Mamusie majowe 2018 cz. 10 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-04-18, 08:34   #3901
Sunset89
Rozeznanie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10

Cześć Dziewczyny!!

Reniferek, Fryga, Naleśniczku wielkie kciuki za wizyty.
Wszystkim z ktg - również mocne kciuki!
Grosia i brunetka kciuki za szybkie wyjście do domu!!!!

Obudziłam się dzisiaj po jednej pobudce, a czuję się, jakbym całą noc nie spała, nie wiem od czego to :P Ptaki też świergoczą jak opętane

Domii, synek to już duży mężczyzna, widzisz jaki jest dzielny Będzie coraz lepiej w każdej dziedzinie!

Dzisiaj moja bliska koleżanka ma wyniki z egzaminu adwokackiego, stresuję się, tym bardziej, że wiem jak to jest, sama to rok temu przeżywałam, już wyniki z matury były mniej stresujące

Dziewczyny zapomniałam Wam napisać - mimo tego, że mail żaden nie przyszedł, przy zakupach w rosss dostałam gratisa z klubu Rossnę - żel czy krem chłodząco-kojący do opuchniętych stópek, całkiem fajny
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 08:37   #3902
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Stokrotka a ja natomiast dresy lubię! No ale jak oka nie umaluje a włosy są nie ułożone to nawet bez kija nie podchodz bo humor od razu gorszy... Zdecydowanie dobrze się czuć i pięknie to podstawa bycia fajną mamą

[/COLOR]Do szwagierek to wy szczęścia dziewczyny nie macie... ja będę mieć szwagra i chwała za to
Bo jak wiadomo. Facet dupska mi nie obrobi. Za to zapyta jak się czuje, zagada, pośmieje się. No idealny nie jest bo różni się stanowczo od mojego tżta ale...dlatego właśnie jestem z moim tżtem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jest roznica dres a dres,moze byc fajny dres,w miare dopasowany o fajnym kroju a moze byc stare wyciągniete dresisko 3 rozmiary za duze
Co do szwagra to nie chce dobijac ale raczej kiedys sie ozeni a wtedy i Ty bedziesz miec szwagierkę
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 08:40   #3903
blaira
Wtajemniczenie

Dzień dobry laseczki!

Fryga, Nalesnikona, Reniferku kciuki za wizyty✊️
O której macie?

Stokrotka i za Twoje ktg tez kciuki ✊️
Mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam.

Brunetka, Groszku trzymam kciuki by was dziś już wypisali do domciu ✊️❤️

Domima, Malinka mam nadzieje ze u was równie noc jeszcze spokojnie minęła❤️, a u Rumianka było walecznie i pokonała laktator

Mirabilka sen ze skorupka niezły... moja pierwsza myśl pewnie żebyś nie dostała strumieniem w oko. 🤣

Czytałam właśnie wczoraj poradę żeby kłaść chłopcom przy przewijaniu jakaś chusteczkę, bo fontanna może być na cały pokój

Widzę ze nie tylko ja ostatnio mam ciężkie noce...kręcę się i jest mi strasznie nie wygodnie, ciężko pozycje znaleźć.

Lecę na śniadanie, dziś ładna pogoda ☀️

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 08:41   #3904
brunetka2000
Zakorzenienie

Dziekuje za wszystkie kciuki wychodze do domuuuu

brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 08:42   #3905
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Nam przy ktg nie pozwalają korzystać z telefonów bo ponoć może zaburzyć zapis

Mi nic nie mowili, ale zawsze jak ide to torebke odkladam grzecznie na krzeselku razem z telefonem ostatnio byl maz ze mna to oczywiscie nagral filmik "bo bedziemy miec na pamiatke i pokazemy synusiowi jak podrosnie"
Cytat:
Napisane przez Ladymama85 Pokaż wiadomość

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Omatko opowiesci o.chudym mleku i cwanych dzieciach dzialaja na.mnie.jak.plachta na byka, dla mnie.99% kobiet moze.karmic, a.juz przed.porodem.moge wskazac kto.nie.bedzie.w.wiekszos ci trafnie,no.ale.to.jego.sp rawa, tylko.cenie.jak.ktos.mowi .szczerze.ze.sie.do.tego nienadaje, i to.okropne.jest np. A nie.takie.bzdety...

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Moze jakas pobiera.na zastepstwo,u mnie.czasamo.tak.jest :/

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Ja.sie.zbieram syna szykowac bo.jada do tezni solankowej z przedszkola

Podobno ostra akcja wtedy byla bo maly tracil na wadze sporo, tesciowa tam cos interweniowala i szwagierka sie ogarnela. Lekarz go badal to juz wyszlo ze organizm oslabiony, odwodnienie no kurcze za takiego maluszka trzeba byc odpowiedzialnym a nie szerzyc swoje madrosci...
A co do samodzielnosci dzieci to w sumie nie wiem jak teraz, ale jeszcze niedawno i jeden i drugi ich wolal do lazienki jak zrobil kupe przypominam, ze w tym roku chlopaki koncza 7 i 8 lat. Dla mnie to bylo nienormalne, bo jak mialam staz w przedszkolu to niektore 4latki nawet probowaly same sie podcierac tylko pozniej chcialy zeby sprawdzic czy dobrze bo mowily ze jeszcze tak do konca nie potrafia
Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Fryga kciuki za wizyty i dużo zdrówka

Myboy trzeba było też dla mnie tych placuchów nasmażyć szalooona

Reniferek i Nalesnikona ogromne kciuki

Grosia współczuję tego spa

Stokrotka a ja natomiast dresy lubię! No ale jak oka nie umaluje a włosy są nie ułożone to nawet bez kija nie podchodz bo humor od razu gorszy... Zdecydowanie dobrze się czuć i pięknie to podstawa bycia fajną mamą

Domii gorzej to znosisz niz on, jestem niego dumna! Super chłopczyk z niego pod każdym względem. Synek Ci się udał

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Do szwagierek to wy szczęścia dziewczyny nie macie... ja będę mieć szwagra i chwała za to
Bo jak wiadomo. Facet dupska mi nie obrobi. Za to zapyta jak się czuje, zagada, pośmieje się. No idealny nie jest bo różni się stanowczo od mojego tżta ale...dlatego właśnie jestem z moim tżtem

Za to teściową mam też fe. Także coś za coś

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Masz pierwszeństwo... powinnaś już dawno mieć to za sobą i nie siedziec w tych bakteriach

No w sumie to jest zona szwagra bo maz ma tylko brata, ale pisze szwagierka zeby ja jakos nazwac no bo jak inaczej z tymi dresami to tak w przenosni napisalam

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 08:44   #3906
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
Jest roznica dres a dres,moze byc fajny dres,w miare dopasowany o fajnym kroju a moze byc stare wyciągniete dresisko 3 rozmiary za duze
Co do szwagra to nie chce dobijac ale raczej kiedys sie ozeni a wtedy i Ty bedziesz miec szwagierkę
Stary i rozciagnięty też spoko -jeśli się go bardzo lubi

No racja. Akurat bierze w tym roku ślub. Lubimy się z żoną mojego przyszłego szwagra. Nie mam jej nic do zarzucenia i ciężko mi ją nazywać szwagierką...jakoś tak przez gardło mi nie przechodzi

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Mi nic nie mowili, ale zawsze jak ide to torebke odkladam grzecznie na krzeselku razem z telefonem ostatnio byl maz ze mna to oczywiscie nagral filmik "bo bedziemy miec na pamiatke i pokazemy synusiowi jak podrosnie" Podobno ostra akcja wtedy byla bo maly tracil na wadze sporo, tesciowa tam cos interweniowala i szwagierka sie ogarnela. Lekarz go badal to juz wyszlo ze organizm oslabiony, odwodnienie no kurcze za takiego maluszka trzeba byc odpowiedzialnym a nie szerzyc swoje madrosci...
A co do samodzielnosci dzieci to w sumie nie wiem jak teraz, ale jeszcze niedawno i jeden i drugi ich wolal do lazienki jak zrobil kupe przypominam, ze w tym roku chlopaki koncza 7 i 8 lat. Dla mnie to bylo nienormalne, bo jak mialam staz w przedszkolu to niektore 4latki nawet probowaly same sie podcierac tylko pozniej chcialy zeby sprawdzic czy dobrze bo mowily ze jeszcze tak do konca nie potrafia No w sumie to jest zona szwagra bo maz ma tylko brata, ale pisze szwagierka zeby ja jakos nazwac no bo jak inaczej z tymi dresami to tak w przenosni napisalam

Uczepiłam się, wybacz

Stary 2018-04-18, 08:44   #3907
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość

i teraz grzecznie w domku do terminu
Stary 2018-04-18, 08:44   #3908
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:

Super!
Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Dzień dobry laseczki!

Fryga, Nalesnikona, Reniferku kciuki za wizyty
O której macie?

Stokrotka i za Twoje ktg tez kciuki
Mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam.

Brunetka, Groszku trzymam kciuki by was dziś już wypisali do domciu

Domima, Malinka mam nadzieje ze u was równie noc jeszcze spokojnie minęła️, a u Rumianka było walecznie i pokonała laktator

Mirabilka sen ze skorupka niezły... moja pierwsza myśl pewnie żebyś nie dostała strumieniem w oko. 🤣

Czytałam właśnie wczoraj poradę żeby kłaść chłopcom przy przewijaniu jakaś chusteczkę, bo fontanna może być na cały pokój

Widzę ze nie tylko ja ostatnio mam ciężkie noce...kręcę się i jest mi strasznie nie wygodnie, ciężko pozycje znaleźć.

Lecę na śniadanie, dziś ładna pogoda

Oj z ta fontanna tez czytalam i jeszcze gdzies jakas zlota rada mi sie rzucila w oczy zeby zakladajac pampersa pilnowac zeby siusiak byl skierowany w dol bo inaczej skonczy sie powodzia

Stary 2018-04-18, 08:48   #3909
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:

Zaaaaazdro

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 08:49   #3910
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Super! Oj z ta fontanna tez czytalam i jeszcze gdzies jakas zlota rada mi sie rzucila w oczy zeby zakladajac pampersa pilnowac zeby siusiak byl skierowany w dol bo inaczej skonczy sie powodzia

Bardzo dobra rada z tym siusiakiem,siostra mojej tesciowej ma synka 7 lat i kilka tygodni zachodzila w glowe co jest ze co malego przebierze to ciuchy zaraz mokre na brzuchuno a wlasnie nie kierowala siusiaka na dol tylko byl zawiniety do gory jak zakladala pampka i co siknąl to ciuchy mokre
Stary 2018-04-18, 08:52   #3911
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Domima, Malinka - meldujcie co tam u Was

Dzień dobry

W nocy tak mnie brzuch bolał, jak na okres, że nie mogłam ulezec. Ale się uspokoilo.
Właśnie zjadłam śniadanie a synuś się wypycha nóżkami

A Ty jak tam?

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Oby sie udalo. W sumie jak wszystko z Wami w porzadku to nie maja po co Cie dluzej trzymac tylko nie wiem czy minely juz te ich magiczne 3 doby?
Powiem Wam, ze juz bym chciala miec synusia przy sobie jeszcze niech troche posiedzi, bo od soboty ciaza donoszona ale pozniej to juz nie musi do terminu czekac.
I postawilam sobie cel po ciazy zeby nie zostac taka mamuska co tylko w dresach po domu lata nie dam tej satyafakcji mojej szwagierce zeby pozniej mi tylek obrabiala do innych... Tyle to chyba da sie znalezc czasu na ogarniecie lekkiego makijazu, uczesanie sie czy zrobienie tych hybryd raz na 2 tyg. Od razu po powrocie do domu to na pewno nie, ale jak juz sie ogarniemy w nowej rzeczywistosci. Do dzis pamietam jak szwagierka byla zobaczyc alucha u jakiejs dalszej kuzynki a pozniej gadala ze oczy podkrazone, ze jak zle Ania wygladala...

Ja też mam taki cel jak Ty. I muszę się go trzymać

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

4 nocka syna w swoim pokoiku minela bez wiekszych problemow obudzil sie tylko raz . Jeszcze mnie te nocki stresuja ale mysle ze za jakies 2 tygodnie sie przyzwyczaje

Zawioze synka do przedszkola i pedze na rynek po kwiatki a niech juz na balkonie bedzie wiosennie i kolorowo

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

Reniferek, Fryga, nalesniczku kciuki za wizyty

Grosia oby Cie dzis wypuscili

Domima, Malinka meldujcie sie

Super że synek tak ładnie śpi

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
śniło mi się, że urodziłam w domu przed tv... bezboleśnie ale syna - i tak go przebierać chce a na siusiaku został mu kawałek skorupki i nie wiedziałam co z nią zrobić
to wszystko przez te ptaki !

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Ona sie nigdy nie zmieni... Wiesz tak to jest milutka ale pojdzie gdzie indziej i na Ciebie gada jeszcze wtedy nie znalam mojego meza, ale jak starszy syn im sie urodzil (w tym roku 8 lat konczy) to trafil do szpitala prawie ze z odwodnieniem... Ona twierdzila, ze taki no nie wiem miesieczny noworodek jest cwany i on nie chce jesc po prostu a ostatnio mi opowiadala, ze miala malo tresciwy pokarm. Juz nie moge sie doczekac tych jej madrosci.

Uwielbiam takich ludzi!!!

2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 08:53   #3912
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 08:56   #3913
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nam przy ktg nie pozwalają korzystać z telefonów bo ponoć może zaburzyć zapis

Jak ja lezalam to nic nie mówili jak lezalam z telefonem w ręce.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Qazsew Ty mnie tak wywolujesz, ale masz pierwszeństwo jak u Ciebie?

Stary 2018-04-18, 08:58   #3914
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:

Suuuper

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 09:01   #3915
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Super!

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Super! Oj z ta fontanna tez czytalam i jeszcze gdzies jakas zlota rada mi sie rzucila w oczy zeby zakladajac pampersa pilnowac zeby siusiak byl skierowany w dol bo inaczej skonczy sie powodzia

Też tak czytałam trzeba o tym pamiętać żeby się nie zdziwić

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Reniferku, Fryga i Nalesniczek za wizyty
O której wizytujecie ?

Stary 2018-04-18, 09:05   #3916
amarela
Zakorzenienie

Dzień dobry

Reniferek, Fryga, Naleśniczku kciuki za wizyty
Mirabilka kciuki za kardio
Brunetka dobrze, że wychodzisz Grosia może Ciebie też wypuszczą

Ja mam dziś wizytę u położnej, między innymi w sprawie pomiarów miednicy. Zobaczymy co tam wyjdzie.

Stary 2018-04-18, 09:09   #3917
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

W nocy tak mnie brzuch bolał, jak na okres, że nie mogłam ulezec. Ale się uspokoilo.
Właśnie zjadłam śniadanie a synuś się wypycha nóżkami

A Ty jak tam?

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Ja też mam taki cel jak Ty. I muszę się go trzymać

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Super że synek tak ładnie śpi

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Uwielbiam takich ludzi!!!

U mnie w porzadku, na razie nic sie nie dzieje
Wstawilam pranie, zupa na obiad sie gotuje, jakos po 10 pojade do szoitala zeby ok 11 byc na ktg. Ladna pogoda dzisiaj u nas

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Reniferek, Fryga, Naleśniczku kciuki za wizyty
Mirabilka kciuki za kardio
Brunetka dobrze, że wychodzisz Grosia może Ciebie też wypuszczą

Ja mam dziś wizytę u położnej, między innymi w sprawie pomiarów miednicy. Zobaczymy co tam wyjdzie.

Daj znac po tych pomiarach

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Qazsew 10 dni
U mnie 24

Macie moze porownanie fioletowych dada jedynek i zielonych pampersow jedynek? Nie chce wszystkich otwierac a zastanawiam sie czy rozmiarowo wypadaha tak samo, bo znajac zycie to z pampersami bedzie jak z ubrankami, ze jedynki jedynkom nierowne

Edytowane przez _St0kr0tka
Czas edycji: 2018-04-18 o 09:12
Stary 2018-04-18, 09:11   #3918
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 09:18   #3919
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:

nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 09:19   #3920
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Cytat:

Yeah!

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość

Ooooo ciekawe jak Ci się spodoba miednicomierz

Trzymam kciuki za dzisiejsze wszystkie wizytowania!

U mnie bez zmian - odebraliśmy miejscówkę parkingową - wypisali do 25 maja więc deadline mamy. Każdy dzień do przodu potraktuję jako sukces

Myśl na dziś z okazji słonecznej pogody: potrzebuję kostiumu kąpielowego z porządnymi majtami, bo mam same biodrówki
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 09:32   #3921
skorpio87
Rozeznanie

MIRABILKA sen pierwsza klasa

Dziś muszę iść odebrać budkę od wózka, bo..... oderwałam napy od materiału przy montowaniu, taka jestem zdolna... ale szczerze to musiały być kiepsko zrobione, w spacerówce dobrze się trzymały. Mam nadzieję, że naprawią porządnie... oczywiście się opłakałam przy okazji, że wszystko psuje....

Cytat:
Napisane przez Fryga777 Pokaż wiadomość
To chociaż dzieci ma. Męża siostra i bratowa nie mają, ale najmądrzejsze.
Nie ma chyba nic gorszego.
Albo takie co swoich dzieci nie ogarniają i jeszcze dobrych rad udzielają. Np. cioteczna siostra mojego męża ma syna z mężem się rozeszła, waży ze 150 kg, wiecznie nieogarnięta i nadgorliwa. Kiedyś pojechaliśmy z córką, która sama sobie radzi z piciem i jedzeniem, ale nie ciocia ile się nagrzebała w jej szklance i tależu to myślałam, że pawia puszczę. A na koniec córka tależ odsunęła i nic nie zjadła
Oczywiście zwracałam uwagę, żeby pilnowała swojego tależa, ale gdzie tylko się obraziła i stwierdziła, że jestem wyrodna bo nie karmię dziecka qwa!
FRYGA raz to jeszcze puściłabym Cię wolno dwa - zastanowiłabym się co robić, ale trzy razy TALEŻ to już muszę wypomnieć w końcu stoję tu na straży
RYBCIA wczoraj się wykazać chciałaś, a dziś już dałaś spokój?

A tak serio to tak jak piszesz, najgorsze jak ktoś poucza a u siebie nie widzi. Moja teściowa cały czas powtarza, że ważne, żeby się z rodzeństwem trzymać, a sama ze swoją siostrą mieszkając w jednym domu są dla siebie jak obce, nie potrafią nic wspólnie w domostwie zrobić.... przykre, nawet nie pasuje jej wypominać, bo się obrazi, a czasem aż by się chciało.

skorpio87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 09:33   #3922
blaira
Wtajemniczenie

Brunetka, cudowne wieści ☀️
Amarela, kciuki za wizytę u położnej, daj znać. Mi nikt nic o czymś takim nie mówił.

Mirabilka, kciuki za kardio! ✊️

Rumianku, to teraz możecie parkować ile wlezie oczywiście oby ten czas był jak najkrótszy. Jednak w domu będzie wam najlepiej.

Domima skarbie daj znać co u Ciebie ❤️

blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 09:34   #3923
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Domima hop hop. Melduj się ☺

Stary 2018-04-18, 09:35   #3924
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
[/COLOR]Qazsew Ty mnie tak wywolujesz, ale masz pierwszeństwo jak u Ciebie?

Oj tam oj tamja jakos sie tak czuje ze jeszcze z miesiac bede chodzic minimumale to chyba bardziej max 2 i pol tygczekam grzecznie az sie zacznie cos ale nic sie nie zaczyna
Stary 2018-04-18, 09:36   #3925
_groooszek_
Zakorzenienie

Idę do domkuuuuu

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 09:37   #3926
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
Oj tam oj tamja jakos sie tak czuje ze jeszcze z miesiac bede chodzic minimumale to chyba bardziej max 2 i pol tygczekam grzecznie az sie zacznie cos ale nic sie nie zaczyna
To czekamy

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Idę do domkuuuuu

Pięknie!

Stary 2018-04-18, 09:38   #3927
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 09:38   #3928
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Idę do domkuuuuu

Stary 2018-04-18, 09:39   #3929
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Idę do domkuuuuu

Jeeest super

brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-18, 09:40   #3930
niud
Wtajemniczenie

Dzień dobry.
Nie mam weny, nie mam siły, dopadło mnie przeziębienie... Zapchany nos i drapiące gardło

reniferek, Fryga, nalesnikona mocne za Wasze wizyty.
Brunetka, super że wracasz w końcu do domu
Groszku, kciuki żeby jednak już dziś Cię wypuścili

Dziś w końcu pierwszy raz wypiłam malinki i łyknęłam wiesiołka Przez tydzień to na pewno nic nie da, ale przynajmniej psychicznie się lepiej poczuje

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Idę do domkuuuuu

O a jednak, zaspałam kilka minut Super
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości