|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
59,99 zł
|
|
|
|
#542 |
|
Rozeznanie
|
![]() Kupić! Kupić!
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam własnie czegoś takiego, tylko gładkiego. To jest takie bardziej retro, ten materiał i dlatego się waham.
|
|
|
|
#544 |
|
Rozeznanie
|
Mi się bardzo podoba
. A jeśli nie lubisz takiego stylu to nie kupuj bo nie będziesz tego nosić .
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Może jeszcze się zastanowię, chciałabym coś takiego, ale gładkie czarne. Jakby ktoś chciał, to mogę dać linka do aukcji.
W ogóle ta Allegrowiczka ma świetne rzeczy. W najbliższym czasie planuję zostawić u niej troche pieniędzy http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7578713 Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2008-07-18 o 09:53 |
|
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
Kup, śliczny grzybek!
![]() Co do farbowania- ja tez używałam L'Oreal Casting Creme Gloss i w Auchan można go kupić za 15 zł :O nie jest to farba długotrwała, zmywa sie po 28 myciach, wiec można eksperymentować ja użyłam najpierw koloru Mroźny Kasztan, i wyszedł bardzo ładny, chłodny kolor, a gdy się zmył, wypróbowałam Czekoladowy Brąz. Bardzo ciemny, ale ślicznie podkreślający moją jasną cerę.Co do wyboru koloru brązu- DZIEWCZYNY! Przede wszystkim określcie jakim jesteście typem urody, czy pasują wam ciepłe czy zimne kolory.. Mi np. lepiej jest w zimnych, dlatego brązy które wybieram są w chłodnym odcieniu, bez rudawych refleksów ![]() Co do serialu- mm111111- cały sezon składa się z 18 odcinków, ale (wybaczcie jeśli powiem to niezrozumiale) jest podzielony na dwie części. Czyli- 13 odcinków + odcinki specjalne tzw. "Gossip Girl: Revealed" od 14 do 18 odcinka. Dlatego może słyszałaś, że 15 to już nowy sezon, albo coś?
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie?
![]() http://allegro.pl/item394621019__emk...retro_r_m.html Kurczę, strasznie mi się podoba! Chociaż nie powinnam już nic kupować ![]() Też mam na włosach Casting (ciemny brąz). Jest mocno spłukana i mam kolor właściwie taki jak Blair Mam takie miedziane przebłyski jak ona, bo też miałam wcześniej rozjaśnione włosy.Co to trwałości - to wcale mi się nie zmył po 28 myciach |
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Jest ładna, chociaż o wiele bardziej podoba mi się zalinkowana tu gdzieś wyżej biała. I ta ma dosyć cienki materiał chyba... No, ale na "podoba się" nie ma rady
|
|
|
|
#549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi się niestety zmywają, ba, nawet b. trwałe farby zmywają się z moich włosków, ale codziennie myję i stylizuję więc się nie dziwię na szczęście są gładkie i błyszczące- to jest też duża zaleta Castingów.ja właśnie lubię z takich pół-przezroczystych materiałów ahhhh ^^
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak ogólnie jak mam do wyboru kolor, to wybieram czarny...
![]() Widziałam też tą białą, śliczna - ale właśnie ten materiał wydaje mi się być zbyt cieniutki. |
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, jak umiejętnie połączysz to całosć będzie świetnie wyglądać
Dołączam do klubu czarnych - chodzę głównie w czerni i bieli
|
|
|
|
#552 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świetna
|
|
#554 |
|
Wtajemniczenie
|
oooo, ja dosyć lubię Vanessę, ale jej styl jest straszny! Serena owszem, ubiera się flejowato, ale jej stroje są przemyślane. V. wygląda jakby każdą rzecz dostała od innej osoby i włożyła na siebie wszystko na raz! i te kilogramy tandetnej biżuterii... ja wiem że to tak ma być, że to ja wyróżnia. ale mi sie nie podoba i nie czerpię z jej stylu
![]() a Jenny to jakiś klon bez charakteru nią też raczej się nie inspiruję bo po pierwsze jest jak dla mnie za słitaśna (bleeeee), a po drugie ona już wystarczająco inspiruje się wszystkimi wokół
|
#555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
|
|
|
#556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wybaczcie za wprowadzanie w błąd! aż się zawstydziłam...
|
|
#557 |
|
BAN stały
|
super buty w ich stylu
http://www.allegro.pl/item386595361_...ie_r_41_5.html |
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie przepadam za Vanessą. Tzn. nie tak, że jej nie lubię, ale w wielu momentach, kiedy siępojawiała, wywoływała u mnie efekt uniesionych ku niebu oczu + westchnięcie. Wszędzie się pcha, chce być ważna i zbyt rzadko pomyśli, zanim cos powie. Z jej stylu też bym raczej nie czerpała inspiracji...
A tak odbiegając od głównego wątku, w oczekiwaniu na dwie "serenowate" sukienki kupiłam sobie dzisiaj trzecią. Może i Serena by jej nie włożyła, ale mnie zaciekawił materiał: coś jak cieniutki zamsz + coś jeszcze... Po przestudiowaniu metki stwierdzam, że jest to w połowie wiskoza, w połowie jedwab. Do biegania po zakupy idealna
|
|
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
Czuję się pominięta :P.
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Udzielaj się więcej
![]() Miałam Ci już pisać: fajna ta zapinana na dole kamizela, żeby jeszcze była z innego materiału i szara to bym brała
|
|
|
|
#561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podoba mi się ten haft(?) na górze.Ja się w brązach nie noszę, dlatego się nie wypowiadam Powiedzmy, że brąz to nie jest mój kolor, dlatego ja bym kupiła taką w czerni/graficie.
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#563 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Vanessa rzeczywiście koszmarnie się ubiera, nic do siebie nie pasuje, kompletnie mi się to nie podoba. W ogóle uważam, że jej styl nie ma klasy, poza tym ubiera się bardziej sportowo niż S i B, a to zupełnie nie moja bajka. U Sereny często też teoretycznie nic do siebie nie pasuje, ale jednak efekt końcowy jest zaskakujący i tworzy całość - a to mi się podoba. Poza tym mam uraz do V przez to, że zupełnie nie pasuje do książkowego pierwowzoru - Vanessa z książki była blada, goliła głowę, ubierała się tylko na czarno i nosiła ciężkie buty. A ta latynoska z kręconymi włosami i kolorowymi ubraniami? Błagam
Oscar Wilde Edytowane przez czarnaorchidea Czas edycji: 2008-07-18 o 21:06 |
|
|
|
|
#564 |
|
Rozeznanie
|
Ja plotkarę przeczytałam już daaaawno temu i z utęsknieniem czekałam na ostatnie 2 części i serial, który...bardzo pozytywnie mnie zaskoczył! A ubranka...hmmmm...super! Na stronce www.cct-fashion.com jest mnóstwo ubran w stylu np. Blair i to bardzo tanich np. sukienki po 20-30 zł i jest wysyłka do polski
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam że post pod postem ale znalazłam coś co z pewnością wiele z was ucieszy:
http://www.causewaymall.com/shop/t09...te-p-2226.html śliczna bardzo w stylu GG (tak myślę) i kosztuje jedyne $7.60 czyli jakieś 20 zł!!!
|
|
#566 |
|
Rozeznanie
|
![]() cudne..
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Genialne rzeczy są na tym causewaymall
Jak tu kupować?http://www.cct-fashion.com/index_eproduct_view.php?p roducts_id=3109 20 złotych? Ja chyba śnię! |
|
|
|
#568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#569 |
|
Adwokat diabła
|
|
|
#570 |
|
Zadomowienie
|
jak cos bedziecie zamawiac to sie przyłączam
pozdrawiam oglądnęłam wszystkie odcinki i juz nie mogę doczekać sie 2 seonu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

. A jeśli nie lubisz takiego stylu to nie kupuj bo nie będziesz tego nosić
.

Mam takie miedziane przebłyski jak ona, bo też miałam wcześniej rozjaśnione włosy.

Jak tu kupować?