|
|
#421 | |
|
Żona
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018 roku część 4
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
Kamila ja mysle ze takie mysli sa zupelnie normalne przy staraniach, bo to wkurzajace jak sie nie zachodzi niewazne czy w pierwszym, trzecim, dziesiatym cyklu staran albo i dluzej, czlowiek ma nadzieje a tu o. Tak to juz jest, moze warto odpuscic bo z odpuszczania wychodzą fajne niespodzianki
![]() My w tym cyklu w ogole zaniechamy staran, tż ciągle goraczkuje i ciagle bierze mase leków, nie ma co ryzykować w chorobie. Miałam nadzieje ze sie wykuruje,ale wyglada na to ze to dluzsza historia. Eh, chcialabym juz byc w ciąży no ale nic na siłę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#423 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ci do suplementów w czasie ciąży to czy wiecie że lekarze mają swoją działkę za polecenie konkretnych produktów? Więc dziewczyny to tylko suplementy. Czytam skład i porównuje sama ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Człowiek szczęśliwszy jak żyje w niewiedzy 🤣 Cytat:
![]() Cytat:
To polecam ci: "Poród naturalny" - Gaskin, i druga tez fajna: Jeannette Kalyta "POŁOŻNA 3550 cudów narodzin." Z resztą każdej z was polecam te książki naprawdę warte poświęcenia czasu! UWIELBIAM!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ciastko ty to jednak masz poczucie humoru !!!Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
To jest wątek staraniowy i NIE MOŻNA przestać się starać! A tak poważnie, to co przestaniesz się starać i myślisz że tak się da? Nie staram się, nie uprawiam seksu z mężem, nie chce dziecka, nie, nie, nie... To tak nie działa, tak się nie da. Musisz podejść do tego inaczej. Ustal sobie jakieś konkretny cs po którym jak się nie uda pójdziesz do lekarza podejmij jakieś działania a nie załamuj się. Wiem że @ działa bardzo dwmotuwujaco ale to trzeba jakoś ogarnąć! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||||||
|
|
|
#424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli maja mnie te starania meczyc tak ze o niczym innym nie bede myslec no to odpuszczę.Jeden ze scenariuszy jaki zakładam to taki ze mlody bedzie jedynakiem ![]() Cytat:
Przykro mi ze przepada wam cykl duzo zdrowka dla twojego tz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do porodu - u nas remontują ta trasę wiec z dojazdu ok 1h robi się 3h Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalę się i lecę nadrabiać!
Wróciłam dziś z pracy do domu na rowerze! 17 km w nogach w 70 min z taktycznym sikiem na bulwarach to naprawdę niezły czas, jak na 21+0. Dumna Gaja, dumna, dumna! |
|
|
|
#428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aktywna mamusia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktywność wazna rzecz Sama pamietam ze 4lata temu o tej porze to jeszcze biegalam ciagle gdzies od rana do wieczora a brzuch byl juz pokazny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() U nas weekendy tylko w domu z młodym haha![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kaamilaaa0508 Czas edycji: 2018-04-13 o 19:28 |
||
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
O rety, wreszcie mnie ktoś rozumie! Jak wychodziłam z pracy to koleżanka się pukała w czachę i jedna z mam też. Próbowałam im tłumaczyć, że gdybym miała na wszystko uważać to bym po dwóch kreskach zamknęła się w domu, ale nie dotarło
![]() Dojechanie to 1/3 sukcesu. 2/3 jak jutro wstanę z łóżka. Pełny sukces odtrąbię, jak będzie mnie ćmić tylko pupcia albo nic nie będzie bolało ![]() Kamila, 4 lata! Duże już to Twoje dziecię ![]() Kamilka, nie poddawaj się! Zwątpienie jest normalne. Mnie szlag trafiał, jak przez niedyspozycje fizyczną (grzyb ) przepadł nam 1cs, w drugim mąż myślał, że to se można kiedy się chce i będzie, więc w czasie owulki nic, no i za trzecim już się udało. Jestem nerwusem i szybko się demotywuję. Rozumiem Cię. Trzy głębokie wdechy i do przodu! ![]() Kasia, kumpela rodziła na Inflanckiej i mówiła, że spoko bardzo
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2018-04-13 o 19:40 |
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki zeby jutro cie nic nie bolalo
Gajaa powiem ci tak ja calutka ciążę latalam non stop, wiecej mnie w domu nie bylo jak bylam a dzien przed porodem przyjaciółka wyciagnela mnie na taki całodzienny spacer po calym miescie a pod wieczor poszlam z siostrą do sklepu bo zachciało mi sie frytek o 19tej juz w sklepie zaczęły mnie skurcze lapac ale twardzo upieralam sie ze najpierw zrobie i zjem frytki potem moge rodzic ![]() ![]() haha nie wyszlo ![]() ![]() ![]() Fajne ze wam sie tak szybko udalo ![]() u nas 3cs i testowanie wypadlo w święta tym bardziej ze @ zrobila sobie ze mnie jaja i spozniala sie drugi dzien co zazwyczaj jej sie nie zdarza to zatestowalam w wigilię majac nadzieje zrobic prezent tz a tam tak bialo jak za oknem ![]() No moj mlody juz wielki, ostatnio przeglądałam stare zdjecia między innymi ze szpitala jak byl taki malutki i sie poryczalam ze ten czas tak szybko leci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ci już zostanie do momentu aż brzusio nie zacznie ciażyć, czyli prawie do końca.Jak będziesz tak trzymać formę to szykuje się poród-bajka! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, Kamila, Ty meserszmit byłaś w ciąży! Ale umówmy się, że czas działa na Twoją korzyść. Ja mam dychę więcej na karku, więc tego no.... Zazdroszczę po prostu siły i dobrego ciążowego samopoczucia przez cały czas. Życzę, żebyś niebawem znowu go doświadczyła
te frytki Spokojnie, masz jeszcze minimum 14 lat na dopuszczenie do siebie myśli, że młody dorasta i trzeba go będzie niebawem wypuścić ![]() Maryna, żebyś wiedziała! I mówiąc chamsko "no wreszcie!" ![]() Kelpie, u nas też to był największy problem, bo często się z mężem mijamy i nadrabiamy Baraszkowo w weekendy, a tu owulka niekoniecznie w weekend. Niestety, z tego powodu w udanym cyklu działaliśmy po dwóch cyklach obserwacji (zapisywania co, gdzie i jak) i na akord. Na szczęście się udało nie byłoby takiej spiny, jak byśmy się widywali częściej i baraszkowali częściej, ale nie grzeszymy wyuzdaniem i jurnością
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2018-04-13 o 20:23 |
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym jakos nie jestem przekonana do podrzucania dziecka komukolwiek, zawsze jak bylismy np na wakacje u tz rodzicow to tak glupio mi bylo jak mieliśmy jechac sami na np zakupy a mlody zostawał ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z takim prawie 4 latkiem to już można dużo zrobić
jasne, nie jest to tak fajne, jak wyjście we dwójkę na urocze randewu, ale mimo wszystko daje pewne pole do popisu ![]() Ja się cieszę, że będę mieć dzieciaka, bo wreszcie będę mogła bezkarnie odwiedzać te wszystkie fajne miejsca dla dzieci, jak Bałtów czy papugarnie
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
No z mlodym to teraz juz jest ciekawie w zeszłym roku bylismy nad morzem wiec wszyscy mielismy radoche, co roku z mlodym jezdzimy tez w lecie do zoo wlasnie jak jesteśmy u tz rodziców
no ale tak tu u nas to za bardzo nie ma zadnych atrakcji zeby sie wybrać ![]() Marzy mi sie(juz drugi rok mi sie marzy ) wypad w wakacje do Energylandi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Łaaaa, czad ta energylandia!
To w auto i w świat trzeba ![]() U nas trochę tego jest i najlepsze, że większość już zwiedziłam z przedszkolakami ale papugarni ciągle nie odwiedziłam! Może na l4 teraz .... ![]() A nad morzem to już w ogóle mnóstwo szczęścia! Jeździcie w konkretne miejsce czy gdzie bądź?
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
młodemu sie chyba podobało bo ostatnio czesto o tym wspomina i opowiada co robil i ze chce jechać znowu ![]() No do enegylandi niestety troche mamy wiec narazie to dalej marzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko 80km do Energylandii a jeszcze nie byliśmy
Kamila tam najlepiej wybrac sie przez tydzien, w weekend podobno jest masakra! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślę zeby w wakacje pojechać będziemy u tz rodzicow to tez będziemy miec w miare blisko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Turkusowa, będzie synek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku. Raczej nie nadrobię od początku
zrobiłam niepotrzebnie test, jeszcze 4-5 dni do @ a mnie podkusiło i doszukuje się cienia cienia w białym teście ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#448 |
|
Konto usunięte
|
Witam ja dziś do pracy i oby do 20-tej
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Chorubsko dalej się mnie trzyma Już myślałam, że jest lepiej, ale raczej nie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekaj jeszcze grzecznie za kilka dni pewnie pojawia sie dwie ll ![]() Dzień dobry ale mnie męczy ten @ nie mam na nic siły ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

dobrze ze tz nie wie ze pol poranka przeryczalam 

Więc dziewczyny to tylko suplementy. Czytam skład i porównuje sama 

jesli maja mnie te starania meczyc tak ze o niczym innym nie bede myslec no to odpuszczę.
duzo zdrowka dla twojego tz 

zrobiłam niepotrzebnie test, jeszcze 4-5 dni do @ a mnie podkusiło i doszukuje się cienia cienia w białym teście
ale mnie męczy ten @
nie mam na nic siły