|
|
#4231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8303211 6]Mirabilka tyle czasu i energii poświęciłaś na zgłębienie cc, że nic Cię tam nie zaskoczy ![]() Anestezjolog potrzyma Cię za rękę chwilę, pogadacie sobie i będzie po krzyku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Rumians ale jak to ? to nie jedziecie Wszystkie ze mną??? to ja nie jadę Cytat:
Cytat:
![]() Siemka )ofc nocka średnia bo musiałam "przeżywać"
|
|
#4232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Domima jak tam u Ciebie kochana? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Domima wywołujemy
jak się czujesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za gbsCo do cukrów to podobno pod koniec mogą sie regulować i nawet insulinę trzeba zmniejszać. Raczej nie, chyba że będę musiała być dłużej w szpitalu.
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Niud to Cię uspokoiła ginka
![]() Fryga to dobre wieści! Gratuluję ![]() Polasia niesamowicie mnie irytuje jak teściowe lub ktoś inny tak bardzo chce mieć wpływ na imię dziecka. Nie mogę tego pojąć. Subtelna sugestia, zaangażowanie, propozycje rozumiem, ale krytyka i wtykanie nosa ? No nie zrozumiem... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo to już widzę Twoją minę jak ten mąż z wózkiem podjechał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MamusieJa standardowo warta na wizażu majowe 2018 cz. 10
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze wczoraj wieczorem meza wyciagnelam na spacer do lidla (spacer=lody czekoladowe ) a tu rano zdziwienie z cukrem.Cytat:
Piekna pogoda dzisiaj, ale boje sie za duzo chodzic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boli mnie to :/ jak tak można Albo teść twierdzi,że będzie miała ciężko w szkole..bo imię mało znane Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Stokrotka super,że humor Ci dzisiaj dopisuje i gratuluje tych cukrów, w końcu! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektorzy ludzie to maja problemy... U nas bedzie Adam, ale nie kierowalismy sie tym czy imie swiete czy nie ![]() Pewnie beda wolac na mala Lilka albo Lila tak jak na Liliane czy Lilianne a czemu ma miec ciezko w szkole? Imie jest po prostu oryginalne, ale nie jakies zeby dzieciaki sie mialy smiac z niego. Lepiej tak niz zeby miala 5 kolezanek o tym samym imieniu w grupie. Ja mialam w liceum kolege o imieniu Kasjan i jakos nikt sie z niego nie nasmiewal (nazwisko tez mial jakies takie nietypowe, jego dziadek mial chyba francuskie korzenie - tak opowiadal).W temacie tego ze ktos ma ciezko w szkole bo dzieciaki sie smieja to zaraz mi sie przypomina jak tata sie cieszyl, ze mam wpisac chyba moich pra-pradziadkow czy nawet o pokolenie dalej (juz nie pamietam) jak drzewo genealogiczne trzeba bylo zrobic do szkoly. Mowi, ze inni na pewno tyle galazek w drzewie nie beda mieli a ja nie chcialam ich wpisywac, bo mieli piekne nazwisko - GAMOŃ i mowilam ze dzieci sie beda ze mnie smialy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-04-19 o 08:53 |
|
|
|
|
#4242 |
|
Konto usunięte
|
Jak mnie głowa boli dziś od rana, wylecę w kosmos chyba zaraz
![]() Pełny skład się odmeldował już w dniu dzisiejszym? Domima halo?! |
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziwię się że Cię to boli.. a co mąż na to? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Nie udało mi się dostać do labo
Po jakim maks czasie próbka moczu nadaje się jeszcze do analizy? Bo siknęłam o 7 i nie wiem czy będzie sens jeszcze jechać dzisiaj w ogóle :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4246 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry. Ja leżę po śniadaniu w łóżku sprawdzam ruchy i zaraz zbieram się na miasto.
Malinka - poza Tobą jeszcze na pewno Grosia ( moja kolorowa siostra ) była za czarnym ![]() Stokrotka gratuluję cukru i humoru =) Ja 90 dziś ale za to ketony... Zaczynam mieć to gdzieś bo ile można się tym stresować... Współczuję jazdy z wyborem imion, trzeba postawić jasno sprawę, że to Wasza sprawa a nie rodziny, albo się tym nie przejmować.... Ja będę decydować po porodzie ![]() Ile z Was ma umówioną położna na poród? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4247 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mój starszak na pewno zostaje w domu. Nie wiem czy wypuszczają, ale myślę, że takie spotkanie na chwilę może być opłakane w skutkach dla obojga. Przez telefon pogadamy pewnie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Domima meldunek! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MamusieJa standardowo warta na wizażu majowe 2018 cz. 10
Cytat:
|
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Grosia na DOZ pl piszą tak: "Ważne jest dostarczenie pobranej próbki do badania w możliwie jak najkrótszym czasie (nie dłuższym niż 2 godziny od pobrania), gdyż wydłużony czas transportu sprzyja kontaminacji próbki, czyli namnażaniu się bakterii. Po dwóch godzinach z każdą minutą wynik staje się mniej wiarygodny." Chyba muszę się wybrać do txm zobaczyć te leginsy ciążowe, bo moje ulubione z netto mają już dziury, które raz zszyłam ale zrobiły się nowe cały czas w nich latam. Z lidla, które mama mi kupiła są za wielkie i chodzę w nich tylko po domu. Mierzyłam je na początku ciąży i stwierdziłam, że miejsce na brzuch się przyda, ale aż tak nie urósł i u góry mi trochę odstają, jedynie jak trochę podwinę ten pas to jest ok.
Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-04-19 o 09:16 |
|
|
|
|
#4251 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4252 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No cóż a może to takie hobby mają? Tak tak, jeszcze miałam wycieczkę do wc i się udało ![]() O ja. U mnie to samo. Zdjęłam z 1,5tyg temu i czuję się niepewnie. Tzn jakbym miała papierowe paznokcie się czuję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zupę na obiad już mamy, trzeba pomyśleć jeszcze tylko o drugim co tam u Was dziś będzie? Cytat:
ja już się nawet nie odzywam. Mam wrażenie, że mąż wybierze Oliwię "po mojemu". Ale już nie chce wracać do tematu imienia. Z córką ileż ja się w ciązy nasłuchałam, że żydowskie, że jak będziemy zdrabniać, że wszystkie które za, to coś nie teges. I teraz z Oliwią to samo. Ze każda którą zna to coś tam. Ale co mnie to obchodzi?
|
||||||
|
|
|
#4253 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też "obraźliwe" .Jestem zdania,ze ten kto się naśmiewa jest niewychowany i zwyczajnie nie zasługuje na to by mieć kolegow, skoro potrafi krzywdzić kogoś za jego imię, czy nazwisko... I nie czuje aby Lila była wyśmiewana w przyszłości za swoje imię. Szczególnie,ze Lilek już coraz więcej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4256 |
|
Raczkowanie
|
U nas też teściowie mieli problem z imieniem pierwszej córki, więc przy drugim pewnie też będą mieli, ale akurat ja mam to gdzieś. Nie musi im się podobać. Wkurza mnie tylko jak teściowa czasem przekręca i zamiast Tosia mówi Tonia
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tżtowi bardzo się podoba nasz wybór, głównie to on przypieczętował Lilce takie imię. Ja byłam za innym, a teraz nie wyobrazam sobie zwrocic sie do brzusia inaczej.. wiec na marne teścia i teściowej podchody. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia ale dzień
a lodów nie masz ? ![]() ![]() ![]() Grosia jak nie trzymane w lodowce to niestety bakterie się rozmnażają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

i nie wiem kogo teraz słuchać, nie chce podważać kompetencji lekarza aleee sama rozumiesz.
jak się czujesz?

az taka mila starsza pani zaczela komentowac, ze ja to powinnam bez kolejki wejsc a tu Ci co za nami to przed nami sa. Chciala mnie przepuscic ale jedna osba w ta czy w ta to juz zadna roznica. Az glosno do tych ludzi powiedziala, ze powinni mnie przepuscic a nie jeszcze bezczelnie sie wpychac, ale oni nawet nie spojrzeli. Mi szkoda nerwow na takie akcje.

za gbs

niektorzy ludzie to maja problemy... U nas bedzie Adam, ale nie kierowalismy sie tym czy imie swiete czy nie 

nie dziwię się że Cię to boli.. a co mąż na to? 

cały czas w nich latam. Z lidla, które mama mi kupiła są za wielkie i chodzę w nich tylko po domu. Mierzyłam je na początku ciąży i stwierdziłam, że miejsce na brzuch się przyda, ale aż tak nie urósł i u góry mi trochę odstają, jedynie jak trochę podwinę ten pas to jest ok.

mnie mąż obudził wychodząc do pracy, i teraz nie mogę znowu usunąć. A jeszcze się czuję niedospana