|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Ledwo się ruszam po tym obiedzie, nawet tych lodów mi się nie chce
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi niedobrze było cukier mierze a tam 60
![]() ![]() ![]() napiłam się soku żeby szybko wzrosło i czekam ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2704 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2705 |
|
Wtajemniczenie
|
Sobota a tu takie szaleństwa...ale już nadrobiłam
![]() Domima, Ty wiesz jakby co to o każdej porze dnia czy nocy ![]() Co do poduszki ciążowej, to i ja straciłam cierpliwość do poszewki...mąż sytuacje opanował...i dziś chyba tez mu zostawię ten przywilej ![]() Rumianku dobrze ze macie to łóżeczko dostawne na początek wam starczy. Na starego się nie denerwuj, nadgoni straty w przewijaniu ![]() Reniferku, niech Cie tam kontrolują... ile razy dziennie masz ktg? Ta promocja w k-rossku to do kiedy jest? I w końcu ile trzeba produktów kupić? Przydałby mi się jakiś bb...polecacie coś? My po obiadku i chwilowo leżakuje...czekam aż się ułoży bo jak znów zacznę się schylać w ogródku to zgaga murowana...podziękuje. Posadziłam już lubczyk i natkę pietruszki i musze jeszcze posiać trochę ziół...więcej dziś nie robię. No może prócz galaretki bo w domu brak czegos słodkiego...o zgrozo! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Blaira ktg mialam jedno rano, potem co jakis czas przychodzi polozna i sprawdza tetno dzieciaczka. Juz mnie boki bolą od lezenia a jestem tu niecalą dobe
Promka w k-rossku (Polasia super nazwa ) jest do 18.04 i trzeba min. 3 rozne produkty kupic. Tzn z tego co zerknelam w regulamin to chyba moga to byc np. dwa rozne tusze do rzes i np. Podklad ![]() Mi sie chce czegos slodkiego... jak maz bedzie mogl przyjechac to chyba poprosze o magnuma w czekoladzie... i snicersa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Młody.tak sie wyszalal a nie chce zasnąć a widzę że już jest wymeczony na maksa.
|
|
#2708 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2709 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny, musze zobaczyć co tam maja na stronie. Któraś sprawdzała czy znów lakier hybrydowy się łapie? Bo pamietam ze na ostatniej promocji na jesieni liczyło 50%
![]() Reniferku, wierze nie wiem ile u Ciebie trwa ktg ale wtedy kiedy leżałam w spa pamietam ze było 3x w ciągu dnia po przynajmniej 40min Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry popołudniową porą
Ja dzisiaj cały dzień w rozjazdach, potem grill i za chwilę idziemy do teściów na pizzę. W końcu się zmobilizowałam i kliknęłam to gemini
|
#2711 |
|
Rozeznanie
|
jeszcze a propos k-roska, to ja olejek odebrałam za grosz i nie kupowałam nic przy okazji
i właśnie się paragon nie chciał wydrukować i zakończyć to ja zapłaciłam grosz i wzięłam olejek a na paragonie został nabity do następnego klienta |
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w końcu się panienka odezwała ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Ja siedzę właśnie z Magnumem w wannie narobiłam się dzisiaj jak głupia - czuje ze jutro nie wstanę z łóżka ... pomylam takie rzeczy których nie przyszło ki do głowy myć już ho ho ho niewiadomo kiedy - np odtluscilam ta szufladę co jest pod kuchenka ( my tam trzymamy wszystkie przykrywki ) a inny przykład wyczyściłam ta szufladke w pralce co się do niej płyny wlewa - matkoboskoczestochowsko - co tam się działo ? Bałam się ze mi coś rękę wpie.rdzieli No i tak to ... póki co nie rodzę ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bałam się ze stracę rękę Nie nudziło - nie nudziło Kochana tylko poród jest już blisko ![]() ![]() i ostatnie szlify teraz ze mnie wychodzą 🤣Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszalalas kobieto. Ja wlasnie mam w piekarniku babeczki czekoladowe (z przepisow cukrzycowych) loda też już dzisiaj jadłam. Za to nie sprzatalam.
|
|
#2716 |
|
Wtajemniczenie
|
Domima, poszalałaś kobieto
![]() Pralkę tak tydzień temu czyściłam i powiem szczerze ze tez nie wiedziałam czy mnie nie zje to co tam znalazłam ![]() Trochę się rozleniwiłam z porządkami...musze nadrobić w przyszłym tyg, póki jestem jeszcze na chodzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Tżt upiekł rogaliki
rośnie mi master chef A mała L trzyma nogę w żeberku i ani to stać ani to leżeć, siedzieć... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2718 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej jakie wy produktywne. A Domima to już w szczególności. Aż mi wstyd. Ja raptem obiad i zmywarkę dziś włączyłam. Byłam też kilka bloków dalej u mamy, to myślałam że nie dojdę, a później że nie wrócę do domu. Pierwsze co oczywiście wc
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- tych mniej produktywnychWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Domima, ja raz na jakis czas czyszcze ta szufladke, bo jednak zachodzi tymi wszystkimi plynami/proszkami. I po kazdym praniu zostawiam ja uchylona. Ale sie dzis narobilas szalona kobieto My po zdjeciach, w przyszlym tyg chyba juz je dostaniemy. Powiem Wam, ze mam mieszane uczucia. Kolezanka widac, ze poczatkujaca, bo tak strasznie niesmialo podchodzi do sprawy. Za duzo nie podpowiedziala ja sie ustawic itd. Maz mowil, ze pewnie podobne zdjecia zrobilaby moja siostra czy jego brat. Na razie sie nie nastawiam, poczekam na efekt, pamiatka na pewno bedzie pogoda w miare dopisala wiec cos tam chyba wyjdzie z tych zdjec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2722 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie dzis mąż jestroduktywny w ogrodzie,az szpadel zlamal jak mu kazalam ogrodek skopac
Edytowane przez Qazsew Czas edycji: 2018-04-14 o 19:46 |
||
|
|
|
#2724 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie lody w plenerze to pucowanie gniazdka Kurcze wylaza mi jakies mini krostki na stopach, dziwnie to wyglada. Nie bede Wam tu pokazywac, ale zastanawiam sie skad to sie wzielo... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- 150 mowila jak wczesniej rozmawialysmy, ale placic mamy jak dostaniemy zdjecia. Jak dobrze pamietam mialo byc ok 30 ujec, z czego chyba 10 szt. odbitek wywolanych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda,ze nie podpowiadała jak się ustawić bo to wiele swiadczy o fotografie. Wiem bo miałam dwie sesje. Jedną z rąk koleżanki - mam te zdjęcia i nie ma się czym chwalić, każda niedoskonałość podkreślona. I widziałam kątem oka teraźniejszą sesje - mówiła jak się ustawiać, ani się nie garbić, ani rączek nie trzymać tu czy tam, noga tak, uśmiech i te sprawy. Od razu lepiej się wspolpracuje Trzymam kciuki żeby coś ładnego wyszło Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic straconego, jeszcze zdazymy dorobic jakies fotki w razie czego. Moze szwagra wyciagniemy na spacer w jakis dzien ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Zapraszam, u mnie kolejne odkurzanie dopiero w poniedziałek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Ale parsknęłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

) jest do 18.04 i trzeba min. 3 rozne produkty kupic. Tzn z tego co zerknelam w regulamin to chyba moga to byc np. dwa rozne tusze do rzes i np. Podklad 

i właśnie się paragon nie chciał wydrukować i zakończyć to ja zapłaciłam grosz i wzięłam olejek a na paragonie został nabity do następnego klienta 

rośnie mi master chef 

Szkoda,ze nie podpowiadała jak się ustawić bo to wiele swiadczy o fotografie. Wiem bo miałam dwie sesje. Jedną z rąk koleżanki - mam te zdjęcia i nie ma się czym chwalić, każda niedoskonałość podkreślona. I widziałam kątem oka teraźniejszą sesje - mówiła jak się ustawiać, ani się nie garbić, ani rączek nie trzymać tu czy tam, noga tak, uśmiech i te sprawy. Od razu lepiej się wspolpracuje