawet nie wiem, czy są jakieś normy nocne.... 

oby Cie nic nie rozlozylo.

ja jeszcze normalnego prania po świętach nie opanowałam

walczymy o prawa do mojej siostrzenicy z mężem mojej siostry. Długa historia i staraczki ją znają jedynie..ale o kciuki i tutaj poproszę bo to bardzo istotne dla mnie
Napewno ja nie będę do nikogo podchodzić.