|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
SB lody?.. Sorbecik czy jakiś inny? (jestem w pierwszej fazie i mam ochotę na jakiegos loda, ale kompletnie nie mam pomysłu jak go zrobić, bo owoców nie mogę.. )
|
|
|
|
#1952 |
|
Konto usunięte
|
prosze przepis:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4162 u mnie na blogu są jeszcze przepisy na dwa inne i o ile dobrze pamietam w watku z SB przepisami tez byly ![]() edit: Zamowiłam w koncu na allegro maszynke do robienia lodów, nie bede sie wiecej maziać widelcem |
|
|
|
#1953 |
|
Zadomowienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8373366]prosze przepis:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4162 u mnie na blogu są jeszcze przepisy na dwa inne i o ile dobrze pamietam w watku z SB przepisami tez byly ![]() edit: Zamowiłam w koncu na allegro maszynke do robienia lodów, nie bede sie wiecej maziać widelcem spoko ale ja nie lubie maslanki
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki! Ja jak jakiś zgon dzisiaj tak funkcjonuje.
Może to taka pogoda i tak na mnie działa? No nie wiem. Chodzę ospała, głowa mnie boli, że myślę, że zaraz wykituje, wszystko mnie drażni, wrr -.- Ale dzisiaj orbitrek już zaliczony, w miarę bez grzesznie przeszło. Ale się wcale grzeszkami póki co nie przejmuje, bo postanowiłam sobie od sierpnia dopiero ostry rygor, a teraz cieszę się latem. No co, trzeba chociaż trochę lodów z zamrażarek wyjeść. O, właśnie mierzyłam temperaturę. Efekt? 35,6 aaaale jestem dzisiaj energiczna. ![]() [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8370693]Przerazliwa cisza na plazy [/quote]Haha! Bo mnie całe dnie nie ma. ![]() kaaamila1 A dołączaj, dołączaj. powodzenia!
|
|
|
|
#1955 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich serdecznie
![]() Od dzis jestem na diecie SB ,mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do waszego grona ![]() Dlaczego ta dieta? bo nie jestem na niej glodna, jem systematycznie to co lubie i wiem ze na 100% schudne ![]() Pozdrawiam !
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie chodzę po całm domu z ipodem na uszach i spiewam, tańcze, skaczę i wkurzam domowników
![]() ![]() ![]() aloe kalorie spalam, tym bardziej, że duchota na dworze jakich mało to dodatkowe poty lecą
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
hm ciekawy ten przepis na lody.moze jutro kupie orzechy jakies i dodam je posiekane zamiast masla?zobaczymy.a wiecie co ja dzis nawyprawialam.trzymalam sie dzielnie od rana potem na imieninach tez a jak przyszlam do domu to sie nawierdzielalam za przeproszeniem tyle slodyczy ze mi uszami zaczely wychodzic hehe bylo tego z 8 cukierkow 2 kinderki i 4 malutkie kawalki ciastka a na koniec maly lod.ale nie mam jakis specjalnyc wyrzutow sumienia.jestem tylko czlowiekiem i mam chwile slabosci i naleza mi sie nagrody
ale od jutra mam wzorcowe SB![]() widze tu juz pustki to ja mykam do lozeczka chociaz nie bardzo zmeczona jestem[dziwne bo dzisiaj w nocy to tylko 4 godziny spalam hehe za duzo cukru zjadlam pewnie]no ale jutro trza wczesnie na zabiegi wstac
drożdże part 5 od 10.11.13r. waga max-103,2kg SBDiet 19.10.13r teraz-88,8kg wzrost 172cm Edytowane przez zielonamorelka Czas edycji: 2008-07-27 o 23:39 |
|
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo
wpadam na chwilkę żeby złożyc życzonka najśliczniejszej najmądrzejszej najsłodszej Marzence kochana życzę Ci plaży sukcesów ![]()
|
#1959 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzenko wszytskiego naj naj naj
![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#1960 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewuszki!
Marzenka wszystkiego naj naj naj naj najlepszego i najchudszego zjadłam dzis na śniadanko taką dziwną sałatke z tego co popadło, ale chyba dozwolone, tzn: jajko na twardo, chuda szynka, pomidor świezy, ogórek korniszony, sałata, rzodkiewka i zalałam to jogurtem naturalnym i pieprzu troche smaczne i chyba wszystko dozwolone co?! ![]() na drugie sniadanko mam pokrojonego pomidora z solą i pieprzem... potem zjem wieśniaka... a na obiad ostatnio wymysliłam rybe pieczoną z sosem jogurtowo-mozarellowym i jest poprostu zarąbista więc teraz bede ja jeść codzinnie na zmiane z piersią pieczona w tym sosie
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
witam
Marzenka wszystkiego naj niaj i takiego spadku wagi o jakim marzysz ![]() ja już po .sniadaniu kromka żytniego z serkiem i jajecznica z 2 jajek i herbata czerwona
|
#1962 |
|
Rozeznanie
|
Hello
![]() Ja tylko na chwilke aby złozyc zeczenia Marzence ![]() Marzenko wszystkiego najlepszego, duzo usmiechu, zapalu do cwiczen i mnostwo sloneczka kazdego dnia
|
#1963 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki kochane...
czy na SB można jesc chudą szynke wieprzową? Wieprzowina jest dozwolona, ale jakie części? Po weselu zostało mi sporo szynki w zamrażalniku i myślicie ze mogłabym zrobić sobie wieprzowo-drobiowe mielone? z chudej części tej szynki (właściwie cała jest jakas chuda...) i z piersi?
|
#1964 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzenko, wszystkiego dobrego
![]() U mnie niestety waga w górę wrrrr . Ale nie będę zmieniać w opisie- może mnie to zmotywuje![]() W sobotę 30 km na rowerku- oczywiście spaliłam się na słońcu i dostałam uczulenia- całe ręce mam w krostkach .Dzisiaj rano 3 małe kanapki z chleba żytniego i serka wędzonego + pomidory zaraz będzie jogurt z płatkami potem sałatka- pomidory, ogórki, sałata, sos vinegret z przyprawa fit up (kupiłam taki zestawik 4 przypraw z shakerem na obiad albo leczo z bardzo chuda kielbasa, albo pieczona lopatka wieprzowa- ale tez raczej chuda, bo przed pieczeniem odkroilam chyba kazdy najmniejszy tluszczyk:P. No i oczywiscie warzywa- co mi wpadnie w rece I śliwki Oby tylko udalo mi sie nie jesc slodkoci- przynioslam dzis zaległe ciasto imieninowe do pracy- ale tylko pokroilam, zostawilam i się zmyłam z jadalni, żeby nie kusiło Zresztą taki upał, że nie chce się jeść. Dobrze, że chociaż klimatyzacja działa |
|
|
|
#1965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Marzenko - wszystkiego najlepszego! Dużo uśmiechu, zdrówka i realizacji wszystkich wyznaczanych celów! natalaplo - myślę, że na II fazie można od czasu do czasu zjeść inne mięsko niż kurze piersiątko ![]() Ja wczoraj zjadłam pizzę, ale nie tak jak przed tygodniem pół ogromnej, a tylko 1/4 + 1/8 (połowa ćwiartki ) takiej średniej, ale była przepyszna - z karczochami, pieczarkami, parmezanem i szynką parmeńską Ta pizza chodziła za mną od dwóch dni... ![]() Dziś już po śniadanku - chlebek razowy, omlet z 1 jajka, pieczarek i fasolki szparagowej, plaster szynki (nie drobiowej ), 1/2 pomidora, 2 rzodkiewki, odrobina papryki czerwonej, ogórek małosolnyDziewczyny - polecam na grilla sos tzatzyki - serek homog. naturalny z przyprawą tzatzyki i potarkowanym ogórkiem - pyszne i dietetyczne
|
#1967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tez mam ochote na pizze.........
|
|
#1968 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Plażowiczki w ten piękny poniedziałek, a Tobie Marzenko w dniu Twojego święta życzę tego, czego najbardziej sobie sama życzysz, gorąco Cię pozdrawiam i całuję.
|
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
MARZENKA
![]() ![]() : pijemy:![]() :par ty:![]() ![]() : party:żyj nam sto lat w zdrowiu szczęściu! Niech ci się spełnią wszytkie marzenia i bądz zawsze szczęśłiwa!!! |
|
|
|
#1970 |
|
Rozeznanie
|
Marzenko sto lat , sto lat
i efektywnego zrzucania kilogramków ![]() ![]()
|
|
|
|
#1971 |
|
Zadomowienie
|
dziewcczyny, pozdrowienia ze słonecznego Mrągowa
![]() praca skończona, dzisiaj powrót do domu. SB padło na wyjeździe, bo takie pyszności były, że szok.. ale w ciągu tycvh 5 dni tylko 2 razy zjadłam pieczywo i kilka razy frytki bądź ziemniaki. i wypiłam 2 piwa! ale słodkości były - ciasteczka, wafelki.. jutro z rana się zważę, ale na pewno te stracone 2,5kg przybyło z powrotem chociaż nadal jest mi luźno w ciuchach
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
dziendoberek wszystim pieknoscia
![]() a ja juz po sniadanku[3 plasterki chudego twarogu odgrzanego na patelni(bez tkluszczu wszystko)jajeczniczka z jednego jajka z papryczka i szczypiorkiem]no i zrobilam dzisiaj te lody jak narazie sa dobre.a jak sie zamroza beda mmmm do tego posiekany lod i bedzie git i tak sobie mysle co fajnego mozna zrobic z kapusty albo slaty na obiad jak zwykle moja inwencja tworcza sie wylacza gdy jej potrzebuje.
|
#1973 |
|
Rozeznanie
|
a ja zaraz se wieśniaka strzele... musiałam napic sie rosołku (bo @) brzuszek mnie bilał i domagał sie... jako ze w pracy nie miałam bulionu był to rosołek knorr gorący kubek, ale makaron wywalilam... chyba nie az taka tragedia co?
jakie kupujecie masło orzechowe? (o firme mi chodzi) bo chce sobie kupic, a nie wiem które najmniej szkodliwe i najsmaczniejsze... pytam raz jeszcze o tą chudą szynke wieprzową... zrobiłabym sobie chetnie z niej mielone i z piersi kurczaka a mozna ugotowac kapuste i zrobic takie oszukane gołąbki nie? napiszcie mi odpowiedzi na moje pytania bo z powodu @ jestem dzis niecierpliwa, nerwowa i jakac niezdecydowana i ciekawska i wogóle okropna.............
|
#1974 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam kilka pytan odnosnie diety SB
mam nadzieje ze pomozecie !# czy mozna jesc zeberka? dzis np. zjadlam kapuste z malym kawaleczkiem # czy mozna jesc parowki ? wybralam najchudsze cielece- nie mam 100% pewnosci co jest w srodku dlatego wole spytac, i czy to bylby duzy grzech zjesc sobie taka 1 raz na jakis czas? # jak to jest z gorzka czekolada? niby kakao gorzkie mozna, to taka czekolade co ma pow. 70% kakao tez da rade? oczywiscie nie wiecej jak 2 kostki dziennie # bardzo lubie slodycze, jestem od nich uzalezniona - czy moglabym zjesc raz na jakis czas mala paczuszke cukierkow alpenlibe bez cukru z nadzieniem tofii,truskawka (wszedzie je reklamuja )
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
nie! żeberka sa tłuste
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tez mam pytanko.bo czytalam ze wolno jesc wszystkie rodzaje ryb.ale czymozna jesc takie z puszki?np w sosie pomidorowym??bo dzisiaj na obiaddek zrobilam sobie kawalek pomidora ogorka papryki czerwonej i zoltej i szczypiorek zawiniete w salate.[zjadlam takie male 3]ale nie chcialam dodawac do tego wiesniaka bo ile mozna go jesc i nie chcialam samych warzyw wiec dodalam po malutkiej szprotce czy jakiejs tam rybce wlasnie w sosie i tak nie wiem czy to bylo dobrze.bo niby staralam sie tego sosu tam za uzo nie dac ale troche bylo.no a na podwieczorek zjadlam kulke tych lodow...
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1978 |
|
Raczkowanie
|
Marzenko wszystkiego naj naj!
![]() ![]() A ja od 12 do 15 na baseniku, a za godzinkę na siłownię ^^".. padam przez ten upał! Dzisiaj z rana zjadłam jajeczniczkę z dwóch jaj, papryki i chudej szynki, na baseniku dwa zawijasy, oprócz tego 2 łyżeczki masła orzechowego. na obiadokolację upichcę sobie jakoś pierś z kurczaka :P Wiem, że może i trochę za mało, ale przez ten upał nie jestem w stanie wcisnąć więcej ;/ WODY WYPIJAM ZE 3 lub 4 LITRY xP o i zapomniałam o małym grzeszku, jogurcie mrozer pitnym, był zniewalająco mrożący xD |
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
oj no to zonk heh wiecej tego bledu nie popelnie.
|
#1980 |
|
Rozeznanie
|
Nasza Marzenka ma urodzinki? Wszystkiego najlepszego kochana
u mnie ostatnio dobrze z dieta. jakos sie trzymam. II i III fazowo A ciekawe co u ahcak, priv i innych ktorzy chyba juz tu nie zagladaja. Napiszcie co u Was jak jeszcze nie zapomnialyscie o nas pozdrawiam tez nowe kolezanki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

Ale się wcale grzeszkami póki co nie przejmuje, bo postanowiłam sobie od sierpnia dopiero ostry rygor, a teraz cieszę się latem. 
[/quote]
wystarczy Marzena 
58-- 57,5--57 --56,5-- 56 --55,5 --55-- 54,5-- 54 ♥
ale od jutra mam wzorcowe SB

. Ale nie będę zmieniać w opisie- może mnie to zmotywuje