|
|
#3901 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Cześć Dziewczyny!!
Reniferek, Fryga, Naleśniczku wielkie kciuki za wizyty. Wszystkim z ktg - również mocne kciuki! Grosia i brunetka kciuki za szybkie wyjście do domu!!!! Obudziłam się dzisiaj po jednej pobudce, a czuję się, jakbym całą noc nie spała, nie wiem od czego to :P Ptaki też świergoczą jak opętane ![]() Domii, synek to już duży mężczyzna, widzisz jaki jest dzielny Będzie coraz lepiej w każdej dziedzinie! ![]() Dzisiaj moja bliska koleżanka ma wyniki z egzaminu adwokackiego, stresuję się, tym bardziej, że wiem jak to jest, sama to rok temu przeżywałam, już wyniki z matury były mniej stresujące ![]() Dziewczyny zapomniałam Wam napisać - mimo tego, że mail żaden nie przyszedł, przy zakupach w rosss dostałam gratisa z klubu Rossnę - żel czy krem chłodząco-kojący do opuchniętych stópek, całkiem fajny
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do szwagra to nie chce dobijac ale raczej kiedys sie ozeni a wtedy i Ty bedziesz miec szwagierkę ![]()
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry laseczki!
Fryga, Nalesnikona, Reniferku kciuki za wizyty✊️ O której macie? Stokrotka i za Twoje ktg tez kciuki ✊️ Mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam. Brunetka, Groszku trzymam kciuki by was dziś już wypisali do domciu ✊️❤️ Domima, Malinka mam nadzieje ze u was równie noc jeszcze spokojnie minęła❤️, a u Rumianka było walecznie i pokonała laktator ![]() Mirabilka sen ze skorupka niezły... moja pierwsza myśl pewnie żebyś nie dostała strumieniem w oko. 🤣 Czytałam właśnie wczoraj poradę żeby kłaść chłopcom przy przewijaniu jakaś chusteczkę, bo fontanna może być na cały pokój ![]() Widzę ze nie tylko ja ostatnio mam ciężkie noce...kręcę się i jest mi strasznie nie wygodnie, ciężko pozycje znaleźć. Lecę na śniadanie, dziś ładna pogoda ☀️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za wszystkie kciuki wychodze do domuuuu
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio byl maz ze mna to oczywiscie nagral filmik "bo bedziemy miec na pamiatke i pokazemy synusiowi jak podrosnie" ![]() Cytat:
A co do samodzielnosci dzieci to w sumie nie wiem jak teraz, ale jeszcze niedawno i jeden i drugi ich wolal do lazienki jak zrobil kupe przypominam, ze w tym roku chlopaki koncza 7 i 8 lat. Dla mnie to bylo nienormalne, bo jak mialam staz w przedszkolu to niektore 4latki nawet probowaly same sie podcierac tylko pozniej chcialy zeby sprawdzic czy dobrze bo mowily ze jeszcze tak do konca nie potrafia ![]() Cytat:
z tymi dresami to tak w przenosni napisalam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No racja. Akurat bierze w tym roku ślub. Lubimy się z żoną mojego przyszłego szwagra. Nie mam jej nic do zarzucenia i ciężko mi ją nazywać szwagierką...jakoś tak przez gardło mi nie przechodzi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz grzecznie w domku do terminu
|
|
|
|
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze gdzies jakas zlota rada mi sie rzucila w oczy zeby zakladajac pampersa pilnowac zeby siusiak byl skierowany w dol bo inaczej skonczy sie powodzia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a wlasnie nie kierowala siusiaka na dol tylko byl zawiniety do gory jak zakladala pampka i co siknąl to ciuchy mokre
|
|
|
|
|
#3911 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W nocy tak mnie brzuch bolał, jak na okres, że nie mogłam ulezec. Ale się uspokoilo. Właśnie zjadłam śniadanie a synuś się wypycha nóżkami A Ty jak tam? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Qazsew Ty mnie tak wywolujesz, ale masz pierwszeństwo jak u Ciebie?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() trzeba o tym pamiętać żeby się nie zdziwić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Reniferku, Fryga i Nalesniczek za wizyty O której wizytujecie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Reniferek, Fryga, Naleśniczku kciuki za wizyty ![]() Mirabilka kciuki za kardio ![]() Brunetka dobrze, że wychodzisz Grosia może Ciebie też wypuszczą ![]() Ja mam dziś wizytę u położnej, między innymi w sprawie pomiarów miednicy. Zobaczymy co tam wyjdzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstawilam pranie, zupa na obiad sie gotuje, jakos po 10 pojade do szoitala zeby ok 11 byc na ktg. Ladna pogoda dzisiaj u nas ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Qazsew 10 dni ![]() U mnie 24 ![]() Macie moze porownanie fioletowych dada jedynek i zielonych pampersow jedynek? Nie chce wszystkich otwierac a zastanawiam sie czy rozmiarowo wypadaha tak samo, bo znajac zycie to z pampersami bedzie jak z ubrankami, ze jedynki jedynkom nierowne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-04-18 o 09:12 |
||
|
|
|
#3918 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3920 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za dzisiejsze wszystkie wizytowania! U mnie bez zmian - odebraliśmy miejscówkę parkingową - wypisali do 25 maja więc deadline mamy. Każdy dzień do przodu potraktuję jako sukces ![]() Myśl na dziś z okazji słonecznej pogody: potrzebuję kostiumu kąpielowego z porządnymi majtami, bo mam same biodrówki
|
||
|
|
|
#3921 | |
|
Rozeznanie
|
MIRABILKA sen pierwsza klasa
![]() Dziś muszę iść odebrać budkę od wózka, bo..... oderwałam napy od materiału przy montowaniu, taka jestem zdolna... ale szczerze to musiały być kiepsko zrobione, w spacerówce dobrze się trzymały. Mam nadzieję, że naprawią porządnie... oczywiście się opłakałam przy okazji, że wszystko psuje.... ![]() Cytat:
raz to jeszcze puściłabym Cię wolno dwa - zastanowiłabym się co robić, ale trzy razy TALEŻ to już muszę wypomnieć w końcu stoję tu na straży ![]() RYBCIA wczoraj się wykazać chciałaś, a dziś już dałaś spokój? ![]() A tak serio to tak jak piszesz, najgorsze jak ktoś poucza a u siebie nie widzi. Moja teściowa cały czas powtarza, że ważne, żeby się z rodzeństwem trzymać, a sama ze swoją siostrą mieszkając w jednym domu są dla siebie jak obce, nie potrafią nic wspólnie w domostwie zrobić.... przykre, nawet nie pasuje jej wypominać, bo się obrazi, a czasem aż by się chciało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3922 |
|
Wtajemniczenie
|
Brunetka, cudowne wieści ☀️
![]() Amarela, kciuki za wizytę u położnej, daj znać. Mi nikt nic o czymś takim nie mówił. Mirabilka, kciuki za kardio! ✊️ Rumianku, to teraz możecie parkować ile wlezie oczywiście oby ten czas był jak najkrótszy. Jednak w domu będzie wam najlepiej. ![]() Domima skarbie daj znać co u Ciebie ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Domima hop hop. Melduj się ☺
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jakos sie tak czuje ze jeszcze z miesiac bede chodzic minimum czekam grzecznie az sie zacznie cos ale nic sie nie zaczyna
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do domkuuuuu
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
|
|
#3927 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
superWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Nie mam weny, nie mam siły, dopadło mnie przeziębienie... Zapchany nos i drapiące gardło ![]() reniferek, Fryga, nalesnikona mocne za Wasze wizyty.Brunetka, super że wracasz w końcu do domu Groszku, kciuki żeby jednak już dziś Cię wypuścili ![]() Dziś w końcu pierwszy raz wypiłam malinki i łyknęłam wiesiołka Przez tydzień to na pewno nic nie da, ale przynajmniej psychicznie się lepiej poczuje ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Super
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

Będzie coraz lepiej w każdej dziedzinie! 

ostatnio byl maz ze mna to oczywiscie nagral filmik "bo bedziemy miec na pamiatke i pokazemy synusiowi jak podrosnie" 

przypominam, ze w tym roku chlopaki koncza 7 i 8 lat. Dla mnie to bylo nienormalne, bo jak mialam staz w przedszkolu to niektore 4latki nawet probowaly same sie podcierac tylko pozniej chcialy zeby sprawdzic czy dobrze bo mowily ze jeszcze tak do konca nie potrafia 

i teraz grzecznie w domku do terminu

️
️

jak u Ciebie?
Grosia może Ciebie też wypuszczą
ale szczerze to musiały być kiepsko zrobione, w spacerówce dobrze się trzymały. Mam nadzieję, że naprawią porządnie...
oczywiście się opłakałam przy okazji, że wszystko psuje....
w końcu stoję tu na straży